ChipGenius برنامه.jpg
663.3K
اگر برنامهی ChipGenius اجرا نشد، فایل فشرده را باز کنید و روی فایل ChipGenius_v4_19_1225.exe دو بار کلیک کنید.
بعد از باز کردن برنامهی ChipGenius طبق عکس بالا فلش خود را انتخاب کنید؛ در قسمت Controller Part-Number مدل کنترلر فلش خود را مشاهده میکنید. (اگر نمیدانید فلش شما کدام یک از موارد بالا است ابتدا برنامه را باز کنید، سپس فلش خود را به کامپیوتر متصل کنید.)
گروه پرسش و پاسخ برای کانال با لینک زیر ایجاد شد:
https://eitaa.com/joinchat/3435331659Gdeaf6e7acf
آموزش تایپ ده انگشتی:
برای یادگیری تایپ ده انگشتی میتوانید وارد سایت تایپو شوید و در بخش درسها، مرحله به مرحله تایپ ده انگشتی را یاد بگیرید و سرعت و دقت خود را بیشتر کنید تا بتوانید با تسلط، ده انگشتی تایپ کنید.
نشانی: سایت تایپو
برای پاک کردن یک کلمه میتوانید به جای اینکه چند بار کلید Backspace را فشار دهید، تا تمام حروف کلمه پاک شود، از کلیدهای ترکیبی Ctrl+Backspace استفاده کنید و تمام حروف آن کلمه را یک دفعه پاک کنید. 👇👇👇
راهنمای رفع خطای Server execution failed هنگام باز کردن فیلم با برنامهی Windows Media Player 👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی اوقات تعداد فایلهای باز شده اخیر کم است و می توان آنها را به صورت دستی پاک کرد اما گاهی اوقات که تعداد فایلهای باز شده اخیر زیاد است می توانید از روش زیر استفاده کنید.
برای پاک کردن لیست فایلهای اخیر باز شده (Recent) مراحل زیر را انجام دهید:
پنجره Run را باز کنید (با فشردن کلید ویندوز و R پنجره Run باز می شود).
دستور زیر را کپی کنید و درون پنجره باز شده جایگذاری کنید:
این دستور برای پاک کردن قایل های اخیر مرورگرها استفاده می شود:
Shell:Recent\CustomDestinations
این دستور برای پاک کردن فایل های اخیر نرم افزارها استفاده می شود:
%AppData%\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations
سپس صفحه ای برایتان باز میشود که ممکن است پر از فایل های نا آشنا باشد، برای پاک کردن این فایلها، همه آن فایلها را با Ctrl+A انتخاب کرده و سپس کلیدهای ترکیبی Shift+Delete را بزنید.
منبع: سایت ویندوزسنتر
برنامه Adobe Photoshop CS6:
🔹محیطی ساده در کنارکارآیی فوق العاده بالا
🔹پشتیبانی از تکنولوژی HDR
🔹قابلیت ترکیب رنگ ها برای رسیدن به رنگ دلخواه
🔹تعامل با تمام خروجی های سایر نرم افزارهای Adobe
🔹امکانات طراحی انیمیشن، ویرایش فیلم و عکس
🔹برقراری ارتباط با دوربین، اسکنر، و قلم های نوری بدون نیاز به برنامه جانبی
🔹توانایی کار با فرمت PDF
🔹بهینه سازی درایور گرافیکی و سرعت بالاتر در پردازش تصاویر
🔹اجرا شدن آسان تر و سریع تر (نسبت به نسخههای دیگر) در رایانههای معمولی و ضعیف
🔹امکان تایپ مستقیم فارسی و...
حجم برنامه: ۱/۳۶ گیگابایت
حداقل سیستم مورد نیاز:
CPU: Intel Pentium 4 or AMD Athlon 64 processor
Win: Microsoft Windows XP with Service Pack 3 or Windows 7 with Service Pack 1
RAM: 1GB of RAM
VGA: with 16-bit color and 256MB (512MB for Extended) of VRAM 1280×800) 1024×768
OpenGL 2.0-capable system
برای دانلود روی اینجا کلیک کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اینکه رایانه در بهترین حالت ممکن کار کند، باید هارد آن را یکپارچه سازی کنیم، یا فایلهای روی هارد را یکی کنیم؛ به این ترتیب سرعت دسترسی سیستم عامل به فایلها بهتر میشود. اگر هارد دیسک، مدتها است که یکپارچه سازی نشده است و فایلها و پوشهها بی نظم شدهاند، عملکرد دستگاه پایین آمده و سرعت دستگاه کاهش مییابد؛ در این حالت بهترین کار، یکپارچه سازی دیسک است.
قبل از شروع بهتر است یادآور شویم که یکپارچه سازی، تنها به روی هارد درایو (هارد HDD)، بهترین نتیجه را میدهد و برای درایوهایی مانند SSD پیشنهاد نمیشود.
🔹هارد دیسک فایلها را به ترتیب میچیند، اما وقتی فایل را پاک می کنیم یا فایلی را به مکان دیگری انتقال می دهیم، چیدمان فایل ها به هم میخورد و هارد دیسک برای پیدا کردن آن فایلها مدت بیشتری را صرف میکند و در نتیجه عملکرد رایانه کندتر میشود.
🔽تفاوت هارد HDD و SSD:
🔹هارد HDD: این هارد از چند صفحه چرخان طبقاتی (پلتر) و یک سر سوزنی شکل (هد) تشکیل شده است، در هارد HDD اطلاعات توسط سر سوزنی شکل (هد) روی صفحات چرخان ذخیره میشود؛ بنابراین هر زمانی که رایانه بخواهد به اطلاعات دسترسی پیدا کند، آن سر سوزنی به مکانی که اطلاعات در آن قرار دارند رفته و آنها را می خواند و سپس آن اطلاعات را در اختیار رایانه قرار میدهد.
🔹هارد SSD: این هارد، دیسک حالت جامد است یا به زبان ساده تر میتوان گفت: «هارد SSD نسخه پیشرفته تر و با ابعاد بزرگتر فلش مموری است» و همانطور که میدانید دیگر هیچ قسمت متحرکی درهارد SSD بر خلاف هارد HDD وجود ندارد.
🔹قیمت و سرعت هارد SSD بیشتر از هارد HDD است.
Your Uninstaller! Pro v7.5.2014.rar
6.67M
برنامه Your Uninstaller:
شما با این برنامه میتوانید برنامه را با تمام فایلهای اضافی که از خود به جا گذاشته است (فایلهای برنامه در پوشه های درون پوشهی App Data) حذف کنید و تمام تغییراتی که این برنامه در رجیستری ویندوز به وجود آورده را از بین ببرید (فایلهای موجود از این برنامه در رجیستری ویندوز را پاکسازی کنید).
🔹پاک کردن کامل نرم افزارهای نصب شده
🔹اسکن کامل ریجستری و هارد دیسک برای پاک کردن کلیدهای غیر لازم ریجستری و فایل های غیر ضروری
🔹پاک کردن برنامههایی که قسمت Add/Remove Program ویندوز قادر به پاک کردن آنها نیست.
🔹نمایش برنامههای نصب شده در ویندوز با نمایش عکس آنها برای پیدا کردن راحت و نمایش محل دقیق نصب آنها
🔹کنترل کامل بر Start up ویندوز، برای سازماندهی برنامههایی که در هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا میشوند.
🔹سازگاری با نسخههای مختلف ویندوز
شما می توانید این برنامه را از اینجا نیز دانلود کنید.
📣 اطلاعیه
وبلاگ راهنماییهای رایانه با لینک زیر ایجاد شد:
https://helpforcomputer.blog.ir/
ایجاد کلاس مجازی:
🔹برای ایجاد کلاس مجازی ابتدا باید در اسکای روم ثبت نام کنید، در مرحله ثبت نام برای شناسه کاربری می توانید از نام مدرسه به صورت انگلیسی استفاده کنید، زیرا در لینک کلاس، قبل از آدرس کوتاه تمام کلاس ها این شناسه کاربری وجود دارد.
🔹سپس باید اشتراک خریداری کنید، در ضمن برای مدارس و دانشگاه ها اشتراک های مخصوص وجود دارد که در ساعات برگزاری محدودیتی ندارند (یعنی مانند بقیه اشتراک ها مثلا با برگزاری پنج ساعت کلاس اشتراک شما تمام نمی شود و می توانید بدون محدودیت در مجموع ساعت های برگزاری، کلاس ها را برگزار کنید).
🔹اشتراک خریداری شده باید متناسب با تعداد نفرات مدرسه باشد (مثلا اگر تعداد دانش آموزان و دبیران مدرسه شما در مجموع ۱۰۰ نفر است اشتراک ۱۰۰ نفره خریداری کنید. یا اگر ۹۰ نفر است و اشتراک ۹۰ نفره وجود ندارد، اشتراکی را خریداری کنید که از تعداد بیشتر باشد و کمترین اختلاف را با ۹۰ نفر داشته باشد، مثلا اشتراک ۱۰۰ نفره را خریداری کنید).
🔹مجموع تعداد نفرات حاضر در تمام کلاس ها در یک زمان نباید بیشتر از تعداد نفرات اشتراک خریداری شده باشد. به طور مثال: در ساعت ۱۰ تا ۱۱ سه کلاس ۲۵ نفره به صورت همزمان در حال برگزاری است که در مجموع ۷۵ نفر می شود، تعداد نفرات اشتراک خریداری شده، نباید کمتر از ۷۵ نفر باشد، چون در غیر این صورت تعدادی از دانش آموزان اجازه ورود به کلاس را نخواهند داشت.
🔹به تعداد کلاس های مدرسه در پنل (صفحه) مدیریت و در زبانه "اتاقها" کلاس ایجاد کنید؛ برای ایجاد کلاس باید در بخش "مشخصات" یک آدرس کوتاه برای کلاس تعریف کنید (این آدرس کوتاه باید انگلیسی باشد)؛ اگر تیک "ورود به عنوان میهمان" را بزنید هر کسی که لینک کلاس را داشته باشد، می تواند به عنوان میهمان و با نام دلخواهی که وارد می کند، وارد کلاس شود و اگر تیک "ابتدا اپراتور وارد شود" را بزنید، تا زمانی که اپراتور (شما به عنوان مدرسه یا دبیر (البته اگر نقش اپراتور داشته باشد) وارد کلاس نشوید دانش آموزان در صف انتظار می مانند و نمی توانند وارد کلاس شوند).
🔹سپس باید تمام دانش آموزان و دبیران را به عنوان کاربر همان کلاسی که هستند تعریف کنید، یعنی اگر کلاس هفتم را ایجاد کردید، دانش آموزان و دبیران کلاس هفتم را به عنوان کاربران آن کلاس تعریف کنید؛ برای این کار باید در زبانه "کاربران" روی آن دانش آموزی که دانش آموز کلاس هفتم است کلیک کنید و در قسمت "اتاقها"، روی "جستجوی اتاق" کلیک کنید تا لیست اتاق ها را ببینید، سپس روی کلاس هفتم کلیک کنید تا دانش آموز اجازه ورود به کلاس هفتم را داشته باشد؛ اگر می خواهید یک دبیر اجازه ورود به چند کلاس را داشته باشد، باید یکی یکی، روی کلاس هایی که می خواهید دبیر اجازه ورود به آنها را داشته باشد، کلیک کنید.
🔹نام، نام خانوادگی، و نام کاربری و رمز ورود را برای دانش آموزان و دبیران در زبانه "کاربران" و در قسمت "مشخصات" تعیین کنید (در بخش نام نمایشی باید نام و نام خانوادگی دانش آموز یا دبیر را وارد کنید، پر کردن بخش نام و نام خانوادگی ضروری نیست، اما حتما باید نام کاربری، رمز ورود و نام نمایشی را پر کنید).
🔹باید به دانش آموزان نقش کاربر عادی یا ارائه دهنده را بدهید (اگر نقش کاربر عادی را بدهید دانش آموز می تواند میکروفون خود را باز کند و اگر نقش ارائه دهنده را بدهید، دانش آموز باید دستش را بالا ببرد تا دبیر یا هر کسی که نقش اپراتور دارد میکروفون او را روشن کند؛ البته بهتر است به دانش آموزان نقش کاربر عادی را بدهید). باید به دبیران نقش اپراتور یا ارائه دهنده را بدهید، البته بهتر است نقش اپراتور را بدهید تا دبیر بتواند میکروفون یا دوربین دانش آموزان را فعال یا غیر فعال کند و یا نقش دانش آموزان را از کاربر عادی به ارائه دهنده یا اپراتور تغییر بدهد (البته نباید سقف مجموع تعداد دوربین های فعال در تمام کلاس ها بیشتر از سقفی باشد که در اشتراک خریداری شده تعریف شده است، باشد؛ البته روشن کردن دوربین معمولا مهم نیست و روشن کردن میکروفون کافی است).
🔹شما می توانید از تخته خود اسکای روم برای تدریس استفاده کنید یا یک برنامه تخته در رایانه خود نصب کنید و صفحه رایانه یا پنجره برنامه تخته را به اشتراک بگذارید (برای نوشتن خوانا تر و راحت تر به قلم نوری نیاز دارید).
نشانی: سایت اسکای روم
ایجاد وبلاگ:
🔹برای ایجاد وبلاگ می توانید در بلاگ ثبت نام کنید و به صورت رایگان وبلاگ ایجاد کنید، بدون اینکه در وبلاگ شما تبلیغی صورت بگیرد. ابتدا برای بارگذاری فایل ۳ گیگابایت فضا دارید و سقف حجم هر فایل ۳۰ مگابایت است، البته می توانید با پرداخت هزینه سالانه، سقف اندازه فایل را تا سقف ۵ گیگابایت و کل فضای ذخیره سازی را تا سقف ۵۰۰ گیگابایت بالا ببرید.
🔹برای ایجاد وبلاگ ابتدا باید در blog.ir روی "ثبت نام" کلیک کنید و بعد از ثبت نام می توانید وبلاگ خود را با نشان دلخواه و با پسوند blog.ir بسازید؛ شما بعد از این می توانید یا ورود به سایت blog.ir و کلیک کردن روی "ورود به سایت" به پنل (صفحه) مدیریت وبلاگ وارد شوید و با کلیک کردن روی "انتشار" در سمت چپ صفحه و کلیک کردن روی "فهرست مطالب" مطالب آزمایشی را حذف کنید (با کلیک کردن روی ضربدر قرمز، مطلب ها حذف می شوند) و با کلیک کردن روی "ارسال مطلب جدید" نوشتن مطلب را در وبلاگ خود شروع کنید؛ شما می توانید با کلیک کردن روی "درج تصویر" در پایین، به فضای ۳ گیگابایتی دسترسی پیدا کنید و هر فایلی (عکس، فیلم، فایل های فشرده و ...) را که می خواهید در این مطلب قرار دهید، ابتدا در آنجا بارگذاری کنید (ابتدا روی پوشه دلخواه متناسب با نوع فایل کلیک کنید یا پوشه دلخواهتان را بسازید و سپس در آن پوشه روی "ارسال فایل جدید" کلیک کنید و فایل مورد نظر را از رایانه خود انتخاب کنید و روی Open کلید کنید) و سپس با کلیک روی آن، آن را با مشخصات دلخواه آن را در مطلب درج کنید.
