پیام تسلیت مرجع عالیقدر حضرت آیتاللّه العظمی فاضلی بهسودی(مدّظلّه العالی)
به مناسبت رحلت آیتاللّه حاج شیخ عبداللّه عارفی(ره)
إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
خبر ارتحال عالم وارسته استاد پرتلاش حضرت آیتاللّه آقای حاج شیخ عبداللّه عارفی(ره) از اساتید برجستۀ مدرسۀ جامعة الاسلام و حوزۀ علمیۀ کابل، باعث تأسّف و تأثّر اینجانب گردید.
ایشان عمر بابرکت خود را در راه تهذیب نفس، فراگیری علوم دینی و تعلیم و تربیت طلاب در حوزه علمیه مشهد مقدّس و در جوار مضجع ملکوتی ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) سپری نمود. آیتاللّه عارفی در سال 1389ش. به درخواست طلاب و علماء کابل، جهت تدریس سطوح عالیه به آن شهر عزیمت نمود و شاگردانی بسیاری را تربیت کرد. از سال1392ش. به دستور مرجع فقید حضرت آیتاللّه العظمی محقق کابلی(ره) در مدرسۀ علمیۀ جامعةالاسلام کابل مشغول تدریس دروس خارج فقه و اصول گردید که بیش از ده سال، پیوسته تا واپسین روزهای حیات ایشان ادامه داشت و شاگردان زیادی از محضر ایشان بهرهمند شدند. آیتاللّه عارفی در کنار تعلیم و تربیت شاگردان، در هیئت علمی شورای نظارت حوزۀ علمیۀ کابل که در راستای ارتقای سطح علمی و معنوی طلاب فعالیت میکند، نیز عضویت داشت و فعالیّت می¬کرد. از ویژگیهای برجستۀ مرحوم آیتاللّه عارفی صداقت، جدّیت و نظم دقیق در تدریس و پیگیری مستمر امور علمی و معنوی طلاب بود. او از اوّلین روزهای شروع رسمی دروس حوزه تا روزی که تعطیل میشد به تعلیم و تربیّت طلاب باجدیّت ادامه میداد و درسهایش را تعطیل نمیکرد.
پدر بزرگوار ایشان مرحوم آیتاللّه آقای حاج شیخ صفدر رئیس(ره) از عالمان و اساتید برجسته و پرتلاش و از اعضای شورای مدرسین حوزۀ علمیۀ مشهد مقدس در سال 1372ش. همراه حضرت آیتاللّه محقق خراسانی(ره) و سایر اعضای آن شورا، علماء، طلاب و مهاجرین مقیم شهر مشهد از پیشگامان و حامیان اصلی مرجعیت حضرت آیتاللّه العظمی محقق کابلی(ره) بودند و در این راستای نقش ارزندۀ ایفا کردند.
اینجانب فقدان این عالم وارسته را به حوزههای علمیه و به خصوص حوزۀ علمیۀ مشهد و کابل، اساتید، شاگردان ایشان و به ویژه فرزندان گرامی، برادران محترم، جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای شیخ مهدی محققّ و سایر بستگان ایشان تسلیت عرض میکنم. از خداوند متعال برای آن مرحوم مغفور علوّ درجات و برای بازماندگان ایشان اجر و صبر الهی را مسئلت داردم.
محمدباقر فاضلی بهسودی
حوزۀ علمیۀ قم
5/8/1403ش.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این کلیپ تلخ و سوزناک که قلب هر انسان آزاده را به درد می آورد، کودک فلسطینی در زیر آوار تقلی نجات دارد. دردا و دریغا که این گونه حوادث در جلو چشمان همه مسلمانان و حاکمان مسلمان صورت می گیرند، بیش از یک سال است که رژیم جنایتکار اسرائیل کودکان، زنان و سالمندان و افراد بیگناه را قتل عام می کند، ولی بسیاری از حاکمان مسلمان و عرب یک اخم به اسرائیل نمی کنند. چه شده است مسلمانان را که این گونه ذلت و خواری برادران شان را در فلسطین و لبنان نظاره گر اند.
آیندگان چه گونه نسبت به ما قضاوت خواهد کرد؟!
میدانیم بیتفاوتی نسبت به مظلوم مکافات سخت و دردناک دارد، اما خدا یا از تو عاجزانه میخواهیم ما را بر این بیتفاوتی مان نسبت به مظلومین عقاب نکن!
