غول کوچولو.m4a
3.59M
#غول_کوچولو
🔴#سوال
باسلام و وقت بخیر. من یک پسر 7 ساله دارم. وقتی خونه است وباهمیم هیچ مشکلی باهام نداریم وخوب بازی میکنیم وباهم حرف میزنیم. خدا نکنه بریم یه جایی ویا مهمون بیاد خونمون تبدیل میشه به یک پسر حرف گوش نکن وعصبانی وخشن. دوست داره بچه های کوچک رو بزنه وجیغشونو در بیاره کلا اذیت میکنه یا وقتی از کنار ادم بزرگا رد میشه دوست داره یه ضربه ای به اونا بزنه خوب منم مادرم ناراحت میشم دوست ندارم با پسرم رفتار بدی داشته باشن واقعیتش نه من باهمسرم مشکلی دارم نه اون با من. وادمهای ارومی هستیم اصلا اهل خشونت ودعوا نیستیم نمیدونم چرا پسرم این رفتارارو نشون میده خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین. بازم ممنون ازلطفتون
@hkorshidmehr
.
نامهی معلم «ادیسون مخترع برق»💡
«با کمال تأسف باید بگویم فرزندتان
کودن است و هیچ گونه اسـتعـدادی
برای درس خواندن ندارد.
از فردا او را به مدرسه راه نمی دهیم»
ولی مادر ادیسون نامه را این گونه خواند :
«فرزند شما نابغه و باهوش است و مدرسه ما
توان آموزش به فرزندتان را به خاطـر داشتـن
هوش بالا ندارد. شما باید شخصاً خودتان بهاو
آموزش دهید»
.
🔴ادیسون بعدها در خاطراتش نوشت:
توماس ادیسون، فرد کودنی که توسط یک
مادر قهرمان، به نابغه قرن تبدیل شد👏🏻
.
هدایت شده از |مجموعهخورشیدمهر|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبتون بخیر🌚✨
#نکته
🎨نقاشی زبان کودکان است . کودکان بر خلاف بزرگسالان هستند . آنها از طریق نقاشی کشیدن، قصه گویی، بازی کردن و ... شناخته می شوند . نقاشی به ما کمک می کند تا به دنیای درونی و روح کودک پی ببریم و بدانیم چه نیازهایی دارد ؟ آیا کودک ناسازگار یا بیمار است ؟ در بزرگسالی می خواهد چه کاره شود ؟ و....
🎨 بچهها به نقاشی علاقه زیادی دارند و آنچه میکشند بازتاب دنیای درونی آنهاست. بیشتر بچهها به کارهای هنریشان فکر نمیکنند یا حتی آن را سانسور نمیکنند. در طول 40 سال گذشته نقاشی کودکان به عنوان بخش مهمی از تشخیصهای متخصصان اطفال به کار میرود.
@hkorshidmehr
#ادراک_بینایی_فضایی
والد گرامی
تصویر بالا را به فرزند دلبندتان نشان دهید و از او بخواهید که موقعیت مکانی گربه 🐈 را برای شما بازگو کند ، مثلا داخل ، جلو ، پشت، بین، رویِ، زیر.
🌀شما می توانید همین بازی را با خود کودک انجام دهید ، دستوراتی را مطرح کنید و از ایشان بخواهید که انجام دهد ، عزیزم برو پشت میز ، برو زیر میز و ....
چنانچه شما چند دستور را ترکیب کنید در آن واحد حافظه ی شنیداری فرزند خود را نیز تقویت کرده اید 👌
🌀ادراک بینایی یکی از عواملی است که نقش مهمی در مراحل رشد تواناییهای تحصیلی دارد. بررسی و تشخیص اختلال مهارتهای ادراک بینایی تنها شامل دریافت رنگ و جزئیات شکل نمیشود و عوامل دیگری چون جهتگیری فضایی، بازشناسی مکان و موقعیت، ادراک شکل، حافظه بینایی و تمیز بینایی و دیگر مقولههای مرتبط با آن را در برمیگیرد.
ادراک دیداری فضایی به توانایی کودکان در درک رابطه اشیاء در محیط و شناسایی جهتها و… اشاره دارد. این مهارت به کودک کمک میکند تا جایگاه اشیاء و نسبت قرارگیری آنها نسبت به بدن خود و محیط را بشناسد.
@hkorshidmehr
اگر نقد واصلاحی هم به کودک داشته باشیم باید درقالب تأیید باشد.
والدین نباید به هیچ عنوان کودک را تکذیب کنند، ایراد بگیرند وعیب کارش را دایما به او بگویند.
@hkorshidmehr
بازی نباید کودک را خسته کند. بازی سازنده به واسطه ویژگی هایی که دارد از سوی ما والدین یک ارتباط کامل و حضور کامل است و از سوی کودک یک تجربه بی بدیل که علاوه بر تخلیه انرژی اضافه و هیجانات او به او فرصت کشف میدهد او روابط بین پدیده ها را کشف می کند.
مثلا تصور کنید می خواهید با هم یک املت برای صبحانه درست کنید در این فرآیند کودک روابط زیادی را کشف میکند "شکستن تخم مرغ با ضربه زدن ، روان شدن کره با حرارات دیدن ، پختن تخم مرغ و ..." او در این بین از حمایت شما نه مداخله و ایجاد انسداد برخوردار خواهد بود. و در نهایت همین مواجه و تجربه ناب که در آن علاوه بر درست کردن صبحانه بیش از بیست تعامل گرم با شما را تجربه نموده و یک فرایند را همراه شما طی نموده بخشی از انرژی او تخلیه شده، احساس خوبی پیدا کرده و این احساس هیجانات ناشی از دوست نداشته شدن یا نا امنی از جانب شما را تخلیه کرده یک مهارت خوب "درست کردن املت" را تمرین کرده اگر در روز شما حدود ده بازی لذت بخش این چنین را با فرزندتان انجام دهید و او به شما اعتماد پیدا خواهد کرد و مطمئن باشید آرام تر از آنچه تصور کنید خواهد شد.
البته روزهای اول که این مدل رابطه را با کودکان شروع می کنیم چون انرژی و هیجان انباشت شده دارند کار بیشتر میبرد.
@hkorshidmehr