🔹شما می توانید چند خط را به عنوان مقدمه مطلب بنویسید، سپس روی Enter (خط بعد) بزنید و سپس در پایین بخش مطلب، روی "ادامه مطلب" کلیک کنید و سپس دوباره روی Enter (خط بعد) بزنید و متن اصلی را بنویسید، به این ترتیب اگر در تنظیمات و در بخش تنظیمات پیشرفته تیک "متن قبل از ادامه مطلب در نمایش کامل مطلب ظاهر نشود" را بزنید، در صفحه اصلی وبلاگ فقط همان مقدمه (مطالب بالای ادامه مطلب) نمایش داده می شود و بقیه متن (مطالب زیر ادامه مطلب) فقط با کلیک کردن روی "ادامه مطلب" در صفحه وبلاگ و در گوشه سمت چپ، مطلب در یک صفحه مجزا نمایش داده می شود.
🔹شما می توانید با کلیک کردن روی "امکانات و ابزارها" و سپس کلیک کردن روی "امکانات اختیاری" ویژگی هایی که نیاز دارید (مثلا افزایش فضا، افزایش حجم فایل، افزایش کلمات کلیدی، افزایش تعداد مطالب و ...) را خریداری کنید (با خریداری "امکان استفاده از جاوا اسکریپت" می توانید فیلم های آپارات را در سایت خود درج کنید، در این صورت فیلم با کیفیت بالاتر و با پخش کننده آپارات، در وبلاگ شما قرار می گیرد).
🔹برای قرار دادن فیلم های آپارات در وبلاگ، ابتدا وارد سایت آپارات شوید، روی فیلمی که می خواهید در وبلاگ درج کنید، کلیک کنید، سپس روی "سه نقطه" و بعد روی "دریافت کد امبد" کلیک کنید، سپس با زدن روی علامت کپی یا با کلیک کردن روی آن کد و زدن کلید های Ctrl+A برای انتخاب همه و سپس با زدن کلید های Ctrl+C آن را کپی کرده و در وبلاگ و در بخش ارسال مطلب جدید، در فهرست ویرایشگر روی "منبع" کلیک کنید، روی بخش مطلب (بخش زیر فهرست ویرایشگر) کلیک کرده و آن کد را جای گذاری کنید؛ سپس دوباره روی "منبع" کلیک کنید و سپس روی خط قرمز که در قسمت بالای بخش مطلب وبلاگ قرار دارد (خطی که علامت یک پیکان (فلش) را دارد که به پایین و سمت راست اشاره دارد و وقتی موس را روی آن قرار می دهید نوشته "قرار دادن بند در اینجا" را می بینید) کلیک کنید تا به خط بعد بروید و بتوانید متن خود را در زیر فیلم بنویسید.
🔹با کلیک کردن روی "تنظیمات" و بعد کلیک کردن روی "مشخصات اولیه" و سپس در بخش "تصویر" با کلیک کردن روی "انتخاب تصویر" تصویر دلخواه (لوگوی وبلاگ) خود را انتخاب کنید (این تصویر معمولا روی گوشه بالایی وبلاگ، قرار می گیرد). شما می توانید با سر زدن به قسمت های دیگر تنظیمات، ویژگی های دلخواه خود را به وبلاگ اعمال کنید.
🔹بلاگ از امکان SSL نیز پشتیبانی می کند، یعنی اگر در مرورگر، در ابتدای آدرس بلاگ خود //:https را بنویسید و سپس Enter را بزنید، وبلاگ شما به صورت ایمن نیز باز می شود، یعنی تمام کاربران می توانند وبلاگ شما را به صورت امن هم باز کنند.
نشانی: سایت بلاگ
ایجاد وبسایت:
شما می توانید وبسایت خود را با استفاده از وبزی و پرتال، بدون نیاز به دانش برنامه نویسی ایجاد کنید.
🔽ویژگی های سایت ساز وبزی:
🔹سایت خود را به صورت امن https ایجاد کنید.
🔹می توانید یک وبلاگ برای سایت ایجاد کنید و اخبار و مطالب مورد نظر خود را در وبلاگ سایت منتشر کنید.
🔹در اشتراک ویژه ۲۰ گیگابایت فضا و بی نهایت پهنای باند در اختیار شما قرار می دهد.
🔹شما می توانید سایت خود را با پسوند های «ir. و com. و org. و net. و ...» ایجاد کنید.