هدایت شده از KHAMENEI.IR
نمودار درختی بیانات رهبر انقلاب.pdf
782.1K
🌷 #نقشه_راه | نمودار درختی بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار خانوادههای شهدای امنیت. ۱۴۰۳/۸/۶
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
۱۴۰۳۰۸۰۶_بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار_خانوادههای_شهدا.pdf
1.93M
🌷 #جزوه | بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار خانوادههای شهدای امنیت. ۱۴۰۳/۸/۶
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
41.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب اسلامی دیدار خانوادههای شهدای امنیت. ۱۴۰۳/۸/۶
💻 farsi.khamenei.ir
اَللَّهُمَّ وَ قَوِّ بِذَلِكَ مِحَالَ أَهْلِ اَلْإِسْلاَمِ ، وَ حَصِّنْ بِهِ دِيَارَهُمْ، وَ ثَمِّرْ بِهِ أَمْوَالَهُمْ، وَ فَرِّغْهُمْ عَنْ مُحَارَبَتِهِمْ لِعِبَادَتِكَ، وَ عَنْ مُنَابَذَتِهِمْ لِلْخَلْوَةِ بِكَ حَتَّى لاَ يُعْبَدَ فِي بِقَاعِ اَلْأَرْضِ غَيْرُكَ، وَ لاَ تُعَفَّرَ لِأَحَدٍ مِنْهُمْ جَبْهَةٌ دُونَكَ.
خدايا، بدين وسيله، بر نيرو و تدبير مسلمانان بيفزاى، و شهرهايشان را استوارى و دارايىشان را فزونى بخش، خاطرشان را از دشمن آسوده گردان تا به جاى پيكار با وى تو را پرستش كنند و با تو خلوت نمايند، تا (مردم ) سراسر زمين جز تو را نپرستند و جز در برابر تو پيشانى بر خاك نسايند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تازه از نحوه مواجهه سربازان اشغالگر با #شهید_یحیی_سنوار
المیادین
هدایت شده از 𝕶𝖆𝖗𝖎𝖒𝖎 ☆ ☆
💢 ساخت یک ورزشگاه بزرگ توسط همسر محمد علی کلی در کابل
🔸️خلیله علی کلی، همسر مرحوم محمد علی کلی در نشست مشترک مطبوعاتی مشترک با حافظ احمد جان ځدران، معین فنی و مسلکی کمیته ملی المپیک از ساخت ورزشگاهی بزرگ در کشور خبر داد.
🔹️خلیله علی کلی همچنین گفت: تلاش میکنیم و امیدوار هستیم که برای بانوان نیز ورزشگاه جداگانه ساخته شود تا آنان نیز بتوانند در بخش وزرش حضور یابند.
🔹️عطاءالله امین، مسئول پروژه ساخت این ورزشگاه افزود: «قرار است به مساحت ۵۵۰ جریب زمین را که از طرف اقارب سردار محمد داود خان در ساحه تپه تاج بیگ (قصر تاج بیگ) شهر کابل برای ساختن ورزشگاه اهدا شده است، تحت نام وزرشگاه «پیروزی» بسازیم».
تصویب کابینهی طالبان : به پشتون های پاکستان، شناسنامه افغانستان توزیع شود؛
ادارهی امور طالبان در نامهای فیصله کابینه را به ادارهی احصائیه و معلومات ابلاغ کرده است. نسخهی این نامه بهدست اطلاعات روز رسیده است. ( متن این نامه رسمی مصوب کابینه طالبان را اطلاعات روز منتشر کرده است )
در این نامه آمده است: «ادارهی ملی احصائیه و معلومات موظف است بهشمول ولسوالیهای ولایت پکتیکا واقعشده در امتداد خط فرضی دیورند، به تمام شهروندان ساکن در ولسوالیهای سرحدی کشور خدمات توزیع تذکره هویت را انجام دهد.»
خط دیورند، مرزرسمی افغانستان و پاکستان است که طالبان مانند حکومتهای گذشتهی افغانستان آن را بهرسمیت نمیشناسند و خط فرضی میخوانند. این مرز در سال ۱۸۹۳ در زمان پادشاهی عبدالرحمانخان تعیین شد.
چندی پیش امارت طالبان اعلام کرده بود که هبتالله آخوندزاده، رهبر این گروه بهمنظور حل مشکلات مناطق نزدیک خط دیورند و سایر مناطق سرحدی یک کمیته ایجاد کرده است.
بهگفتهی طالبان، این کمیته برای باشندگان مناطق مرزی زمینهی دسترسی به خدمات معیاری، از جمله تعلیمات دینی و عصری، صحت، مخابرات، سرکها و آب آشامیدنی را فراهم میکند.
هدایت شده از رضایی
دوستان عزیز را درود ابتدا دو کلیب حماسی را تقدیم نگاه مهربان تون می کنم ابتدا آنها را نگاه کنیم بعد بیایید در مورد یاد داشت من به سؤالی که پرسیده می شود نظر و پاسخ دهید.
این دو کلیب مربوط میشه به رویا رویی و ایستادگی کشور یمن و ایران در برابر زورگویی و غولدوری اسرائیل در منطقه کلیب اول سخنگوی ارتش یمن یحیی سریع را نشان می دهد کلیب دوم رهبر انقلاب اسلامی ایران را . سؤال اینستکه آیا قضاوت تاریخ در مورد حکام عربی که در برابراین زورگویی و جنایت اسرائیل سکوت کردند و کشورشان را از جنگ به نوعی حفظ کردند و با سیاست و سکوت و محافظه کاری چند صباحی به آرامش و سکوت گذراندند یا کسانی که با روحیه حماسی در مقابل اسرائل ایستادند کدوم یک را تاریخ تحسین خواهد کرد؟