#ثوابیهویی🌱
میتونینبراےآقاسهڪارانجامبدین؟
¹-براشوندوبارصلواتبفرستین🕊
²-سهباربراشوناللهمعجللولیڪالفرج
³-اینپیاموحداقلبه1کانال،گروه یابیشتربفرستیدهرچےڪرمتونهدیگه
🔰پيامبر اکرم صلی الله عليه وآله :
إنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الشّابَّ الَّذي يُفنِي شَبابَهُ في طاعَةِ اللَّهِ
خداوند دوستدار جواني است كه جوانياش را به اطاعت خداوند ميگذراند😍❤️
#روز_جوان
#ولادت_حضرت_علی_اکبر❤️
میگفت:
منحلالنمۍڪنم اونایۍروڪہمیگن:
دختراشهیدنمیشن 💔:)
#شهیدهزینبکمایی🌱
هیچ چیز بیشتر از " یک فرصت از دست رفته " برای آدم گرون تموم نمیشه...!
مواظب ثانیه به ثانیه هایی که دارن میگذرن باشید!
همین چند ثانیه هایی که ازشون غافلی و فکر میکنی با از دست دادنشون اتفاقی نمیفته، یکی همین چند ثانیه هارو برمیداره و ازت جلو میزنه...✌️🏻✨
#انرژی_مثبت
دلنوشتهای از خانم دکتر مریم، فوق تخصص گوارش و کبد ساکن دانمارک خطاب به رهبر عزیز انقلاب اسلامی ایران
- ما وارثان غرور له شدهی نسلی هستیم که بریتانیا، شاه کشورشون رو در جلوی چشمان پر از ترس پسرش، به جزیره موریس تبعید کردند.
- ما وارثان اشک و سرخوردگی نسل تحول خواه سال ۱۳۳۲ هستیم، که به جرم ملی کردن صنعت نفت کشورشون، با کودتا دولت منتخبشان را ساقط کردند.
- آری! ما وارثان سالها حقارت و بیپناهی بودیم، که خود نیز در هشت سال جنگ، قربانی بمبهای شیمیایی غربیها شدیم!
- ما غرق در بیدفاعی و مظلومیت، بازگشت عظمت ایران باستان مان را حتی به خواب هم نمیدیدیم، تا اینکه «تو» آمدی!
- « تو» آمدی، تا غرور به خواب رفتهی ما با تلافی توقیف نفتکشهایمان، بعد از سالها بیدار شود!
- تو آمدی تا ما وارثان نسلی که کسی لایق «لولهنگ سازی» هم نمیدانستش، صاحبان ماهواره نور، سیمرغ، پهباد، موشک، واکسن، نانوتکنولوژی، سلولهای بنیادی، هوش مصنوعی و… شویم!
- امروز در آستانه بزرگ روزی، که یکی از دو بال پرواز سیمرغ ایران از خاکستر چند صد سال تحقیر و ذلت بیدفاعیست، برای مانایی امپراطوری ایران شیعی که مدیون رهبری «توست»، به سهم خودم میگویم:
شهریارا! #عهداً_مني
#حدیث🌿
#امام_رضا (علیه السلام):
احْــسِنِ الظَّــنَّ باللّهِ فَــانَّ اللّهَ عَزَّ وَ جَــلَّ یقُولُ انَا عِندَ ظَنِّ عَبدِی المُؤمِنِ انْ خیراً فَخَیراً وَان شَرّاً فَشَرّاً.
به خداوند #خوش_گمان باش که خداوند (عزّوجلّ) میفــرمــاید: مـــن بـه گـمان #بنده مـؤمنم هــستم، اگــر خـوش گـمان بود نیکـی میکنم، و اگـر بدگمان بـود، بر اسـاس آن بـا او رفـتار میکنم. (یعنی به خواسته او بااو عمل میکنم).♥️
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️▫️ اخبار غیر رسمی حاکی است یکی از عناصر متهم به حملات سمی به دانش آموزان دختر، پشت دیوار یکی از مدارس دخترانه، توسط نیروهای امنیتی شناسایی و بازداشت شد.
