✅👈 عامل نجات علاّمه امینی
🔷حجة الاسلام و المسلمين محمّد هادى امينى (فرزند علاّمه امینی) مىگويد: شبى پدرم را در خواب ديدم، دست ايشان را بوسيدم و عرض كردم: پدر جان! باعث نجات شما چه بود؟
🔷 ايشان مىخواست مرا آزمايش كنند. فرمود: چه مىگويى؟ عرض كردم: آقا جان! باعث نجات شما در آنجا چه بود؟! باز هم تأمّلى كرده، فرمودند: چه مىگويى؟
🔷 عرض كردم: آقا جان! شما الان بين ما نيستيد، به عالم ديگرى منتقل شدهايد، باعث نجات شما در آنجا «الغدير» بود؟ «شهداءالفضيله»، «كامل الزّيارات»، «ادب الزّائر»، «تفسير سوره الفاتحه»، «سيرتنا و سنّتنا»، كدام بود؟
🔷 ايشان متوجّه شد. تأمّلى كرده سپس فرمود: زيارة الحسين، زيارة الحسين، زيارة الحسين علیه السلام. عرض كردم: آقا، روابط ايران و عراق، تيره است، به زيارت حرم مقدّس امام حسين علیه السلام دسترسى نداريم.
🔷 فرمود: در تهران، همين مجالسى كه مىگيريد و به أبى عبدالله متوسّل مىشويد، همين ثواب را در نامه اعمال تو قيد مىكنند.
🔷 پسرم، زيارت عاشورا را فراموش نكن، زيارت عاشورا، زيارت عاشورا. عرض كردم: آقا! سى سال، چهل سال است روزى سه يا چهار مرتبه زيارت عاشورا مىخوانم. فرمود: با اين همه، زيارت عاشورا را ترك مكن.
📚 آداب کوی جانان، ص ۳۷
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
⁉️ آیا ماه صفر نحس است؟!
علامه طباطبایی رحمه الله علیه در تفسیر المیزان بحثی در مورد نحس بودن بعضی زمان ها دارند که به اختصار تقدیم میشود:
✅منظور از نحوست ایام این است که هیچ کاری در آن انجام نمی شود مگر این که سرانجام خوبی ندارد.
✅از نظر عقلی نمیتوان هیچ دلیلی بر این حرف اقامه کرد، چرا که همه زمان ها شبیه هم هستند وقطعه ای از زمان با قطعه ای دیگر تفاوتی ندارد.
البته این که نمیتوان دلیلی اقامه کرد به این معنی نیست که نحوست زمانی محال باشد، اما به هر حال بعید است.
✅از نظر شرعی در دو جا از قرآن به نحوست روزها اشاره شده،
آیه ۱۶ سوره فصلت (فَأَرْسَلْنا عَلَیْهِمْ رِیحاً صَرْصَراً فِی أَیَّامٍ نَحِساتٍ) و آیه ۱۹ سوره قمر (فِی یَوْمِ نَحْسٍ مُسْتَمِرٍّ).
این آیات مربوط به روزهایی است که عذاب بر قوم هایی که به پیامبرانشان ایمان نیاورده اند نازل شده و به هیچ عنوان نمیتوان نحوست این زمان را به ایامی غیر از همان وقتِ نزول عذاب سرایت داد، پس نحوست آن به خاطر نازل شدن عذاب است.
در فرمایشات معصومین علیهم السلام هم به تعداد زیادی روایات برمیخوریم که به نحس بودن ایام اشاره کرده اما بسیاری از آنها از جهت سند قابل پذیرش نیست، البته تعداد قابل توجهی هم دارای سند معتبر میباشد.
در مورد آنها چند نکته قابل ذکر است:
❇ اول:
بعضی ازین روایات تقیه ای هستند چرا که در بین اهل سنت اعتقاد به تفاّل (فال بد زدن به بعضی زمان ها واتفاقات) بسیار رایج بوده.
❇ دوم:
این روایات میخواهند روحیه تقوی را در مسلمین قوی کنند بدین معنا که در ایامی که رحلت پیامبر صلی الله و علیه و آله وشهادت ائمه معصومین علیهم السلام اتفاق افتاده مردم دنبال حوائج خود نروند و به این امور توجه کنند.
❇ سوم:
اشاره به این دارند که نفوس و عقائد در اتفاقات زندگی موثر هستند، یعنی کسی که اعتقاد دارد این روز برایش شوم و نحس است خود را آماده میکند تا اتفاق بدی برایش بیفتد، و این اعتقاد زمینه ساز اتفاقات بد میشود.
⬅️ روایاتی که سفارش به دادن صدقه و قرائت ادعیه میکند برای این است که چنین آثاری را از بین ببرد.
📚تفسیر المیزان ، ج ۱۹ ، ص ۷۹ تا ۸۱
✅ نتیجه:
نیاز نیست به خاطر این که در این ایام قرار داریم کاری از کارهایمان را تعطیل کنیم یا عقب بیندازیم، باید بدانیم همه کاره خداست و روزها و زمان ها مستقلا هیچ تاثیری نمیتوانند داشته باشند.
eitaa.com/hmmnasehe
#هر_روز_با_قرآن
#صفحه_پانصد_هفتاد_پنج
به نیابت از شهدا مخصوصا
حاج قاسم
و
شهید محسن فخری زاده
هدیه به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🌸 برنده مسابقه سی و هشتم تفسیر سوره طور
سرکار خانم طیبه شمسی از استان اصفهان
مبارکشون باشه
✾" ✾ "✾ ════╗
eitaa.com/hmmnasehe
╚════ ✾" ✾" ✾