این متن رو بمناسبت خبر دیدار دکتر جلیلی با پدر شهید عجمیان بود منتشر می کنم:
درد اینجاست گاهی به مدارس برای صحبت با بچه ها دعوت میشم همه دانش آموزها اسم دوقاتلِ شهید عجمیان عزیز رو به نامهای محمد حسینی و محمدمهدی کرمی شنیدن و فکر میکنن به خاطر اعتراض اعدامشدن که پای ظلم نظام مینویسن اما وقتی میگم این قضیه ضلع سومی به نام شهید عجمیان هم داره تعجب میکنن و میگن اصلا همچین اسمی تا حالا به گوششون نخورده!
خدا لعنت کنه اونایی که جای ظالم و مظلوم رو عوض کردن.
و خدا نبخشه اون والدینی که عمدا بچه هاشون رو در جهل نگه میدارن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ مشاور پزشکیان از برنامه زنده قهر کرد
🔹فاضلی، مشاور همراه پزشکیان با کارشناس برنامه درگیری لفظی پیداکرد و بعد از ثانیهای میکروفون را درآورد روی زمین پرت کرد و از برنامه بیرون رفت.
✍️همین رفتار بدور از فرهنگ این باصطلاح آقای دکتر و استاد نشون میده اخراج این فرد تصمیم و اقدامی کاملا مناسب و در جهت حفظ شان دانشگاه و دانشجو بوده.
راجع به قهر مشاور دکتر پزشکیان باید عرض کنم:
درست یا غلط سوالی پرسیده شد و باید پاسخ داده میشد!
اتفاقا نگرانی ما برای دکتر پزشکیان بیشتر از سادگی او و احاطه او توسط افراد مسئله داری هست که قدرت درست فکر کردن و درست تصمیم گرفتن رو از او خواهند گرفت!
ما بیشتر نگران پزشکیان هستیم...
.
♨️رئیس جمهور کره جنوبی "پارک گئون های" رو میبینید که صرفا به خاطر دخالت دوستش در عزل و نصب و فساد مالی در زمان ریاست جمهوریش در سال ۲۰۱۷ به ۲۴ سال زندان محکوم شد و قبلش هم با چشمانی اشکبار در حضور مردم عذرخواهی کرد!
اما در دولت روحانی برادر رئیس جمهور و برادر معاون اول رییس جمهور بزرگترین پرونده فساد اقتصادی رو رقم میزنن و دختر وزیر به قاچاق متهممیشه و پسر وزیر به تبانی در پروژه های وزارت راه متهممیشه و وزیر نفتش چند میلیارد دلار به بیت المال ضرر وارد میکنه و ...
اما شاهدیم این جماعت محاکمه که نمیشن هیچ؛ امروز طلبکار هم هستن!
این حق مردم نیست که بجای مشاهده محاکمه و قرارگرفتن این افراد پشت میله های زندان امروز شاهد افاضات اینچنینی و طلبکارانشون باشن و حرص بخورن!
اما عهد ما با اسلام و نظام اسلامی و رهبری معظم هست و همیشه در صحنه خواهیم موند و دست این جماعت رو از بیت المال مسلمین قطع خواهیم کرد.
♨️محسن رضایی گفت تا ششم تیرماه نتیجۀ اجماع نامزدهای جبهۀ انقلاب مشخص میشود.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️دفاع بی ادبانه یک حامی اغتشاشات(توییت های زیر فیلم) بنام سلاحورزی رئیس برکنار شده اتاق بازرگانی از رفتار بدور از فرهنگ محمد فاضلی در گردهمایی انتخاباتی پزشکیان
گفته امشب صداوسیمای میلی در مناظره سعی کرد با صحنه آرایی زمینهای را برای یک توهین سازمان یافته به مشاور پزشکیان فراهم کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #انتخابات | قاضیزاده هاشمی: ما میخواهیم کشوری دست دوم و سوم نباشیم در عین حال امنیت خودمان را نیز حفظ کنیم
🔹قبل از دولت سیزدهم دو رویکرد داشتیم اما در دولت سیزدهم این رویکردها کنار گذاشته شد و رویکرد جدید بهکار گرفته شد.
#انتخابات
#قاضی_زاده
#دولت_مردم
#دولت_خانواده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️این موضوع ریاست سلاح ورزی در اتاق بازرگانی ایران، یکی از اتفاقات نادر در دنیا بود باور کنید هیچ وزیری حریفش نبود!
باید شرح وظایف این اتاق رو ببینید تا متوجه عمق فاجعه بشید.
