💢 پاسخ روابط عمومی و امور بینالملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران به پست نطقیات در خصوص نحوه فعالیت در فضای مجازی:
مدیر محترم کانال تلگرامی «نطقیات»
با سلام و احترام،
پیرو پیام کانال تلگرامی «نطقیات» در باب عدمفعالیت کانال تلگرامی مؤسسة پژوهشی حکمت و فلسفة ایران، به اطلاع میرساند که این تصمیم پیرو بخشنامة اعلامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر ضرورت فعالیتهای رسانهای دانشگاهها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی اتخاذ شده و تابع سیاستهای کلان این وزارتخانه در راستای تقویت شبکههای اجتماعی داخلی بوده است.
عرصه و دستاوردهای فلسفی و حِکمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفة ایران بر کسی پوشیده نیست و این مؤسسه ذرهای از رسالت خود عدول نکرده است و تنها با نظر به قوانین کشور و با افتخار فعالیتهای مجازی خود را در شبکههای اجتماعی داخلی دنبال خواهد کرد.
روابط عمومی و امور بینالملل مؤسسه
https://eitaa.com/hekmatfalsafe
💢 مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران تقدیم میکند: نمایشگاه مجازی کتاب با تخفیف ویژه
🔴 مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران از 21 تا 30 آذرماه 1401 نمایشگاه مجازی کتاب خود را با 20درصد تخفیف برگزار میکند.
🏷 به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، به مناسبت «هفته پژوهش و فناوری»، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران از 21 تا 30 آذرماه 1401 نمایشگاه مجازی کتاب خود را با 20درصد تخفیف برگزار میکند.
📚علاقهمندان میتوانند از اینجا به نمایشگاه مجازی کتاب دسترسی پیدا کرده و نسبت به سفارش کتاب مورد نظر خود اقدام نمایند.
https://www.irip.ac.ir/fa/publishers/productss
📬لازم به ذکر است که ارسال کتابها نیز به صورت رایگان انجام خواهد شد.
📞همچنین شماره 02167238236 پاسخگوی سوالات شما خواهد بود.
https://eitaa.com/hekmatfalsafe
هدایت شده از موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
💢 مدرسه «مهارتهای پژوهش موفق» با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار میشود
🔴 مدرسه «مهارتهای پژوهش موفق» از ۱۹ آذر الی ۸ دی ماه و به همت انجمن علمی معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
📌 به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، مدرسه «مهارتهای پژوهش موفق» از ۱۹ آذر الی ۸ دی ماه و به همت انجمن علمی معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود. این مدرسه با مشارکت مراکز و انجمنهای علمی برگزار میشود.
دکتر احمد شهگلی، عضو هیئت علمی گروه فلسفه اسلامی، یکی از سخنرانان این مدرسه خواهند بود که در روزهای ۲۶ و ۲۷ آذر ماه و ۳ و ۴ دی ماه، ساعت ۱۵:۳۰ به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
🔹عنوان کارگاه ایشان «روش مطالعه و پژوهش در فلسفه اسلامی» خواهد بود و دربرگیرنده سرفصلهای زیر میباشد: بایسته های روش های مطالعه در فلسفه اسلامی، آسیب شناسی مطالعه فلسفه اسلامی، بایسته های روش های پژوهش در فلسفه اسلامی، آسیبشناسی پژوهش در فلسفه اسلامی، نکتهها و تجربیات پژوهشی در حوزه فلسفه اسلامی.
🏷کارگاه دکتر شهگلی در محل مؤسسه (تهران، خیابان حضرت ولی عصر(عج)، خیابان نوفل لوشاتو، کوچه شهید آراکلیان، شماره ۴) برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند با مراجعه به این آدرس در کارگاههای موردنظر ثبتنام کنند.
https://eitaa.com/hekmatfalsafe
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 شهيد آيتالله دكتر محمد مفتح
در سال 1307، در خانوادهاي روحاني در همدان متولد شد. پس از فراگيري مقدمات، راهي قم شد و در محضر بزرگاني چون امام خميني، علامه طباطبايي و .. استفاده نموده و خود مدرسي بزرگ در حوزه گرديد.
ايشان در حاليكه استادي بزرگ در قم بودند، پا به عرصه دانشگاه گذاشته و تا درجه دكترا ادامه تحصيل دادند. شهيد مفتح كه توطئه استعمار در جدا نگاه داشتن دو قشر دانشگاهي و روحاني، از هم را با تمام وجود احساس كرده بود، ايجاد وحدت ميان اين دو قشر مهم جامعه را وجهه همت خود قرار داد
روز 27 آذر
اين روز به مناسبت فعاليت و مجاهدت اين شهيد بزرگوار در راه تحقق وحدت ميان حوزه و دانشگاه، روز وحدت روحاني و دانشجو ناميده شده است.
https://eitaa.com/hekmatfalsafe
موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
💢 فرزانه ذوالحسنی: حکمت عملی به اصول کلی اخلاق، چه اخلاق فردی و چه خانوادگی و اجتماعی، میپردازد. 🔴
💢گفتگو با یحیی بوذری نژاد در خصوص همایش «حکمت عملی؛ چیستی، مبانی، و روشها»
🔹 به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، یحیی بوذری نژاد در گفتگو با خبرگزاری مهر، افزود: در تعریف علوم باید گفت که هر علمی موضوعی دارد که در خصوص مسائل یک علم بحث میکند. اگر وجود موضوع علمی وابسته به اراده و اختیار و کنش انسان باشد این را در اصطلاح علوم عملی یا فلسفه عملی میگوئیم و اگر موضوع علمی در اختیار انسانها نباشد به آن علوم نظری میگوئیم. به عنوان مثال وقتی میخواهید در خصوص مواد و ترکیبات مواد صحبت کنید یا در خصوص ستارگان تحقیق انجام بدهید وجود این علوم مثل ستارگان و اجسام و این پدیدههای طبیعی هیچکدام وابسته به اراده انسانها نیست یعنی اراده انسان در آفرینش آنها و در ایجاد آنها دخلی و تصرفی ندارد به این علوم، نظری میگوئیم. اما وقتی در خصوص سیاست، اقتصاد، مدیریت انسانها، انواع حاکمیت و ساختارهای حکومت و، مسائل اجتماعی صحبت بکنید همه در گرو این است که انسان تحقّق داشته باشد و کنش و اختیار داشته باشند تا این علوم و روابط شکل بگیرد تا انسان نباشد و نیاز به تبادل کالا بین انسانها نباشد دانش اقتصاد و مدیریت و دانش این چنینی را شکل نخواهد گرفت.
بوذری نژاد ادامه داد: در گذشته حکمت و فلسفه عملی هم مرادش این است. یعنی پرداختن به موضوعاتی که وجود آنها در اختیار انسان است. در گذشته آن را به اخلاق، تدبیر منزل و سیاست مدن تقسیم میکردند...
ادامه خبر
https://www.irip.ac.ir/fa/news/457
https://eitaa.com/hekmatfalsafe
💢 دکتر عسکر دیرباز : آثار و برکات وحدت حوزه و دانشگاه را برای نسل جوان تبیین کنیم
🔶حجتالاسلام و المسلمین دکتر عسکر دیرباز، رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، ضمن گرامیداشت بیست و هفتم آذرماه، سالروز شهادت آیتالله مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، ابراز داشتند: آنچه مهم است این است که ما، تودههای مردم بهویژه نسل جوان را با تاریخچه و اهمیت و ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه بهدرستی آگاه کرده و به آنها بگوییم که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، وحدت حوزه و دانشگاه یکی از مباحث بسیار مهم در نظام بوده است.
🔹 به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، دکتر عسکر دیرباز، در گفتگو با خبرگزاری حوزه، با بیان اینکه بزرگان ما حتی قبل از پیروزی انقلاب نیز در مسیر تحقق وحدت حوزه و دانشگاه گام برداشتهاند، افزودند که یکی از اهداف مهم انقلاب اسلامی نیز برقراری وحدت میان اقشار مختلف جامعه به خصوص دو قشر مهم حوزه و دانشگاه بوده است.
رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران همچنین گفت: با این حال باید توجه داشت که منظور از وحدت، وحدت در اهداف است، چه آن که هم حوزه و هم دانشگاه در خدمت اسلام و قرآن و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی و همچنین ترویج علم و دانایی، معنویت و اخلاق حرکت می کنند و از این حیث هر دو هدف واحدی دارند و بر این اساس این وحدت به عنوان آرمان کلیدی، باید مدنظر همه حوزویان و دانشگاهیان باشد.
وی اضافه کرد: در کنار وحدت در هدف، باید به کارکردها و تقسیم وظایف آن ها در تولید علم نیز توجه داشت ...
ادمه خبر
https://www.irip.ac.ir/fa/news/458
https://eitaa.com/hekmatfalsafe
💢 آئین گرامیداشت هفته پژوهش در روز یکشنبه 27 آذرماه 1401 در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با حضور ریاست و معاونین محترم مؤسسه و نیز اعضای محترم هیأت علمی و همچنین جمعی از یاوران علمی مجموعه، برگزار شد.
🏷 در آغاز مراسم دکتر عسکر دیرباز، ریاست محترم مؤسسه، ضمن تبریک به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، پژوهشگران مؤسسه را از تواناترین و کارآمدترین پژوهشگران کشور دانسته و افزودند: استاد آموزشی تنوع بیشتری در کارش وجود داشته و لذا به طور طبیعی میتواند نشاط بیشتری داشته باشد؛ امّا پژوهش و پژوهشگری یک کار سخت و دشواری است.
وی ادامه داد: استاد پژوهشی در عمل و فعالیتی قرار دارد که ممکن است به مرورِ زمان احساس نیاز به همفکری با مسئولین داشته باشد.
رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران با اشاره به اهمیت فضای صمیمی و نشاطآور در این مؤسسه افزود: ما باید بتوانیم صرف نظر از کارهای پژوهشی که انجام میدهیم گفتگوی دوستانه ای در خصوص امور زندگی، جامعه، و آینده داشته باشیم. ما باید فارغ از فضاهای پژوهشی علمی دور هم جمع شده و وارد گفتگوهایی دیگر شویم. در خصوص مسائلی که بین خودمان و با سلیقههای مختلفی که وجود دارد، فارغ از فضای پژوهشی و علمی، گفتگو کنیم.
متن کامل خبرhttps://www.irip.ac.ir/fa/news/459
https://eitaa.com/hekmatfalsafe
💢تغییر زمان برگزاری کارگاه آموزشی «ابن عربی و اصول معنوی شیعه؛ قطب و اقطاب دوازدهگانه»
🔹 تاریخ شروع برگزاری کارگاه آموزشی «ابن عربی و اصول معنوی شیعه؛ قطب و اقطاب دوازدهگانه» به روز شنبه هفدهم دیماه 1401 تغییر یافت.
🔶به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، پیرو اطلاعیه پیشین (اینجا کلیک نمایید) در خصوص برگزاری کارگاه آموزشی «ابن عربی و اصول معنوی شیعه؛ قطب و اقطاب دوازدهگانه»، به اطلاع علاقهمندان میرساند که این جلسات به یاری خدای تعالی از روز شنبه 17 دیماه 1401 آغاز خواهد شد و هر هفته شنبهها به مدت پنج جلسه ادامه خواهد یافت.
📌این دوره آموزشی که وابسته به همایش بینالمللی «محییالدین ابن عربی: میراث او و اهمیت آن در جهان معاصر» است، به صورت حضوری، در محل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، و با تدریس دکتر سیدرضا فیض برگزار خواهد شد.
حضور برای عموم علاقهمندان با ارائه کارت شناسایی معتبر آزاد است.
🌐وب سایت همایش: http://ibnarabi.irip.ac.ir
https://eitaa.com/hekmatfalsafe