چه پر افتخار است این نسب که درود خداوند او و خاندانش را شامل باد.
او رسالت خود را به مردم ابلاغ و آنان را از عذاب خداوندى بر حذر داشت.
از روش مشرکان روى گرداند و گردنهایشان را به ضرب تازیانه توحید کوفت و حلقومشان را به سختى فشرد.
او مردم را با دلیل و برهان و اندرز سودمند به راه خداوند رهنمون بود و شوکت بت و بت پرستان را در هم شکست تا جمع آنها از هم گسیخت و ظلمت شب تار زدوده شد و صبح ایمان دمید و نقاب از چهره حقیقت به یک سو فکند. زبان پیشواى دین به گفتار باز شد و عربده جویی هاى شیاطین به خاموشى گرایید و افسر و تاج نفاق بر زمین فرو افتاد و گرههاى کفر و اختلاف گشوده شد و شما به همراه گروهى از سپید رویان پاک نهاد (پارسایان آبرومندى که از شدت خویشتندارى و گرسنگى روزه سپید روى و رنگ پریده بودند) گویاى کلمه اخلاص «لا اله الّا اللَّه» شدید.
📋《وَ کنْتُمْ عَلى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ، مُذْقَةَ الشَّارِبِ، وَ نُهْزَةَ الطَّامِعِ، وَ قَبْسَةَ الْعَجْلَانِ، وَ مَوْطِئَ الْأَقْدَامِ، تَشْرَبُونَ الطَّرْقَ، وَ تَقْتَاتُونَ الْوَرَقَ، أَذِلَّةً خَاسِئِینَ، تَخافُونَ أَنْ یتَخَطَّفَکمُ النَّاسُ مِنْ حَوْلِکمْ》
♦️وحال آنکه بر لب پرتگاه گودال جهنّم بودید و به خاطر ضعف و ناتوانى شما، هر کس از راه مى رسید، مىتوانست شما را نابود کند، همچون جرعهاى براى تشنه و لقمهاى براى خورنده و شکار هر درنده و لگدکوب هر رونده و پایمال هر رهگذرى مىشدید.
از آب گندیده و ناگوار مىنوشیدید و از پوست جانور و مردار تغذیه مى کردید و پست و ناچیز بودید و از هجوم همسایه و همجوار در هراس بودید.
📋《فَأَنْقَذَکمُ اللَّهُ تَبَارَک وَ تَعَالَى بِأَبِی بِمُحَمَّدٍ(ص) بَعْدَ اللَّتَیا وَ الَّتِی، وَ بَعْدَ أَنْ مُنِی بِبُهَمِ الرِّجَالِ، وَ ذُؤْبَانِ الْعَرَبِ، وَ مَرَدَةِ أَهْلِ الْکتَابِ》
♦️در چنین حالى خداوند تبارک و تعالى محمّد(ص) پیام آور خود را به سوى شما گسیل داشت.
او پس از آن همه رنجها که دید و سختى ها که کشید، شما را از ذلت و خوارى رهایى بخشید.
رزم آوران ماجراجو، سرکشان درّنده خو، جهودان دین به دنیا فروش و ترسایان دور از حق از هر سو به او تاختند وبا او به مخالفت برخاستند.
📋《کلَّما أَوْقَدُوا ناراً لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ، أَوْ نَجَمَ قَرْنٌ لِلشَّیطَانِ، وَ فَغَرَتْ فَاغِرَةٌ مِنَ الْمُشْرِکینَ، قَذَفَ أَخَاهُ فِی لَهَوَاتِهَا، فَلَا ینْکفِئُ حَتَّى یطَأَ صِمَاخَهَا بِأَخْمَصِهِ، وَ یخْمِدَ لَهَبَهَا بِسَیفِهِ، مَکدُوداً دؤوبا فِی ذَاتِ اللَّهِ، وَ مُجْتَهِداً فِی أَمْرِ اللَّهِ، قَرِیباً مِنْ رَسُولِ اللَّهِ، سَیدَ أَوْلِیاءِ اللَّهِ، مُشَمِّراً نَاصِحاً، مُجِدّاً کادِحاً، لَا تَأْخُذُهُ فِی اللَّهِ لَوْمَةُ لَائِمٍ، وَ أَنْتُمْ فِی رَفَاهِیةٍ مِنَ الْعَیشِ، وَادِعُونَ فَاکهُونَ آمِنُونَ، تَتَرَبَّصُونَ بِنَا الدَّوَائِرَ، وَ تَتَوَکفُونَ الْأَخْبَارَ، وَ تَنْکصُونَ عِنْدَ النِّزَالِ، وَ تَفِرُّونَ مِنَ الْقِتَالِ》
♦️هنگامی که هر زمان آتش اخگر به هیزم و هیمه فتنه افکندند، خداوند آن را خاموش ساخت و هر گاه شاخ شیطان نمایان مىگشت و یا مشرکى دهان به یاوه گویى مىگشود، او برادرش على(علیه السلام) را در کام آن مىافکند.