فقط همینو بدونید رئیس جمهورِ اصلی بازار، همین رییس اتاق بازرگانی هست! بعد آقایون قلب اقتصادی بخش خصوصی رو سپرده بودن دست یک معاند نظام و حامی سفت و سخت براندازها و اغتشاشگرها!
بعد هم دنبال این قضیه بودیم که چرا اوضاع بازار اینطور هست.
باور کنید سلاح ورزی هم باید الان در زندان باشه نه پشت تریبون دفاع از پزشکیان.
اتفاق زشت و تلخی که در میزگرد فرهنگی صداوسیما افتاد و مشاور آقای #پزشکیان بخاطر یک مجادله شخصی عصبانی شد و میکروفون را سمت کارشناسان برنامه پرتاب کرد، مردم را به یاد پرت کردن میکروفون خبرنگاران توسط آقای آخوندی وزیر دولت روحانی انداخت.
در این ایام جا دارد با يکديگر اتفاقات تلخی را که برای کرامت، سفره و جیب مردم در ۸ سال دولت آقای روحانی افتاد را مرور کنیم، چراکه امروز همان افراد در ستاد آقای پزشکیان هستند و دولت آقای پزشکیان #دولت_سوم_روحانی است.
#از_روحانی_بگو
#راه_جمهور_ایران_عزیز 🇮🇷
#پاک_باش_و_خدمتگزار 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طنز
هجوم مشاوران فرهنگی یکی از نامزدها برا میزگرد فرهنگی😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دولت نخبگان جوان نه ابوالمشاغلها ❌
حجت الاسلام پورمحمدی:
از آن جا که خود در جوانی بالاترین سطح مدیریت را داشتم به قدرت و پویایی جوانان، اعتقاد قلبی دارم...
#برنامه
#کارنامه
#دولت_قرار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ ظریف اونقدر شیاده که حتی به قرآن هم ظلم میکنه و در راستای اهداف کثیف خودش تفسیر میکنه!
دکتر محمد جمشیدی، معاون امور سیاسی دفتر ریاست جمهوری شهید رئیسی
#ظریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️در ستادشان غلغلهاست و همه منتظر پست!
🔹چرا با #سکوت و پاک کردن صورتمسئله، میخواهید از مشکلات بپرید؟
🔹این آقای #پزشکیان در ستادشان غلغله است و همه منتظر #پست! وقتی #برجام مطرح شد شیپور #پیروزی زدید!
🔹من موضعم مشخص است و معتقدم از هر روزنه استفاده کرد. ولی آقایان گفتند همه مشکلات حل میشود و از فرصت #خنثیسازی #تحریم استفاده نکردند.
#مناظره
#دولت_قرار
#حجةالاسلام_پورمحمدی
حجت الاسلام پورمحمدی فعالیت خود را در جوانی از سال ۱۳۵۸ بهعنوان دادستان انقلاب اسلامی آغاز کرد و تا سال ۱۳۶۵ بهعنوان دادستان خوزستان، هرمزگان، کرمانشاه و خراسان فعالیت نمود. وی از ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۶ رئیس اطلاعات خارجی وزارت اطلاعات و از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸ قائممقام وزیر اطلاعات بود. این عناوین بسیار اهمیت دارد. معاون وزیر اطلاعات کمتر از معاون رئیس جمهوری نیست.
منافقین تشنه خون پورمحمدی هستند زیرا او به دلیل عضویت در هیئت موسوم به «هیئت بررسی احکام اعدام» به عنوان نماینده وزارت اطلاعات در زندان اوین، تعدادی زیادی از منافقین که مرتکب جنایت شده بودند به اعدام محکوم شدند.
او در دولت احمدی نژاد از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ بهعنوان وزیر کشور فعالیت میکرد و در فاصله سالهای ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲ ریاست سازمان بازرسی کل کشور را برعهده داشت. وی همچنین در دولت اول حسن روحانی از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ وزیر دادگستری بود. حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی ترمز افراطی گری در دولت روحانی بود.
او در مقابل فشار اصلاح طلبان برای امضا نکردن حکم شهرداری دمتر قالیباف ایستادگی کرد.
یکی از مسئولیتهای مصطفی پورمحمدی در دوره ریاست جمهوری مرحوم ایت الله هاشمی رفسنجانی مذاکره با صدام حسین، رئیسجمهور وقت عراق بود. اکبر هاشمی رفسنجانی در خاطراتش نگاشته که در روز ۱۵ اسفند ۱۳۷۴ «آقای فلاحیان آمد و گزارش مذاکرات آقای پورمحمدی را که به عراق رفته داد. با شخص صدام ملاقات داشته و صحبتهای صدام را مبنی بر تصمیم جدی و سیاسی عراق برای مصالحه با ایران گزارش نمود.»
.
مناظره را چگونه ارزیابی کنیم
به کدام نامزد رای بدهیم؟ -۱
🔹رفتار انتخاباتی رای دهندگان، یکنواخت نیست. برخی رای خود را بسیار گرانبها می شمارند و برخی دیگر، کم بها می انگارند؛ چه در رای دادن و چه رای ندادن.
🔻برخی باور دارند که انتخابات، آینده آنها را شکل می دهد و مهم است که در شکل دهی به سرنوشت خود نقش آفرین باشند؛ برخی دیگر تصور می کنند انتخابات بی فایده است و بنابراین، با رای ندادن، میدان را به دیگرانی واگذار می کنند که رای می دهند
🔹برخی از سر هیجان های زودگذر رای می دهند و برخی با سنجش، محاسبه و عقلانیت، مبنی بر این که رای آنها چه تاثیری در ساختن آینده دارد.
🔻اجمالا می توان گفت که هر انتخابی -مناسب یا نامناسب- به زندگی عمومی ما شکل می دهد. در طول این سال ها، هیاهو و بمباران تبلیغاتی برای نا معتبر ساختن انتخابات و انداختن آن از چشم مردم ما، همواره در جریان بوده است؛
🔹اما واقعیت این است که از بنی صدر تا رجایی، از آیت الله خامنه ای تا مرحوم هاشمی، از خاتمی تا احمدی نژاد، و از حسن روحانی تا سید ابراهیم رئیسی، تفاوت های چشمگیری بسیاری وجود دارد.
🔻قطعا رئیس جمهور به واسطه کیفیت دولتی که تشکیل می دهد، در هر یک از این دوره ها، در صورت بندی وضعیت عمومی کشور، نقشی تعیین کننده ایفا کرده است.
🔹اکنون در حالی که مناظره نامزد ها آغاز شده، یک شاخص مهم که باید در ارزیابی یکایک نامزدهای محترم مورد توجه قرار بگیرد، این است که آیا صرفا در خلاء حرف می زنند، یا گفتار و تحلیل شان، ناظر به واقعیت های میدان و روی زمین است؟
🔻انتقاد از وضعیت عمومی اقتصاد ، طبیعت رقابت های انتخاباتی -نه فقط در کشور ما بلکه در نوع انتخابات کشورهای مختلف- است. عیبی هم ندارد که نامزدها انگشت تاکید روی مشکلات عادی زندگی مردم بگذارند و نقد کنند.
🔹اما نامزدها برای صِرف غُر زدن و بد گفتن و نالیدن و تخطئه دیگران نامزد نشده اند. ادبیات این چنینی را می شود در تاکسی و اتوبوس و گعده های خانوادگی هم داشت. جایی که حرف زدن، کنتور نمی اندازد و معمولا گوینده، نسبت به گفته خود، کمتر احساس مسئولیت می کند.
🔻نامزدها باید در کنار انتقاد، کلی گویی را کنار بگذارند و بگویند که برنامه کلان و جزء به جزء (به هم پیوسته و مرحله بندی شده) آنها برای رفع یا کاهش هر یک از مشکلات اقتصادی چیست؟
🔹نامزد هایی که بخواهند با ادبیات کلیشه ای و قالبی، پاسخ هر سوالی را صرفا به روابط خارجی و تحریم ها و مذاکره با آمریکا و برجام حوالت دهند، پیداست نه مطالعه ای دارند و نه از دهه سپری شده عبرتی اندوخته اند؛
🔻ضمن این که کشور را نیازمند و ناچار از توافق دوباره با طرف پیمان شکن برجام نشان دادن، نابودی قدرت مذاکره و چانه زنی است؛ همان اشتباه گرانی که مرحوم هاشمی و آقایان روحانی و ظریف در سال ۱۳۹۲ مرتکب شدند.
💢ادامه دارد
#محمد_ایمانی
مناظره را چگونه ارزیابی کنیم
به کدام نامزد رای بدهیم؟ -۲
🔻نکته دوم، ناظر به نامزدهایی است که یک قدم از مرحله انتقاد و بدگویی و تخطئه فراتر می روند و ادعا می کنند برنامه دارند.
🔹برنامه، دو گونه است: برنامه ای که صرفا روی کاغذ و ناظر به آرزو اندیشی و بی توجه به چالش ها و موانع کاهنده شتاب حرکت است؛ و برنامه ناظر به واقعیت ها و فرصت ها و موانع موجود.
🔻کشور ما به واسطه آشوب افکنی نیابتی سال ۱۳۸۸، و سپس تحریم های گسترده آمریکا (با گرای برخی عناصر داخلی)، به مدت ۱۵ سال، در گیر جنگی ترکیبی بوده که اتاق فرماندهی آن در سازمان سیا و وزارت خزانه داری آمریکا قرار دارد و ناتوی اطلاعاتی/ فرهنگی هم کارگزار میدانی است.
🔹تحریم ها در این جنگ تحمیلی، نقش مهمی ایفا کرده، تا دشمن بتواند از این طریق، رفتار سیاسی ملت ایران را باز مهندسی کند: مهار ظرفیت بسیج عمومی ملت ایران (پیشران حرکت انقلاب اسلامی)؛ و یا مهندسی معکوس و تبدیل این ظرفیت، به سرعت گیر در مقابل پویش عمومی پیشرفت.
🔻اکنون دو تجربه پر هزینه و گران سنگ، پس از ۱۳ سال پیش روی ماست. تجربه ساده انگاری و پناه بردن از فشار دشمن به خود او با دیپلماسی منفعلانه، که نه تنها تحریم ها را لغو نکرد بلکه شمار آن را ظرف ۸ سال به بیش از دو برابر رساند و بدترین دوره را از نظر شاخص های منفی اقتصادی رقم زد؛
🔹و دوره ۳ ساله ای که بر مبنای تجربه و عبرت قبلی، از فرصت سوزی و امید بستن به دشمن منصرف شدیم و همت کردیم ضمن تنوع بخشی به طرف های تعامل در سیاست خارجی، قابلیت های مغفول داخلی را تدریجا پای کار بیاوریم و شاهد بهبود نسبی شاخص ها (در مقایسه با قبل) باشیم.
🔻نامزدها، مناظره و نقد می کنند، درباره اهمیت رسیدگی به زندگی اقشار مختلف حرف می زنند، روی عواطف دست می گذارند و...، اما ورای همه اینها، باید دقت کرد که برآیند رویکرد کدام یک از آنها (و ستاد شان) آهنگ عقبگرد و تکرار عبرت های گذشته را دارد؛ و کدام، خبر از حرکت رو به جلو می دهد؟
🔹کدام نامزد در کنار وعده و تعهد دادن، حواسش به تجارب این ۵- ۶ سال اخیر هست و سعی می کند موانع و چالش ها ر ا ببیند، واقع گرایانه تر حرف بزند، و آرزو فروشی و رویا فروشی نکند.
🔻دقت نامزدها در سخن گفتن، ولو این که موجب شود وعده کمتری بدهند، بسیار ارزشمند و تعیین کننده است.
#محمد_ایمانی
.
بکُش و دوباره به خط کن!
🔻شب انتخابات، دست فرمان را به کلی تغییر داده و از مخاطبان می خواهد که از تردید دست بکشند و برای شرکت در انتخابات، بر اساس درایت تصمیم بگیرند، نه کینه و نفرت.
🔹آقای عبدی البته، مجسمه تحریف و ترور شخصیت و سیاه نمایی، و الهه منفی بافی، نفرت پراکنی و مایوس سازی مردم در طول سالهای گذشته بوده است.
🔻چگونه خیال می کنند که می توانند امید و انگیزه در مردم را با بی مسئولیتی، خلاف گویی و نفرت پراکنی بکُشند؛ و در عین حال هر وقت هم اراده کردند، به همان مایوس شدگان دستور به صف شدن در خدمت فلان ستاد انتخاباتی را بدهد؟!
🔹مردم بازیچه نیستند که هر وقت خواستند با نامردی تمام، سرخورده و نا امید شان کنند و هر وقت هم اقتضای منافع شان بود، امریه صادر فرمایند که خط شوید!
🔻محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، قبلا از خاتمی و روحانی، بر مبنای ماموریت ایجاد دو قطبی و القای حاکمیت دوگانه، حمایت کرد و در میانه راه خواستار استعفا، یا عبور از آنها شده و ادعا کرد "رئیس جمهور اختیارات ندارد"؛ تا پاسخکوی سوء مدیریت مدعیان اعتدال و اصلاحات نباشند.
🔹اما حالا که بوی غنیمت به مشام شان خورده -بی آن که پاسخگوی خسارات هشت ساله دولت مدعی تدبیر و امید باشند- دوباره هوس فعالیت در خدمت ستاد انتخاباتی ذی ربط به سرشان زده است.
♦️تصاویر را نگاه کنید. قطار کانال های اجاره ای به هم سنجاق شده، فقط از هم کپی می کنند؛ چه زمانی که امید و اعتماد مردم را ناجوانمردانه به رگبار بستند؛ و چه هنگامی که به اجاره ستاد های انتخاباتی در می آیند. فقط حق العمل کارند، بدون مسئولیت پذیری.
#محمد_ایمانی