eitaa logo
حاج صابر🇮🇷 | کارشناس رسانه
1.2هزار دنبال‌کننده
593 عکس
272 ویدیو
34 فایل
اِلهى وَرَبّى مَنْ لى غَیْرُک ⚡نویسنده کتاب افسر جنگ نرم و ۷ کتاب دیگر ⚡مدرس و پژوهشگر اوسینت ⚡کارشناس و پژوهشگر رسانه ⚡ پژوهشگر جنگ نرم ✨یا مهدی (عج) ✨اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
📍پس از چراغ سبز آمریکا به رژیم برای تجاوز به ضاحیه، سخن گفتن از ادامه مسیر ممکن نیست دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای 🔖اسلامی در پستی در حساب شخصی خود در شبکه ایکس نوشت: 📌تجاوز صهیونیست‌ها به ضاحیه بار دیگر نشان داد آمریکا یا اراده‌ای برای اجرای تعهدات خود ندارد یا توان آن را. با چراغ سبز نشان دادن به رژیم نمی‌توانید امتیاز بگیرید. بازی پلیس بد و پلیس خوب قدیمی شده است. اگر اراده و توان اجرای تعهدات خود را ندارید، سخن گفتن از ادامه مسیر ممکن نیست. 📮 پایگاه اطلاع‌رسانی محمدباقر قالیباف ▫️ @Ghalibaf 🔗 Ghalibaf.ir
پزشکیان: اگر به وحدت و انسجام ملی باور داریم و اگر مدعی تبعیت از ولایت هستیم، باید تصمیمات شورای‌ عالی امنیت ملی را که برآیند نظر تمامی ارکان نظام است، مبنای عمل قرار دهیم. شورای‌ عالی امنیت ملی به این جمع‌بندی رسیده است که مسیر گفت‌وگو باید دنبال شود. پ.ن ✍ : اتفاقا چون مطیع ولایت فقیه هستیم، مطالبه گری درست، اصولی و محترمانه می‌کنیم. قرار نیست به خاطر این که یک سری ریختند و اقدامات غیر شرعی و غیرقانونی کردند باقی هم هیچ چیز نگویند. اتفاقا جناب پزشکیان در عین احترام به شما و همکاران گرامی مطالبه گری ما اصولی تر و دقیق تر خواهد شد. اولین مطالبه هم انتشار متن توافق است.
❗️ترامپ: «از ایران می‌خواهم که به اسرائیل موشک شلیک نکند. توافق در ساعات آینده امضا خواهد شد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
نقد زیاد است، همین الان از خیلی اقدامات و صحبت ها میتوان نقد کرد، اما می گذارم به وقتش که با دقت بررسی کنم.
دبیر شورای عالی امنیت ملی: ‌پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است محمدباقر ذوالقدر: 🔹‌ ‌پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است. ‌وحدت میدان‌ها یک زنجیره امنیتی در دفاع از منطقه ایجاد کرده است. 🔹 لبنان جان ماست و نقض خطوط قرمز جمهوری اسلامی تحمل نخواهد شد.
حقیقتا به شدت عصبانی ام، از بعضی ها میان خودمان مردم، از بعضی ها در دولت و...
قالیباف: هرگز نمی‌توانند هیچ بخشی از ارکان مقاومت را تک‌وتنها گیر بیاورند بساط دیوانه‌بازی و جنگ‌افروزی رژیم اسرائیل را برهم خواهیم زد. بچرخ تا بچرخیم.
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به ضاحیه بیروت ۱۴۰۵/۰۳/۲۴ وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در بعد از ظهر امروز یک شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ در تجاوز نظامی به منطقه ای مسکونی در ضاحیه بیروت که منجر به شهید و زخمی شدن تعدادی از شهروندان لبنانی شد را به شدت محکوم میکند. این جنایت تروریستی نه تنها نقض آشکار حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی لبنان است بلکه نقض فاحش تفاهم آتش بس مورخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ بین ایران و آمریکا محسوب میشود. جمهوری اسلامی ایران ضمن یادآوری مسئولیت مستقیم دولت آمریکا در قبال جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی و نقض مکرر آتش بس از سوی آن رژیم علیه لبنان یا ایران بر عزم خود برای اتخاذ کلیه تدابیر لازم جهت اعمال حق ذاتی دفاع مشروع تاکید میکند. بدیهی است مسئولیت پیامدهای خطرناک آتش افروزی رژیم صهیونیستی برای صلح و امنیت منطقه ای بر عهده آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد بود.
🔴توییت وزیر کشور پاکستان: الله اکبر 💬فکر کنم میخواد انتحاری بزنه😂
"عزیزان این تفاهم به معنای صلح نیست." همان سکوت صحنه‌ی نبرد هست با ویژگی های جدید. صلح آن زمانی تحقق پیدا میکند که طرف مقابل به تمام شروط بیان شده توسط نظام عمل و سپس اعلام ترک مخاصمه کند.(که بعید به نظر میرسد.) آمریکا قابل اعتماد نیست و مسئولین عالی کشور این را خوب می‌دانند. میگویید پس چرا تفاهم کردند. این صوت را گوش کنید. سید سعید زهرایی✍