💢 کاخسفید: برای حمله به یمن به سعودیها و امارات کمک خواهیم کرد
💬 مشاور امنیت ملی کاخسفید:
🔻 تعهد ما به امنیت امارات تزلزلناپذیر است و در کنار شرکای اماراتی خود در برابر تمامی تهدیدات علیه قلمرو آنها ایستادهایم.
🔻 حوثیها مسئولیت حمله به امارات را بر عهده گرفتهاند و ما با امارات و شرکای بینالمللی برای پاسخگویی آنها همکاری خواهیم کرد.
🇮🇷 @hemase_25
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 صفر اف، مشاور دومای روسیه از آماده باش دستیاران، مشاوران و وزرای پوتین برای جلسه ای طولانی با رئیسی خبر داد.
🇮🇷 @hemase_25
💢 دیدار رئیس جمهور با ایرانیان مقیم روسیه
🇮🇷 @hemase_25
💢 نوع موشکها و پهپادهای بکار گرفته شده در عملیات یمن علیه امارات
💬 «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
🔻 چهار موشک بالدار از نوع «قدس-۲» در عملیات «اعصار الیمن» به کار گرفته شد که پالایشگاه نفت در منطقه «المصفح» و فرودگاه ابوظبی را هدف گرفت.
🔻 یک موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» نیز فرودگاه ابوظبی را هدف گرفت. پهپادهای «صماد-۳» نیز تعدادی از اهداف مهم و حساس را هدف گرفتند.
#یمن
#پرسش_مخاطب: نیروهای العمالقه چه کسانی هستند؟
🔸نیروهای العمالقه از جمله مجموعههای شبه نظامی و قدیمی یمن هستند که از سال ۲۰۱۷ میلادی تحت فرماندهی ائتلاف سعودی سازماندهی شده و در جنگ یمن مشارکت دارند.
واژهی العمالقه یا عمالیق و... در فرهنگ اعراب به معنای افرادی قوی هیکل و درشت اندام میباشد. یهودیان نیز در طول تاریخ دشمنان خود را عمالیق مینامیدند و عمالقه را صفتی برای دشمنان خود دانستهاند. آخرین باری که این واژه در گفتار سران یهود به کار برده شد، اظهارات بنیامین نتانیاهو در سال ۲۰۱۰ میلادی است که ایرانیان را عمالقه جدید خواند.
اما در یمن نیروهای العمالقه یکی از مجموعههای شبه نظامی هستند که در سال ۱۹۷۱ میلادی به پیشنهاد سرلشکر "حسن العمری" در زمان ریاست جمهوری "ابراهیم الحمدی" تشکیل شدند.
نیروهای العمالقه در جنگ داخلی سال ۱۹۹۴ میلادی به طرفداری از اتحاد شمال با جداییطلبان سوسیالیست جنوب جنگیدند. درگیری العمالقه با جنوبیها در استان ابین منجر به شکست جنوبیها و تخلیه توان آنها در نبردهای دیگر شد و یمن به طور کامل به سیطره علی عبدالله صالح درآمد.
نیروهای العمالقه در جریان جنگهای شش گانه صعده نیز توسط علی عبدالله صالح به کار گرفته شدند. آنها در نبردهای مختلف ضد طرفداران شهید "سید حسین بدرالدین الحوثی" در صعده و شمال یمن جنگیدند. پس از آن نیروهای العمالقه در سایر تیپ های ارتش یمن توزیع شده و در عمل منحل شدند.
پس از انقلاب یمن و آغاز نبردها بین انصارالله و طرفداران عبد ربه منصورهادی، تعدادی از فرماندهان پیشین العمالقه با حمایت ائتلاف سعودی مجددا مجموعههای خود را سازماندهی کردند و در نبردهای مناطق جنوبی یمن شرکت کردند. سازماندهی نیروهای العمالقه در جریان حمله ائتلاف سعودی به ساحل غربی یمن وسیعتر شد و حمله زمینی با نقش آفرینی آنها صورت گرفت.
