#دیالوگ
📽#The Fault in Our Stars
اگه می خوای رنگین کمون رو ببینی
باید تحمل بارون رو داشته باشی ...
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما
عنوان چالش ها و چشم انداز های آموزش ترجمه به روش تکلیف محور قسمت سوم :
🔴مقاله بکارگیری روش تدریس تکلیف محور در آموزش ترجمه
✍ نویسنده:محمد مهدی حاج ملک. جواد آقا محمدی.
در ابتدا روش تدریس توانش محور که توسط فرانسوالزنیه معرفی شد روشی هدف و معنی محور است که بر پایه ساخت گرایی شناختی و نظریه های ساختگرایی اجتماعی و با هدف تقویت توانش ترجمه ابداع شده است.
همچنین روش های تعاملی و تحول آفرین نیز در آموزش ترجمه منطبق بر آموزش و یادگیری تبادلی و دانشجو محور هستند با این تفاوت که در روش تعاملی این استاد است که نظر پایانی را برای تصمیمگیریها می دهد در روش تحول آفرین استاد نقش یک راهنما را دارد که دانشجویان را در تصمیمگیریها پشتیبانی می کند.
علاوه بر آن یادگیری مسئله محور نیز به عنوان یک روش آموزش نوین معرفی شده است هدف این روش تقویت استقلال خود بازبینی و پشتکار دانشجویان در هنگام مواجهه با مسائل چالش برانگیز ترجمه است استاد است که همچنان نظر پایانی را برای تصمیم گیریها می دهد و در روش تحول آفرین استاد نقش یک راهنما را دارد که دانشجویان را در تصمیم گیریها پشتیبانی می کند
نمونه قابل توجه در زمینه تغییر رویکرد آموزشی در ترجمه را میتوان در قاهره پیدا کرد که برنامه آموزش ترجمه خود را در سال دو هزار و چهارده بازبینی کرد تا بیشتر مشارکتی توانش محور و حرفه ای باشدبنابراین برنامه آموزشی بازبینی شده در قاهره روش تدریس فعالیت محور مشارکتی می باشد.
که فعالیت های گروهی مشارکتی و واقعی نظرات و بازخوردهای انفرادی در نظر گرفته می شود.
📝🖋عالیه اویسی کهخا
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما
#معرفی_زنان_پیشرو
🔴دکتر سهیلا سامی
🔻جراح نابغه ایرانی
دکتر سهیلا سامی با وجود اینکه جراح جوانی
است، تاکنون بیش از ۸۰۰ عمل جراحی مغز و اعصاب را به تنهایی با موفقیت انجام داده و در ۳۵۰۰ جراحی نیز به عنوان دستیار و جراح حضور داشته است.عمل تومورهای مغزی، ستون فقرات، شکستگی مهرههای ستون فقرات و تنگی کانال نخاعی از جمله عملهای جراحی است که توسط این جراح نخبه جوان ایرانی انجام میشود
سهیلا او که دوره رزیدنتی خود را در مرکز مغز و اعصاب هانوفر آلمان شروع کرد، پیچ و خم جراحی را در کنار پروفسور سمیعی آموخت. شاید مهمترین ویژگی این نابغه جوان که جلبتوجه میکند محجبه بودن اوست.
📝🖋 الهه خلفیان
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما
#معرفی_کتاب
🔴کتابِ: قدرت ذهن ناخودآگاه
✍نویسنده: ژوزف مورفی
در این کتاب نویسنده دربارهی مفهوم ضمیر ناخودآگاه و تاثیرات عمیقی که میتواند روی زندگی، موفقیت، شادی و رفاه ما داشته باشد، صحبت میکند
فرضیهی کانونیِ کتاب این است که ضمیر ناخودآگاه کلید اصلیِ ما برای آزادکردن پتانسیل حقیقیما و رسیدن به چیزی است که شایسته اش هستیم. ژوزف مورفی ضمیر ناخودآگاه را به یک زمین حاصلخیز تشبیه میکند که هرچیزی در آن بکاری، به محصول ختم میشود و میگوید اگر در این زمین، افکار و باورهای مثبت بکاری، نتایج و تجارب مثبت را در زندگی برداشت خواهی کرد.
📝🖋الهه خلفیان
@helma_mag| نشریه دانشجویی حلما
همدردی حس کمثباتی است. یا باید در قالب عمل دربیاید یا از بین میرود.
