ای نگاهت غزل و زمزمه ی کرمانی
چه نیاز است تو را باز به حافظ خوانی؟
هر طرف سفره ی یلدا گره از زلف تو داشت
سرخی سیب تویی و قدح مهمانی
دل من تُنگِ اناریست کنارِ دستت
که به زیر قدمت ریخته میغلتانی
آنکه را هست اسیر شب چشمت دیگر
چه نیاز است به این شامگه طولانی؟
ای دریغ از شب یلدا که فقط یک لحظه
بیشتر در نظر عاشق خود می مانی
#ناشناس
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به خنده های تو محتاجم ای پری امشب
چرا دوباره دل من از نمی بری امشب؟
قرار شد که مرا در عطش رها نکنی
نه آب توبه رساندی نه ساغری امشب!
#ناشناس
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat
گه گاه نوشت
📈مهم ترین نقشه راه انتقال پیام توسط رسانه ها
♦️شاید مهم ترین نمودار و فرایندی که تا به امروز پیرامون انتقال پیام توسط رسانه ها دیده باشم ، همین نقشه و چارت مقابل شماست!
♦️این نقشه به خوبی بیان می کند که اولین مرحله انتقال پیام توسط رسانه ها از منبر گرفته تا رسانه های جمعی آن است که عده ای در معرض پیام قرار بگیرند ، بعد عده ای جذب این پیام می شوند ، مرحله بعد در عده ای تحول دانشی ایجاد می شود مثلا فرد با خود می گوید ای وای نمی دانستم و الان فهمیدم و بعد از آن علم ، استفاده می کنند و نگرش خود را تغییر می دهند و بعد منجر به تغییرات رفتاری خواهد شد و در انتها مخاطب هدف ، پیام شما را به این و آن می رساند که این مرحله همان رسول سازی پیام است که از آن به مرحله اقناع واقعی مخاطب نیز تعبیر می شود.
♦️این نقشه راه به خوبی به هرآنکه با مخاطب ارتباط و مواجهه دارد کمک می کند که در هر مرحله بتواند تاثیر خاص خودش را بگذارد، مثلا در مرحله اول اگر پیامی توسط رسانه تولید شود که در معرض دید قرار نگیرد ، بطور خودکار اصلا سایر مراحل اتفاق نمی افتد پس اصل اول این است که مردم و جامعه مخاطب پیام شما را ببینند و در معرض آن قرار بگیرند ؛ به عبارت دیگر اگر برای نمایش پیام خود تبلیغ نکنید تا به گوش جامعه هدف برسد اختلال در انتقال پیام بوجود می آید.
🔸و دیگر اینکه باید مطابق با این مرحله دانست تولید پیام می بایست متناسب با سن مخاطب ، سلیقه و سایر المان ها طراحی شود که مخاطب ابتدا به آن توجه کند ، به عبارت دیگر اگر با مخاطب زبان مشترک نداشته باشید اصلا او چیزی از پیام تو نخواهد فهمید تا در معرض آن قرار بگیرد.
♦️جذابیت پیام خاصیت دیگریست که اگر به آن توجه نشود ، مخاطب با اینکه به واسطه آگهی های زیاد در معرض آن قرار خواهد گرفت اما او را درگیر نمی کند تا بخواهد مراحل بعدی اتفاق بیفتد که در این مرحله عنصر هنر بسیار می تواند تاثیرگذار باشد.
♦️عمق پیام ، ساز و کار ابتدایی آغاز مراحل دیگر است چون باید مخاطب در سایر مراحل به دانش جدید برسد که در او تغییر نگرش و رفتار ایجاد شود یا اگر نسبت به چیزی از قبل علم داشت هم می بایست با ارائه ابعاد جدید آن موضوع یا لایه های دیگر آن مخاطب را درگیر نمود و الا انتقال پیام عبث است مانند اینکه در زبان عربی می فرمایند مبتدا که همان موضوع است باید معرفه (شناخته شده) و خبر نکره (ناشناخته) باشد.
♦️پس به عبارت دیگر پیام رسانه باید مطابق با جامعه هدف ، جذاب و عمیق باشد تا تاثیرگذاری لازم را داشته باشد.
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat
علیرضا مجیدی - معرفی بازیگرهای آینده در نظام سوریه.mp3
4.32M
🎙بازیگران آینده نظام سوریه چه کسانی هستند ؟
‼️یکبار دیگر حکومت سوریه به دست اکثریت افتاد!!
💥کارشناس: علیرضا مجیدی (مدیر اندیشکده جریان)
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat
ایران+و+خاورمیانه+پس+از+سقوط+اسد+-+گفتگوی+مهدی+خراتیان+و+رحمان+قهرمانپور.mp3
38.32M
🎙وضعیت ایران و خاورمیانه پس از سقوط اسد
💥کارشناسان: مهدی خراتیان & رحمان قهرمان پور
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat
Default Project. mahdaviarfa.mp3
54.65M
🔺صحبت های حجت الاسلام و المسلمین استاد مهدوی ارفع، در خصوص اوضاع منطقه و لبنان
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat
⁉️چگونه دیگران را قانع کنیم تا پیام ما را بپذیرند؟
♦️شاید مهم ترین بخش از فرایند انتقال پیام به مخاطب نقطه شروع و آغازین انتقال پیام باشد بطوری که باید بدانیم مخاطب در چه سطحی از آمادگی قرار دارد و از آن نقطه شروع کنیم.
♦️یافتن دقیق نقطه آغاز موردنظر در انتقال هر نوع پیامی قابل توجه است ، از گفتگوی عادی میان دو نفر مثلا زوج و زوجه یا تولیدات رسانه ای که قرار است به جامعه مخاطب برسد.
🔸مهم تر از آن این است که بدانیم قرار نیست در یک گفتگو مخاطب را از نقطه شدیدا مخالف به نقطه شدیدا موافق برسانیم پس تنها انتقال موضع مخاطب از یک درجه به درجه بالاتر خود حائز اهمیت فراوان است و این مراحل می بایست تدریجا طی شود.
♦️برای مثال دوستی در تماس با اینجانب سعی داشت تا برادر خانم خود را که در عقایدش افراط به خرج می داد هدایت کند اما غافل از اینکه از کجا شروع کند ، به کجا برسد یا با چه شدتی طرح بحث کند.
♦️دانستن موضع فعلی مخاطب و پیدا کردن نقطه مطلوب بعدی برای انتقال ایشان حتی در نوع ارجاع دهی ما نیز تاثیر دارد ، بطور مثال برای کسی که با اصول اسلام زاویه دارد ، ارجاع دادن به مصحف شریف کاری بس عبث است و با ایجاد شک می توان او را از یک مرحله به مرحله دیگر انتقال داد.
♦️در نتیجه یکبار خلاصه می کنیم و آن اینکه وقتی میخواهید مخاطب را از درجه شدیدا مخالف به میانه رو هدایت کنید پس شاید طرح مباحث کلی با ارجاعات عقلی برای او کافی باشد ، نباید با او جدال غیراحسن کنید و گاهی اوقات ایجاد رابطه عاطفی و دوستانه نیز می تواند او را از جهل مرکبی که به آن دچار است خارج کند و رعایت همه اینها بستگی به احوالات شما و مخاطب دارد.
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat
کمپین 360 نتفلیکس برای squid game.pdf
6.12M
کمپین ۳۶۰ تبلیغات سریال بازی مرکب
🍟 از فست فودها
⚽️ تا دنیای فوتبال
🛍 از دنیای مزون
🌇 تا تبلیغات شهری
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat
سوفیست ها در برهه ای از تاریخ علم ، متفکرانی بودند که آنقدر تحت تاثیر ظاهر علومی مانند منطق و فلسفه قرار گرفتند که وجود حقیقت را انکار کردند و هر حکمی را با منطق بدوی به کرسی می نشاندند.
ژان بودیار ، فیلسوف و جامعه شناس فرانسوی نیز متاثر از قدرت رسانه ها ، لباسی شبیه به لباس سوفیست ها به تن کرده و جهان با او درگیر مسئله ای شده که امروزه معیاری برای برچسب زنی به عده ای از راویان رسانه ای جبهه مقاومت است.
بودیار معتقد است در دوران مدرن، این هنر بود ، که واقعیت را بازنمایی میکرد. اما در دوران پست مدرن، این رابطه به هم ریخته و مرز واقعیت و بازنمایی (Representation) از بین رفته و گاهی رابطه ی آن دو برعکس شده و واقعیت تقلیدی از بازنمایی گشته است؛ و بازنماییها به جای بازنمایی از واقعیت، از همدیگر تقلید میکنند و به یکدیگر ارجاع میدهند. بودریار این شبکه ی بافته شده از بازنماییهای رسانهها را فراواقعیت مینامد.
به عبارت ساده تر بودیار معتقد است در دوران ما ، رسانه ها واقعیت را بازنمایی نمی کنند ، بلکه آنها ، خود واقعیت را خلق می کنند و شدیدا تحت تاثیر یکدیگر قرار گرفته اند.
شاید بارزترین مصداق تولید فراواقعیت در رسانه های غربی ، موضوع اسلام هراسی یا ایران هراسی باشد آنجا که حقیقت در دنیای واقعی چیز دیگریست اما توسط رسانه ها بازنمایی نشده است و هر یک روایت خود را پیرامون موضوع خلق کرده اند.
حالا در بازنمایی اخبار مقاومت توسط رسانه ها ، عده ای معتقد هستند که اخبار را باید تلطیف کرد و نوعی فراواقعیت تولید نمود و عده ای نیز طرفدار روایت حقیقت ها هستند.
