⁉️ دوچرخه سواری روشی برای تغییر پوشش زنان
✳️ در سال ۱۸۹۵ فرانسیس ویلارد از رهبران موج اول فمینیسم کتابی منتشر کرد با عنوان «چرخی میان چرخها: چگونه دوچرخهسواری را یاد گرفتم.» او در این کتاب در مورد دوچرخهسواری زنان، هموار کردن این مسیر و لزوم تغییر لباس زنان برای دوچرخهسواری میگوید.
🔰 او پس از توصیف شرایط دست و پاگیر لباس زنان در آن دوره، نقل میکند: «زنان برای دوچرخهسواری باید لباس مناسبتری بپوشند و درصورتیکه این کار را انجام دهند بسیاری از تعصبات بیجا به همراهش از بین خواهند رفت.» بیان او نشاندهنده وجود حساسیت جامعه نسبت به لباس زنان و دوچرخهسواری آنان بوده است.
👈 همانگونه که ویلارد پیشبینی کرده بود، رواج دوچرخهسواری موجب تغییر لباس زنان شد و پوشیدن شلوارهای خاص، بهجای پیراهن و دامنهای بلند چیندار مرسوم شد
#بسیج_طلاب_خواهران_مشهد
🆔 @kh_basij_tollab_mashhad
12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺جمعیتی که پیر میشود و مسئولانی که چارهای نمیکنند
نرخ رشد جمعیت ایران طی دهههای اخیر رو به کاهش نهاده و رکورد کاهش موالید توسط ایران در سطح جهان شکسته شده، زنگ خطری که مدتهاست به صدا در آمده ولی سیاست مشخصی برای پیشگیری از خطرات آن دیده نمیشود
گزارش برنامه #چوب_خط راجع به کاهش و سالخوردگی جمعیت را در ایران ببینید
⏯ تماشای فایل کامل این قسما از #چوب_خط در یوتیوب :
https://youtu.be/IFNv1IH6zZo
🔻در نشستی تخصصی مطرح شد:
⁉️چرا سقط جنین در ایران جدی گرفته نمی شود؟!
⛔️ سقط جنین حتی یک مورد هم در اسلام قابل توجیه نیست
نشست «سقط و قتل جنین، پیشینه ها، علل، پیامدها و آسیب ها» با حضور استاد حجت الاسلام شفیعی از اساتید و فعال فرهنگی، حجت الاسلام مروتی مدرس حوزه و دانشگاه برگزار شد:🔻
◻️ مقام معظم رهبری مجوز فقهی سقط مرتبط به سندرم داون را نمی دهند.
متاسفانه این مبنای اشتباه سقط از جوامع غربی گرفته شده است و اصلا به مسائل فقهی ما توجه نشده است.
◻️ آمارهای دقیقی از سقط جنین در کشور وجود ندارد ولی از لابه لای آمارهای جسته و پراکنده مسئولان متوجه می شویم که از دهه هفتاد تا کنون سیر سقط جنین در کشور ما به شکل خزنده ای در حال رشد است.
آمارهایی موجود است که ۹۰ درصد این سقط ها از طریق مشروع صورت گرفته است.
◻️در مساله سقط جنین ارایه دهند. آمار سالانه ۱۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفری سقط جنین از سوی مسئولان این وزارت اعلام شده است.
◻️سقط جنین در تمام ادیان الهی و به خصوص قرآن ممنوع و جزو گناهان کبیره است.
کسی که نطفه خود را کشته است باید دیه بدهد و #کفارهجمع هم باید بدهد. کفاره بزرگ نشان از عظمت گناه است.
◻️پزشکان و پرستاران بدانند که هرسقطی که در آن مباشرت می کنند باید دیه سنگینی پرداخت کند.
◻️ متاسفانه در میان اقشار تحصیل کرده و حتی ثروتمند تر مساله سقط جنین جدی تر بوده است. این مساله نشان می دهد که آموزش عالی ما مشکل دارد و فردگرایی و خودخواهی ها در حال تقویت است.
◻️ در درس #اخلاقپزشکی اصلا به مساله سقط جنین پرداخته نمی شود و کادر درمانی آینده ما در این عرصه توجیه نمی شود.
◻️اگر همه ما فعالان دینی و تبلیغی و رسانه ای بتوانیم جلوی یک سقط جنین را بگیریم کاری اثر گذار خواهیم کرد.
➖ مساله #غربالگری از عوامل خاص موثر در سقط جنین است. گمانم هیچ کشوری در دنیا این شیوه غربالگری ناهنجاری جنین را مثل ما انجام ندهد.
متاسفانه اجبار خاصی هم در این زمینه انجام می شود.
مشروح نشست:
https://hawzahnews.com/x9P6q
هدایت شده از کشکول زندگی 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️میدونستید وقتی یه آقا با چهره جذاب یه خانوم مواجه میشه چه اتفاقاتی توی مغزش میفته؟!
👌پیشنهاد دانلود، حتما ببینید!!
┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄
#عفاف #حجاب #چادر #خودنمایی #عقلانیت #آرایش #زینت #آرامش #کشکول_زندگی🦋
🆔 @kashkul_zendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ چرا کاهش جمعیت باید به عنوان یک «بحران» تلقی شود؟
🔹مساله کنترل رشد جمعیت تا سالها یکی از دغدغههای اساسی سیاستگزاران برای آینده کشورمان بود، به همین دلیل از هر روشی برای کاهش جمعیت استفاده کردند.
🔸حتما شعار «فرزند کمتر، زندگی بهتر» را در خاطرتان دارید که چگونه روی در و دیوار شهر و حتی روی جلد مواد غذایی خودنمایی میکرد. آنقدر استفاده از وسایل و داروهای ضد بارداری و حتی عمل جراحی در بین خانوادهها تبلیغ شد تا جایی که اکنون ایران دارای سریعترین نرخ کاهش جمعیت در جهان است! /علامتها
#جمعیت
#بسیج_طلاب_خواهران_مشهد
🆔 @kh_basij_tollab_mashhad
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
◄ «حاجی میرزایی»: جریانهایی تمایل ندارند سال تحصیلی برگزار شود/
وزیر آموزشوپرورش اعلام کرد: «مطالعات نشان میدهد فاصله طولانی دانشآموزان با مدرسه میتواند موجب بروز فشارهای روحی و بیماریهای جسمی شود. در مناطق قرمز زندگی و کسبوکار تعطیل نیست، همه به مسافرت میروند. مدرسه هم همینطور است. فقط باید پروتکل رعایت شود. وزیر بهداشت و فرمانده ستاد کرونای تهران با بازگشایی حضوری مدارس موافق بودند. اگر اعلام شود حضور دانشآموزان خطرناک است، مدارس آن منطقه را تعطیل میکنیم.»
📿🍃
🍃
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
🎙/ آیتالله حقشناس(ره):
🔻غربال شدن مردم در آخرالزمان
مثل غربال شدن اصحاب حضرت
امام حسین(ع) در شب عاشوراست!
🌒| #ما_ملت_امام_حسینیم
🍃
🏴🍃
❌❌❌❌❌❌❌❌❌
📝خطر نیمچهعالمان از خطر جاهلان بیشتر است
✍️ استاد شهید مطهری
♈️من خیلی اوقات فکر کردهام مقالهای تحت عنوان «نیمها» بنویسم که خیلی چیزها وجود ناقصش خطرش بیشتر از عدم محض است. میگویند غزالی راجع به علم این حرف را زده و گفته است: «هر چیزی وجود ناقصش به از عدم محض است مگر علم که وجود ناقصش بدتر از عدم محض است» و ریشه این حرف معلوم است.
♈️آدمی که هیچ عالم نیست، چون میداند عالم نیست لااقل در مقابل عالم تسلیم است. مثل کسی که طبیب نیست و میداند که طبیب نیست، دیگر لااقل در مقابل طبیب تسلیم است و در نتیجه از وجود طبیب بهره میبرد. ولی نیمچه طبیب چون خودش را طبیب میداند تسلیم یک طبیب نیست، میخواهد از همان علم ناقصش استفاده کند، در نتیجه به جای سود زیان میبرد.
♈️از همین جا بروید سراغ نیمچه مجتهدها و نیمچه روشنفکرها و نیمهای دیگر، اینهایی که یک چیزکی می دانند...ُ چیزکی میدانند و چیزها نمیدانند!
♈️اتفاقاً اینها خطرشان بیشتر است. چهارتا شعار میشنوند، بدون اینکه متعمق بشوند و درست فکر کنند و دریابند؛ میبینید این چهار تا شعار اینها را از جا حرکت می دهد
📗 استاد مطهری، فلسفه تاریخ، ج۱، ص۱۱۲.
#بسیج_طلاب_خواهران_مشهد
🆔 @kh_basij_tollab_mashhad
🔻 آیتالله #علم_الهدی ، امام جمعه مشهد:
🔹 اینکه بخواهید وسایل دستیابی به فضای مجازی [رهاشده موجود] را در اقصی نقاط کشور، در روستاها و دهات اجرا کنید، معلوم نیست به مصلحت باشد.
🔹 در چنین وضعیتی که فضای مجازی مدیریت نمیشود، اسباب و ابزار ورود به فضای مجازی حتی در اقصی نقاط کشور که با فرهنگهای بومی دینی انس گرفتهاند، به ضرر اسلام، انقلاب و نظام است.
🔹 نباید به دستان بچه روستایی تبلتی بدهیم که یک بخش این تبلت درس آموزشوپرورش است، اما ده برابرش شبکههای اجتماعی، مراکز فساد و رسانههای خارجی است.
🔹 بهجای اینکه تبلت و لپتاپ وارد کنیم و با واردات کالای خارجی و بیگانه ابزار فساد را توسعه دهیم، بودجهای در اختیار صداوسیما قرار دهید که در اسرع وقت مسئله آنتندهی را به تمام نقاط کشور و روستاها بیشتر کنند و در برنامههای آموزشی کامل عیاری که در صداوسیما اجرا میشود، در کشور تحقق یابد.
#فضای_مجازی
#بسیج_طلاب_خواهران_مشهد
🆔 @kh_basij_tollab_mashhad
آسیب های تک فرزندی
1⃣ امر و نهی زیاد والدین:
چون بچه ای که تک است بیشتر دیده می شود اشتباهاتش هم نمایانتر خواهد بود و انتظارات والدین هم بالا
میرود و در نتیجه امر و نهی والدین نیز بالا می رود.
2⃣ لجبازی کودکان:
وقتی امر و نهی والدین بالا رفت زمینه لجبازی در فرزند زیاد می شود. در خانواده های با فرزندان بیشتر این موارد کمتر است. در تک فرزند ها، گاهی اوقات لجبازی تا دوران ازدواج و بعد از ازدواج با همسر خود نیز کشیده می شود.
#نکات_تربیتی
#بسیج_طلاب_خواهران_مشهد
🆔 @kh_basij_tollab_mashhad
✅ یادداشت/
🔴 تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس
🔻نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انجامید، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همهچیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استانها پیشتر نیز انجام میشده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است:
🔹نکات تحلیلی: 1- یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی میتواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابلمشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمیشده و در حد نظارتهای کلی و ستادی صورت میگرفته است. 2- مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیقتری خواهد بود و تصمیمات و قانونگذاری را واقعیتر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانونگذاری معرفی مینماید. 3- تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفتهاند منطبق بر واقعیتهاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور مینگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانونگذاری ندارد، بلکه علتالعلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا میکند.
🔸نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمیگردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گرهها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است.
🔺حضور ساده و در عین حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس میگذرد.
✅ (نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb