فونت وزیر یکی از فونت های خوب فارسی است که ظاهری زیبا و خوانا دارد، این فونت رایگان است، شما می توانید برای دانلود این فونت اینجا کلیک کنید.
شما می توانید از این فونت در قالب وبلاگ یا سایت نیز استفاده کنید.
همچنین شما می توانید در صورت تمایل از این فونت حمایت کنید؛ مبلغ وارد شده باید حداقل ۱۰۰۰ تومان باشد.
عید نوروز مبارک باد.
امیدوارم سال جدید سالی دور از بیماری و پر از خیر و برکت باشد و در این سال هم اتفاقات خوبی رقم بخورد. انشاءالله که همیشه صحیح و سلامت باشید.
منبع: سایت فارس گرافیک
بازی مزرعه داری و خانه سازی آنلاین، پرسیتی یک بازی مدیریتی در سبک بازیهای شهرسازی و مزرعهداری است که به شما برای بهتر شدن در مهارتهای مدیریتی کمک میکند.
بعد از مدتها به همراه مشاورتان به سرزمین پادشاهی پدری خود بازگشتهاید، و میبینید که جز خرابه، چیزی از آن به جا نمانده است! از نیازهای اولیه مردم و کشاورزی شروع کنید و شهر خود را گسترش دهید تا اقتصاد استوار دوران پدری خود را دوباره پابرجا و زنده کنید؛ به تکنولوژی ساختمانهای جدیدتر دست پیدا کنید و محصولهای با ارزشتری برای صادرات تهیه کنید. قدرت و فرهنگ خود را با ساختن قصرهای باشکوه به رخ دیگران بکشید! پرسیتی (یا همان پرشین سیتی) به معنی شهر پارسی است. یک بازی مزرعه داری و شهرسازی که در ایران ساخته شده است! برای ایرانی ها، با کیفیتی متفاوت!
🔹شهر پارسی خود را بسازید و گسترش بدهید.
🔹تولید کنید، مدیریت کنید و در فهرست رتبه بندی ها، بهترین باشید.
🔹تجربه بازی کشاورزی و تولید محصولات مختلف در شهری که شما آن را اداره می کنید.
🔹بیش از ۳۰ ساختمان مختلف برای ساخت و گسترش شهر
🔹بیش از ۷۰ محصول مختلف کشاورزی و صنعتی برای رفع نیاز مردم شهرتان
🔹ساختمانهای ناشناخته و رمز آلود که در ادامه بازی راز آنها آشکار میشود.
🔹خاندان ایجاد کنید یا به خاندان های ایجاد شده بپیوندید.
🔹تجربه دوران تاریخی ایران قدیم
🔹کشتیهای باربری که رقابتی هیجان انگیز بین شما و دیگر بازیکنان ایجاد میکند.
🔹با همکاری اعضای خاندان کشتیهای فراوانی را پر کنید و جایزه بگیرید.
🔹تزئینات زیبا شامل گل های زیبا، درخت های متنوع، دیوارهای مختلف، کاشیهای زیبا و ...
نکته: این بازی آنلاین است.
حداقل سیستم مورد نیاز (برای نسخه رایانهای بازی):
سیستم عامل: Windows 7 یا 10
پردازنده: 1.60GHz یا سریع تر
حافظه رم: ۵۱۲ مگابایت
فضای مورد نیاز: ۲ گیگابایت
دانلود نسخه اندرویدی بازی از مایکت - بازار
دانلود نسخه آی او اس بازی از سیبچه
دانلود نسخه رایانهای بازی از هیولا
برای اینکه وبلاگ به صورت https (امن) باز شود شما می توانید ابتدای نام وبلاگ "https://" را اضافه کنید، چون بلاگ بیان از گواهی SSL پشتیبانی میکند وبلاگ به صورت https هم باز می شود.
اما اگر وبلاگ شما در نتایج موتور جستجو هم به صورت http باز شود و می خواهید وبلاگ تان به صورت https باز شود، باید طبق این راهنمایی زیر عمل کنید.
۱- ابتدا روی "انتشار" کلیک کنید.
۲- روی "صفحات مستقل و منوساز" کلیک کنید.
۳- حالا در قسمت منوساز، جلوی "خانه" روی ویرایش (علامت مداد) بزنید.
۴- در پنجره باز شده در قسمت "آدرس پیوند" ابتدای نام وبلاگ شما http وجود دارد، آن را به https تغییر دهید.
۵- روی "تایید" کلیک کنید.
از این به بعد در نتایج موتورهای جستجو وبلاگ شما به صورت https (امن) باز خواهد شد.
همچنین اگر آدرس وبلاگ تان را بدون http:// یا بدون https:// بنویسید، به طور پیش فرض به صورت https باز خواهد شد. (البته این مورد را خیلی مطمئن نیستم، چون در مرورگر گوگل کروم وقتی این کار را انجام می دهم، وبلاگم به صورت https باز می شود اما در بقیه مرورگرها چنین اتفاقی نمی افتد، پس شاید هم این مورد اتفاق نمی افتد.)
همانطور که می دانید فاوآیکون تصویری است که در نوار بالایی مرورگر، کنار نام وبلاگ نمایش داده می شود. ابتدا باید بدانیم که فاوآیکون تصویری با ابعاد مربعی است، یعنی نباید ابعاد تصویری که برای فاوآیکون در نظر گرفته اید، ۲۰۰ پیکسل در ۳۰۰ پیکسل باشد، چون در این صورت تصویر کشیده می شود و طرح مورد نظر شما به درستی اعمال نمی شود. دوم اینکه ابعاد فاوآیکون باید کوچک باشد، پس نیازی نیست که ابعاد آن ۱۰۰۰ پیکسل در ۱۰۰۰ پیکسل باشد، ابعاد فاوآیکون معمولا ۱۶ پیکسل در ۱۶ پیکسل یا ۳۲ پیکسل در ۳۲ پیکسل است و ابعاد آن معمولا نباید بیشتر از ۱۰۰ پیکسل در ۱۰۰ پیکسل باشد.
تصویر فاوآیکون می تواند در فرمت های png ،jpg و ico باشد.
نکته: تصویری که برای فاوآیکون در نظر می گیرید، می تواند ۱۰۰۰ پیکسل در ۱۰۰۰ پیکسل هم باشد، اما این کار اصلا لزومی ندارد، چون فقط باعث می شود که زمان لود شدن وبلاگ یا سایت بیشتر شود.
روش درج کردن فاوآیکون برای وبلاگ:
۱- ابتدا تصویری که برای فاوآیکون در نظر گرفته اید یا طراحی کرده اید، را در صندوق بیان در پوشه templates بارگذاری کنید (پوشه templates ترافیک نامحدود دارد و برای بارگذاری فایل های قالب وبلاگ در نظر گرفته شده است)؛ برای این کار ابتدا روی "فضای اختصاصی" کلیک کنید، سپس روی "صندوق بیان bayanbox" کلیک کنید و بعد روی پوشه templates کلیک کنید. سپس روی "ارسال فایل جدید" کلیک کنید و تصویر مورد نظر را انتخاب کنید و روی OK کلیک کنید، بعد روی "ارسال" کلیک کنید.
بعد از بارگذاری تصویر، نشانگر موس را روی تصویر ببرید و روی "مشاهده (علامت ذره بین) کلیک کنید. سپس لینک تصویر را از نوار آدرس کپی کنید.
بعد روی "قالب" و بعد روی "ویرایش ساختار قالب فعلی کلیک کنید، سپس کد زیر را بعد از <head> و قبل از <head/> قرار دهید (بعد از یکی از خط ها روی اینتر بزنید و کد زیر را در آنجا کپی کنید؛ دقت کنید که کد را بعد از <head> و قبل از <head/> قرار داده باشید.)، سپس لینک کپی شده را به جای "لینک" در کد قرار دهید.
<link rel="shortcut icon" href="لینک" type="image/x-icon">
حالا فاوآیکون به وبلاگ شما اضافه شده است و الآن باید این عکس را در نوار بالایی مرورگر در کنار نام وبلاگ مشاهده کنید.
ایجاد ایمیل در چاپار:
۱- برای ساخت ایمیل ابتدا وارد سایت چاپار شوید و روی ساخت حساب کاربری جدید بزنید
۲- سپس در حساب کاربری حقیقی رایگان، روی ثبت نام کلیک کنید.
۳- اطلاعات فرم را تکمیل کنید و روی ثبت نام بزنید. (اگر ایمیل دیگری ندارید، پر کردن "رایانه پشتیبان" ضروری نیست، اما اگر ایمیل دیگری دارید، بهتر است آن را در اینجا بنویسید.)
ویژگی های پست الکترونیکی چاپار (در حساب رایگان):
🔹۲ گیگابایت فضا برای ارسال ایمیل، بارگذاری فایل در کیف اسناد، و ... (قابل ارتقا تا سقف ۵ گیگابایت با پرداخت هزینه)
🔹تعداد ارسال و دریافت ایمیل: نامحدود
🔹تعداد مخاطبین: نامحدود
🔹تا سقف ۲۰ مگابایت پیوست فایل
🔹دسترسی به پروتکل IMAP (یعنی می توانید با برنامه های ایمیل (برنامه Mail در ویندوز ۱۰، برنامه ایمیل در اندروید و ...) نیز ایمیل خود را مدیریت کنید، از ایمیل های دریافتی مطلع شوید و ایمیل جدید ارسال کنید.)
اگر ظاهر ایمیل چاپار را نمی پسندید، می توانید روی "علامت چرخ دنده" بزنید، سپس روی "تنظیمات" کلیک کنید و بعد رابط کاربری را از کلاسیک به پیشرفته تغییر دهید. (برای اعمال تنظیمات با کلیک کردن روی "علامت ضربدر" از حساب تان خارج شوید و دوباره وارد شوید.)
نشانی: سایت چاپار
خلاصه داستان:
"جو گاردنر" معلم و نوازنده یک گروه موسیقی در دبیرستان است که همیشه آرزو داشته است روی صحنه به اجرای موسیقی جاز بپردازد؛ حالا بالاخره این فرصت را پیدا کرده است اما یک حادثه باعث میشود تا روح وی از بدنش جدا شود! جو گاردنر در ابتدا به گیتی پسین (جهان پس از مرگ) میرود و در ادامه از آنجا به گیتی پیشین (جهان پیش از تولد) فرار میکند؛ در این مکان روحها پیش از انتقال به بدن نوزادان تازه متولد شده، آموزش میبینند تا برای زندگی شور و اشتیاق پیدا کنند؛ جو در آنجا با یک روح دیگر به نام "۲۲" آشنا میشود که تا حالا نتوانسته است انگیزه خودش را برای زندگی پیدا کند؛ جو گاردنر تلاش میکند تا با کمک ۲۲ به بدن خودش روی زمین برگردد و ...
برای دانلود انیمیشن روح (دوبله فارسی) اینجا کلیک کنید.
نکته: در صفحه باز شده، یکی از نسخه های (نسخه دوبله فارسی آلفامدیا) را دانلود کنید، چون این نسخه بهتر سانسور شده است.
نرم افزار Inkscape یک ویرایشگر متن باز (رایگان) برای گرافیک های برداری (فایل های Vector) است. تصاویر وکتور افت کیفیت ندارند، یعنی هر چقدر روی آنها زوم کنید، باز هم آنها را با کیفیت و با لبه های تیز می بینید. همچنین در بیشتر مواقع حجم این فایل ها از تصاویر PNG ،jpg و ... کمتر است! Inkscape از مطرح ترین نرم افزار های برداری است که به صورت کاملا رایگان منتشر شده است؛ جالب تر اینکه از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کند.
🔹طراحی و ویرایش فایل های وکتور
🔹وارد کردن فایل های مربوط به دیگر نرم افزارهای گرافیکی مانند Adobe Illustrator ،Corel Draw و ... (۱)
🔹سازگار با استانداردهای XML, SVG و CSS
🔹پشتیبانی از ویژگی های پیشرفته SVG
🔹طراحی آسان و امکانات فوق العاده
🔹رابط کاربری آسان
نکته: برای تغییر زبان برنامه، باید زبان رایانه را تغییر دهید.
۱- ابتدا Control Panel را باز کنید، سپس Regoin را باز کنید (اگر View by روی حالت Large icons یا Small icons قرار داشت، به دنبال Regoin بگردید و روی آن کلیک کنید. اما اگر View by روی حالت Category قرار داشت، ابتدا روی Clock, Language, and Regoin کلیک کنید و سپس Regoin را باز کنید).
۲- سپس از قسمت Format زبان مورد نظر را انتخاب کنید تا زبان برنامه تغییر کند.
(۱): البته نرم افزار Inkscape از فایل های CorelDraw X4 به پایین و فرمت ai برنامه Adobe Illustrator پشتیبانی می کند، اما از فایل های CorelDraw X5 به بالا و فرمت eps برنامه Adobe Illustrator پشتیبانی نمی کند.