سازماندهی العمالقه به طور کلی به عهده امارات بوده و اکثر نیروهای آنها از کسانی هستند که توسط این کشور جذب شدهاند. اکثر بدنهی این مجموعه را وهابیهای دماج، کتائب ابوالعباس در تعز، سلفیهای جنوب یمن از مناطق یافع تا لحج تشکیل میدهند.
رسانههای ائتلاف سعودی تعداد نیروهای العمالقه را حدود ۳۰ هزار نفر عنوان کردهاند. اما با توجه به نقاط استقرار این نیروها در یمن، استعداد آنها ۱۵ الی ۲۰ هزار نفر برآورد میشود.
العمالقه در عدن و لحج دارای پایگاه هستند و تا چند ماه گذشته در جبهات الحدیده و تعز مستقر بودند. اما پس از سه سال نبرد فرسایشی در الحدیده به دستور ائتلاف سعودی از الحدیده عقب نشینی کرده و به جبهات شبوه و مارب نیز اعزام شدهاند.
🇮🇷 @hemase_25
#یمن
#پرسش_مخاطب: نیروهای العمالقه چه کسانی هستند؟
🔸نیروهای العمالقه از جمله مجموعههای شبه نظامی و قدیمی یمن هستند که از سال ۲۰۱۷ میلادی تحت فرماندهی ائتلاف سعودی سازماندهی شده و در جنگ یمن مشارکت دارند.
🇮🇷 @hemase_25
#سوریه
حمله تروریستی به اتوبوس حامل کارکنان دولت سوریه در درعا
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ بر اثر انفجار تروریستی در مسیر اتوبوس حامل کارکنان وزارت کشور سوریه در نزدیکی شهر صیدا واقع در حومهی شرقی درعا ۱۲ نفر مجروح شدند.
در تاریخ ۲۹ دی ماه، یک بمب کنار جادهای در مسیر اتوبوس حامل کارکنان گذرگاه مرزی نصیب در نزدیکی شهر صیدا و در بزرگراه دمشق - درعا منفجر شد که طی این حادثه ۱۲ نفر از کارمندان دولتی سوریه زخمی شدند. مجروحین این حادثه به بیمارستان دولتی در درعا انتقال یافتند.
پس از حضور نیروهای ارتش سوریه در محل حادثه، یک بمب دیگر نیز قبل از انفجار توسط واحدهای مهندسی ارتش سوریه خنثی شد.
استان درعا در ماههای اخیر شاهد پیوستن بسیاری از مسلحین به طرح مصالحه وطنی و توافق با ارتش سوریه با میانجیگری روسها بوده است. با این وجود ناامنی و ترورها علیه نیروهای ارتش سوریه و مسلحین سابق در استان درعا ادامه دارد.
#آذربایجان
ژانویه تلخ و شیرین در تاریخ جمهوری آذربایجان
تجمع روز جمعه ۱۹ ژانویه ۱۹۹۰ میلادی برابر با ۲۹ دی ماه ۱۳۶۸ منجر به وقایعی شد که دیگر تنها مسئله ارمنستان و آذربایجان در قالب شوروی سابق نبود و موج استقلال خواهی، مسئله جدایی از اقوام جدا شده و شکست دیوار آهنین را به دنبال داشت.
خانواده های جدا افتاده زیادی در مناطق مرزی با ایران بخاطر عدم اجازه خروج از کشور خواهان گشایش مرز و دیدار با اقوام خود بودند. صبح این روز ساختمان گمرک مرز بیله سوار توسط مردم معترض به آتش کشیده شد و آنها حصارهای مرزی را شکستند و وارد خاک ایران شدند.
اما حساس ترین واقعه بازگشایی مرز در آستارای دو سوی مرز اتفاق افتاد و جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزار نفر دروازه مرزی را شکستند. مرزی در کار نبود و...
🇮🇷 @hemase_25
🔰 مجموعه پوسترهای "ژانویه خونین جمهوری آذربایجان" به زبانهای انگلیسی، فارسی، عربی، آذری
📲 برای #نشر در شبکههای اجتماعی
🇮🇷 @hemase_25