امام على(ع) هم در مقابل تا آن زمان که بر مغز و سر مخالفان نمىکوبید و بینى آنها را به خاک مذلّت نمىمالید، ترک امر نمىنمود.
او در راه خداوند کوشا، به رسول خدا نزدیک، و مهتر اولیاى نصیحتگر، تلاشگر و کوشنده بود، و شما در آن هنگام در آسایش مىزیستید و از امنیت برخوردار بودید.
مترصّد تغییر جهت چرخ گردون علیه ما و گوش به زنگ اخبار بودید.
به هنگام کارزار عقب گرد مىکردید و در میدان نبرد فرار را بر قرار ترجیح مىدادید.(۳)
وقتی حضرت فاطمه(س) بعد از ایراد خطبه به منزل بازگشت، وقتی مظلومیت امامش یعنی امیرالمومنین(ع) را دیدند، برای اینکه کارهای پلید غاصبان حکومت را مجسم کنند و بفهمانند که اینها چه ستمهایی روا داشتهاند، و شرح جنایات آنها در تاریخ بماند، در خطاب به امام علی(ع) فرمود :
📋《یَا ابْنَ أَبِی طَالِبٍ(ع)! عَلَیْکَ السَّلَامُ!
اِشْتَمَلْتَ شَمْلَةَ الْجَنِینِ، وَ قَعَدْتَ حُجْرَةَ الظَّنِینِ》
♦️ای پسر ابوطالب(ع)! سلام بر تو!
همچون کودکی که در شکم مادر جمع شده و زانو در بغل گرفته، کنج خانه نشستهای! و همانند آدمهای ظنین و متهم به گوشهای نشستهای!
📋《اِفْتَرَسْتَ الذِّئابَ وَ افْتَرَشْتَ التُّرَابَ》
♦️روزی گرگ ها را میدریدی و امروز خاک را فرش خود قرار دادهای و گوشهای نشستهای!
📋《لَیْتَنِی مِتُّ قَبْلَ هَنِیئَتِی》
♦️اى کاش قبل از این که به این حالت ذلّتِ ظاهرى بیفتم، مُرده بودم.(۴)
📚منابع :
۱)بحارالانوار مجلسی، ج۲۹، ص۲۳۶
۲)الطرائف سید بن طاووس، ج۱، ص۲۶۳
۳)شرح الأخبار قاضی نعمان، ج۳، ص۳۴
۴)الاحتجاج طبرسی، ج۱، ص۱۰۷
@TarikhEslam
8⃣مرحله هشتم :
تصریح در نشان دادن انزجار و نفرت #حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها از سران سقیفه و غاصبان خلافت :👇
@TarikhEslam
✅حال حضرت فاطمه(سلام الله علیها) روز به روز رو به وخامت بود.
زنان نیز سخنان حضرت فاطمه(سلام الله علیها) را در بین مدینه بازگو کردند و همگان به نارضایتی فاطمه(سلام الله علیها) از ابوبکر و عمر پی بردند و در صدد نکوهش «عمر و ابوبکر» بر آمدند.
خلیفه وقت، «ابوبکر بن ابی قحافه»، به همراه «عمر بن خطاب» وضعیت را به ضرر خود دیدند و به این ترتیب قصد عیادت از ایشان را کردند که با این کار حداقل حضرت(سلام الله علیها) را راضی نگه دارند و خود را بی تقصیر جلوه دهند و اینکه دلجویی ظاهری انجام داده باشند و مسئله غصب خلافت و هجوم را معمولی جلوه دهند و تنفّر مردم را نسبت به خودشان کم کنند و هم به حکومت خود، به نوعی رنگ مشرعیت بدهند.
اما در اولین درخواست با بی توجّهی حضرت فاطمه(سلام الله علیها) رو به رو شدند.
وقتی کار به اینجا کشید و فهمیدند که حضرت(سلام الله علیها) آنان را به حضور نمی طلبد، از امام علی(علیه السلام) خواستند، تا وساطت کند.
پس، از أمیرالمومنین(علیه السلام) درخواست ملاقات و عیادت ایشان را کردند، حضرت علی(علیه السلام) تقاضای آن دو را به فاطمه(سلام الله علیها) ارائه کردند و ایشان در جواب فرمودند :
📋《البَیتُ بَیتُکَ وَ الحُرَّةُ اَمَتُکَ، اِفعَل مَا تَشَاءُ》
♦️خانه متعلق به شماست و من هم به منزله كنيز و خدمتگزار در خانه شما هستم و هر طور که صلاح می دانید عمل کنید.(۱)
پس بدین ترتیب حضرت(سلام الله علیها) پذیرفت.
سپس ابوبکر و عمر داخل شدند.
حضرت فاطمه(سلام الله علیها) تا آنان را دید، روی به دیوار و پشت به آنان کرد.
گفتند : آمده ایم که رضای شما را حاصل کنیم!