کتابِ: نظر به درد دیگران
👤نوشته ی سوزان سانتاگ
➖الهه خلفیان
#ورق
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما
#دیالوگ
سعی میکنم هر روزم رو طوری زندگی کنم که انگار از روی قصد به این روز برگشتم،تا ازش لذت ببرم انگار که آخرین روز از زندگی فوق العاده و عادی منه
📽In Time | 2011
@helma_mag| نشریه دانشجویی حلما
روش تدریس زبانانگلیسی
🔴 روش GTM
✍ منبع: سفیر مگ
طبق تحقیقات این روش که مخفف عبارت grammar translation method است. یکی از قدیمیترین روشهای آموزش زبان انگلیسی در دنیاست. هر روش تدریسی نیاز به یک هدف دارد تا بر طبق آن تکنیکهای لازم تعریف و تدوین شوند. هدف متد GTM تقویت مهارت reading و writing است. در واقع از بین چهار مهارت اصلی زبان، این دو مهارت از اهمیت بالاتری برخوردار هستند. از آنجاییکه در این روش speaking و listening در درجه پایینتری از اهمیت قرار دارند هیچگونه تاکیدی روی تلفظ ها و یادگیری استراتژیهای مکالمه و مهارتهای گفتاری و شنیداری وجود ندارد.
افراد بیشتر باید از طریق خواندن متون قادر به درک و ترجمه آنها به زبان مادری باشند. حفظ کردن ساختارهای گرامری و فرمولوار جزء لاینفک این روش است و از زبانآموزان انتظار میرود تا لیستهای طولانی از لغات را خارج از بستر مفهومی حفظ نمایند و معادل لغات را به زبان مادری بدانند. لازم به ذکر است این روش در دنیای آموزش امروز به نوعی منسوخ شده و مورد استفاده قرار نمیگیرد. این نوع روشهای تدریس زبان انگلیسی شما را به یاد کدام فضای یادگیری که تا بحال تجربه کردهاید میاندازد؟
📝🖋عالیه اویسی کهخا
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما
#معرفی_زنان_پیشرو
🔴 پریرخ دادستان
🔻مادر روانشناسی ایران
پریرخ دادستان یکی از بنیانگذاران روانشناسی نوین ایران است و او را مادر روانشناسی ایران مینامند. وی دارای تألیفات منحصر بهفرد در روانشناسی رشد (روانشناسی تحولی) و بالینی است و تأثیر زیادی بر زبان روانشناسی نوین ایران داشتهاست و دارد و یکی از اولین و معدود مولفانی در سطح بینالمللی است که به دنبال تبیین روانشناسی مرضی از دیدگاه تحولی بودهاست. او سالها تدریس روانشناسی رشد (تحولی)، بالینی کودک، مرضی، ارزشیابی شخصیت، تشخیص و جنایی را در سطوح مقدماتی و پیشرفته به عهده داشتهاست.
📝🖋 الهه خلفیان
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما
#معرفی_کتاب
🔴 کتابِ: زندگی را ضربه فنی کن
✍ نویسنده : ریچارد برانسون
ریچارد برانسون در کتاب زندگی را ضربه فنی کن درسهایی را که خود در زندگی آموخته است با خوانندگان به اشتراک گذاشته و سعی کرده تا راهحلهایی برای هموارترکردن مسیر موفقیت ارائه دهد. او در فصلهای مختلف کتاب از تجربههای شخصی خودش سخن گفته و نشان داده که چگونه با موانع مختلفی که بر سر راهش قرار داشتهاند برخورد کرده است.
خواندن کتاب زندگی را ضربه فنی کن به ما یاد میدهد که چطور در برابر بزرگترین موانع ایستادگی کنیم و ناامید نشویم.
📝🖋 الهه خلفیان
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما
آیا در زندگی من معنایی هست که با مرگی که به طور حتم در انتظار من است از میان نرود؟
کتابِ: اعتراف
👤 نوشته ی لئو تولستوی
➖الهه خلفیان
#ورق
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما
روش تدریس زبانانگلیسی
🔴 روش مستقیم یا Direct method
✍ منبع: سفیر مگ
این روش که بیشتر با نام DM شناخته میشود، نسخه به روز شدهتری از متد GTM است با این تفاوت که ترجمه به زبان مادری در این روش وجود ندارد. زبان خارجی و زبان مادری دو مسئله کاملاً جدا از هم محسوب میشود.
در این روش تدریس زبان انگلیسی هیچگونه ترجمهای به زبان مبدا یا زبان مادری وجود ندارد و مدرس باید تنها از طریق زبان دوم و روش توضیح و نمایش مطالب را به زبانآموز تفهیم نماید. برای تفهیم لغات استفاده از عکسها و تصاویر زبان بدن و نقشه جزء اساسیترین ارکان این روش است و همین موضوع زحمت مضاعفی را برای استاد به وجود میآورد. این روش اگر چه در مقایسه با روش GTM بهروزتر است اما به دلیل تنوع کم و عدم استفاده از نکات روانشناسی لازم، چندان کاربردی و مفید محسوب نمیگردد
📝🖋 " عالیه اویسی کهخا "
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما
#دیالوگ
مالکاشتر: «ای کاش قادر بودم که علی را به روزگاری ببرم که مردمش قدر همچو اویی را میدانستند.»
عمار یاسر: «میآید مالک، میآید. تا دنیا دنیاست چشم مظلوم بنیآدم دنبال علی میگردد.»
📽سریال امام علی(ع)
@helma_mag|نشریه دانشجویی حلما