▫️در همین ارتباط گفته می شود، سارینا محمودصالحی دانشجوی انیمیشن دانشگاه فنی حرفه ای دخترانه کرج به عنوان عامل اصلی مسمومیت دانشجویان این دانشگاه بامداد جمعه توسط نیروهای امنیتی دستگیر و موضوع توسط نهادهای امنیتی در حال بررسی است.
▪️منتظر آغاز جیغهای سلبریتی ها و بوقچیهای دشمنان و هشتک اعدام نکنید باشید!
همینها که الآن دایه مهربانتر از مادر برای دانش آموزان دختر شده اند، از چند وقت دیگر حامی جلادان و مسموم کنندگان خواهند شد!
▪️▪️گمانه زنی ها و قرائن و شواهد اولیه احتمال دست داشتن گروهک ترویستی منافقین در مسمومیت دانش آموزان دختر ایرانی را تقویت نموده است.
▫️برخی از تحلیلگران مسمومیتهای سریالی اخیر را در تدوام پروژه اغتشاشات و تلاطم ایجاد شده در بازار ارز و... برای ایجاد ناامنی و نارضایتی گسترده در جامعه توسط دشمنان می دانند.
🔸گفتنی است اخبار مذکور تاکنون توسط نهادی انتظامی و امنیتی تایید و یا رد نشده است.
#جنگ_ترکیبی
#عملیات_روانی
#جنگ_بیولوژیک
✅ منافقین از برخی دانش آموزان با ارتباط گیری در بستر تلگرام و اینستاگرام برای مسموم کردن رفقایشان استفاده می کنند
🔸امروز کلیپی از دستگیری دختری توسط نیروهای امنیتی در رسانه های معاند با فوروارد بالا در حال انتشار است.
🔸 بدون شک در تعداد زیادی از این مسمومیت ها منافقین از خود دانش اموزان استفاده خواهند کرد و راهکار فریب در بستر تلگرام و اینستاگرام بسیار فراهم است و بدون شک برخی خانواده ها این روزها با بی اطلاعی از وضعیت دانش اموزان در شبکه های مجازی نمی توانند کمک حال آنها باشند، این روزها باید بیشتر مراقب فرزندان خود در این شبکه های مجازی که در سیطره دشمن است، بود و به گونه های مختلف پدران و مادران باید ترفندهای مجازی را بشناسند تا بتوانند در کنار فرزند خود باشند.
🔸بدون شک فریب این دانش اموزان برای منافقین دو سر برد است و باعث می شود دختران با بی اطلاعی از قانون و حکم اعدام برای منتشرکنندگان سم در تله دشمن بیافتند و حال اصلا برای آنها مهم نیست چه بر سر دختران این سرزمین و خانواده هایشان می آید، آنها دلارهای خود را می گیرند و با فریادهای دروغ می خواهند مردم را نسبت به حاکمیت بدبین کنند، این را بدانید داعش، منافقین، عبدالمالک ریگی، وهابی های کثیف و تمام گروه های تکفیری برای رسیدن به اهدافشان در بیشتر مواقع از کودکان و نوجوانان استفاده می کنند و حتی عملیات انتحاری توسط کودکان را در بیشتر مواقع عملیاتی کردند.
🔸دختران این سرزمین باید بدانند منافقین حتی اجازه انتخاب رنگ روسری را برای زنان حامی خود نمی دهند و بدون شک اگر روزی محال پایشان بر این کشور استوار شود، ترانزیت زنان ایرانی برای تجارت جنسی راه خواهند انداخت و دختران این سرزمین بیشتر از یک کالا نخواهند بود، در احوال منافقین باید خاطرات کسانی را مطالعه کنید که از این گروه جدا شدند یا از دست آنها فرار کردند.