eitaa logo
هیمآ...♡
124 دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
1.1هزار ویدیو
17 فایل
شاید نویسنده... باید به خودمون برگردیم، اون منتظرمونه! و بیا بیدار شیم، تا بیشتر از این، غرقِ خواب نشدیم...! اینجا خود واقعی‌ت باش، اون قشنگتره :) (پیام سنجاق شده رو بخونید لطفا) https://abzarek.ir/service-p/msg/2583813 حرف؟
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین و بزرگ‌ترین انسان‌ها هم در فتنه‌های آخرالزمان سقوط می‌کنند، اگر... ‌| | @ostad_shojae | montazer.ir
هدایت شده از شب‌های‌روشن-
لطفا تو این شب‌ها قبل از خواب برای سلامتی رهبرمون دعاکنید، حتی شده درحدِ یک صلوات.
یه استاد داریم که ترم یک باهاش کلاس داشتیم، من هم خودش هم درسشو دوست داشتم چون هم خوب درس می‌دادم هم مطالبش جذاب بود. گروه زدیم و در ارتباط بودیم تا اینکه ترم تموم شد و دیگه صحبت نکردیم. حالا اینا مال یک سال پیشه، توی این یک سال هرررر اتفاقی توی این مملکت افتاد این مرد اومد تو گروه پیام گذاشت که وای چطورید و این روز های کذایی رو چجوری میگذرونید و به امید آزادی و زن زندگی آزادی و... هزار تا کوفت و زهرمار دیگه. هیچی فقط خواستم بگم فرشید جان حیف محبتی که به درس‌ت داشتم. سرویس کردی مارو برادر، ول کن.
عشق در شوق سلامی ست سر ساعت هشت :)
هدایت شده از کنجِ دنجِ کافه ایران🇮🇷
عاقبت دستانمان رو می‌شود با شعرها ، مثل چشمانی که بعد از گریه‌ها پف می‌کنند .
بالاخره تونستم یه ناشناس درست بذارم🤝
لینک جدید توی بیو هست، اگر توی لینک قبلی چیزی گفتید که جواب ندادم اولا معذرت میخوام❤️ دوما لطفا دوباره اینجا بفرستید که جواب بدم🌝 بوس بهتون✨
چقدر این روز هام تعریف کردنی‌ان و چقدر من تعریف شون نمی‌کنم...
یه روز که وقت کنم حتما مو به مو تعریف می‌کنم براتون. فعلا که تو طول روز همش مشغولم و تا به خودم میام شب میشه.
البته اینکه از لحاظ روحی هم نیاز دارم کلا از فضای مجازی و اخبار و... دور باشم و بیشتر با خودم تنها باشم هم بی تاثیر نیست. یعنی زیاد نمیام سر گوشی که بخوام بیام حرف هم بزنم.
هیمآ...♡
البته اینکه از لحاظ روحی هم نیاز دارم کلا از فضای مجازی و اخبار و... دور باشم و بیشتر با خودم تنها ب
مثلا همون یه ذره وصل شدن به اینستا برای غصه‌دار شدنم به اندازه کافی، کافی بود🤌