حضرت(سلام الله علیها) فرمود :
من با شما حرف نمی زنم، مگر که قول بدهید که آنچه را که می گویم، اگر راست است، به راستی آن شهادت بدهید.
آنان نیز قبول کردند.
📋حضرت(سلام الله علیها) خطاب به آن دو فرمود:
《أَرَأَیتُكُما إِنْ حَدَّثْتُكُما عَنْ رَسُولِ اللهِ(ص)!
تَعْرِفانِهِ وَ تَفْعَلانِ بِهِ؟
قالا : نَعَمْ.
فَقالَتْ : نَشَدْتُكُمَا اللّهُ أَلَمْ تَسْمَعا رَسُولَ الله(ص) یقُولُ : «رِضَی فاطِمَةَ مِنْ رِضاىَ، وَ سَخَطُ فاطِمَةَ مِنْ سَخَطى، فَمَنْ أَحَبَّ فاطِمَةَ إِبْنَتى فَقَدْ أَحَبَّنى، وَ مَنْ أَرْضى فاطِمَةَ فَقَدْ أَرْضانى، وَ مَنْ أَسْخَطَ فاطِمَةَ فَقَدْ أَسْخَطَنى»؟
قالا : نَعَمْ! سَمِعْناهُ مِنْ رَسُولِ اللّهِ(ص)! فَقالَتْ : فَإِنّى أُشْهِدُ اللّهَ وَ مَلائِكَتَهُ أَنَّكُما أَسْخَطْتُمانى وَ ما أَرْضَیتُمانى وَ لَئِنْ لَقیتُ النَّبِىَّ لاََشْكُوَنَّكُما إِلَیهِ!》
♦️آیا اگر حدیثى را از پیامبر خدا(ص) نقل كنم به آن عمل خواهید كرد؟
آنان گفتند : آرى!
فرمودند: شما را به خدا آیا نشنیده اید كه پیامبر(ص) فرموده اند :
«خشنودى فاطمه(س) خشنودى من، و خشم فاطمه(سلام الله علیها) خشم من است، هر كه دخترم فاطمه(سلام الله علیها) را دوست بدارد، مرا دوست داشته، و هر كه فاطمه(سلام الله علیها) را خشنود سازد، مرا خشنود ساخته، و هر كه فاطمه(سلام الله علیها) را خشمگین نماید، مرا خشمگین نموده است؟»
گفتند : آرى، چنین حدیثى را از رسول خدا(ص) شنیده ایم.
حضرت(سلام الله علیها) فرمود :
من هم خدا و فرشتگان را گواه مى گیرم كه شما دو نفر مرا خشمگین نمودید و خشنودم نساختید، و چون رسول خدا(ص) را ملاقات نمایم، حتماً از شما به او شكایت خواهم نمود.
در این هنگام، ابوبکر پیش آمد و گفت :
ای فاطمه(سلام الله علیها)! پناه می برم به خدا از اینکه مورد خشم پیامبر اکرم(ص) و تو باشم و بعد شروع کرد به گریستن!
در این هنگام حضرت فاطمه(سلام الله علیها) مرتب خطاب به ابوبکر بن ابی قحافه می فرمود :
📋《وَاللهِ لَاَدعُوَنَّ اللهَ عَلَیكَ عِندَ كُلِّ صَلَوةِِ اُصَلَّیَهَا》
♦️به خدا قسم! من در هر نمازى كه مى خوانم، تو را نفرین مى كنم.(۲)
آنان پس از شنیدن این سخنِ حضرت فاطمه(سلام الله علیها)، منزل را ترک کردند.
📚منابع:
۱)بحارالانوار مجلسی، ج۴۳، ص۱۹۸
۲)بحارالأنوار مجلسی، ج۲۹، ص۶۲۷/
ﺍﻻﻣﺎﻣﻪ ﻭ ﺍﻟﺴﻴﺎﺳﻪ دینوری، ﺝ۱، ﺹ۲۰
@TarikhEslam
9⃣مرحله نهم :
وصیت #حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها که نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد :👇
@TarikhEslam
✅حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در لحظه های واپسین لحظات حیات خویش، این چنین به امیرمؤمنان علی(ع) وصیت کرد:
📋《یا عَلِیُّ(ع)! اَنَا فاطِمَةُ بَنتُ مُحَمَّدٍ(ص) زَوَّجْنَی اللهُ مَنْکَ لأكونَ لَکَ فِی الدُّنیا وَ الاخِرةِ.
اَنْتَ اَوْلی بِی مِنْ غَیْرِی!
حَنِّطْنی و غَسِّلْنِی و كَفِّنِّی بِاللَّیلِ وَ صَلِّ عَلَیَّ وَ ادْفِنِّی بِاللَّیْلِ وَ لا تُعْلِمْ اَحَداً》
♦️ای علی(علیه السلام)! من فاطمه(سلام الله علیها) دختر محمّد(ص) هستم خدا مرا به ازدواج تو در آورد تا در دنیا و آخرت برای تو باشم.
تو از دیگران بر من سزاوارتری! پس حنوط و غسل و كفن كردن مرا در شب به انجام رسان و شب بر من نماز بگزار و شب مرا دفن كن! و به هیچ كس اطّلاع نده!!(۱)
در منابع نقل شده است که مسلمانان صبح روز شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها) به بقیع رفتند.
📋《فِيهِ أَرْبَعُونَ قَبْراً جُدُداً وَ إِنَّ الْمُسْلِمِينَ لَمَّا عَلِمُوا وَفَاتَهَا جَاءُوا إِلَى الْبَقِيعِ فَوَجَدُوا فِيهِ أَرْبَعِينَ قَبْراً فَأَشْكَلَ عَلَيْهِمْ قَبْرُهَا مِنْ سَائِرِ الْقُبُورِ فَضَجَّ النَّاسُ وَ لَامَ بَعْضُهُمْ بَعْضاً وَ قَالُوا لَمْ يُخَلِّفْ نَبِيُّكُمْ فِيكُمْ إِلَّا بِنْتاً وَاحِدَةً تَمُوتُ وَ تُدْفَنُ وَ لَمْ تَحْضُرُوا وَفَاتَهَا وَ الصَّلَاةَ عَلَيْهَا وَ لَا تَعْرِفُوا قَبْرَهَا》
♦️در بقیع چهل قبر مشاهده کردند.
این موضوع بر آنان گران آمد و یکدیگر را ملامت کردند که تنها دختر پیامبر(ص) از دنیا رفت و به خاک سپرده شد، اما آنان حاضر نبودند و حتی قبرش را نمیشناسند.
ابوبکر و عمر بعد از مطلع شدن از این جریان سراسیمه خود را به بقیع رساندند و با مشاهده جریان خشمگین شدند و حتی بعضی از یاران امام علی(علیه السلام) از جمله عمار و مقداد را به دلیل اینکه به آنان اطلاع نداده بودند، مورد ضرب و شتم قرار دادند و در پی آن دستور دادند کسانی از زنان مسلمان این قبرها را بشکافند تا قبر دختر پیامبر(ص) پیدا و بر جنازه او نماز خوانده شود.
📋《فَبَلَغَ ذَلِكَ أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ(ع) فَخَرَجَ مُغْضَباً قَدِ احْمَرَّتْ عَيْنَاهُ وَ دَرَّتْ أَوْدَاجُهُ وَ عَلَيْهِ قَبَاهُ الْأَصْفَرُ الَّذِي كَانَ يَلْبَسُهُ فِي كُلِّ كَرِيهَةٍ وَ هُوَ مُتَوَكِّئٌ عَلَى سَيْفِهِ ذِي الْفَقَارِ حَتَّى وَرَدَ الْبَقِيعَ فَسَارَ إِلَى النَّاسِ النَّذِيرُ وَ قَالُوا هَذَا عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ(ع) قَدْ أَقْبَلَ كَمَا تَرَوْنَهُ يُقْسِمُ بِاللَّهِ لَئِنْ حُوِّلَ مِنْ هَذِهِ الْقُبُورِ حَجَرٌ لَيَضَعَنَّ السَّيْفَ عَلَى غَابِرِ الْآخِرِ》
♦️وقتی این خبر به امیرالمؤمنین(ع) رسید، غضب آلود از خانه بیرون آمد.
چشمهایش از شدت خشم سرخ شده و رگهای گردنش برآمده بود و لباس زردی را بر تن داشت که در حوادث سخت و جنگها میپوشید.
کسانی که این وضع را دیدند، خود را به بقیع رساندند و به مردم هشدار دادند که علی(ع) قسم خورده است، اگر سنگی از این قبرها جابهجا شود، شمشیر بر گردن آمران خواهم نهاد.
امام(ع) به بقیع رفت و ابوبکر و عمر و اصحابش نزد ایشان رفتند و قسم خوردند که قبر دختر پیامبر(ص) را نبش خواهند کرد و بر او نماز خواهند خواند.
📋《فَضَرَبَ عَلِيٌّ(ع) بِيَدِهِ إِلَى جَوَامِعِ ثَوْبِهِ فَهَزَّهُ ثُمَّ ضَرَبَ بِهِ الْأَرْضَ وَ قَالَ لَهُ :
♦️حضرت(علیه السلام) لباسهاى او را گرفت و از جاى بر كند و بر زمين کوبید و خطاب به وی فرمود :
📋《يَا ابْنَ السَّوْدَاءِ! أَمَّا حَقِّي فَقَدْ تَرَكْتُهُ مَخَافَةَ أَنْ يَرْتَدَّ النَّاسُ عَنْ دِينِهِمْ وَ أَمَّا قَبْرُ فَاطِمَةَ(س) فَوَ الَّذِي نَفْسُ عَلِيٍّ(ع) بِيَدِهِ لَئِنْ رُمْتَ وَ أَصْحَابُكَ شَيْئاً مِنْ ذَلِكَ لَأَسْقِيَنَّ الْأَرْضَ مِنْ دِمَائِكُمْ!》
♦️یابن السوداء! من حقّ خود (مقام خلافت) را بدين جهت از دست دادم كه مبادا مردم از دين خويش برگردند.
