بیژن عبدالکریمی, [4/11/2022 10:21 PM]
«ما ایرانیان در کنار برادران افغانستانی خود هستیم».
ملک ستیز بسیار عزیز!
نوشته گلایه آمیزتان را خواندم. بسیار متأثر و دلنگران شدم. فقط خواستم یادآوری کنم جامعه ایرانی همواره، حتی در شرایط سخت جنگ و تحت شدیدترین فشارهای نظام سلطه جهانی، آغوشش مهربانانه برای برادران افغانستانی گشوده بوده است و علی رغم وجود برخی بی ادبی ها و بدرفتاری های برخی افراد جاهل و تربیت ناشده، که گه گاه در هر جامعه ای دیده می شود، جامعه ایرانی کمتر با عزیزان افغانی بسان بیگانگان برخورد کرده است و دلنگرانی ام این است که این روزها تلاش های مرموز بسیاری صورت می گیرد که ما برادران را رویاوری هم قرار دهد و حمله اخیر برخی به کنسول گری ایران در هرات نیز حاصل یکی از همین توطئه ها بوده است و برخی از ایرانی ها و افغانستانی ها نیز متأسفانه به سهولت در دام یک چنین تبلیغات سوء و توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان مشترک مان قرار می گیرند.
من نیز به نوبه خود و به تبع شما این بیت مولانا، شاعر بزرگ فرهنگ مشترک مان را تکرار می کنم:
غرض ها تیره دارد دوستی را
غرض ها را چرا از دل نرانیم
من شما و همه برادران و خواهران افغانستانی ام را دوست دارم و همواره یکی از آرزوهای بزرگم این بوده است که برای ملت بسیار مظلوم، تحت ستم و محروم سرزمین افغانستان کاری کنم. از شما می خواهم من و بسیاری از ایرانیان را در کنار خود بدانید و امیدوارم بتوانیم دست در دست یکدیگر توطئه های دشمنان مشترک مان را با وحدت و یکدلی خنثی و بی ثمر سازیم.
بیژن عبدالکریمی
22/1/1401
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توزیع غذا توسط سربازان ایرانی در صفر مرزی ایران و افغانستان.
هدایت شده از غرب آسیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام واضح ایران به طالبان:هیئت سرپرستی بر افغانستان را تا زمانی که حکومت فراگیر تشکیل نشود به رسمیت نمی شناسیم
وستانیوز
@westanews
همه پیامبران الهی و بزرگان دینی در طول تاریخ به عدالت وزری علاقه مند بودند و نسبت به فقرا و ستمدیدگان جامعه توجه ویژه داشتند. در ماه مبارک رمضان از فقرا و نیازمندان جامعه غفلت نکنیم هر کسی به قدر توان در رفع نیازهای آنان کوشا باشیم.
تعرض عدهای به سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و نیز نمایندگی ایران در هرات را به شدت محکوم می کنیم، این رخداد زشت از شأن مردم شریف افغانستان به دور است، آنچه انجام شد مسؤلیت آن متوجه حکومت فعلی افغانستان است، چون تصاویر و کلیپهای که از تعرض جمعی در نمایندگی ایران در هرات نشر شده است نشان می دهد که در حضور افراد نظامی حکومت جمعی این عمل زشت را انجام می دهند. به علاوه حفاظت از نمایندگیهای کشورها به عهده حکومت آن کشور است.
این قضیه به خوبی نشان داد که دشمن دانا بِه از دوست نادان! اما کسی هست که از این داستان عبرت بگیرند؟ این واقعه زمانی است که تا کنون حکومت فعلی از سوی هیچ حکومتی، دولتی و سازمان بین المللیی به رسمیت شناخته نشده است، حالا شما زمانی را تصور کنید که حکومت فعلی را همه کشورها به رسمیت بشناسند، آن وقت به معنای دقیق این ضرب المثل به خوبی پی خواهیم برد.
کم کم به نیمه رمضان الکریم نزدیک می شویم. نیمه رمضان مصادف است با سالروز ولادت با سعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، امام حسن هم چنان که در زمان امامت شان مظلوم بود، متاسفانه میان ما نیز مظلوم و مهجور است، تبلیغی که در خور شأن مقام منبع و عظیم امامت باید شود صورت نمی گیرد، خیلی بجا است که فعالان فرهنگی فضای مجازی از همین حالا به معرفی شخصیت و نشر کلمات ارزشمند آن حضرت همت بگماریم تا امام از این مهجوریتی که میان ما دارد بیرون بیاید.
حکمتی ۱۴۰۱.۰۱.۲۵
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 | روایت استاد قرائتی از دیدار با خانواده شهدای طلبه حرم امام رضا(ع)
📚 @DasTanaK_ir
بازتاب حج در دعاهای ماه مبارک رمضان و حج امام حسن مجتبی (ع) –قسمت اول
++++
حج یکی از عبادتهای ارزشمند و با فضیلت دینی است که در روایات و آیات به صورت فراوان به آن تاکید شده اند و سیره اولیای الهی به خصوص سیره امام حسن مجتبی (ع) نیز اهمیت فراوان این فریضه دینی را نشان می دهد. به همین دلیل در مقام بیان فضیلت بسیاری از عبادات و اعمال غیر عبادی به حج تمثیل می شود. مثلا در بیان زیارت امام حسین (ع)، که امری عبادی است، روایات فراوان وجود دارند. در یک روایت که مرحوم ابن قولوی آن را در کتاب کامل الزیارات به صوت مسند نقل می کند، روایت مسعده ابن صدقه از امام صادق (ع) است که وی در باره زیارت امام حسین (ع) از امام می پرسد مَا لِمَنْ زَارَ قَبْرَ الْحُسَيْنِ (ع)؟ قَالَ تُكْتَبُ لَهُ حِجَّةٌ مَعَ رَسُولِ اللَّهِ ص قَالَ قُلْتُ لَهُ جُعِلْتُ فِدَاكَ حِجَّةٌ مَعَ رَسُولِ اللَّهِ ص قَالَ نَعَمْ وَ حِجَّتَانِ قَالَ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ حِجَّتَانِ قَالَ نَعَمْ وَ ثَلَاثٌ فَمَا زَالَ يَعُدُّ حَتَّى بَلَغَ عَشْراً قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ عَشْرُ حِجَجٍ مَعَ رَسُولِ اللَّهِ ص قَالَ نَعَمْ وَ عِشْرُونَ حِجَّةً قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ وَ عِشْرُونَ- فَمَا زَالَ يَعُدُّ حَتَّى بَلَغَ خَمْسِينَ فَسَكَت، تعداد ثواب زیارت امام حسین (ع) را تا اندازه پنجاه بار حج با رسول الله می شمارد و پس از آن حضرت ساکت می شود. مرحوم ابن قولوی ابواب 63 تا 66 کتاب را به این موضوع اختصاص داده است روایات فراوانی را نقل می کند. یا در مورد رفع نیاز برادر دینی (امری غیر عبادی- البته قصد تقرب باشد پاداش بیشتر دارد) از امام صادق (ع) نقل شده است: قَضَاءُ حَاجَةِ الْمُؤْمِنِ أَفْضَلُ مِنْ طَوَافٍ وَ طَوَافٍ حَتَّى عَدَّ عَشَرَةً؛ براوردن نیاز مؤمن افضل است از چند طواف حضرت تا ده طواف شمرد. (کافی ج2).
این دو نمونه از موارد فراوان است که به عنوان شاهد بیان شد. این نمونه ها به خوبی نشان می دهد که حج در فرهنگ دینی چه قدر اهمیت دارد، به گونه که کارهای نیک دیگر را با آن معادله می کند؛ یعنی حج اصل است و ثواب و پاداش آن میزان و معیار دیگر ارزشها است و دیگر ارزشهای با آن معیار سنجی می شود. این نشانه بزرگ برای عظمت حج است.
این عظمت در دعاهای ماه مبارک رمضان، که ماه دعا است به خوبی تبارز یافته است. اگر دعاهای ماه مبارک رمضان تحلیل محتوا شود، یکی از مضامین که بارها تکرار شده است و از خداوند خواسته شده است که نصیب روزه دار کند، حج بیت الله الحرام است.
من در دعاهای که در کتاب ارزشمند مفاتیح مرحوم شیخ عباس قمی در مورد ماه رمضان آمده اند انتخاب کردم، بدون شک با مراجعه به کتب مفصل تر مانند مصباح مرحوم شیخ طوسی و اقبال مرحوم سید ابن طاوس و بحار موراد بیشتر از این می توان یافت.
در موارد فروانی آرزوی حج در دعاهای ماه مبارک رمضان آمده است بدین شرح:
1. دعاییی است که از امام صادق (ع) و امام کاظم (ع) نقل شده است و توصیه شده است که این دعا هر شب خوانده شود در قسمتی از این دعا آمده است:
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی حَجَّ بَیْتِکَ الْحَرَامِ فِی عَامِی هَذَا وَ فِی کُلِّ عَامٍ مَا أَبْقَیْتَنِی فِی یُسْرٍ مِنْکَ وَ عَافِیَةٍ وَ سَعَةِ رِزْقٍ وَ لا تُخْلِنِی مِنْ تِلْکَ الْمَوَاقِفِ الْکَرِیمَةِ وَ الْمَشَاهِدِ الشَّرِیفَةِ.
خدایا زیارت خانه محرّمت را در امسال و در هر سال نصیبم کن، تا زمانیکه زندهام داری در آسانی تندرستی و گشادگی روزی و از آن اماکن گرامی و مشاهد شریف محرومم نکن!
حکمتی 1401.01.25
تکاپو برای بهتر زیستن
برخی از اموری که برای روزه دار انجام آنها کراهت دارد: 1 . ریختن دوا به چشم و سرمه کشیدن، در صورتی ک
اموری که برای روزه دار کراهت دارد.