#برنامه_های_رایگان
#Inkscape
38.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشنایی با برخی ویژگی های Inkscape: بخش اول
39.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشنایی با برخی ویژگی های Inkscape: بخش دوم
42.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشنایی با برخی ویژگی های Inkscape: بخش سوم
46.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشنایی با برخی ویژگی های Inkscape: بخش چهارم (آخر)
نکات:
🔹اگر می خواهید یک شکل روی همه شکل ها بیاورید یا زیر همه شکل ها ببرید، از قسمت "شی" (Object) روی "بردن به بالاترین" (Raise to Top) یا "بردن به پایین ترین" (Lower to Bottom) کلیک کنید.
🔹اگر می خواهید یک طرح را در محور افقی یا عمودی وسط چین کنید و ...، باید از قسمت "شی" روی "تراز و توزیع" (Align and Distribute) بزنید؛ برای باز کردن این بخش همچنین می توانید، کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift + A را بزنید.
🔹اگر می خواهید دایره یا مربعی که ایجاد می کنید، ابعادش حفظ شود، باید کلید Ctrl را بگیرید.
🔹اگر در هنگام بزرگ یا کوچک کردن شکل می خواهید شکل در همه جهت ها بزرگ و کوچک شود، کلید Shift را هنگام بزرگ و کوچک کردن شکل بگیرید.
🔹اگر هم می خواهید مثلا دایره یا مربع ابعادش حفظ شود و در همه جهت ها هم بزرگ شود کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift را بگیرید.
همچنین با ابزار Draw Bezir Curves and straight lines می توانید شکل هایی را غیر از شکل های اصلی (مربع، دایره و ...) طراحی کنید. با کلید B هم می توانید این ابزار را فعال کنید.
🔹برای ذخیره کردن فایل روی Save یا Save As کلیک کنید. برنامه Inkscape با فرمت SVG از فایل های خروجی می گیرد.
🔹همچنین با گزینه ...Export PNG Image می توانید از فایل وکتوری که طراحی کرده اید خروجی بگیرید.
برای دانلود نرم افزار اینجا کلیک کنید.
ایجاد وبلاگ:
🔹برای ایجاد وبلاگ می توانید در بلاگیکس ثبت نام کنید و به صورت رایگان وبلاگ ایجاد کنید. سایت بلاگیکس برای گوشی ها نیز بهینه سازی شده است و در گوشی نیز به خوبی نمایش داده می شود؛ بلاگیکس اپلیکیشن اندرویدی هم دارد که می توانید برای مدیریت وبلاگ خود در گوشی از آن استفاده کنید.
در بلاگیکس هنوز فضای آپلود برای فایل های وبلاگ وجود ندارد و باید فایل های خود را در یک فضای دیگر بارگذاری کنید و با استفاده از لینک، از آن فایل در پست هایتان استفاده کنید. شما می توانید از سایت های اشتراک فایل رایگانی که وجود دارد برای این کار استفاده کنید. در این مطلب در وبلاگ دنیای کامپیوتر! شما می توانید با ۵ سایت اشتراک فایل رایگان آشنا شوید.
ایجاد حساب کاربری:
🔹برای ایجاد وبلاگ ابتدا باید در blogix.ir روی "ورود / ثبت نام" کلیک کنید؛ در پایین صفحه در متن "حساب ندارید؟ ثبت نام کنید" روی "ثبت نام" کلیک کنید. بعد از ثبت نام می توانید وبلاگ خود را با نشانی دلخواه و با پسوند blogix.ir بسازید؛ شما بعد از این می توانید با ورود به سایت blogix.ir (یا برنامه اندرویدی بلاگیکس) و کلیک کردن روی "ورود / ثبت نام" مشخصات خود را وارد کنید به صفحه مدیریت وبلاگ (میز کار) وارد شوید و با کلیک کردن روی "علامت مداد" در پایین صفحه یا "ایجاد پست" در منوی سمت راست صفحه (در گوشی باید روی علامت سه خط بزنید و از فهرست باز شده روی "ایجاد پست" بزنید.) در این صفحه می توانید متناسب با نیازتان گزینه مورد نظر را برای ایجاد پست انتخاب کنید.