من حقّ(يعنى مقام خلافت) خود را بدين جهت از دست دادم كه مبادا مردم از دين خويش برگردند.
اما در بارۀ قبر فاطمه(س)! به حقّ آن خدايى كه جان على(ع) در دست قدرت اوست اگر تو و يارانت راجع به اين قبرها عملى انجام دهيد، زمين را از خون شما سيراب خواهم كرد.
ابوبکر گفت :
📋《يَا أَبَا اَلْحَسَنِ(ع)! بِحَقِّ رَسُولِ اَللَّهِ وَ بِحَقِّ مَنْ فَوْقَ اَلْعَرْشِ إِلاَّ خَلَّيْتَ عَنْهُ فَإِنَّا غَيْرُ فَاعِلِينَ شَيْئاً تَكْرَهُهُ! فَخَلَّى عَنْهُ وَ تَفَرَّقَ اَلنَّاسُ وَ لَمْ يَعُودُوا إِلَى ذَلِكَ》
♦️اى ابالحسن(ع)! تو را به حقّ پيغمبر اسلام و آن كسى كه بالاى عرش است سوگند مىدهم كه از عمر دست بردارى، زيرا ما از انجام دادن عملى كه تو نمىپسندى خوددارى مىكنيم.
پس امام على(علیه السلام) عمر را رها كرد و مردم پراكنده شدند و دیگر به دنبال مقصود خود بازنگشتند و پراکنده شدند.(۱)
📚 منابع :
۱)بحارالانوار مجلسی، ج۴۳، ص۲۱۴
۲)بحارالانوار مجلسی، ج۴۳، ص۱۷۰
@TarikhEslam
◾️ السَّلامُ عَلَیْکِ أیَّتُهَا الصِّدِّیقَةُ الشَّهیِدَةُ
♦️ کتابخانه علوم اسلامی تسنیم تقدیم می کند
◾️ ۸۸ کتاب و مقاله درباره حضرت زهرا س
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻 کلیات زندگی و سیره حضرت زهرا (س)
🔰 کتب فارسی
۱. آینه ایزدنما 👈 دانلود
۲. اسوه حسنه 👈 دانلود
۳. از فاطمه بگو 👈 دانلود
۴. سیره فاطمی 👈 دانلود
۵. طلوع بی پایان 👈 دانلود
۶. دانستنی های فاطمی 👈 دانلود
۷. با نور فاطمه هدایت شدم 👈 دانلود
۸. فاطمه الزهرا (علامه امینی) 👈 دانلود
۹. فاطمه، بهترین الگو برای همه 👈 دانلود
۱۰. جُنّة العاصمة (علامه میرجهانی) 👈 دانلود
۱۱. فاطمه زهرا، شادمانی دل پیامبر 👈 دانلود
۱۲. کوثر ناب (اشعار آیینی فاطمی) 👈 دانلود
۱۳. فاطمه زهرا از ولادت تا شهادت 👈 دانلود
۱۴. آموزه های تربیتی حضرت فاطمه 👈 دانلود
۱۵. صدیقه طاهره (برگرفته از الغدیر) 👈 دانلود
۱۶. فاطمه فاطمه است (به سه زبان) 👈 دانلود
۱۷. تجلی توحید در زندگی حضرت زهرا 👈 دانلود
۱۸. الکلمة الغرّاء (علامه شرف الدین) 👈 دانلود
۱۹. فاطمیه، حقیقتی در دل افسانه ها 👈 دانلود
۲۰. بهشت ارغوان، قصه ناتمام فاطمه 👈 دانلود
۲۱. حضرت فاطمه،وارث مقام پیامبران 👈 دانلود
۲۲.فاطمه،حلقه وصل رسالت و امامت👈 دانلود
🔰 کتب عربی
۲۳. بنور فاطمة اهتدیت 👈 دانلود
۲۴. هذه فاطمة (۸ جلدی) 👈 دانلود
۲۵.فاطمة الزهراء من المهد الی اللحد 👈 دانلود
۲۶. فاطمة الزهرا بهجة قلب المصطفی 👈 دانلود
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا
🔻 درباره شهادت حضرت زهرا (س)
🔰 کتب فارسی
۲۷. یاس کبود 👈 دانلود
۲۸. غمنامه فاطمی 👈 دانلود
۲۹. آتش در خانه وحی 👈 دانلود
۳۰. ترجمه بیت الاحزان 👈 دانلود
۳۱. مظلومیت حضرت زهرا 👈 دانلود
۳۲. دانشنامه شهادت حضرت فاطمه 👈 دانلود
۳۳. نگرشی در اسناد و مدارک هجوم 👈 دانلود
۳۴. شهادت مادرم زهرا افسانه نیست 👈 دانلود
۳۵. بر خانه حضرت فاطمه چه گذشت 👈 دانلود
۳۶. حضرت محسن اولین شهید امامت 👈 دانلود
۳۷. پاسخ به شبهات فضای مجازی پیرامون شهادت حضرت فاطمه 👈 دانلود
🔰 کتب عربی
۳۸. بیت الاحزان 👈 دانلود
۳۹. إحراق بیت فاطمة 👈 دانلود
۴۰. مقتل فاطمه الزهراء 👈 دانلود
۴۱. الهجوم علی بیت فاطمة 👈 دانلود
۴۲. وفاة الصدیقة الزهراء (مقرّم) 👈 دانلود
۴۳. الصحیح فی کشف بیت فاطمة 👈 دانلود
۴۴. اثبات العار للهاجمین علی الدار 👈 دانلود
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا
🔻فاطمه زهرا (س) در آیات و احادیث
🔰 کتب فارسی
۴۵. مطهره قرآن 👈 دانلود
۴۶. فاطمه در آینه وحی 👈 دانلود
۴۷. کوثر، معجزه پیغمبر 👈 دانلود
۴۸. وراثت اصطفایی در قرآن 👈 دانلود
۴۹. کتاب علی و مصحف فاطمه 👈 دانلود
۵۰. مقام لیلة القدری حضرت فاطمه 👈 دانلود
۵۱. مقامات حضرت زهرا در کتاب و سنت 👈 دانلود
۵۲. شخصیت حضرت فاطمه در کتاب و سنت 👈 دانلود
🔰 کتب عربی
۵۳. بضعة المختار 👈 دانلود
۵۴. اسرار فضائل فاطمه 👈 دانلود
۵۵. الثغور الباسمه (سیوطی)👈 دانلود
۵۶. الصحیفة الفاطمیة الجامعة 👈 دانلود
۵۷. مسند فاطمة الزهراء (سیوطی) 👈 دانلود
۵۸. فضائل فاطمة (حاکم نیشابوری)👈 دانلود
۵۹. جامع الأخبار الفاطمیة (۸ جلد) 👈 دانلود
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا
🔻 درباره خطبه فدکیه
🔰 کتب فارسی
۶۰. مالک فدک 👈 دانلود
۶۱. اشک مهتاب 👈 دانلود
۶۲. صدای فاطمی فدک 👈 دانلود
۶۳. ماجرای فدک (منتظری) 👈 دانلود
۶۴. ترجمه روان خطبه فدکیه 👈 دانلود
۶۵. خطبه فدکیه (درشت خط) 👈 دانلود
۶۶. بندگی، راز آفرینش (۲ جلد) 👈 دانلود
۶۷. گذری کوتاه بر خطبه فدکیه 👈 دانلود
۶۸. خطبه فدکیه (آستان قدس) 👈 دانلود
۶۹. معرفی خطبه فدکیه برای کودکان 👈 دانلود
۷۰. شرح خطبه فدکیه (علامه مصباح) 👈 دانلود
🔰 کتب عربی
۷۱. خُطَب سیدة النساء، مصادر، أسانید👈 دانلود
۷۲. شرح خطبة الصدیقة (آل شبیر) 👈 دانلود
۷۳. الزهراء و خطبة فدک (مجلسی) 👈 دانلود
۷۴. شرح خطبة الزهراء (خوانساری) 👈 دانلود
۷۵. العبودیة سرّ الخلق (دستغیب) 👈 دانلود
۷۶. نهایة التحقیق (موسوی خرسان) 👈 دانلود
۷۷. دروس و عِبَر من خطبة الزهراء 👈 دانلود
۷۸. کشف المحجة (علامه شبّر) 👈 دانلود
۷۹. شرح خطبة الزهراء و اسبابها 👈 دانلود
۸۰. اللمعة البیضاء (قراچه داغی) 👈 دانلود
🔰 مقالات
۸۱. زیباشناسی خطبه فدکیه 👈 دانلود
۸۲. صُوَر بلاغی خطبه فدکیه 👈 دانلود
۸۳. اعتبارسنجی خطبه فدکیه 👈 دانلود
۸۴. تحلیل گفتمان خطبه فدکیه 👈 دانلود
۸۵. جلوه های قرآنی خطبه فدکیه 👈 دانلود
۸۶. ساختار هندسی خطبه فدکیه 👈 دانلود
۸۷. برجسته سازی در خطبه فدکیه 👈 دانلود
۸۸. ویژگی های خطابی خطبه فدکیه 👈 دانلود
ا•┈┈••••✾•▪️•✾•••┈┈•ا
♻️ بازنشر این فهرست = نشر فرهنگ فاطمی
تسنیم، بزرگترین کتابخانه علوم اسلامی در بستر ایتا 👈 عضو شوید
🆔 @tasnim_pdf
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پیراهن امام حسین(علیه السلام)، شکننده شکوه دروغین بنیامیه در #شام
#داود_منافیپور در حرم مطهر امام رضا(علیه السلام)، به نقش #پیراهن_امام_حسین (علیه السلام) به عنوان نماد شیعه در مقابله با فتنههای آخرالزمانی پرداخت. و ضمن توضیحاتی در خصوص #پیراهن_دروغین_عثمان، که نمادی از سوءاستفاده معاویه برای تحریک مردم علیه امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) بود، تأکید داشت: با برافراشتن پیراهن امام حسین(علیه اسلام)، میتوان در برابر تحریفات تاریخی و فتنههای #وهابیت ایستادگی کرد.
در روایات اسلامی نیز آمده است که در آستانه #ظهور حضرت صاحب الزمان (عج)، دو ندای آسمانی به گوش میرسد: نخست، جبرئیل حقانیت امام را اعلام میکند: "الحق فی علی و شیعته؛ سپس، ابلیس با فریب میگوید:
"ألا إن الحق فی عثمان وشیعته"
📚الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۴۵۴
📚 شیخ مفید، الارشاد، ج۲، ص۳۷۱
🌱@majma_ali_asghar
با شما هم بستر میشویم!
زنان مشرک قریش و سرآمد آنان هند بنت عتبه که پیامبر(ص) او را به جهت به دندانگرفتن جگر حمزه «آکلَةَ الْأَکبَاد» به معنای جگرخوار نامید؛ برای تحریک مردان این شعر را میخواندند:
نحن بنات طارق
نمشی علی النمارق
ان تقبلوا نعانق
أو تدبروا نفارق
ما دختران طارقیم، روی فرشهای گرانبها راه میرویم. اگر رو به دشمن کنید، با شما هم بستر میشویم و اگر پشت به دشمن کرده و فرار کنید، از شما جدا میشویم.
جنگ اُحد انتقام مشرکین بود.
انتقام سخت از شکستشان در جنگ بدر!
لشگر مسلمانان هزار نفر بود
در حالیکه آنان سه هزار نفر
پیش از شروع جنگ عبدالله بن ابی بهانه آورد و لشگر پیامبر(ص) را ترک کرد، سیصد نفر با او رفتند. عدد نیروهای لشگر اسلام به هفتصد نفر رسید.
بهانه چه بود؟
او میگفت باید داخل مدینه بجنگیم!
استراتژی جنگ را قبول نداشت!
جوانان و شخص حمزه عموی پیامبر معتقد بودند باید بیرون شهر با مشرکین جنگید! به همین دلیل لشگر را ترک کرد.
پیامبر هم با اینکه نظرش جنگ در بیرون شهر نبود، استراتژی جنگی جوانان و حمزه را پذیرفت.
سخت ترین شکست اسلام بود.
هفتاد نفر شهید شدند
سرآمد آنان حمزه سیدالشهدا بود.
حمزه را برهنه و مثله و تکه تکه کردند
هندجگرخوار از غلام خواسته بود یکی از این سه نفر را بکشد: پیامبر، علی(ع) یا حمزه
پیامبر بر هر هفتاد پیکر نماز خواند
و هر بار کنار هر شهید، پیکر حمزه بود
یعنی هفتاد بار برای حمزه نماز خواند.
داغ حمزه سیدالشهدا بر پیامبر سنگین بود چون حامی بزرگی را از دست داده بود.
جنگ مغلوبه شد
شایعه پخش کردند: محمد کشته شده است!
همه گریختند. علی(ع) در دفاع از پیامبر ماند. دندان پیامبر شکست. چند نفر برای حمایت از پیامبر بازگشتند.
خبر به فاطمه(س) رسید که خون صورت پیامبر بند نمی آید، با زنان مدینه خودش را به پدر رساند. پاره بوریایی را سوزاند و خاکستر آن را بر زخم گذاشت تا جریان خون قطع شود.
اسلام پیروزی بزرگ بدر
و شکست بزرگ احد را باهم تجربه نمود.
بعد از شکست اُحد روحیه مشرکین تقویت شد اما خدا به پیامبر دستور داد آنان را تعقیب کن! احتمال داشت منافقین و یهودیان از فرصت استفاده کنند تا شهر را به آشوب بکشانند.
بدتر از شکست، انفعال و سکوت بعد از شکست است. شکست مقطعی در مسیر رخ میدهد اما اگر از شکست بهت زده و منفعل شوی، دچار شکست ابدی میشوی!
تاریخ اسلام شادی جنگ بدر دارد
تاریخ اسلام غصه جنگ اُحد هم دارد..
👉 @roshangarii 🚩
💢#قرآنهاسرنیزه
#پیشانی_های_پینه_بسته
♦️ساده انگاریست اگر چنین پنداریم که
عمرعاص مرده ودیگر خدعه ی قرآن بر سرنیزه برای فریب
متحجران پیشانی پینه بسته وجود ندارد !