البته تولید فراواقعیت نیز خود تکنیکی است که بکارگیری غلط آن نتیجه عکس در پی دارد ، بطور مثال بازنمایی اخبار جهان غرب توسط صدا و سیما در برهه ای از تاریخ آنچنان یکسویه و به نوعی پر از نمایش بدبختی بود که ناخودآگاه مورد انتقاد عده ای از افکار عمومی قرار گرفت.
در این بین نظریات اسلامی در جنگ روایت ها گاهی رنگ و بوی فراواقعیت می دهد و گاهی رنگ و بوی بازنمایی حقیقت ها و همینطور مراجع فکری نیز در این مسئله راهبرد مشخصی ندارند و شاید از اینرو جامعه دچار چند دستگی شده است.
در پایان موضوعی که نباید فراموش شود آن است که دنیای امروز به یک دهکده جهانی تبدیل شده است بطوری که در عین وسعت ، کوچک و به هم مرتبط است ، منابع اطلاعاتی و خبری متعدد شده اند و دروغ ها زود رنگ می بازند.
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat
📝چگونه با دیگران ارتباط بگیریم؟
♦️با ظهور حزب نازی و مهاجرت عده ی زیادی از مردمان اروپایی به سرزمین آمریکا ، بزرگترین دغدغه آن روزهای اصحاب اندیشه ، مدیریت جمعی این مهاجرین بود.
♦️افزایش بی رویه جرم و جنایت با حضور مردمانی بی شمار و ناشناخته در سرزمین آمریکا و مصادف شدن آن با عصر کهکشان مارکنی یا گوتنبرگ (اختراع صنعت چاپ و رادیو) اذهان این اندیشمندان را به بهره مندی هرچه بیشتر و بهتر از وسایل ارتباط جمعی برای کنترل جامعه افسارگسیخته هدایت می نمود.
♦️اما اصلی ترین سوال در این بین تنها این بود که چگونه با انبوه جمعیت ارتباط برقرار کنیم و واکنش ایشان چه خواهد بود؟
♦️همه این مسائل زیربنای پدیدآمدن علمی نوپا با عنوان نظریه های ارتباط بود ، علمی تجربی که بیان می کرد چگونه باید با دیگران ارتباط برقرار کنیم و واکنش ایشان چه خواهد بود؟
♦️طبق معمول اندیشمندان جامعه با ارائه نظرهای مختلف ، صاحبان عقیده ، تحقیق و نظریه شدند ؛ عده ای گفتند که انتقال پیام به انبوه جمعیت می بایست به واسطه عده ای انجام شود که مورد اعتماد ایشان هستند و مردم به طور مستقیم انتقال پیام را بر نمی تابند ، این دیدگاه موجب پدیدآمدن نظریه انتقال دو مرحله ای پیام شد.
🔸عده ای مانند وزیر تبلیغات هیتلر (گوبلز) مدعی شدند که هر پیام مانند گلوله ای است که به قلب مخاطب خواهد نشست و در بمباران اطلاعاتی می توان پیام خود را به جامعه برسانیم که نظریه ارتباط به شیوه تزریقی با همین توضیح بوجود آمد.
🔸عده ای با طرح نظریه خشنودی مدعی شدند که اگر رسانه ها بتوانند نیازهای مردم ، مانند سرگرمی ، آموزش و... را برطرف کنند می توانند در خلال پخش محصولات ، پیام خود را نیز برسانند و رسانه کالای توجه ای است که پلی مابین انتقال پیام و توجه مخاطب خواهد بود.
♦️سرآمد همه این نظریه ها ، نظریه رسانه ی CNN است که به عنوان یک رسانه ، عملکرد آن به یک نظریه ارتباطی تبدیل شده است.
🔸این نظریه می گوید این رسانه با انتقال پیام به بیش از 212 کشور در جهان ، توانسته است 850 میلیون مخاطب داشته باشد و هر زمان اراده کند مانند سرعت گیر عمل کند و از اتفاق پدیده ها جلوگیری کند. مانند مداخله نظامی دولت کلینتون در سومالی که بخاطر پوشش گسترده و ایجاد تصاویر خاص توسط سی ان ان متوقف گردید.
🔸او هر زمان بخواهد می تواند برجسته سازی کند و بخشی از واقعیت را بطور گسترده نمایش دهد. مانند نمایش تنها بخشی از واقعیت کشور جنگ زده بوسنی که خدمات و کمک های بیشتری پس از جنگ دریافت کرده بود در حالی که معظم آن کشور غرق در قحطی بود.
🔸و می تواند به هر مسئله ای شتاب دهد بطوری که نیکلاس برن (سخنگوی وزارت خارجه آمریکا) می گوید خیلی عجیب نیست که تا قبل از تکمیل اطلاعات ما توسط سفارت خانه ها در سراسر دنیا ، این شبکه توضیحاتی پیرامون حوادث متعدد از ما بخواهد.
🗞 گه گاه نوشت / @honar_hedayat