🔴 فاطمی امین خودش قبل از استیضاح برود!
رسولینژاد، عضو کمیسیون صنایع:
پاسخهای وزیر در خصوص وضعیت بازار و تولید خودرو، لوازم خانگی و معادن قانعکننده نیست اینکه وی از گرانیها ابراز تاسف کند نمیتواند قانعکننده باشد. اظهارات ناپخته برخی مسئولان دولت که تلاش دارند افزایش قیمت خودرو را به وزیر نسبت ندهند نشان از کمتجربهگی آنها در این زمینه است؛ سال گذشته افزایش نرخ خودروها را به نوسانهای نرخ ارز ارتباط میدادند، اما پرسش این است که چرا قیمت خودرو شاهین که با دلار 41 هزار تومانی 340 میلیون تومان بود امروز با دلار 50 هزار تومانی 750 میلیون تومان شده است؟ اگر افزایش قیمت خودرو با دلار نسبت دارد چرا افزایش قیمت دلار 20 درصد ولی افزایش قیمت خودرو 112 درصد است.
در سال مهار تورم و رشد تولید، اقدامات شورای رقابت و وزیر صمت باعث افزایش قیمتها شده است. این سخنان فریاد مردم است و برخی آرزوی سوار شدن بر پراید را دارند و خودروهایی داخلی که قیمت آنها یک سال پیش 300 تا 400 میلیون تومان بود امروز از مرز یک میلیارد تومان عبور کرده است.
وزیر صمت کارت زرد دارد و 2 هفته دیگر هیات رئیسه مجلس اعلام وصول استیضاح خواهد کرد. به نظر میرسد فضا برای عدم رای به وزیر مناسب است و نمایندگان مردم باید در حوزههای انتخابیه پیام رسای مردم را بشنوند و این وزیر ناکارآمد که حضورش دستآوردی برای نظام و مردم نداشت را کنار بگذارند؛ رئیس جمهور نیز اطمینان داشته باشند که این بار نمایندگان بادقت بیشتری به وزرای پیشنهادی وی رای میدهند؛ نمایندگان به این دلیل به برخی وزرا رای اعتماد دادند که کابینه زودتر تشکیل شود اما در ترمیم کابینه بادقت بیشتری جلو میروند.
پیشنهاد ما به فاطمیامین این است که ظرف 2 تا 3 روز آینده استعفا و دست رئیس جمهور را باز کند. رئیس جمهور نیز پیام مجلس را بشنود و اگر وی بنا به استعفا ندارد او را برکنار و یک فرد لایق و توانمند را به مجلس معرفی کند. مجلس از افراد مسلط و شایسته استقبال خواهد کرد. در حال حاضر درخصوص مدیریت وزارت صمت این سخن مطرح است که وزارت صمت یک معاون وزیر به نام فاطمی امین دارد و 14 تا 15 وزیر که معاونان وی هستند دارد که این موضوع بسیار جای تاسف و تعجب دارد.
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجربه گری که خاله خودش را که درحرم امام رضا(علیهالسلام) مشغول دعا برای او بود رو دید و در وسط برنامه ایشون رو مطلع کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تأثیر دعا در اخلاق انسان
حضرت آیتالله خامنهای: انسان با توجه به خدا و با حرف زدن با خدای متعال، فضایل اخلاقی را در خود تقویت میکند؛ این خاصیت قهری و طبیعی انس با پروردگار است؛ بنابراین دعا میشود پلکان عروج انسان به سمت کمالات. متقابلاً دعا رذایل اخلاقی را از انسان میزداید؛ حرص و کبر و خودپرستی و دشمنی با بندگان خدا و ضعف نفس و جبن و بیصبری را از انسان دور میکند.
📲رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، گزیدهای از صوت بیانات رهبر انقلاب درباره دعا را در قالب مجموعه #لحظههای_استجابت منتشر میکند.
⭐️ #بهار_معنویت
⭕️اهمیت حس درد اجتماع
🔹 #معاویه انسانی بود فقط در فکر خودش و برای خودش، و انسانهای دیگر را برای اشباع جاهطلبیهای خود به زور استثمار کرده بود. پس او یک موجود خودخواه، خودپسند و خودپرست بود. ولی #ابوذر برعکس، با اینکه همه امکانات برایش فراهم بود و همین معاویه حاضر بود بهترین شرایط زندگی را برای او فراهم کند، به خاطر اینکه معاویه حقوق مردم را پایمال کرده بود و برای اینکه به سرنوشت دیگران میاندیشید، با همین معاویه جبّار مبارزه کرد تا آنجا که جانش را بر سر این کار گذاشت و در تبعیدگاه رَبَذه در غربت جان داد. پس اینکه ما ابوذر را انسان میدانیم و معاویه را انسان نمیدانیم بلکه یک حیوان میدانیم، به خاطر این است که معاویه فقط در فکر آخور خودش بود و ابوذر در فکر انسانهای دیگر.
🔹ما چرا #امام_علی علیه السلام را یک #انسان_کامل میدانیم؟ برای اینکه درد اجتماع را حس میکرده، برای اینکه «من» او تبدیل به «ما» شده بود، برای اینکه «خود» او خودی بود که همه انسانها را جذب میکرد. او به صورت یک فرد مجزّا از انسانهای دیگر نبود، بلکه واقعاً خودش را به منزله یک عنصر، یک انگشت، یک عصب در یک بدن احساس میکرد که وقتی ناراحتیای در یک جای بدن پیدا میشود، این عضو ناآرام و بیقرار میگردد. و اصلًا این تعبیرات مال خود اوست؛ قبل از اینکه در قرن بیستم فلسفههای اومانیستی این حرفها را بیاورند امیرالمؤمنین علیه السلام اینها را گفته است.
📕آزادی معنوی، مرتضی مطهری، ص ۲۳۴
منبع: پورتال جامع استاد شهید مطهری
#شهید_مطهری
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از 𝑴𝒐𝒉𝒂𝒎𝒎𝒂𝒅
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️دیدگاه امام علی (ع) درباره تربیت فرزند (بخش اول)
💠تربیت فرزند با کمترین هزینه
🔹والدینی که به موقع به #تربیت_فرزند بپردازند، زحمت و هزینه کمتری را متحمل خواهند شد؛ زیرا تربیت فرزند در دوران خردسالی و نوجوانی و حتی جوانی، بسیار آسانتر از تربیت فرزند در دوران میانسالی است. والدین باید بدانند هر چه فرزندشان بزرگ شود، تربیت او دشوارتر میشود؛ چرا که گذشت زمان، ریشه ویژگیهای ناپسند را در دل آدمی استوارتر میسازد، و در نتیجه، کندن این ریشهها نیز سخت تر میشود. پس هر چه والدین، زودتر و به موقع زمام پرورش کودک را در دست گیرند، هم آسانتر به هدف خویش دست مییابند و هم زحمت کمتری خواهند کشید و هزینه کمتری خواهند پرداخت.
🔹یکی از دانشمندان در این باره معتقد است: «معمولاً تربیت درست، از همان آغاز کودکی، بر خلاف تصور خیلیها چندان دشوار نیست. هر پدر و مادری میتواند از پس دشواریهای این کار برآید و تربیت درستی به فرزندش بدهد، ولی تربیت دوباره، از زمین تا آسمان با این متفاوت است. اگر فرزندتان را بد بار بیاورید، اگر در تربیتش کوتاهی کنید، آن وقت باید خیلی چیزها را اصلاح کنید و از نو بسازید و این اصلاح و تربیت دوباره، کار چندان سادهای نیست؛ چرا که همراه با زحمت و هزینه بیشتری خواهد بود. تربیت دوباره، قدرت، آگاهی و حوصلهای میخواهد که از حد توان خیلی از پدر و مادرها خارج است؛
🔹اغلب، پیش میآید که خانواده از پس دشواریهای تربیت دوباره بر نمیآید، حتی بر فرض هم که تربیت دوباره به جایی برسد و شخص به کار و زندگی مشغول شود و همه از جمله پدر و مادرش با دیدن او خشنود شوند، در این میان، چیزهای زیادی از دست رفته است و اگر این فرد از همان اول، درست بار میآمد، از زندگی بهره بیشتری میبرد و با توان و آمادگی بیشتری وارد جامعه میشد و در نتیجه، خوشبختتر بود. [ازاین رو] به پدران و مادران توصیه میشود همیشه به خاطر داشته باشند که فرزندان خود را چنان تربیت کنند که مجبور نشوند چیزی را اصلاح کنند. باید همه چیز از همان اول درست انجام شود». [۱]
🔹 #امام_علی (ع) با آگاهی از اهمیت به موقع تربیت فرزندان، از پدران و مادران میخواهد که پیش از آن که کار تربیت فرزندانشان دشوار گردد و گرفتار انحراف و فساد شوند، به تربیت آنها همت گمارند و هیچ فرصتی را از دست ندهند. آن حضرت در نامه خویش به فرزندش امام حسن (ع) در این باره چنین میفرماید: «پس در تربیت تو شتاب کردم، پیش از آن که دل تو سخت شود و عقل تو به چیز دیگری مشغول گردد، تا به استقبال کارهایی بروی که صاحبان تجربه، زحمت آزمون آن را کشیده اند و تو را از تلاش و یافتن، بینیاز ساخته اند». [۲] #ادامه_دارد...
پی نوشت ها:
[۱] آنتوان ماکارنکو، آموزش و تربیت کودکان، ترجمه محمد جعفر پوینده و سیمین کرمانی نژاد، ص ۲۰ و ۲۱
[۲] نهج البلاغه، نامه ۳۱
نویسنده؛ سیدمحمود طاهری
منبع: راسخون به نقل از سایت سازمان تبلیغات اسلامی
#تربیت #تربیت_فرزند
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺راهکار مقابله با حمله گرگ
🔹اگر گرگ بهتون حمله کرد سعی کنین با حرکات دورانی چوب از حمله اش جلوگیری کنین
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیغمبر فرمود از این پدر و مادرها متنفرم
🌬 تنفس مصنوعی
با دستگاه ونتیلاتور ایرانی
👌دیگر نیازی به واردات نداریم!
یک شرکت دانشبنیان موفق به طراحی و تولید دستگاه ونتیلاتور پرتابل کاملاً هوشمند و خود تنظیم شونده شده که بدون نیاز به برق و باتری، امدادرسانی به بیمار را امکانپذیر میکند.
این تولید، علاوه بر صرفهجویی در هزینههای مراکز باعث جلوگیری از خروج ارز از کشور، اشتغالزایی و ارتقای توان علمی کشور میشود.🇮🇷🌸🇮🇷
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعری فوق العاده زیبا در وصف اموالمومنین 💚✨
هر زمان رزق میرسد از راه
شک ندارم رکوع کرده علی...
#صابر_خراسانی