ایجاد پست:
🔹برای ایجاد مطلبی که هم عکس دارد و هم متن و حتی ممکن است فیلم نیز داشته باشد، روی "چند رسانه ای" یا "چند رسانه ای حرفه ای" کلیک کنید؛ گزینه "چند رسانه ای حرفه ای" یک ویرایشگر حرفه ای تر که امکانات بیشتری دارد را در اختیار شما قرار می دهد.
نکته: اگر می خواهید کل مطلب در یک صفحه باشد، تمام متن خود را در قسمت "محتوا" بنویسید؛ اما اگر می خواهید در وبلاگ قسمتی از مطلب به عنوان مقدمه نمایش داده شود و مطلب اصلی در یک صفحه مجزا نمایش داده شود که با کلیک کردن روی ادامه مطلب مطلب اصلی نمایش داده شود، مقدمه را در قسمت "محتوا" بنویسید، سپس روی "ادامه مطلب" کلیک کنید و مطلب اصلی را در آنجا بنویسید.
🔹برای ایجاد مطلبی که چند عکس دارد که به صورت اسلاید نمایش داده می شوند و با کلیک کردن روی فلش سمت راست و فلش سمت چپ عکس ها جا به جا می شوند، روی "اسلایدر" کلیک کنید؛ شما می توانید یک متن نیز به انتهای آن اضافه کنید. اسلایدر ها هم می توانند شامل ادامه مطلب باشند که با کلیک کردن روی "ادامه مطلب" نمایش داده شوند.
🔹برای ایجاد مطلبی که فقط یک عکس دارد و هیچ متنی ندارد، روی گزینه "تصویر" کلیک کنید. متنی که در قسمت "متن جایگزین تصویر (alt)" نوشته می شود در صورت لود نشدن (نمایش داده نشدن) تصویر نشان داده می شود.
🔹برای ایجاد یک نظرسنجی که روی گزینه "نظر سنجی" کلیک کنید. در این حالت شما می توانید یک متن، عکس و ... قبل از نظرسنجی قرار دهید، سپس در قسمت "سوال نظر سنجی" سوال را وارد کنید و در قسمت "گزینه های نظر سنجی" گزینه ها را به ترتیب بنویسید (ابتدا گزینه اول را بنویسید، سپس روی Enter بزنید، گزینه بعدی را بنویسید و دوباره روی Enter بزنید و ...). به این ترتیب بخشی که در قسمت "محتوا" وارد شده است در وبلاگ نمایش داده می شود، برای شرکت در نظرسنجی، باید روی "نظر دهید" کلیک کنید و در آن قسمت، گزینه ها و سوال نظرسنجی نمایش داده می شوند.
مدیریت و ویرایش پست ها:
🔹برای مدیریت و ویرایش پست ها باید در منوی سمت راست روی "پست ها" کلیک کنید. (در گوشی باید روی علامت سه خط کلیک کنید و از آنجا روی "پست ها" بزنید.) در این قسمت می توانید پست ها را حذف کنید و یا آنها را ویرایش کنید. برای ویرایش هر پست روی نام آن پست کلیک کنید.
نکته: در پست های نظرسنجی نمی توان گزینه ها را ویرایش کرد و فقط می شود قسمت محتوا و سوال نظرسنجی را ویرایش کرد.
ابزار گفتمان:
🔹بلاگیکس به صورت پیش فرض یک ابزار پشتیبانی برای وبلاگ دارد که برای دسترسی به آن باید از منوی سمت راست روی "گفتمان" کلیک کنید. (در گوشی باید روی علامت سه خط کلیک کنید و از آنجا روی "گفتمان" بزنید.) که شما می توانید کد آن را در بخش "تنظیمات" در قسمت "کد های جاوا اسکریپت" قرار دهید و به این ترتیب ابزار گفتمان برای وبلاگ شما فعال می شود. در بخش "گفتمان نویسندگان" نیز می توانید با بقیه وبلاگ نویسان در بلاگیکس مکالمه کنید. (همینطور در صورت تمایل می توانید از ابزار گفتینو یا ابزارهای مشابه نیز برای این کار استفاده کنید.)
نکته: برای فعال کردن ساده تر ابزار گفتینو در بلاگیکس، می توانید کد ابزار گفتینو را در بخش "تنظیمات" در قسمت "کد های جاوا اسکریپت" قرار دهید.
گشت و گذار:
🔹شما می توانید از منوی بلاگیکس، روی "گشت گذار" کلیک کنید. در این بخش می توانید از آخرین اخبار بلاگیکس و همینطور پست هایی که اخیرا منتشر شده اند، با خبر شوید.
بازارچه:
🔹شما می توانید از منوی بلاگیکس روی "بازارچه" کلیک کنید. در این بخش شما می توانید محصولات کاربران دیگر بلاگیکس را خریداری کنید. همچنین می توانید از بلاگیکس حمایت کنید و یا با خرید سکه، امکانات اختیار (مثل حذف تبلیغ برای یک ماه) را خریداری کنید. در بخش کمپین ها نیز می توانید از کمپین "فضای آپلود رایگان" حمایت کنید، اگر این کمپین تکمیل شود، یک فضای آپلود به بلاگیکس اضافه می شود که می توانید سریع تر و راحت تر فایل های خود را در آن بارگذرای کنید یا از کمپین "نمایش تمام وبلاگ ها بدون تبلیغات" حمایت کنید که اگر تکمیل شود حداقل تا ۶ ماه دیگر در هیچ یک از وبلاگ های بلاگیکس تبلیغ نخواهد شد.
نکات:
🔹برای قرار دادن فیلم های آپارات در وبلاگ، ابتدا وارد سایت آپارات شوید، روی فیلمی که می خواهید در وبلاگ درج کنید، کلیک کنید، سپس روی "سه نقطه" و بعد روی "دریافت کد امبد" کلیک کنید (یا روی "علامت اشتراک گذاری" کلیک کنید و از آنجا روی "Embed" که علامتی شبیه به "< >" دارد کلیک کنید)، سپس با زدن روی علامت کپی یا با کلیک کردن روی آن کد و زدن کلید های Ctrl+A برای انتخاب همه و سپس با زدن کلید های Ctrl+C آن را کپی کرده و در وبلاگ و در بخش "ایجاد پست" در فهرست ویرایشگر روی "منبع" کلیک کنید، روی بخش مطلب (بخش زیر فهرست ویرایشگر) کلیک کرده و آن کد را جای گذاری کنید؛ سپس دوباره روی "منبع" کلیک کنید و سپس روی خط قرمز که در قسمت بالای بخش مطلب وبلاگ قرار دارد (خطی که علامت یک پیکان (فلش) را دارد که به پایین و سمت راست اشاره دارد و وقتی موس را روی آن قرار می دهید نوشته "قرار دادن بند در اینجا" را می بینید) کلیک کنید تا به خط بعد بروید و بتوانید متن خود را در زیر فیلم بنویسید.
🔹بلاگیکس قالب های آماده زیادی دارد که شما می توانید در بخش "تنظیمات" در دسته بندی "شخصی سازی" و در قسمت "قالب های آماده" قالب هایی که وجود دارد را مشاهده کنید؛ گزینه "پیش نمایش" نیز وجود دارد که شما می توانید با کلیک کردن روی آن، ببینید اگر این قالب را انتخاب کنید، وبلاگ شما چگونه خواهد شد. همینطور با کلیک کردن روی "علامت تیک" می توانید قالب را برای وبلاگ تان انتخاب کنید.
🔹در بخش "تنظیمات" در دسته بندی "شخصی سازی" و در قسمت "ابزار های آماده" نیز ابزارهایی مثل "بالابر" (کلیدی که با کلیک روی آن به ابتدای صفحه می روید)، "جستجو"، "آمار بازدید" و ... وجود دارد که شما می توانید از آنها نیز استفاده کنید؛ برای فعالسازی ابزارها، کد ابزار را در بخش "تنظیمات" در قسمت "کد های جاوا اسکریپت" جایگذاری کنید.
🔹بلاگیکس امکان افزودن نویسنده هم دارد و شما می توانید در بخش "میز کار" و در قسمت "نویسندگان" روی "علامت افزودن نویسنده" کلیک کنید و اگر کاربر حساب بلاگیکس دارد، فقط "نام نویسنده" و "نام کاربری نویسنده" را وارد کنید. اما اگر کاربر حساب بلاگیکس ندارد، باید برای او رمز عبور نیز قرار دهید. در این بخش شما می توانید دسترسی های نویسنده را نیز تنظیم کنید و به بخش هایی که می خواهید نویسنده دسترسی داشته باشد، به او اجازه دسترسی دهید.
🔹در قسمت "میز کار" نمودار "آمار بازدید وبلاگ" هم نمایش داده می شود که شما می توانید با کلیک کردن روی آن، از جزئیات آمار بازدید و درآمد کسب شده از تعداد بازدیدکنندگان، مطلع شوید.
نکته: در وبلاگ هایی که با بلاگیکس ساخته می شوند، تبلیغ صورت می گیرد، هر چه آمار بازدید وبلاگ شما بالاتر باشد، کاربران بیشتری تبلیغ ها را مشاهده می کنند و بخشی از درآمد حاصل از تبلیغات، به مدیران وبلاگ ها تعلق می گیرد که در این بخش قابل دریافت است.
🔹بلاگیکس از امکان SSL نیز پشتیبانی می کند، یعنی اگر در قسمت "تنظیمات" و در بخش "تنظیمات کلی" گزینه "بارگذاری امن | HTTPS" فعال باشد، وبلاگ شما در هر حالت، به صورت https (امن) باز می شود. اگر به تازگی می خواهید یک وبلاگ در بلاگیکس ایجاد کنید، این گزینه برای وبلاگ شما به صورت پیش فرض فعال خواهد شد، اما اگر کمی قبل تر در بلاگیکس وبلاگ ایجاد کرده اید و هنوز وبلاگ شما به صورت امن باز نمی شود، می توانید این گزینه را فعال کنید تا وبلاگ شما نیز به صورت https (امن) باز شود.
نشانی: سایت بلاگیکس
دانلود اپلیکیشن اندرویدی از مایکت - بازار
راهنماییهای رایانه
برنامهی Infix PDF Editor: 🔹قابلیت ویرایش آسان متن PDF 🔹قابلیت جایگزین کردن تصاویر در PDF 🔹امکان اضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فارسی نوشتن در Infix PDF Editor
برای دانلود LeoMoon ParsiNegar اینجا کلیک کنید.
پرسیدن سوال:
برای پرسیدن سوال شما می توانید از منوی سایت روی "سوال بپرس" یا "سوال بپرس ویژه" کلیک کنید.
تفاوت "سوال بپرس" و "سوال بپرس ویژه":
در قسمت "سوال بپرس" ممکن است پاسخگویی به سوال چند روز تا یک هفته طول بکشد، اما اگر در قسمت سوال بپرس ویژه سوال خود را مطرح کنید، سوال شما خیلی سریع تر پاسخ داده خواهد شد و تا کمتر از یک ساعت به سوال شما پاسخ داده شود.
نکته: برای پرسیدن سوال از قسمت "سوال بپرس ویژه" باید ابتدا در سایت ثبت نام کنید، سپس بسته پاسخگویی سریع را خریداری کنید و در پایان سوال خود را مطرح کنید.
مزیت ثبت نام در ساپا گپ:
اگر در سایت ساپا گپ ثبت نام کنید، می توانید به پاسخ کارشناس، پاسخ دهید و اگر درباره پاسخ سوالی دارید، بپرسید، یا اگر از شما سوالی پرسیده است به آن سوال پاسخ دهید. همچنین می توانید در قسمت "همه سوال ها" با استفاده از دسته بندی "سوال های من" به سوال هایی که مطرح کرده اید و با استفاده از دسته بندی "مشترکین من" به سوالاتی که شما در آن مشارکت داشته اید (یعنی مثلا درباره سوال نظر ارسال کرده اید یا اینکه یک راه حل برای یک مشکل ارسال کرده اید) دسترسی پیدا کنید. یا اینکه اگر دوست داشته باشید. یا اگر با پاسخ پشتیبان، مشکل حل شد، وضعیت گفتگویی که ایجاد کرده اید را به "حل شده" یا "بسته شده" تغییر دهید.
نکته: اگر به یک سوال در قسمت نظرات پاسخ دهید، شخصی که سوال را مطرح کرده است از پاسخ شما مطلع نمی شود، مگر اینکه به صفحه سوالی که مطرح کرده بیاید و پیام شما را مشاهده کند. (یعنی از طریق ایمیل از پاسخ شما مطلع نمی شود.)
در صورت تمایل می توانید از طریق این لینک از ساپا گپ حمایت کنید.
همچنین در این لینک راهنمای استفاده از ساپا گپ قرار دارد که شما می توانید آن را مطالعه کنید.
نشانی: سایت ساپا گپ