رمزگشایی از نقشه جدید بهائیت (قسمت اول)
تشکیلات سازمانی بهائیت، اهداف و برنامههایش را به صورتی سازمانیافته و مدون به اعضای فرقه ابلاغ میکند. یکی از مهمترین و متداولترین راههای ارتباطی مرکز اصلی فرقه و بهائیان، صدور پیامها، نامهها و بیانیههای مختلف از این مرکز، واقع در فلسطین اشغالی است. این پیامها کلیات و کلیدواژههایی را شامل میشوند و در جلسات خصوصی فرقه، موسوم به ضیافت که هر ۱۹ روز برگزار میشود، به تشریح و رمزگشایی آنها و هدفگذاری مشخص برای اعضا میپردازند.
با آغاز سال ۲۰۲۲ م. پیامهایی از مرکز بهائیت ابلاغ شد که برنامه پیشروی بهائیان را در سال جاری و چند سال آینده روشن کرد. پیامهایی که بهائیت در آغاز سال میلادی صادر کرد، از آن جهت اهمیت و تفاوت دارد که با آغاز سال ۲۰۲۱ م. بهائیت وارد نقشه ۲۵ ساله جدید خود شده و در ۲۰۲۲ م. قدم در فاز جدیدی از برنامهریزیهای فرقهای گذاشت.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
جم نشینی و اهداف آن در باور فرقه اهل حق
♦️جم گرفتن از مهم ترین مناسک مذهبی فرقه #اهل_حق است که با اهدافی از جمله تقرب به شخص سلطان اسحاق و ایجاد همبستگی واتحاد پیروان یارسان و رفع کینه ها و کدورت ها با حضور پیروان این فرقه و با آداب و اعمالی خاص برگزار می گردد.
♦️پیروان فرقه اهل حق پس از درگذشت سلطان اسحاق بنیان گذار آموزه های این فرقه تا به امروز حداقل هفته ای یک بار تشکیل جم داده و نذر و نیاز می دهند.
♦️جم نشینی و گرفتن جم که به صورت جمعی و با بیان اذکار و اوراد و سروده های خاص این فرقه برگزار می گردد، از عبادات مهم آیین اهل حق به شمار می رود. این مراسم آئینی با چند هدف تشکیل می شود، که یکی از اهداف آن، توجه و تقرب به شخص سلطان اسحاق می باشد.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
رمزگشایی از نقشه جدید بهائیت (قسمت دوم)
در نوشتار پیشین بیان شد که مرکز اصلی فرقه بهائیت، با آغاز سال ۲۰۲۲ م. پیامهایی را برای بهائیان سراسر جهان به عنوان نقشهراه ۲۵ ساله بهائیت صادر کرد.
🔺مرکز بهائیت که دادههای اطلاعاتی مربوط به بهائیان کل جهان را جمعآوری و طبقهبندی کرده، راههای نفوذ و اثرگذاری بر محدودههای مختلف جغرافیایی را نیز استخراج و تجربیات محدودههای مشابه را در اختیار قرار میدهد. برخی از این تجربیات که در پیامهای اخیر مطرح شدهاند را در این یادداشت، بیان میکنیم.
🔺بهائیت به عنوان یک فرقه، ویژگیهای مربوط به عموم فرقهها را نیز دارد. یکی از این ویژگیها، ایجاد احساس تعلق به گروهی خاص است که برای هدفی مشترک و بزرگ فعالیت میکنند؛ احساسی توأم با توهم گسترش و موفقیت، باعث امیدبخشی روزافزون و انگیزه ادامه در اعضا میشود.
🔺بهائیت لازم میداند چنین احساسی نه فقط در اعضا، بلکه در ساکنان غیربهائی منطقه هم ایجاد شود تا در فعالیتهای ظاهرا اجتماعی-آموزشی بهائیت شرکت کنند و به این ترتیب کمکم دامنه شرکتکنندگان گستردهتر شود: « وقتی تعداد زیادی از ساکنین محلهها و روستاهای مستعد، شروع به شرکتکردن در فعالیتهای امری نمایند، توجه بیشتری به هماهنگسازی فعالیتها منظور میگردد... و به تدریج خانوادههای مجاورشان را نیز در بر میگیرد.»(1)
🔺از دیگر تجربیاتی که #بهائیت سوءاستفاده بسیاری از آن کرده، سرمایهگذاری بر هنر و هنرمندان است: «هنر به طور کلی که به راستی بخشی جدانشدنی از توسعه یک جامعه از ابتدا محسوب میشود، در چنین جمعها عاملی مهم برای ایجاد سرور، تقویت پیوند اتحاد، نشر دانش و آگاهی ... و همچنین، آشنا ساختن اجتماع بزرگ با اصول مبارک میگردد.»(2)
🔺لازم به ذکر است منظور از اجتماع بزرگ در این پیامها، غیربهائیان منطقه بوده و در ادامه همین پیام توضیح داده شده که هدف از بهرهمندی از ظرفیت هنر، تمرکز کامل بر برونگرایی و در میان گذاشتن جهتدار بهائیت با افرادی است که چیزی در مورد این #فرقه نمیدانند.
🔺اینکه بهائیت سعی داشته خود را به عنوان اصلاحگر اجتماعی و گروهی خیرخواه جامعه معرفی کند، کار جدیدی نیست، اما در این نقشه و در راستای همان اهداف منتهی به ایجاد نظم جهانی بهائی و در دست گرفتن اداره امور، توجه ویژهای به این موضوع شدهاست. بنابراین، با توجه با تأکیدات این پیامها، باید شاهد گروههای مختلفی باشیم که به بهانههای گوناگون، انجمنهایی مردمنهاد راهاندازی کرده و در شهر و بهویژه روستاها، دغدغه پیگیری موضوعات اجتماعی- فرهنگی از خود نشان میدهند اما در واقع هدف، پیادهسازی تعالیم و تفکر بهائیت است. چنین گروههایی در ایران احتمالا محتاطانهتر و بیشنر با نفوذ به سازمانهای مردمنهاد یا سمنهای پذیرفته شده و در کشورهایی که با اهداف اصلی این #فرقه آشنایی ندارند و عمدتاً نیازمندتر هم هستند، آزادانهتر و با معرفی بهائیت به عنوان منجی و تشکیلاتی خیرخواه، وارد عمل خواهند شد.
👈باید خاطرنشان کرد لزوماً شکل فعالیتها و نتیجه صادره از آنها در کشورها و مناطق مختلف، یکسان نخواهد بود. به قول مرکز اصلی فرقه: « برای هر جامعهای هدفی قابل اجرا موجود است و برای هر هدفی، راهی برای وصول به آن.»(3)
📕پینوشت:
۱. پیام مرکز اصلی فرقه به کنفرانس هیئتهای مشاورین قارهای، ۳۰ دسامبر۲۰۲۱ م.
۲. همان
۳. همان
@mafaz_news
کنترل ذهن، شگرد اصلی جذب فرقهها
🔹روشها و شگردهای عضوگیری، بستگی به ماهیت فرقهها متفاوت است اما اصلیترین مکانیسم در جذب افراد، شگردهای روانشناختی و کنترل_ذهن است. فرقهها، از تمام شگردهای روانشناسی برای تأثیر شخصیت، رفتار و اخلاق افراد استفاده میکنند تا بتوانند در تمام ارکان وجود آنها رسوخ نمایند. شگردهای روانشناختی فرقهها، خیلی زیرکانه به رفتار اعضا شکل میدهد و کسی که در رأس هرم #فرقه قرار دارد و آن را هدایت میکند، ذاتاً روانشناس متبحری است و با کاریزما و شخصیت خاصی که دارد، میتواند فرقه بسازد، تبدیل به اسطوره شود و کنترل ذهن انجام دهد.
🔹این افراد با کنترل ذهن و مدیریت غیرمستقیم اعضاء، میتوانند عقاید خاصی را پرورش دهند، القا کنند و مردم را خواسته یا ناخواسته مجبور به تغییر رفتار سازند و در تمام ارکان وجود آنها رسوخ نمایند.
@mafaz_news
کتب ضاله و شبه معنویتها
کتاب به عنوان یکی از ابزار مهم تبلیغ و ترویج #فرقه های انحرافی مورد بهره برداری است، لذا باید به صورت تخصصی گروهی به رصد کتاب های در حال انتشار و منتشر شده اقدام کنند و مصادیق کتب ضاله را مشخص کنند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
#توییت | مردم خیلی سخت نقش موثر اجتماعی خود را باور میکنند.
پیامبر(ص) ومعصومین(ع) خیلی تلاش کردند مردم مسئولیت اجتماعی خود را بپذیرند، ولی مردم زیر بار نرفتند و در نتیجه زیر بار طواغیت رفتند.
۹دی تجلی باور نقش مردم ومسئولیتپذیری آنها بود. باید این مسئولیتپذیری گسترش پیدا کند.
#حرم_رضوی
@Panahian_ir
20.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 فقط چنین مسئولی میتواند کشور را متحول کند!
🔹 ویژگی ممتاز حاج قاسم سلیمانی
#تصویری
@Panahian_ir
🔴 جمهوری آذربایجان به استانی از اسرائیل تبدیل شده است / زندانی شدن ۲۰۰ مدافع حرم حضرت زینب سلام الله علیها در آذربایجان!
🔻 حجت الاسلام توحید ابراهیمی عضو جبهه مقاومت در جمهوری آذربایجان:
🔹 اگر ولایت فقیه نبود، امروز مسلمین و شیعه وضعیت بسیار اسفناکی داشتند و زن و بچه های مسملین زیر چکمه های استکبار له می شدند.
🔹 وقتی جبهه مقاومت را در آذربایجان تشکیل و اسم آن را حسینیون گذاشتیم و به سردار سلیمانی گفتیم، ایشان گفتند: اتفاقا من هم این اسم را می خواستم پیشنهاد بدهم و ما به کمک خداوند ریشه صهیونیست ها و وهابیت را در قفقاز خواهیم خشکاند.
🔹 مردم آذربایجان از مسائل ناآگاه هستند و نمی دانند دولت این کشور شیعه، آذربایجان را خرج چه اهداف و کشورهایی می کند.
🔹 جنگ قره باغ بهانه ای برای استقرار تکفیری و وهابی در آذربایجان بود و امروز این کشور به مستعمره و استانی از اسرائیل تبدیل شده و هزاران تکفیری از سوریه و لیبی به آذربایجان آمده اند.
🔹 سی سال گذشته، شیعیان در این کشور ۹۵ درصد بودند و امروز به کمتر از ۶۵ درصد رسیده اند.
🔹 کار به جایی رسیده است که برگزاری روضه امام حسین سلام الله علیه در منازل در آذربایجان ممنوع است؛ اما نصب پرچم صهیونیستی و هم جنس بازان در این کشور آزاد می باشد.
🔹 بیش از ۲۰۰ مدافع حرم حضرت زینب سلام الله علیها در جمهوی آذربایجان زندانی هستند و دولت این کشور به شدت به دنبال شیعه ستیزی و سکولارسازی شیعه و تغییر ترکیب جمعیتی مسلمین به وهابیت و تکفیری است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔻 چرا در طول تاریخ هر وقت دین آمده، دعوا راه افتاده؟
🔻 چون دین قبل از بندگی خدا، به نفیِ بردگی غیرخدا دعوت میکند
📌 بردۀ دیگران یا بندۀ خدا؛ راه سومی نیست- ج۲
🔘 دو گروه مخالف دین هستند: «کسانی که مردم را به بردگی میکِشند» و «بردگانی که به بردگی خو کردهاند!»
🔘 کسی که خدا را پیدا نکند، هر قدرتی دمِ دستش بیاید، بردۀ او میشود
🔘 هرکس به کفر نزدیک بشود، اخلاق بردهها را میگیرد
🔘 استقلال اقتصادی هم جلوهای از برده نبودن است
____________
#علیرضا_پناهیان:
چرا وقتی دین میآید، درگیری ایجاد میشود؟ آیا وقتی یک پزشک، روش جدیدی برای درمان یک بیماری پیدا میکند دعوایی راه میافتد؟ آیا وقتی یک پزشک وارد شهری میشود که قبلاً پزشک نداشته، دعوا راه میافتد؟ نه!
پس چرا دین اینگونه است؟ چون دین تغییری در جامعۀ بشری ایجاد میکند که هیچ عامل دیگری نمیتواند آن را ایجاد کند. اینطور نیست که وقتی دین بیاید فقط به بندگی خدا دعوت کند، قبل از آن و بعد از آن، به نفی بردگی دیگران دعوت میکند.
دو گروه مخالف دین هستند؛ یکی به بردگی کِشَندگان مردم و یکی هم بردگانی که به بندگی خو کردهاند! بردگان میگویند «ما داشتیم آرام زندگیمان را میکردیم، یک لقمه نان بخور نمیر هم میرسید، بگذار بردگیمان را بکنیم!»
«اریک فروم» روانشناس برجسته، میگوید «مردم به بردگی بیشتر خو دارند تا به استقلال» البته درست این است که بگوییم: انسانها برای رسیدن به قدرت مطلق آفریده شدهاند، نه برای بردگی؛ اما لازمۀ رسیدن به قدرت مطلق، چسبیدن به قدرت مطلق خدا و بندگیِ او است.
انسان ظرفیت اطاعت و بندۀ خدا شدن را دارد، اما وقتی خدا را پیدا نکرد، هر قدرتی که دم دستش بیاید، بردۀ آن میشود، هرکدام از انسانها دوست دارند مثل خدا قوی باشند. انسانها قدرت را دوست دارند، اما وقتی زورشان نمیرسد، به یک قدرت میچسبند تا امنیت پیدا کنند.
چرا با حضور دین، درگیری پیش میآید؟ چون وقتی ارباب دو تا شد، طبیعتاً دعوا ایجاد میشود؛ دعوا بین اربابان زمینی و «ربالعالمین». پیامبران که خودشان بهمعنای واقعی ارباب نمیشوند، بلکه مردم را بهسوی قدرت خدا دعوت میکنند.
استقلال اقتصادی هم یک جلوهای از برده نبودن است. وقتی که فرد و جامعه از نظر پولی، بهشدت وابسته باشد، یعنی یکنوع نظام بردهداری وجود دارد. قدرتها و مستکبران میخواهند کلیت جامعۀ ما را تبدیل به برده کنند، بههمین خاطر، دنبال اعمال تحریمها و تحمیل جنگها علیه ما هستند.
اسلام دنبال این است که ما بردۀ کسی نباشیم. ممکن است برخی بگویند که «ما نمیخواهیم از این برنامه استفاده کنیم» اسلام میفرماید: اگر از این برنامه استفاده نکنید و کفر بورزید، درواقع شما علیه بشریت، اقدام میکنید.
دین به تو زور نمیگوید که حتماً باید بندۀ خدا بشوی، اما وقتی بندگی خدا را نپذیری، اینطور نیست که فقط دین را نپذیرفته باشی؛ بلکه بردگیِ غیرخدا را میپذیری و در راه بردگی طاغوت، جنایت میکنی. برای همین است که خدا با کفار اینقدر در میافتد، کافر شدن فقط نپذیرفتن فکرِ دینی نیست؛ کافر یعنی برده!
کجای قرآن فرموده که هرکسی کافر شد بردۀ قدرتها و طواغیت میشود؟ در آیةالکرسی که باعظمتترین آیات است میفرماید: «وَ الَّذينَ كَفَرُوا أَوْلِياؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُماتِ» طغیانگرها سوار کافران میشوند و آنها را از نور به ظلمت میبرند. خودِ آن کافر بدبخت، این راه را نمیرود، بلکه طاغوت سوارش میشود و از او سواری میگیرد.
وقتی کسی کافر شد، نمیتواند فقط برای خودش کافر باشد چون طاغوت سرپرست او میشود و آن طغیانگر، کافر را به بردگی میکشد و کافر همیشه به نفع طاغوت کار میکند.
برای همین است که در طول تاریخ، هروقت دین آمده، جنگ راه افتاده است. چون انبیاء میخواهند انسانها را از بردگی طاغوت آزاد کنند لذا بین انبیاء و طاغوت دعوا میشود. آن کافرانی که بردۀ طاغوت شدهاند هم جنایتکار میشوند و علیه دین میجنگند.
چطور ایمان و اعتقاد ما سیاسی میشود؟ وقتی به خدا ایمان آوردی از بردگیِ قدرتها بیرون میآیی و آنهایی که به خدا ایمان نمیآورند، بردۀ طاغوت میشوند و این یک اتفاق سیاسی است. آن ایمانی که ما را از قدرتهای زورگو آزاد نکند، ایمان نیست.
وقتی به آن قدرتها و طواغیت «نه» میگویید آنها ساکت نمینشینند و جنگ راه میاندازند، بعد شما باید از آزادیِ خودتان دفاع کنید و این یک اتفاق سیاسی است. لعنت بر کسی که دین و عالم دینی را غیرسیاسی اعلام و تبلیغ میکند.
🚩فاطمیه بزرگ تهران- ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
📢صوت: @Panahian_mp3
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/7544
@Panahian_text