♦️اتفاقاً امروز شیطان بزرگ آمریکا خود نقش عمرعاص را عهده دار شده
ولی با یک تفاوت این بار در یک راهبرد بروز وجدید. قرآن ها را بدست ظاهرالصلاح ها و بظاهر انقلابی ها داده تا بدینوسیله همان کاری را که عمرعاص با سپاهیان امیرالمومنین کرد.از دورنِ نظام به کشور وجمهوری اسلامی ودر نهایت به ملت ایران ضربه بزند
👈هشیار باشیم هر کسی امروز در فضای مجازی مثل عمرعاص قرآن به نیزه دارد وبه نظام جمهوری اسلامی و ولایت به هر بهانه ای
می تازد در هرلباس ومقامی باشد
در خط شیطان بزرگ آمریکاست
چه پیشانیش پینه بسته باشد چه یقه پیراهنش بسته باشد!
#فتنه_فتنه_ی_شیطان_است
#شاخص_مقام_معظم_رهبریست
🖌سیّداخلاص موسوی
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ تاریخ رو تحریف نکنید!
کی میشه سلبریتی ها یه کم تاریخ بخونن و باسواد بشن
حداقل حکومت عقب مونده پهلوی رو تو سر ما نزنن
🔴نقش دختران امام جواد: معرفی و مراقبت از امام زمان تا تجلیل و حفظ یاد حضرت معصومه در ایران
🔻حکیمة خاتون :بانوی عالمه ومحدثی است که بسیار موثر در نقل روایات تولد و غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف میباشند.
حکیمه بارها آن حضرت (عج) را در زمان حیات پدر بزرگوارش ملاقات کرد و از سفیران و رابطان امامت، پس از رحلت امام عسکری علیه السلام بود.درباره ازدواج امام عسکری علیه السلام با نرجس و ولادت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه روایات زیادی از بانو حکیمه نقل شده. از عزت این بانو نزد ایمه همین بس که قبر نورانی این بانو در سامرا و در کنار برادر و برادر زاده عزیزش میباشد.
🔻زینب:این بزرگوار را برخی دختر امام جواد(ع) دانسته اند. او بعد از وفات حضرت معصومه(س) به قم آمد و گنبدی برمزارش ساخت. از احوالات و زندگی دختر بزرگوار امام جواد اطلاعی چندان در دست نیست. علامه حسن بن مطهر حلی در «المستجاد» و علامه طبرسی در «تاج الموالید» موقع شمردن دختران امام جواد(ع) نامی از وی به میان نیاورده اند. اما حسن قمی در تاریخ قم که قدیمی ترین کتاب در باره قم می باشد به ورود، ساختن گنبد، وفات و دفن وی اشاره نموده است.
🔻ام محمد: در تاریخ قم از وی به عنوان دختر امام جواد نام برده شده است مرحوم سید محسن امین در کتاب شریف اعیان الشیعه، در ترجمه اسحاق بن جعفر بن محمد(ع)، حکایتی از وی نقل کرده که کمال فضل و دانش او را نمایان می سازد بنا بر نقل حسن قمی وی در حرم مطهر فاطمه معصومه(س) دفن شده است.
🔻میمونة:حسن قمی از میمونه و دو خواهر دیگرش (زینب و ام محمد) به عنوان دختران امام جواد(ع) نام برده است. حادثه ای که در سالهای نه چندان دور اتفاق افتاد وجود قبر وی در حرم مطهر را مسلم ساخت. از مرحوم آیت الله حاج آقا حسین مجتهد چنین نقل می شود که هنگام فرش کردن حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) با سنگهای مرمر ناگاه روزنه ای به سرداب (در قسمت پایین ضریح حضرت) پیدا شد; دو بانوی صالحه داخل شده متوجه شدند که قبر مطهر حضرت معصومه(س) آنجا نیست، بلکه آن سرداب در پایین حرم مطهر واقع شده، در آن محوطه سه پیکر مطهر و تازه دیدند که گویی همان روز روح از بدنشان خارج شده بود. چنین احتمال داده می شود که یکی از آنان میمونه و دو نفر دیگر که سیاه چهره بوده اند دو تن از کنیزان وی باشند. [۱]
منبع:[۱] پروانگان حریم معصومه(س)
۲_کافه تاریخ
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
43.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴محمد پایبست در همایش ملی «کاپیتولاسیون؛ رابطه خدایگان و برده» تفاوت اساسی #کنوانسیون_وین با #کاپیتولاسیون را تشریح کرد:
▪️کنوانسیون وین یک تفاوت اساسی با کاپیتولاسیون دارد؛ کنوانسیون وین برای سفرا و دیپلماتهایی که در استخدام دولت متبوع خود هستند، اما در کشور میزبان به سر میبرند اعمال میشود، اما در لایحه کاپیتولاسیون به مستشاران نظامی که مستخدم دولت ایران بودند اشاره شده بود
کیفیت بالا تر در سایت پژوهشکده تاریخ معاصر
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan