#حقوقی
🔴فرارهای گسترده مالیاتی با کد ملی کودکان 🔹خاندوزی، وزیر اقتصاد در برنامه ثریا گفت: ۱۷۶ هزار نفر شناسایی شدند که ۷۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی داشتند بدون اینکه یکبار به اندازه یک کارگر یا کارمند مالیات و حقوق کشور را بپردازند و حتی اسمی از این افراد نبود.
🔹همچنین ۸۰۰ کد ملی پیدا کردیم برای افراد زیر ۵ سال که تراکنشهای بالای میلیارد داشتند. ۱۱۰۰ کد ملی نیز برای اشخاص ۵ تا ۱۰ سال داشتیم که تراکنشهای بالای میلیارد در طول سال داشتند.
🌴🇮🇷#حقوق_یاران
@hoghoghyaran
••═इई 🌹🌸🌹🌸🌹ईइ═•
🔻واکنش سخنگوی دولت به رأی دیوان عدالت اداری
بهادری جهرمی:
🔹قانون و رویه حقوقی بهرهگیری از ظرفیت اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاههای آزاد و غیر دولتی در مناصب اجرایی را مجاز دانسته و رویه همیشگی دستگاههای مختلف اجرایی، تقنینی و قضایی بوده است.
🔸در همین راستا انتصاب اعضای هیأت علمی دانشگاههای آزاد و غیردولتی بر اساس قانون صورت گرفته و مغایرتی با قوانین و مقررات ندارد.
🔹دولت اقدامات حقوقی لازم را از طریق معاونت حقوقی ریاست جمهوری برای اعتراض به رأی اخیر دیوان عدالت اداری و اصلاح آن انجام داده است و منتظر بررسی نهایی از سوی قوه قضاییه هستیم.
🌴🇮🇷#حقوق_یاران
@hoghoghyaran
••═इई 🌹🌸🌹🌸🌹ईइ═•
⚖#دانستنی_های_حقوقی
⚖استعلامات مهم
📌در هنگام عقد قرار داد یا معامله با افراد، میتوانید از امکانات سایت های مرجع زیر، اسناد و مدارک ذیربط در قرارداد را *صحت سنجی و راستی آزمایی* نمایید.
🖍استعلام اهلیت و آخرین وضعیت شرکت: rrk.ir
🖍بررسی صحت وکالتنامههای تنظیمی در دفترخانهها: ssaa.ir
🖍بررسی صحت وکالتنامههای تنظیمی در کنسولگری یا سفارتخانهها: tak.mfa.ir
🖍صحتسنجی اختراع ثبتشده و برند تجاری: iripo.ssaa.ir
🖍بررسی اعتبار گواهینامه مالیات بر ارزش افزوده: evat.ir
🖍استعلام صحت اسناد مالکیت: estate.ssaa.ir
🖍بررسی اصالت گوشی موبایل و قاچاق نبودن آن: hamta.ntsw.ir
🖍استعلام سیمکارت تلفن همراه: mobileecount.cra.ir
🖍سامانه استعلام ممنوعالخروجی اجرای ثبت: exitban.ssaa.ir
🖍استعلام وضعیت اعتبار چک صیادی: https://www.cbi.ir/EstelamSayad/19689.aspx
🖍استعلام صحت کدپستی: epostcode.post.ir
🌴🇮🇷#حقوق_یاران
@hoghoghyaran
••═इई 🌹🌸🌹🌸🌹ईइ═•
🗓جمعه ۱۴۰۲/۴/۲۳
▪️روز خانواده و تکریم بازنشستگان
▪️گشایش نخستین مجلس خبرگان رهبری (۱۳۶۲ هش)
علت انتخاب این روز شأن نزول آیه «هل اتی» در سوره الانسان که راجع به خانواده و استحکام پایههای آن است، عنوان شده است. سوره هل اتی در روز 25 ذیحجه در شان اهل بیت پیامبر (ص) نازل شد که پس از سه روز روزه و انفاق افطار خود، از طرف خداوند اطعام شدند.
اما در شورای فرهنگ عمومی اتفاق نظر بر این بود که روز بازنشستگان با یک روز در تقویم رسمی کشور تلفیق شود که بهترین روز برای این منظور روز 25 ذیحجه یعنی روز خانواده بود.
در دین مبین اسلام خانواده یکی از مهمترین ارکان جامعه محسوب میشود. پایبندی به خانواده و جلوگیری از بیبندوباری و همچنین ارتقاء جایگاه و تحکیم بنیان خانواده، از جمله مسائلی است که به آن شفارش فراوان شده است.
خانواده به عنوان کوچکترین نهاد اجتماعی، آسیب پذیرترین گروه در برابر آسیبهای اجتماعی است به طوری که اکثر مشکلات و آسیبها ابتدا در خانوادهها بروز پیدا میکند و در صورت عدم پیشگیری و برخورد ناصحیح با آنها، به درون جامعه نیز رسوخ میکند و در این شرایط دشوار دیگر نمیتوان به راحتی مشکلات و آسیبها را کنترل کرد.
بی شک با انجام فرامین دینی اسلام در مورد خانواده و درنظر گرفتن آنها میتوان تا حد زیادی زمینه سلامت خانوادگی و سعادت و جاودانگی را برای خویش فراهم سازیم.
در 20 سپتامبر سال 1993، سازمان ملل، سال 1994 را سال جهانی خانواده و روز 15 مه را روز جهانی خانواده نامید.
🌴🇮🇷#حقوق_یاران
@hoghoghyaran
••═इई 🌹🌸🌹🌸🌹ईइ═•
آزمون کارشناسی رسمی ۱۴۰۲ در دیماه برگزار میشود
رییس شورای عالی کانون کارشناسان رسمی دادگستری گفت: آزمون جذب کارشناسان رسمی دادگستری دی سال ۱۴۰۲ برگزار میشود..
@hoghoghyaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازداشت کلاهبرداران در پروندهٔ فروش اعتباری خودرو
این پنجمین پروندهٔ کلاهبرداری با وعدهٔ فروش خودرو در ۲ ماه گذشته است..
@hoghoghyaran
انتقاد معاون حقوقی قوه قضاییه از دقت پایین برخی گزارشهای کارشناسی
بهزاد پورسید در همایش شورایعالی و روسای کانونهای کارشناسان:
یکی از مواردی که در محاکم شیوع دارد دقت پایین گزارشات کارشناسی است. عدم دقت و جامعیت نظریه کارشناسی باعث اطاله دادرسی میشود.
در قوه قضاییه با یک بحث جدی مواجه هستیم که بین نظرات کارشناسی تفاوت بسیار زیادی وجود دارد. کارشناسی تک نفره یک نظری دارد که در هیأت کارشناسی سه نفره بسیار تغییر می کند و اگر همین موضوع مثلا به کارشناسی پنج نفره ارجاع شود ممکن است تغییرات بسیار بیشتری نیز رخ دهد.
به نظر میرسد در این زمینه نیازمند ضابطه هستیم.
در مواردی که به هیاتهای کارشناسی ارجاع میشود گاه برخی از کارشناسان، مشارکتی در فرآیند جمعی ندارند و فقط زیر گزارش را امضا میکنند، این انصاف نیست..
@hoghoghyaran