eitaa logo
هیئت بانوان کوثر زرندیه""حب الحسین یجمعنا""
293 دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
14 فایل
هرکس که تو راشناخت جان راچه کند فرزند وعیال وخانمان راچه کند دیوانه کنی هر دوجهانش بخشی دیوانه ی تو هردو جهان راچه کند
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هیئت بانوان کوثر زرندیه""حب الحسین یجمعنا""
سلام بزرگواران قسمت اول تحلیل سقیفه رااز دست ندهید..👆👆 ان شاالله صوتهای بعدی طی روزهای آینده به سمع شما عزیزان خواهد رسید..
🏴الهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک.. 💠هیئت کوثر بمناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت صدیقه ی طاهره سلام الله علیها تقدیم می کند👇👇 ⭕️دومین صوت از سخنرانی استاد سیداحمدهاشمی از اساتید طرح ولایت.....👆👆 ✅جریان شناسی صدر اسلام (تحلیل سقیفه)
🔰 امام صادق علیه السلام: ✔️اگر كسی نداند که چه به ما اهل بیت(علیهم السلام ) شده و ✔️نداند که چه از دست ما اهل بیت(علیهم السلام ) رفت، ✔️پس او شریک در ظلمی که به ما شده و شریک با ظالمین است. 📜بحارالانوار ج۸ ص۳۳۶
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روي: أنّها ما زالت بعد أبيها معصبة الرأس، ناحلة الجسم، منهدّة الركن، باكية العين، محترقة القلب، يغشى عليها ساعة بعد ساعة 😭😭😭 گفته اند: حضرت زهرا عليهاالسلام پس از پدر، پيوسته سرى بسته از شدت درد و جسمى نحيف و در خود فرو شكسته و چشمى گريان و قلبى سوخته داشت و ساعت به ساعت بى هوش مى شد. @hejrat_kon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃قسمت ششم بداخلاقی🌸🍃 درمان بداخلاقی:👇👇 باید دانست که بداخلاقی مرضی غیرقابل درمان نیست،و اگر اخلاق تغییرپذیر نبود سفارشها و اندرزها و تربیتها باطل بود. امیرالمؤمنین در سفارشاتش به یکی از اصحاب فرمودند: اخلاقت را نیکو ساز. پس با این حدیث میتوان متوجه شد که اخلاق قابل تغییر است. به علاوه چگونه ممکن است خلق و خوی بعضی از حیوانات وحشی به وسیله تعلیم و تربیت عوض شود و آنها را به حیوانات اهلی تبدیل کرد، اما خود انسان که دارای عقل و شعور است تربیت نپذیرد و نتواند اخلاق بد خویش را به حسن خلق تبدیل کند. برخی راههای درمان بداخلاقی این چنین است: 1⃣ یادآوری مفاسد دنیوی: کسی که بداخلاق است اگر کمی به اطرافش توجه کند می‌بیند که افراد جامعه از او گریزان هستند و نمی‌تواند با دیگران رابطه خوبی برقرار کند و معمولاً تنها است و یا افراد جامعه به خاطر خلق بد او از او دل آزرده هستند و خاطره خوبی از وی ندارند و به او به عنوان یک مزاحم نگاه می‌کنند و با یک عده محدودی هم که ارتباط دارد بیشتر ارتباطی تخریبی است تا یک ارتباط سالم. حال اگر این شخص مفاسد دنیوی بداخلاقی را برای خویش متذکر شود، آرام‌آرام رفتارش را تغییر می‌دهد و مایه امید و آرامش دیگران می‌شود. 2⃣همنشینی با افراد خوش‌اخلاق: اگر در جایی باشید که کسی از عطر استفاده کرده باشد و شما از آنجا عبور کنید بوی خوش آن عطر به مشام شما می‌رسد با آنکه شما از عطر استفاده نکرده‌اید و اینچنین است اگر فردی که رفتار تندی دارد با افراد خوش‌اخلاق نشست و برخاست داشته باشد کم‌کم اخلاق نیکوی آنها به این فرد اثر می‌گذارد و بعد از مدتی متوجه اثرات آن بر خودش می‌شود. 3⃣مبارزه با نفس در رفع اخلاق بد: کسی را در نظر بگیرید که قند خون دارد وی همیشه مواظب خوراک خود هست تا مبادا قند خونش بالا برود. فردی که بداخلاق است نیز باید مراقب باشد چیزهایی که زمینه بداخلاقی وی را ایجاد می‌کند برطرف نماید و یا حالتش را عوض کند. این‌گونه افراد باید مراقب باشند که خشمشان را کنترل کنند، صدایشان را بالا نبرند و این را در نظر بگیرند که همه مسائل و مشکلات روزی پایان می‌پذیرد و برای مسائل زودگذر خودش و دیگران را ناراحت و عصبانی نکند. 4⃣وادار کردن نفس به اعمالی که بر خواسته از اعمال نیکوست: علاوه بر اینکه انسان باید مراقب باشد خصلت‌های تند از او سر نزند باید خودش را به ویژگی‌های نیکو وادار سازد. برای مثال وقتی که می‌خواهد صحبت کند نرم و نیکو سخن بگوید و یا از عبارات زیبا استفاده کند و اجازه بدهد که دیگران هم سخنان خود را بگویند. حتی حقوق دیگران را بر خودش مقدم بدارد، خودش را جای افراد دیگر بگذارد و همانطور که توقع خوش‌رفتاری از دیگران دارد خودش نیز چنین باشد و با چنین دیدگاهی باید سعی کند و با تمرین و ممارست اخلاق بد را از وجودش ریشه‌کن سازد.