🔹قالب های از پیش طراحی شده متنوعی وجود دارد، که شما می توانید هر کدام را که دوست دارید برای سایت خود انتخاب کنید.
🔹شما می توانید علاوه بر نوشته ها و تصاویر قالب مورد نظر خود، چیدمان قالب را نیز با ویرایشگر قالب وبزی تغییر دهید. (یعنی شما می توانید شما می توانید بدون نیاز به برنامه نویسی، بلکه با استفاده از ویرایشگر قالب وبزی، قالب را مطابق با سلیقه خود تغییر دهید و شکل، تصویر، فیلم و ... را از قالب حذف یا به قالب اضافه کنید؛ شما می توانید تغییرات را برای تمام نسخه های سایت «رایانه، تبلت و تلفن همراه» بهینه سازی کنید تا قالب ویرایش شده شما بدون مشکل در رایانه، تبلت و تلفن همراه باز شود.)
🔹قالب های از پیش طراحی شده وبزی برای رایانه، تبلت و تلفن همراه بهینه سازی شده اند.
🔹شما می توانید در صفحه اصلی سایت یا در مطالب وبلاگ سایت، فیلم های آپارات را قرار دهید.
🔹در صورت درج فیلم در در وبلاگ، فیلم با کیفیت بالادرج می شود. (کیفیت اصلی فیلم حفظ می شود.)
🔹وقتی سایت خود را ایجاد کنید، ۱۴ روز ابتدایی استفاده از سایت برای شما رایگان خواهد بود، تا بتوانید امکانات را بررسی کنید و در صورت داشتن رضایت، می توانید با خرید یکی از اشتراک ها، سایت خود را در وبزی ایجاد کنید.
🔹می توانید برای سایت خود ایمیل ایجاد کنید.
🔹امکان حذف سایت ساخته شده، وجود دارد.
🔽ویژگی های سایت ساز پرتال:
🔹می توانید سایت خود را به صورت امن https ایجاد کنید.
🔹می توانید یک وبلاگ برای سایت ایجاد کنید و اخبار و مطالب مورد نظر خود را در وبلاگ سایت منتشر کنید.
🔹در اشتراک پیشرفته بی نهایت فضا و بی نهایت پهنای باند در اختیار شما قرار می دهد.
🔹شما می توانید سایت خود را با پسوند های «ir. و com. و org. و net. و ...» ایجاد کنید.
🔹قالب های از پیش طراحی شده متنوعی وجود دارد، که شما می توانید هر کدام را که دوست دارید برای سایت خود انتخاب کنید؛ شما می توانید نوشته ها و تصاویر قالب مورد نظر خود را تغییر دهید، اما نمی توانید چیدمان قالب را تغییر دهید (شما بدون داشتن دانش برنامه نویسی نمی توانید بخش ها را جابه جا کنید یا اندازه آنها را تغییر دهید).
🔹قالب های از پیش طراحی شده پرتال برای رایانه، تبلت و تلفن همراه بهینه سازی شده اند.
🔹شما می توانید در مطالب وبلاگ سایت، فیلم های آپارات را قرار دهید.
🔹در صورت درج فیلم در در وبلاگ، فیلم با کیفیت بالادرج می شود. (کیفیت اصلی فیلم حفظ می شود.)
🔹وقتی سایت خود را ایجاد کنید، ۷ روز ابتدایی استفاده از سایت برای شما رایگان خواهد بود، تا بتوانید امکانات را بررسی کنید و در صورت داشتن رضایت، می توانید با خرید یکی از اشتراک ها، سایت خود را در پرتال ایجاد کنید.
🔹شما می توانید در متن وبلاگ، فیلم های آپارات را قرار دهید.
🔹می توانید برای سایت خود ایمیل ایجاد کنید.
سایت وبزی - سایت پرتال
رفع مشکل تاچ پد.pdf
1.61M
رفع مشکل فعال شدن تاچ پد با روشن شدن لپ تاپ (اصلاح شده)
برای دریافت فایل فشرده پوشه DRIVERS اینجا کلیک کنید.