##گزارش_تصویری
🔹افطاری ساده رمضان ۱۴۴۶
▫️امام صادق علیهالسلام:
«مَن فَطرَ صائماً فَلَهُ مِثلُ أَجره»؛
کسی که روزهداری را افطار دهد، مانند ثواب همان روزهدار را میبرد.
🔻ششمین شب برپایی #ضیافت_افطاری_ساده در چهارراه محله حمزه کلای شرقی با همت خیرین محلی و پایگاه مقاومت بسیج امام هادی (ع) علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها برگزار گردید.
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#پایگاه_مقاومت_بسیج_امام_هادی
@hemat_abad
هدایت شده از بیداری ملت
🔴معاویه ملعون وقتی حکومت اسلامی را غصب کرد دستور لعن امیرالمومنین را در منابر همه بلاد اسلامی داد. اما مردم سیستان طلا و مالیات سنگین دادند ولی مولایشان را لعن نکردند.
در سیستان زن قداست والایی داشت طوریکه اگر در جنگ کسی به زیر چادر زن پناه میبرد جنگ تمام میشد. زنان شیعه در سیستان به قدری حیادار بودند که فقط شبها تردد میکردند. اما با این حساب، به مجازات حاکم شهر شیعیان سیستان حاضر به تراشیدن موی سر این زنان مقدس شدند ولی باز به مولا جسارت نکردند. آری این بخشی از تاریخ ولایت مداری شیعیان است و اینگونه محبت اهل بیت سینه به سینه به ما رسیده است.
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
#گزارش_تصویری
🔻آماده سازی آش رشته و پخش در ضیافت افطاری ساده امشب به مناسبت سال شب میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع)
🔹از تمامی عزیزان محلی جهت صرف افطاری در مکان چهارراه حمزه کلای شرقی دعوت بعمل می آید.
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#پایگاه_مقاومت_بسیج_امام_هادی
🕥 شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
#گزارش_تصویری
🔻به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، هفتمین شب از «ضیافت افطاری ساده» با همت خیرین محلی و پایگاه مقاومت بسیج امام هادی (ع) منطقه حمزه کلای شرقی برگزار گردید.
🔹در این برنامه از زمان اذان مغرب و شروع زمان افطار، از روزه داران و اهالی محله با آش رشته، چای، خرما و بامیه پذیرایی بعمل آمد.
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#پایگاه_مقاومت_بسیج_امام_هادی
🕥 شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
@hemat_abad
هدایت شده از محتوای فرهنگی بابل
82.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فایل_تصویری_کامل📽
نماهنگ سید کریما منتشر شد...
✅️پیشنهاد دانلود
#کربلایی_محمد_اسداللهی
@farhangebabol
#اطلاع_رسانی
🔻شب پایانی آیین «ضیافت افطاری ساده» امشب (یکشنبه) در زمان اذان مغرب به افق بابل در محل چهارراه محله حمزه کلای شرقی برقرار می باشد.
🔹از همه عزیزان جهت حضور دعوت بعمل می آید.
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#پایگاه_مقاومت_بسیج_امام_هادی
هدایت شده از محتوای فرهنگی بابل
23.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 #فیلم_کامل شعرخوانی آقای محمد رسولی از تهران که رهبر انقلاب پس از آن گفتند «هر بیتش یک آفرین داشت!»؛ امشب در دیدار شاعران در شب ولادت کریم اهلبیت امام حسن(علیهالسلام)
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران نمیسوزد
نمیدانی مگر در شعلهها ایمان نمیسوزد
گمان بردی که این بار این حکایت فرق خواهد کرد؟
خدا فرعون را یک بار دیگر غرق خواهد کرد
هر آنچه داشتی رو کردهای، این آخرین برگ است
سر جان شرط میبندم، قمار آخرت مرگ است
ولی ما وعدهحقیم و از باطل نمیترسیم
شهادت آرزوی ماست، از قاتل نمیترسیم
به کف پیراهنی خونین، کسی از راه میآید
خدا زنده است ای مردم، ولیالله میآید
به استقبال او فریاد شد: انّا علی العهدی
کسی که هست عیسی از حواریون او مهدی
@farhangebabol