صحیفه سجادیه دعاهای بسیار معتبری است- هم از نظر سند و هم از نظر مضمون- از زین العابدین علی بن الحسین سلام الله علیه که علمای شیعه از صدر اسلام به این کتاب توجه کردهاند، و بعد از قرآن تنها مجموعهای است که از اواخر قرن اول و اوایل قرن دوم هجری به صورت یک کتاب در دست بوده است.
📕فلسفه اخلاق ص ۳۶
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
🔸خرمشهر و کرونا
♦️مقام معظم رهبری چند وقت پیش فرمودند خرمشهرها در پیش است .این جمله جمله ایست با بار معنایی بسیار بالا که می طلب مورد بررسی اندیشمندان در حوزه های مختلف قرار گیرد .خرمشهر بخشی از خاک کشور است که در یک جنگ نابرابر توسط عده ای مورد تعرض قرار گرفت و بعد توسط مجاهدان فی سبیل الله با دستان خالی اما به پشتوانه ایمان الهی بازپس گرفته شد که برای انجام این کار تلاشها شد،فکرها شد،خون ها ریخته شد .
اما با این اوصاف سوالی که مطرح میشود این است که آیا انقلاب اسلامی تنها آمده است که از مرزها دفاع کند؟یا آمده است که ما را به سعادت برساند؟قطعا آمده است که ما را به سعادت برساند همان هدفی که رسول اکرم (ص)فرمودند به خاطر آن مبعوث شده اند .سعادت یعنی شکوفایی استعدادها در تمامی ابعاد همان چیزی که غرب و آمریکا آن را فقط برای خود می خواهند و هیچ زمان هم به آن نخواهند رسید چرا که انسان را نمی شناسند و آن را در حد حیوانیت همان نگاه اومانیستی پایین آورده اند.
اما آن چیزی که مسلم می باشد این است که مسیحیت انحرافی توانست تمدن چندصدساله اسلام را با ترفندهای شیطانی دچار انحلال کند و الان هم سعی دارد با جنگ هیبریدی یا همان جنگ همه جانبه تمدن غرب را که در حال فروپاشیست حفظ کند و با جنگ روانی خود را تنها قدرتمند دنیا معرفی کند و انقلاب اسلامی را که محور ایجاد تمدن نوین اسلامیست از سر راه بردارد چرا که به خوبی می داند ایران اسلامی مانع اصلی برای استعمار سایر کشورهاست و در این ۴۱ سال گذشته توانسته فطرت انسانها را بیدار کند و به سمت خودکفایی سوق دهد اما غافل از اینکه خداوند متعال اراده کرده بعد قرنها زحمات ائمه اطهار و تربیت شدگان این مکتب ،ملت عزیز ایران اسلامی و سایر مسلمانان واقعی را به سعادت برساند .
اما همانطور که اشغال خرمشهر به ما یاد داد برای ادامه حیات باید در حوزه نظامی قدرتمند شویم کرونا هم به ما یاد داد که برای تمدن سازی باید نیازهای خودمان را با ظرفیت های داخلی برطرف کنیم و بدانیم که آیه وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ تنها در حوزه نظامی خلاصه نمی شود و باید تمامی داشته هایمان را که در تسخیر دشمنان خارجی و هم پیمانان داخلیشان هست بازپس گیریم که برای تحقق آن باید در تمامی حوزه ها قدرتمند شویم و البته در این سالها ثابت شده که خاصیت انقلاب مانند صدف است که هر تهدید خارجی را در دل خود تبدیل به فرصت می کند و انشالله رزمندگان حوزه سلامت با مدیریت فضای روانی و کشف داروی قطعی درمان کرونا سیلی سخت تر از سیلی عین الاسد خواهند زد و برای انتقام خون شهید سلیمانی خرمشهر دیگری را آزاد خواهند کرد.
💠حسن میرزانیا_فعال فرهنگی
وَ قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ انَّ الْباطِلَ کانَ زَهوقاً.
بگو حق آمد، باطل تباه شد، ولی خیال نکنید که باطل قبلًا عینیتی داشت و واقعیتی بود و حالا که حق آمد، جای او را گرفت و پر کرد؛ خیر، انَّ الْباطِلَ کانَ زَهوقاً باطل از بین رفتنی بود، یعنی یک صورت و یک اندام محض بود، یک نمود بود نه یک بود واقعی.
📕آشنایی با قرآن ج ۲ ص۱۱۷
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
هدایت شده از ܢܚ݅ܩࡅ࡙ܩܢ | محصولات طبیعی🍏
اولین و بزرگترین مجتمع
مهارتآموزی و کارآفرینی
مناطق محروم کشور
در سیستان و بلوچستان
کمک نقدی جهت تکمیل پروژه
۵۰۴۱۷۲۱۰۵۰۳۶۱۹۸۰
به نام گروه جهادی محمد رسول الله(ص)
وبسایت و صفحات مجازی گروه:
🌐 WWW.MRJG.IR
✅ @MRJG_IR
📱 instagram.com/MRJG_IR
آیدی بنده جهت کسب
اطلاعات بیشتر درمورد این پروژه
و فعالیت گروه جهادی محمدرسولالله(ص):
🆔 @TalabeMajazi
@TalabeMajazi_ir
پدر و پسری آمدند مهمان امیرالمؤمنین شدند. حضرت خودشان بودند و فرزندشان محمد بن حنفیّه. در آخر غذا آب آوردند برای شستن دست (چون میدانید که سنت است هم در ابتدای غذا دست را بشویند هم در انتهای غذا).
حضرت خودشان آن آفتابه لگن یا ابریق و کاسه را- هرچه بوده- گرفتند که دست آن مهمان را بشویند. امتناع کرد که نمیگذارم، شما را- مثلًا- به جان پیغمبر قسم من را خجالت ندهید. فرمود نمیشود، تو مهمانی من میزبان، میزبان وظیفه دارد خدمت کند؛ این حرفها [و تعارفها[ همه مهمل است. هرچه او امتناع کرد فرمود: نه، من خودم باید دست تو را بشویم.
خودش دست آن پدر را شست. نوبت به پسر رسید. آب را به محمد بن حنفیّه داد و فرمود: تو دست پسر را بشوی. بعد به پسر گفت: اگر پدرت نبود و تو تنها مهمان من بودی دست تو را هم خودم میشستم، اما چون پدرت اینجا هست به احترام پدرت میگویم دست تو را پسرم بشوید که احترام پدر رعایت شده باشد و بفهمی که احترام پدرت همیشه محفوظ است. خیلی ظریف و لطیف است!
📙آشنایی با قرآن ج ۹ ص۱۳۸
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
هر کسی در هر کاری که متعهد شده و خودش را برای آن کار نصب و تعیین کرده است باید کارش را درست انجام بدهد.یک پزشک برای پزشکی خودش، یک داروساز و داروفروش برای داروفروشی خودش، یک خرازی فروش برای خرازی فروشی خودش، یک نانوا برای نانوایی خودش؛ هرکسی باید بداند یک امانت به عهده او گذاشته شده و باید این پست و کار خودش و امانتی را که به او واگذار شده است صحیح تحویل دهد.
📕آشنایی با قرآن ج ۹ ص۱۳۳
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
سخن زینب علیها السلام خطاب به یزید
فرمود: یزید! تو خیال نکن حالا که این مُلک و این ثروت و این مال و این خدم و حشم و این همه وسائل برایت فراهم شده مشمول لطف خدا هستی، بگویی پس معلوم میشود خدا من را خیلی دوست دارد، این دلیل این است که خدا به من عنایت دارد؛ خدا خیلی من را دوست دارد که این همه اسباب و وسائل داده. بدان که منطق دیگری در کار است که قرآن آن را بیان کرده و آن این است که گاهی افراد به دلیل اینکه دیگر از چشم خدا افتادهاند یعنی مستحق کرامت خدا نیستند بلکه مستحق عقوبت خدا هستند خدا برای اینها وسائل فراهم میکند تا در آن راهِ گمراهی که رفتهاند بیشتر بروند و بیشتر مستحق عذاب خدا بشوند.
وَ لا یحْسَبَنَّ الَّذینَ کفَروا أنَّما نُمْلی لَهُمْ خَیرٌ لِانْفُسِهِمْ انَّما نُمْلی لَهُمْ لِیزْدادوا اثْماً وَ لَهُمْ عَذابٌ مُهینٌ.
📙آشنایی با قرآن ج ۳ ص۲۳۷
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
اشتباه امروز مسلمانها، تقلید از فرنگیها
بزرگترین اشتباه امروز ما مسلمانها همین است که دنبال علم منهای ایمان هستیم و میخواهیم از فرنگیها تقلید کنیم؛ یعنی وقتی میخواهیم علم را وارد کشور خودمان کنیم عذر ایمان را میخواهیم. میخواهیم از این در علم را وارد کنیم ولی از آن درِ دیگر ایمان را بیرون ببریم. چه فرق میکند: ما ایمان داشته باشیم و علم نداشته باشیم یا علم داشته باشیم و ایمان نداشته باشیم؟! به هر حال کبوتری هستیم یک باله. انسان با دو بال باید پرواز کند: علم و ایمان.
📕آشنایی با قرآن ج ۱۴ ص۱۸
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
خُذُوا الْحَقَّ مِنْ اهْلِ الْباطِلِ وَ لاتَأْخُذُوا الْباطِلَ مِنْ اهْلِ الْحَقِّ وَکونوا نُقّادَالْکلام
یعنی حق را (هرچند) از اهل باطل فرا گیرید و اما باطل را (هرچند) از اهل حق فرا نگیرید، سخن سنج و حقیقت شناس باشید.
این روایتها زمینه وسعت دید و بلندنظری و تعصب نداشتن مسلمین را در فراگرفتن علوم و معارف از غیرمسلمانان فراهم کرد و به اصطلاح در مسلمین «روح تساهل» و «تسامح» و عدم تعصب در مقام فراگیری و علم آموزی به وجود آورد.
📙خدمات متقابل اسلام و ایران ص۳۸۸
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
قرآن تکیه اش روی هر دو اینهاست: بال علم و بال ایمان، و با این دو بال است که مشکلات بشر آنچنان که باید حل میشود.
📕فلسفه اخلاق ص۱۸۸
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
علم به ما چه میدهد و ایمان چه؟
علم به ما روشنایی و توانایی می بخشد و ایمانْ عشق و امید و گرمی؛ علم ابزار میسازد و ایمان مقصد؛ علم سرعت میدهد و ایمان جهت؛ علم توانستن است و ایمانْ خوب خواستن؛ علم می نمایاند که چه هست و ایمان الهام می بخشد که چه باید کرد؛ علم انقلاب برون است و ایمان انقلاب درون؛ علم جهان را جهان آدمی میکند و ایمان روان را روان آدمیت میسازد؛ علم وجود انسان را به صورت افقی گسترش میدهد و ایمان به شکل عمودی بالا میبرد؛ علم طبیعت ساز است و ایمان انسانساز. هم علم به انسان نیرو میدهد، هم ایمان؛ اما علم نیروی منفصل میدهد و ایمان نیروی متصل. علم زیبایی است و ایمان هم زیبایی است؛ علم زیبایی عقل است و ایمان زیبایی روح؛ علم زیبایی اندیشه است و ایمان زیبایی احساس. هم علم به انسان امنیت می بخشد و هم ایمان؛ علم امنیت برونی میدهد و ایمان امنیت درونی. علم در مقابل هجوم بیماریها، سیلها، زلزله ها، طوفانها ایمنی میدهد و ایمان در مقابل اضطرابها، تنهایی ها، احساس بی پناهی ها، پوچانگاریها. علم جهان را با انسان سازگار میکند و ایمان انسان را با خودش.
📙مقدمه ای بر جهانبینی اسلامی ج ۱ ص۲۳
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
تجربههای تاریخی نشان داده است که جدایی علم و ایمان خسارتهای غیر قابل جبران به بار آورده است. ایمان را در پرتو علم باید شناخت؛ ایمان در روشنایی علم از خرافات دور میماند. با دور افتادن علم از ایمان، ایمان به جمود و تعصب کور و با شدت به دور خود چرخیدن و راه به جایی نبردن تبدیل میشود.
آنجا که علم و معرفت نیست، ایمان مؤمنان نادان وسیلهای میشود در دست منافقان زیرک، که نمونهاش را در خوارج صدر اسلام و در دورههای بعد به اشکال مختلف دیده و میبینیم.
📕مقدمه ای بر جهانبینی اسلامی ج ۱ص۲۸
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
تاریخ گذشته و حال نشان داده که تفکیک علم و ایمان از یکدیگر چه نتایجی به بار میآورد. آنجا که ایمان بوده و علم نبوده است مساعی بشردوستانه افراد صرف اموری شده که نتیجه زیاد و احیاناً نتیجه خوب به بار نیاورده است و گاهی منشأ تعصبها و جمودها و احیاناً کشمکشهای زیانبار شده است. تاریخ گذشته بشر پر است از اینگونه امور.
آنجا که علم بوده و جای ایمان خالی مانده است- مانند برخی جوامع عصر حاضر- تمام قدرت علمی صرف خودخواهیها و خودپرستیها، افزون طلبیها، برتری طلبیها، استثمارها، استعبادها، نیرنگها و نیرنگبازیها شده است.
دو سه قرن گذشته را میتوان دوره پرستش علم و گریز از ایمان دانست.
📙مقدمه ای بر جهانبینی اسلامی ج ۱ ص۳۰
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
چهارشنبه آخر سال شمسی و آخر اسفند میشود؛ بسیاری از خانوادهها ـ که باید بگوییم خانوادههای نادان ـ آتشی و هیزمی روشن میکنند، بعد آدمهای سُر و مُر و گنده با یک هیکلهای چنین و چنان از روی آتش میپرند و میگویند: ای آتش «زردی من از تو، سرخی تو از من». این چقدر حماقت است! خب چرا چنین میکنید؟ این یک سنتی است مال ما مردم، از قدیم پدران ما چنین میکردند. قرآن میگوید: أوَ لَوْ کانَ آباؤُهُمْ لایعْقِلونَ شَیئآ. اگر هم پدران گذشتهتان چنین کاری میکردند، شما وقتی میبینید یک کار احمقانه است و دلیل نادانی پدران شماست روی آن را بپوشانید؛ چرا این سند حماقت را سال به سال تجدید میکنید؟! این فقط یک سند حماقت است که کوشش میکنید آن را همیشه زنده نگه دارید و در واقع بگویید:ماییم که چنین پدر و مادرهای احمقی داشتهایم. أوَ لَوْ کانَ آباوُهُمْ لایعْقِلونَ شَیئآ.
📕خدا در زندگی انسان ص ۹۲
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
خوارج چه کسانی بودند؟
خوارج مردمی بودند ظاهربین، مردمی بودند که اساساً عمق را نمی دیدند، آینده را درک نمیکردند، شعاع دیدشان بسیار کوتاه بود ولی متعبد و متدین و معتقد و عابد و زاهد بودند. علی علیه السلام آنها را ریاکار نمی دانست. این همه انتقادی که از آنها کرده است نگفته اینها در عبادتشان ریاکار بودند، میگوید اینها کج فهم و کج اندیشه بودند.
📕پانزده گفتار ص ۶۸
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
خوارج نه بصیرت دینی داشتند و نه بصیرت عملی. مردمی نادان و فاقد بصیرت بودند بلکه اساساً منکر بصیرت در عمل بودند، زیرا این تکلیف را امری تعبدی میدانستند و مدعی بودند باید با چشم بسته انجام داد.
📙جاذبه و دافعه حضرت علی علیه السلام ص۱۱۰
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
سه حالت موجود در جامعه ما در خصوص مهمان سرزده
۱-حالت اول این است که صاحبخانه به دروغ به بچهها میگوید: بگویید در خانه نیست، یعنی گناه کبیره مرتکب میشود. این که میگوید «در خانه نیست» دروغ است و دروغ گناه کبیره است.
۲-شکل دیگر قضیه این است که صاحبخانه میگوید: «بفرمایید»، خیلی هم نفاق به خرج میدهد: خیلی خوش آمدید! صفا آوردید! اما در دلش دائماً فحش میدهد که این چه بلایی بود که این ساعت رسید، ما هزار کار داریم، عجب مردم بی تربیت بیادبی هستند، چه خروسهای بی محلی و چه مزاحمهایی! بعد هم که مهمان بیرون رفت، جلو زن و بچهاش صد تا فحش میدهد.
۳-شکل سوم قضیه این است که صاحبخانه کارش را خوب انجام میدهد و دم در میآید و میگوید: «آقا من متأسفم از این که نمیتوانم شما را بپذیرم، الآن کار واجبی دارم» یا یک نفر را می فرستد که به او بگوید: «ایشان الآن کار لازمی دارند و نمیتوانند شما را بپذیرند.» این کار صاحبخانه خوب است، ولی ضعف اخلاق، مربوط به وارد و مهمان است، زیرا به او برمیخورد؛ هرجا که می نشیند میگوید: درِ خانه فلان کس رفتم و مرا نپذیرفت؛ نمیگوید من با اجازه قبلی نرفته بودم، نمیگوید او که نپذیرفت عذر داشت یا عذر نداشت. تو باید بنا را بگذاری بر این که او عذر داشته، و باید خوشت بیاید که میزبان تو یک شخص باشهامت و صریحی بوده که به تو دروغ نگفت و راست گفت.
📕آشنایی با قرآن ج ۴ ص۸۴
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
به قول نهرو:
ملتی مستقل است که #جهش اقتصادی داشته باشد.
علی علیه السلام می فرماید:.
احْتَجْ الی مَنْ شِئْتَ تَکنْ اسیرَهُ، اسْتَغْنِ عَمَّنْ شِئْتَ تَکنْ نَظیرَهُ، احْسِنْ الی مَنْ شِئْتَ تَکنْ امیرَهُ.
[محتاج هرکه شوی اسیر او خواهی بود؛ بی نیاز از هرکه گردی با او برابر خواهی شد؛ و هرکه را مورد نیکی و احسان خود قرار دهی فرمانروای او خواهی شد.].
اگر ملتی کمک خواست و ملتی دیگر کمک داد خواه ناخواه اوّلی برده و دومی آقاست. چقدر جهالت و حماقت است که آدمی ارزش سلامت بنیه اقتصادی را درنیابد و نفهمد اقتصاد مستقل، از شرایط حیات ملی است.
📙نظری به نظام اقتصادی اسلام ص۱۹
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
این عید سعید را که روز مبعث خاتم الانبیاء است، روز توحید است و به همین جهت روز آزادی بشر است، روز رستاخیز جهان انسانی است، روز عقل و علم است، به همه حضّار محترم تبریک عرض میکنم.
📕امدادهای غیبی در زندگی بشر ص۱۷
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
جهش در رانندگی و تولید
ما اگر یک شهر را برای رانندگی در نظر بگیریم مجموعه های مختلفی در نحوه رانندگی یک راننده تاثیر گذار هستند.یک عده طراح باید نقشه خیابان ها را طراحی کنند،یک عده باید نقشه طراحی شده را به نحو احسن و در مدت زمان مشخص اجرایی کنند و یک عده دیگر هم باید به نحوه رانندگی فرد نظارت کنند.در این چرخه هر کسی و هر مجموعه ای اگر وظیفه خود را به خوبی انجام ندهد نهایتا در نحوه رانندگی فرد تاثیر گذارخواهد بود.در عرصه تولید هم به همین شکل می باشد مجلس قانون گذاری می کند ،دولت قانون تصویب شده را اجرا و قوه قضائیه با متخلفین برخورد.خروجی این چرخه نحوه عملکرد تولید کننده را تعیین کرده ومشخص می کند که فرد برای رسیدن به هدف (کسب قوه در حوزه اقتصادی)از کدام مسیر و با چه سرعتی حرکت کند .
💠حسن میرزانیا
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
آثار ایمان به خدا
ایمان و اعتقاد به خدای یگانه بلندترین و لطیفترین اندیشه ای است که در مغز و فکر بشر راه یافته است. ایمان و اعتقاد به خدا دل را روشن و امیدوار و خوشبین میکند و به آدمی نیرو میبخشد و قدرت مقاومت وی را مضاعف میسازد. آن کس که به خدای یگانه حکیم رحیم ایمان و اعتقاد دارد دستگاه عظیم جهان را دارای رأفت و رحمت و حکمت و آگاهی، و نقطه مرکزی جهان را رئوف و رحیم و حکیم و آگاه میداند و معتقد است که خداوند عمل نیک را ضایع نمیسازد و حامی کسانی است که به حق عمل میکنند و در راه حق گام برمیدارند. به این جهت همواره با دلی روشن و امیدوار و با اعتماد و اتکاء به خدا در راه های خیر و صلاح حرکت میکند. اما آن کس که از این ایمان و اعتقاد بیبهره است، جهان را دستگاهی بیرحم و بیتوجه و دارای قساوت پیش خود تجسم میسازد، در سختی ها و شداید امید خود را میبازد و فرضآ بخواهد در راه صلاح و اصلاح اجتماع گام بردارد چنین نیرویی را حامی و پشتیبان خویش نمیداند.
📕حکمت ها و اندرزها ج۲ ص۱۶۳
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
موسی میفهمد که یک کار کوچکی به عهدهاش گذاشته نشده است. یک وقت به کسی میگویند برو بجنگ. جنگیدن آسانترین رسالتهاست، زدن است و خوردن، حداکثر کشته شدن است. ولی یک وقت میگویند رسالتت این است که باید مردم را هدایت کنی. این کار سختیهایی دارد که از کشته شدن صد درجه بالاتر است. میگوید: رَبِّ اشْرَحْ لی صَدْری خدایا حالا که مأموریتی به این سنگینی به من دادهای، به من سعه صدر و تحمل زیاد بده. وَ یسِّرْ لی اَمْری کار مرا بر من آسان بگردان. معلوم میشود که میفهمد کار چقدر سنگین است! وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسانی گره را از زبان من بگشا.
📙آشنایی با قرآن ج۱۰ ص۲۶
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
راز خلق انسان
حدیثی آمده که مولوی آن را از زبان موسی به شعر آورده، میگوید: موسی به خدا خطاب کرد که خدایا چرا انسانها را خلق میکنی و بعد که خلق کردی اینها را میمیرانی؟ به او جواب داده شد که ما به تو دستوری میدهیم، این دستور را عمل کن تا بعد جوابش را به تو بدهیم. موسی! برو یک کار کشاورزی انجام بده، مثلا مقداری گندم بکار. دستور خدا بود، رفت. ندا به او رسید : موسی! چرا گندمها را کاشتی بعد آمدی درو کردی؟ گفت: خدایا اینها را کاشتم بعد اینها رشد کرد، گندمها و کاهها این طور شد، من باید درو کنم، بعد بکوبم و کاهها و گندمها جدا شود. جواب به او رسید که راز مرگ هم همین است. ما هم انسانها را می کاریم و ما همه چیز می کاریم، یعنی این یک کشت کوچکی که تو کردی، یک نمونه جزئی است از نظام کلی عالم.
📕آشنایی با قرآن ج۱۱ ص۱۳۴
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
سخن ابوذر در جنگ بدر
ابوذر آنجا از جا بلند شد و گفت: یا رسولَ الله! ما نمیگوییم آنچه را که قوم موسی گفتند: فَاذْهَبْ اَنْتَ وَ رَبُّک فَقاتِلا اِنّا ههُنا قاعِدونَ تو و خدایت بروید کارها را انجام بدهید، ما نشستهایم. ما میگوییم: یا رسول الله! هر چه که تو فرمان بدهی ما اطاعت میکنیم. تو اگر به ما بگویی خودتان را به آتش بزنید به آتش میزنیم، به دریا بریزید به دریا میریزیم. دیگران هم برخاستند و گفتند: همین طور است، هر چه شما مصلحت میدانید عمل میکنیم،اگر مصلحت میدانید بجنگیم میجنگیم. فرمود: من مصلحت میدانم بجنگیم و فاتح هم میشویم. جنگیدند فاتح هم شدند.
📙گفتارهایی در اخلاق اسلامی ص ۲۳
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be