🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
🔴🔸کمپین تحریم کارخانه میهن!!! نبرد #هیبریدی دقیقا همین است هم اقتصاد هم اجتماع هم سیاست باهم زیر
🔴 صرفا جهت تأمل...
غذایی از سفره و حق مردم مستضعف بگیر و به این شکم سیرها بصورت مفت و ارزان بده تا با ریختنش در سطل زباله به خیال احمقانه شان، کنش سیاسی نشان دهند...
اینها اگر پول واقعی برای غذای دانشگاه میدادن اینجوری باهاش بازی می کردن؟
💬 ابراهیم
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توحش اغتشاشگران در حمله به پلیس
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از حمله وحشیانه اوباش مسلح در کرج
🔹از به خاک و خون کشیدن پلیس و شهادت مظلومانه یک بسیجی تا یک خاور سنگ برای ایجاد اغتشاش
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کامیون پر از سنگ که توسط وحوش داخلی به اتوبان آورده شد
🔹تصاویر نشاندهنده برنامه ریزی از پیش تعیین شده توسط اغتشاشگران است.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهادت مامور پلیس در وحشیگری بیسابقه وحوش داخلی در کرج
🚨حاوی تصاویر دلخراش
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معاون امنیتی استانداری البرز: تعدادی از اوباش اغتشاشات کرج دستگیر شدند و الان اوضاع استان عادی است.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔹عجیب است که به طور کاملا اتفاقی، برخی حامیان اغتشاش به هر قیمت، بیش از همه نیز نگران قیمت ارز می شوند! و حال آن که بخشی از نقشه طراحان اغتشاش، همین تاثیر روانی منفی بر بازارها از جمله ارز و سپس موج سواری روی آن بوده است.
♦️ضمنا به روی خود نمی آورند که نرخ ارز در دولت روحانی که اینها نوعا حامی اش بوده اند، تقریبا تا ده برابر گران شد. حامی اش بوده اند چون به گفته زم معدوم، تصور می کردند فقط سوء مدیریت روحانی می تواند ایران را به نقطه جوش برساند
🔹نمی شود هم حامی آشوب و اغتشاش و تحمیل رکود به تولید و تجارت کشور بود؛ و هم برای اقتصاد، اشک تمساح ریخت. این، می شود حکایت همان که گفت "هم می کُشند و هم تعزیه می دارند".
♦️اولین شرط راستی آزمایی ابراز نگرانی ها درباره تحولات منفی برخی بازارها از جمله ارز، ابراز برائت از برنامه اغتشاشی است که موفقیت های اقتصادی کشور ظرف یک سال اخیر را -با وجود میدان مین موجود- هدف گرفته است.
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔺داستان سرایی های رسانههای غربی درباره احتمال حمله ایران به عربستان، آنهم همزمان با برگزاری جلسه شورای امنیت، تاکید مسئولین کشورمان در مجازات عاملین و آمرین اغتشاشات اخیر و حمله تروریستی به شاهچراغ و همچنین ایجاد مطالبه مردمی در کشورمان، بیشتر ناشی از ترس طرف مقابل و برای ایجاد فضای منفی بین المللی علیه کشورمان، تخریب روندهای مثبت جاری با کشورهای منطقه، سرپوش گذاشتن بر عدم رعایت مناسبات همسایگی از طرف سعودیها و تغییر در محاسبات کشورمان (بمنظور استفاده از اصل "دفاع مشروع") بنظر میرسد!
✍️ مهدی قاسم زاده
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
⚡️اگر با آزادی نفت کنار آمدند، با آزادی ایران هم کنار میآیند!
آمریکاییها چند سال پیش اسناد نقش خود در کودتای 28 مرداد32 و سرنگونی محمد مصدق را منتشر کردند، اما مطلب مهمی که در واکنش به این اسناد مورد تغافل قرار گرفت، «چرایی سرنگونی مصدق توسط واشنگتن» است.
محمد مصدق با آمریکاییها رابطه بدی نداشت. اتفاقا وعده آمریکاییها را که به او گفته بودند میخواهند به دوران استعمار پایان دهند، باور کرده بود. پروژهاش این بود که با آمریکا ارتباط بگیرد و انگلیس را به حاشیه ببرد. مصدق نه به دنبال تشکیل حکومت اسلامی بود، نه فعالیتهای منطقهای ثباتزدا داشت، نه در تدارک موشک بالستیک بود، نه برنامه هستهای داشت، و نه اینکه حقوقبشر آمریکایی را نقض کرده بود، اما کاخ سفید با یک کودتا او را حذف کرد.
فهم اینکه مصدق چرا سرنگون شد، نیاز به ضریب هوشی فوقالعادهای ندارد، اما کسی که در یک نقطه کور ایستاده و به عالم مینگرد و ارادهای برای دیدن ندارد، قطعا از درک این چرایی بازخواهد ماند و از آن درسی نخواهد گرفت. به قول مرحوم شریعتی، برای دیدن برخی رنگها و فهمیدن بعضی حرفها از نگریستن و اندیشیدن کاری ساخته نیست. باید از آنجا که نشستهایم برخیزیم؛ قرارگاهمان را در جهان عوض کنیم. مساله کاملا روشن است: محمد مصدق قصد داشت از همه اقتصاد و سیاست و فرهنگ ایران که در اسارت غرب بود، فقط یک قلم «نفت» را آزاد کند... و سرنگون شد!
نظام جمهوری اسلامی حتما در ابعاد و اهداف با دولت محمد مصدق قابل مقایسه نیست. «آزادی ایران» رهاورد انقلاب اسلامی است و چرا نباید آمریکا و انگلیس که تاب «آزادی نفت» را نیاوردند، با «آزادی ایران» کنار بیایند و در پی سرنگونی جمهوری اسلامی نباشند؟ استقلال یعنی آزادی در ابعاد یک ملت. به قول رهبر حکیم انقلاب، اگر فرض کنیم یک نظامی غیر نظام جمهوری اسلامی هم سر کار بود و بنا بود مستقل باشد، اینها با آن مشکل داشتند.
#سید_یاسر_جبرائیلی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔻جنایتهای دشمنان بیپاسخ نمیماند
خطیب، وزیراطلاعات:
سربازان گمنام امام زمان (عج) به ملّت شریف و همیشه در صحنه ایران اسلامی اطمینان میدهند که آتشافروزیها و جنایتهای ددمنشانه بیپاسخ نخواهد ماند.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازداشت اغتشاشگران در مشهد توسط رصد پهپادی
🔹سازمان اطلاعات سپاه اغتشاشگرانی که در مشهد در جریان آشوبها از اقلام عجیبی استفاده میکردند را توسط رصد پهپادی و اقدامات اطلاعاتی بازداشت کرد.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi