🔸یوم الله شهادت آقای رئیسی
فکر می کنم شهادت آقای رئیسی یوم الله است
یوم الله یعنی روزی که در آن توحید ظهور می یابد.
این اتفاق که خداوند پاسخ مجاهدتها و صبرها و خلوصها را اینطور با شکوه بدهد که مردم داخل و خارج، کوچک و بزرگ، سیاست مدار داخلی و خارجی وادار به احترام و بزرگداشت شوند، یعنی خدایی هست و خدایی میکند.
«تعز من تشاء و تذل من تشاء» است
یک قیامت صغرایی برپا کرده که جزای خوبی و بدی در آن مشاهده می شود.
خداوند به او عزت داد و به جسارت کنندگان به او ذلت.
این روزها و بُروزها را باید یادآوری کرد: «و ذکّرهم بأیام الله»
اگر از صبر ملول شدیم
از خدمت به خلق خسته شدیم
نسبت به ولایتمداری دلسرد شدیم
و بسیاری موانع دیگر
به یاد یوم الله آقای رئیسی بیفتیم که خداوند چگونه است.
عاقبت تهمت زدن و شنیدن
عاقبت قدرت طلبی کردن و نکردن
عاقبت خدمت کردن و نکردن
عاقبت تواضع و تبختر
و... چیست؟
«و ذکّرهم بأیام الله إن فی ذلک لآیات لکل صبّار شکور»(ابراهیم: ۵)
یاداوری ایام الله برای انسانهای اهل صبر و شکر، آیات و نشانه هایی دارد. آنها را در مسیرشان استوار میکند.
🔸او چه کرد؟
رئیسی ریل های خدمت رو گذاشت
و مین های دولت قبل رو خنثی کرد
و با شکوه پرواز کرد و رفت...
🔸حکایتی در مورد اهمیت فکر کردن
شیخ محمد حسین اصفهانی(۱) در نجف درس خواند و مجتهد شد و به اصفهان آمد و در همان مسجدی که پدرش امام جماعت بود جانشین پدرش شد. درس هم میگفت و قضاوت هم میکرد در نماز برای ایشان گاهی شک پیش می آمد. ایشان در صدد معالجه شک و شبهه برآمدند.
شیخ محمد حسین برای معالجه تصمیم گرفت قبل از نماز مدتی در مورد خودش فکر کند، این مدت کم کم زیاد و زیادتر شد و کم کم طوری شد که در کل روز فکر می کردند؛ در اثر این فکر کردن یکی از تحفه های روزگار شدند. یک جلد تفسیر از ایشان به جای مانده که یادم هست آیت الله حق شناس دنبال تفسیر ایشان بود. وقتی شیخ به حمام میرفت اطرافیان ایشان از مشاهده حال ایشان به گریه می افتادند ببینید خود ایشان چه حالی داشته است.
برادرزاده ایشان در خواب به محضر امام عصر السلام رسید. از امام در مورد پدرش پرسید. امام فرمودند به محبت ما وارد بهشت شد. در مورد بزرگ دیگری پرسید که آن بزرگ هر روز زیارت عاشورا را با صد لعن و صد سلام می خواند و سحرها دو ساعت بیدار بود امام فرمود به شفاعت ما وارد بهشت شد. وقتی از عمویش شیخ محمد حسین پرسید امام فرمودند: او بر خداوند وارد شد و خدا هر چه میخواست به او داد.
استاد جاودان حفظه الله - کتاب اخلاقیات - ص ۲۸
(۱) مراد محقق اصفهانی(مرحوم کمپانی) صاحب حاشیه بر مکاسب و کفایه نیست. بلکه ایشان نوه مرحوم محمد تقی اصفهانی صاحب کتاب هدایة المسترشدین است.
#سیره_علما
#اخلاق
#تفکر
آقای ثابتی متنی نوشته اند در مورد دومین روز مجلس و اتفاقات مربوط به انتخاب رئیس و هیات رییسه:
https://eitaa.com/sabeti/3656
این گزارش نگاری ها برای ما جالب و خواندنی است. دستشان درد نکند. اما نکته ای در خصوص نگاه ایشان به ذهنم رسید.
اقای ثابتی که اهل تاریخ است بهتر است مدل سیاست ورزی حضرت آقا را هم در مقاطع مختلف از جمله مجلس مطالعه کند.
فکر می کنم این دوستان دچار افراط در کمالگرایی و ایده آل گرایی هستند.(همان مطلبی که در بالاتر در این پیام مقداری در موردش عرض کردم)
اینکه نمیتواند به هیچ کاندیدایی برای ریاست مجلس رأی بدهد و اصل ائتلاف سازی ها را به نوعی تخطئه میکند نشان از ناپختگی سیاسی و ایده آل گرایی ایشان است.
خاطرم هست در دولت دوم آقای احمدی نژاد که ایشان شروع کرد به ساز ناکوک زدن و فقط گویا مشائیون را قبول کرده بود، برخی بزرگان به ایشان انتقاد میکردند که این چه نحو سیاست ورزی است؟! سیاسیون معمولا این ویژگی را دارند که با دورترین افراد به گونه ای تعامل کنند و اهداف خود را تعقیب کنند شما دوستان و اصحاب خودت را هم از خود رانده ای!
کسی که در سیاست خیلی بسته عمل کند سیاست ورزی او به جنگ و جدال نزدیک تر میشود تا سیاست.
🔸بررسی نتیجه جنگ افروزی یهود بر اساس آیه شریفه قرآن
در آیه ۶۴ سوره مائده ویژگیهایی در مورد یهود ذکر شده است از جمله در مورد جنگ افروزی این قوم سخن به میان آمده است.
«...وَأَلْقَيْنَا بَيْنَهُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ كُلَّمَا أَوْقَدُوا نَارًا لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَسَادًا وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ»
...تا روز قيامت ميانشان دشمنى و كينه افكنديم هر بار كه آتشى براى پيكار برافروختند خدا آن را خاموش ساخت و در زمين براى فساد مى كوشند و خدا مفسدان را دوست نمى دارد (۶۴)
🔹توضیح علامه طباطبایی در خصوص این فراز از آیه:
«معناى آيه اينطور مىشود كه: هر وقت يهود خواست دست به اقداماتى بزند و آتش جنگى را با رسول اللّٰه (ص) و مسلمين دامن زند خداوند بين سران آنها عداوت و بغضاء و اختلاف كلمه انداخت و بدين وسيله آن آتش را خاموش ساخت، همانطورى كه مىبينيد در اين آيه نويدى است براى مسلمين، چه از سياق آن استفاده مىشود كه براى هميشه سعى و كوشش يهود عليه مسلمين و بر افروختن آتش جنگ و ايجاد فتنهشان (البته آتش جنگى كه عليه اسلام و ايمان مىافروزند) بى نتيجه و خنثى است، و اما جنگهايى كه ممكن است بين آنان و مسلمين در گيرد ليكن نه عليه دين و ايمان بلكه بر سر اينكه يكى از ديگرى گوى سبقت را در ميدان سياست و يا قوميت بر بايد از آيه استفاده نمىشود كه در اين گونه پيشامدها هم خدا نويد پيروزى مسلمين را داده باشد، زيرا اين مطلب از سياق آيه خارج است.».
(ترجمه تفسیر المیزان، ج۶، ص ۵۱)
🔺سوال:
با وجود این وعده خداوند، این سوال مطرح میشود که چرا نبرد اعراب با اسرائیل در دهه های گذشته همیشه با هزیمت و شکست مواجه میشده؟
🔹پاسخ شهید مطهری:
شهید مطهری در مورد انگیزه نبرد اعراب و اسرائیل اینگونه می نویسد:
«شما مىبینید به نام عربیت و قومیت عربى مىخواهند با اسرائیل مبارزه کنند، در صورتى که خود اسرائیل روى قومیت نیست، اساسش بیشتر مذهب است. گو اینکه در میان یهود، مذهب و نژاد با هم آمیخته است ولى از احساسات مذهبى در درجه اول استفاده مىکنند.
...همین امسال در یکى از مجامع سخنرانى در «رابطة العالم الاسلامى» دانشمند مسلمانى راجع به تاریخ فلسطین صحبت مىکرد، سخنرانى مختصر جالبى کرد، تاریخچه فلسطین را از ابتدا مخصوصآ در دوره اسلامى در جنگهاى صلیبى تا زمان حاضر نقل کرد و اینکه در زمان حاضر چگونه نیروى اسلام را از معرکه خارج کردند و به جاى آن نیروى عربیت گذاشتند. بعد این مرد مسلمان فریاد مىکشید و مىگفت: «اَلاِْسْلامُ لَمْ یدْخُلِ الْمَعْرَکةَ قَطُّ». پى در پى قسم مىخورد: به خدا قسم که اسلام در این معرکه اصلا داخل نشد و دخالت نکرد و راهى به آن ندادند.»
(شهید مطهری- اسلام و مسأله ملیت - ص ۳۰)
🔺البته با پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی های حزب الله علیه اسرائیل، جهت گیری اسلامی مبارزات فلسطینی به انگیزه اصلی مبارزه مبدل شد که در نقطه اوج آن، نبرد امروز غزه است و رفته رفته آثار تحقق وعده الهی در مورد شکست یهود در برابر اسلام و ایمان در حال پدیدار شدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی در غزه چه شرایطی دارد؟
کودکان غزه چگونه میخوابند و چگونه بیدار میشوند؟😔😔
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
دیدم بعضی از دوستان گفته اند در هر شرایطی نباید رای سفید میدادم و حتما باید بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی یک گزینه را انتخاب میکردم.
درحالیکه توجه ندارند رای سفید بنده ناشی از سرگردانی یا عدم قدرت تشخیص نبوده، اتفاقا به خاطر شناخت دقیق این سه بزرگوار و شرایط سیاسی کشور چنین تصمیمی را گرفتم. چون بنده خود را نسبت به رایی که میدهم پاسخگو میدانم، هیچ حجت شرعی و عقلی برای رای دادن به این سه نفر نداشتم و نمیتوانم امروز به آنها رای دهم و فردا هم پاسخگوی عملکردشان به مردم باشم.
ضمن اینکه عده ای دیگر نیز با تحریف سخنان ایشان مدعی شده اند رای ممتنع نماینده حرام شرعی است! در حالیکه ایشان قبلا توضیح داده اند که در جریان قانونگذاری نیز اگر نماینده ای تلاشش را کرد ولی به نتیجه نرسید میتواند رای ممتنع دهد. اگرچه حتما اولویت با رای فکر شده و کارشناسی به لوایح و طرحهاست که بنده هم تلاش خواهم کرد تا در این مسیر حرکت کنم. این سخنان ایشان در خرداد ۹۲ بخوانید:
"رأی ممتنع مال آنجائی است که انسان زحمت خودش را کشید، کار خودش را کرد بالاخره ذهنش به جایی نرسید. خب، اینجا البته انسان رأی ممتنع میدهد؛ مثل فقیه و مجتهدی که زحمت خودش را میکشد، به منابع مراجعه میکند، ادلهی اجتهادی و ادلهی فقاهتی را میبیند، بعد ذهنش به جائی نمیرسد؛ میگوید خب، اینجا احتیاط کنید؛ میگوید من رأی ندارم، فتوا ندارم. رأی ممتنع مال اینجا است"
@Sabeti ✅
حکمت و حکومت
دیدم بعضی از دوستان گفته اند در هر شرایطی نباید رای سفید میدادم و حتما باید بین آقایان قالیباف، ذوال
آقای ثابتی به اشکالات مطرح شده پاسخی دادند. بنده ناظر به متن ایشان اشکالاتی را که مطرح کرده بودم، بیشتر توضیح میدهم:
اشکال بنده از ناحیه اشکال شرعی رأی سفید یا ممتنع نبوده و نیست.
و کاملا واقف بودم که رای سفید ایشان از سر عدم شناخت هم نیست.
اشکال از جهت نوع تصمیم گیری ایشان است.
اگر انقلابی ها نتوانند با هم تعامل کنند و فرمول ایشان تسری پیدا کند انشقاق در کشور بیشتر و بیشتر خواهد شد.
حفظ انسجام و همگرایی و لابدیت تعیین رئیس عناوینی هستند که برای نماینده حجیت شرعی و عقلی می آورد که بتواند در مقابل خداوند پاسخگو رأی خودش باشد و خیرالموجودین را انتخاب کند.
رأی دادن به شخصی به معنای تأیید همه عملکردهای او نیست. چنین رأیی را جز به معصوم نمیتوان داد! چون همه انسانها ممکن الخطا هستند.
رأی دادن برای انتخاب رئیس مجلس از این باب است که کار جمعی و تشکیلاتی نیازمند انتخاب رئیس برای ساماندهی امور است.
پيامبر خدا (ص) میفرمایند: هرگاه سه نفر همسفر شدند، از ميان خود يك نفر را به سالارى انتخاب كنند.
اگر سفر سه نفره رئیس لازم دارد مجلس به طور قطع ریاست لازم خواهد داشت و این جهات شرعی و عقلی برای رأی دادن به خیرالموجودین کفایت میکند.
🔸آزمون تاریخی غزه از ما چه امتحانی می گیرد؟
تردیدی نیست که همه بشریت در قبال مسأله غزه و استغاثه اهل آن، مسئولیت دارند و خون مظلومان فلسطین دادگاه سختی را در روز قیامت برای مسببان و حامیان و رضایت دهندگان به این جنایات رقم خواهد زد.
(هم چنان که انسانهای عصر امام حسین (ع) در قبال کربلا و «ندای هل من ناصر» او دادگاه سختی خواهند داشت)
❓نسبت ما با مسئولیت تاریخی در قبال نبرد غزه چیست؟
جمهوری اسلامی علیرغم تمام حمایتهایی که انجام میدهد، محدودیتهای زیادی هم در عرصه دفاع از ملت فلسطین دارد. همین که طرف اسرائیلی تا امروز به خود جرأت داده این همه جنایت انجام دهد و حدود ۴۰ هزار نفر را به شهادت برساند و غزه را به ویرانه ای تبدیل کند شاهد بر این مدعاست.
یکی از مسئولیت های بزرگ ملت ایران در قبال قضیه فلسطین و غزه انتخابات پیش روست.
محور غربی حداکثر تلاش خود را خواهد کرد که دولتی سر کار بیاید که موضع مقاومت را تضعیف کند.
غربزدگان داخلی علی القاعده در راستای منافع غرب «معیشت را به مقاومت» و «سفره را به غزه» گره خواهند زد.
تمام دو قطبی ها را زنده خواهند کرد. اولویت کرامت انسانی بر حجاب، اولویت مبارزه با اختلاس بر مبارزه با بی حجابی، اولویت فقر و ظلم داخلی بر فقر و ظلم خارجی، اولویت آزادی بر امنیت و...
قدرت یافتن رئیس جمهوری غربگرا دست محدود ایران را در قبال غزه بسیار محدودتر خواهد کرد و اینجاست که مسئولیت تک تک ما در قبال مظلومیت غزه معنا پیدا میکند.
خدا میداند که این انتخاب و این انتخابات تا چه حد اهمیت دارد.
خدا کند که ما در برابر این آزمون بزرگ تاریخی رفوزه نشویم.
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 نمایش هنرمندانه قابهای ماندگار رئیسجمهور شهید سید ابراهیم رئیسی به سبک کاغذ و تا
یادش گرامی💐
«ربنا اغفرلنا ذنوبنا و اسرافنا فی امرنا و ثبت اقدامنا و انصر علی القوم الکافرین»
🔸نگاه به این دعای قرآنی از دید دشمن شناسی!
- در صدر دعا توجه میکنیم به دشمن درون و در ذیل دعا توجه میکنیم به دشمن بیرونی یعنی نگاه به دشمنان درون و بیرون با هم باید مورد توجه انسان باشد
- اثر دشمن درون، خطا و معصیت(ذنوب) و تضییع سرمایه هاست(اسراف)
- تقدم احساس خطر از دشمن درون بر دشمن بیرون.
رهبر انقلاب تعبیری دارند که هوای نفس انسان از صهیونیسم و استکبار جهانی خطرناکتر است(۱۳۸۰/۶/۵ در دیدار با مسئولان وزارت اطلاعات)
اگر ما با هوای نفسمان تقابل نکنیم در برزخ و قیامت حشر و نشر با موجودی خواهیم داشت که از صهیونیستهای جنایتکار بدتر است! آنجاست که ندای انسان بلند میشود:
حَتّٰى إِذٰا جٰاءَنٰا قٰالَ يٰا لَيْتَ بَيْنِي وَ بَيْنَكَ بُعْدَ اَلْمَشْرِقَيْنِ فَبِئْسَ اَلْقَرِينُ ﴿۳۸﴾
از این جهت شناخت پلیدی و دشمنی اسرائیل جنایتکار برای شناخت و تصوریافتن از دشمن درون کمک شایانی به انسان میکند. به عبارت دیگر اسرائیل نفسانیت و شیطنت تجسم یافته است.
- صفت اصلی دشمن بیرونی کفر است. هم چنان که دشمن درون هم ما را از طریق ذنوب و اسراف از وادی ایمان به کفر میکشاند لذا ثبات قدم خواستن دعایی برای هر دو سنخ دشمن است.
- پیش فرض انسان است که دشمن درون به موفقیتهایی رسیده و به انسان ضربه هایی زده!
لذا درخواست میکنیم که تبعات دشمنی او را خداوند پاک کند ولی دعا در برابر دشمن بیرونی چنین پیش فرضی ندارد.
- پیروزی بر این دو دشمن بدون استمداد از خداوند ممکن نیست و همین احساس خطر است که احساس استغنا و بی نیازی انسان را به احساس فقر تبدیل می کند و زمینه طغیان را کم میکند.
🔸تصویر ناخوشایند از روز اول مجلس
شهید رئیسی در طول سالها مدیریت در دو قوه مجریه و قضاییه هیچگاه تصویر نزاع و اختلاف را به فضای داخل و خارج منتقل نکرد.
ولی متاسفانه امروز مجلسی که خود را هم جبهه با او میداند در روز اولش تصویری از نزاع را به نمایش گذاشت.
ما باید از نمایندگان خود مطالبه کنیم که بهشتی وار و رئیسی وار رفتار کنند.
ما به تازگی الگوی حلم و بردباری را از دست داده ایم و ثمرات حلم و بردباری او را در اجتماع قلوب، مشاهده کرده ایم!