5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی که همه بازیگران قبل از انقلاب در آن بازی کردند
برزخیها، فیلمی که توسط رهبری مجوز پخش گرفت اما...
🔶 گوشه ای از اخبار و اطلاعات «هنر و رسانه دینی»
@honaretollab
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقاد شدید خاله نرگس از موضعگیری ایرج طهماسب درباره غزه
میدانید حیوان درنده کیست؟ همان رژیم صهیونیستی است که پستترین و منحط ترین کارها را انجام میدهد، همان رژیمی که جلوی کامیونهای دارو و تانکرهای آب و سوخت را میگیرد تا به دست کودکان فلسطینی نرسد.
🔶 گوشه ای از اخبار و اطلاعات «هنر و رسانه دینی»
@honaretollab
وقتی مجید سوزوکی به داد یوزارسیف میرسه😂
🔶 گوشه ای از اخبار و اطلاعات «هنر و رسانه دینی»
@honaretollab
ارسال ۳۷۰ فیلمنامه ملی و بینالمللی به دبیرخانه دومین جشنواره شهادت قم
اختتامیه این جشنواره در تاریخ سوم دیماه در سالن ایثار باغ موزه دفاع مقدس قم برگزار خواهد شد. ۳۶۰ فیلمنامه از سراسر ایران و حدود ۱۰ فیلمنامه از کشورهای لبنان، یمن، عراق و افغانستان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
🔶 گوشه ای از اخبار و اطلاعات «هنر و رسانه دینی»
@honaretollab
🔶دانش اقباشاوی سراغ «قرارگاه سری» رفت
🔹فیلمبرداری فیلم سینمایی «قرارگاه سری» به نویسندگی و کارگردانی دانش اقباشاوی و تهیه کنندگی جلیل شعبانی در شهرهای اهواز و آبادان در حال انجام است.
🔸«قرارگاه سری» مقطع مهمی از زندگی شهید علی هاشمی از فرماندهان مطرح دفاع مقدس را در شناسایی و طرح ریزی عملیات خیبر در قرارگاه سری نصرت به تصویر میکشد.
🔻«قرارگاه سری» دومین محصول مشترک سازمان هنری رسانهای اوج و بنیاد سینمایی فارابی است.
✅ سازمان هنری رسانهای اوج
@Owj_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید جواد هاشمی:
از دوستان هنرمندم شاکیام...
دهانی که امروز در مقابل جنایات صهیونیستها بسته است، آن دنیا باید جواب بدهد...
اینجا آمدم سرِ دوستانم داد بزنم که چطور در فیلمها اشکشان جاری میشود ولی در دنیای واقعی نقش انسان را بازی میکنند و سکوت کردند....
🔴کاش رئیس صدا و سیما انگلیسی بود!!
🔹امشب در ویژه برنامه شب یلدا از شبکه سه شاهد حضور امیر محمد پسر اردبیلی که در اینستاگرام با گفتن جملات «کیکه یا واقعیه» مشهور شده بودیم
🔹اینکه در برنامه زنده تلویزیونی این نوجوان شرکت می کند ناشی از نبودن حداقل سواد رسانه ای در رسانه ملی است
🔹این نوجوان در برنامه زنده همراه با خانواده حاضر شده و توضیح می دهد که کلاس هشتم است و از سه سال پیش در اینستاگرام، پیج های مختلف داشته و هنگام سرچ در اینستاگرام نمونه ای از ویدئو واقعی یا کیک را دیده و همین کار را کرده و معروف شده و ادامه ماجرا...
🔹کارشناس محترم صدا و سیما اگر بیداری از شما سوال می کنم آیا با دیدن این برنامه کودکان ما تشویق به حضور در فضای ناامن مجازی نمی شوند؟
🔹آیا والدین با شنیدن این جمله از امیر محمد در جواب مجری که می پرسد می خواهی چه کاره شوی می گوید همین کار خوب و پر درآمد است، چه تصمیمی باید برای فرزندانشان بگیرند آیا با فعالیت کودکانشان در فضای مجازی مخالفت کنند و آینده پردرآمد آن ها را تباه کنند؟؟
🔹در شرایطی که نخست وزیر انگلیس از وضع قانونی در این کشور خبر می دهد که دسترسی نوجوانان زیر ۱۶ سال را به رسانه های اجتماعی محدود می کند صدا و سیما برای جذب چند مخاطب، دست و پا زده و عملا به تشویق کودکان در فضای مجازی می پردازد که واقعا جای تأسف و تامل دارد.
👤سعید شیری
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان بخشهای خبری صداوسیما در ۱۲ اسفند ۱۳۶۹ با تاکید بر تولید محتوای مفید اینگونه تذکر میدهند:
«برنامهی بیفایدهی بیمحتوایی که فقط یک وقت و یک فاصلهی زمانی را پُر میکند، مطلقاً پخش نکنید. بعضی از برنامهها اینگونه است. چند سال قبل از این، من یک برنامهی مذهبی را از رادیو گوش میکردم. الفاظ علیالظاهر مذهبی و باطناً پوک، سجعها بیخودی، و عبارتها قدیمی بودند. یک نثر زیبای قدیمی نبود؛ بلکه عبارت مندرآوردیِ ساختنیِ چرندی را به شکل عبارات مذهبی درآورده بودند و گوینده هم همینطور پشت سرهم میگفت. من که آخوند و اهل دین و اهل این فنّم، هرچه گوش کردم که ببینم در این بحث نیم ساعتی که مرتب هم حرف میزد، چه میخواهد بگوید – میخواهد توحید را ثابت کند؟ میخواهد نبوت یا قیامت را ثابت و یا رد کند؟ - دیدم که اصلاً هیچ مفهومی ندارد. این، یک بحث خنثی است.
من میگویم اگر شما این برنامه را برای این آوردید که اینجا خالی است، از شنوندگان عذرخواهی کنید و بگویید: شنوندگان! متأسفانه به قدر این یک ساعت، برنامهی مناسب شما پیدا نکردهایم؛ این یک ساعت تعطیل. این، خیلی بهتر و پُرجاذبهتر و منصفانهتر است.»
#روشنگری
#تحول_صدا_و_سیما
💠کانال یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب
@yaazahra_ir
🔆طلوع مهر🔆
#پروژه_تولید_یک_ایران_آدامسی_دروغین!!
✅ امروزه بسیاری از برنامههای نمایشی، برای رسیدن به اهداف فرهنگی پشت پرده، «جامعه مورد نظر» خودشان را بازتولید میکنند و این الگوی جدید را بارها و بارها تکرار میکنند و کمکم آن الگوی برساخته، میشود سبک زندگی واقعی و خاطبان انبوه.
از جمله، «دستگاه سریالسازی ترکیه» که در حال تولید یک #ترکیه_دوم است. ترکیهای که بخشی از عینیت جامعه را با بسیاری نهادههای فرهنگی خاکستری و سیاه، مزج میکند و بهخورد مخاطب میدهد! (بیاد آورید خطبه امام علی را «يُؤْخَذُ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ وَ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ فَيُمْزَجَانِ، فَهُنَالِكَ يَسْتَوْلِي الشَّيْطَانُ عَلَى أَوْلِيَائِهِ»)
✅ این ترکیهی دوم و برساخته و ممزوج به کثافات اخلاقی، بخلاف عینیت زندگی مردم، بشدت سکولار است و فقط از چند نماد کمرنگ از مناسک دینی و معارف اسلامی، بهره میبرد!! گرهگشاییها عمدتاً با انتقام، گذشت (سکولار) عشق و وصال به محبوب از رهگذر هزار توی خیانتهای جدید و قدیم و مانند آن صورت میگیرد.
✅ این تولیدات انبوه، کاملاً نشان میدهد که سکانداران آن، در کار «خلق یک ملت بیدین و سرگرم به احمقانهترین و جلفترین دغدغههای یک انسان»، نسبت به یک مسلمان متوسط» هستند. مطلقاً در اینکه پشتپردهی این سازمانیافتگی، دشمن و نظام سلطه است، شک نکنید. اینها میخواهند، اسلام و جهاد و عفت و غیرت سیاسی و دینی را از ملتها سلب کنند. چرا که کشورهای مسلمان، همه بالقوه برای نظام سلطه خطرناک هستند. راهکار دشمن این است که ملتها را سرگرم یک زندگی کاملاً مادی و غریزهمحور کند تا مبادا مردم سر از این سرگرمی بردارند و قرآن و فقه و تشرع ایشان را به پس راندن نظام سلطه، قائم کند.
✅ #دریغا و #دردا
✅ دریغا و دردا که در برنامههای نمایشی سیما و بیشتر در شبکههای پخش فیلم، مانند «فیلیمو» نیز دقیقاً همین پروژه در حال اجرا است. بجای ترویج اخلاق، سبک زندگی اسلامی و حل مسئله با معارف اسلامی و قرآنی و علوم و تجارب خوب بشری و تشویق جوانان به پیشرفت مادی و معنوی، شاید یک سیر قهقرایی کثیف هستیم. واقعاً آیا مسؤلان یا خفتهاند یا خائن یا ناتوان...
✅ اولین نشانههای این قهقرا، حذف مناسک دینی از داستان و نمایش به بهانه شعاری شدن اثر بود. این که اگر نماز را نشان بدهیم، اثر، شعاری میشود، یک دروغ شاخدار و اشتباه محض است. ملت ما مسلمان هستند و نماز «یک رفتار قطعی در زندگی» ایشان است. در صورتی که ما آن را از برنامهها بهکل حذف کنیم، اولین گام را برای ساخت یک #ایران_دوم و بیمار برداشتهایم. درج عبادات در اثر، کاملاً وابسته به نحوه پرداخت دراماتیک آن است و قطعاً میتواند به شعاری شدن نیانجامد (در سریال «پایتخت»، این پرداخت خوب وجود دارد)
✅ گام دوم این روند شوم، تولید یک «سبک زندگی جدید و پوک» است که سالهاست عمدتاً از طریق فیلمهای طنز، بطور منسجم در جریان است و بشدت و ظرافت در حال حقنه کردن یک نظام فکری سکولار و غریزهمحور است. این برنامهها، شوخیشوخی دین را میروبند به بجای آن یک بافت فکری سکولار مینشانند. حرکتها، کاملا منسجم و ظریف است.
👈 در فیلم «نیسان آبی» ترجیعبند «بوسیدن!، فقط دست پدر و مادر!» مدام تکرار میشود. بوسیدن دست عالم و روحانی، اگر چه مورد تمایل این قشر محترم نیست، اما این دستبوسیها در کنار بوسیدن دست معلم و پدر و مادر، کاری ستوده است.
علامه حسن زاده آملی میفرمودند:
«روزی در جلسه درس، کف پای استادم، آیتالله الهی قمشهای (رحمت الله علیه) را بوسیدم و خودشان در ابتدا توجه نداشتند. بنده در کنارشان دو زانو نشسته بودم و ایشان چهارزانو، لذا توفیق بوسیدن کف پایشان را یافتم. بعد از بوسیدنم ناراحت شدند و با من مواجه شدند و فرمودند: «آقا چرا اینطور می کنید؟» عرض کردم آقا حق شما بر من بسیار عظیم است، نمیدانم چه کنم مگر به این تقبل دلم تشفی یابد و آرام گیرد و خودم را لایق نمیبینم که دست مبارک شما را ببوسم.»
👈 سریال «بیگناه» یک داستان عشقی بیسروته و خیطشده را به خورد مخاطب میدهد. شخصیتهایی که تماماً عاشقپیشهاند. در یک تجارتخانه فرش که میتوانست منشأ بسیاری انرژیدادنها به مخاطب باشد، زنان بدحجاب و غربمالشده با لاک ناخن جیغ (بینماز و جُنُبگَرد) روی مخ مخاطب راه میروند!! در این اثر، عشق و خیانت و نازکنارنجی بودن و یک سبک زندگی کاملاً بیگانه و حقنهگر با یک پروداکشن قوی، در برابر مخاطب قرار گرفته است.
👈 سریال «رهایم کن» بمراتب مزخرفتر است («مزخرف» واژهی اهانتبار و نافصیح نیست؛ یعنی مفهوم تهی، که زینت شده است) 👇👇
👈 سریال «نیوکمپ» که بطور علنی و دقیق دارد یک «سبک زندگی بیریشه» را «شوخیشوخی» ترویج میکند. همه عناصر «زندگی نادیندار» در آن جا گرفته است. حتی حیوان خانگی بوزینه را هم در حاشیه، خیلی رندانه به میان آورده و مخاطب مستأصل و نیازمند به طنز و رهایِش از زندگی پرمشغله، را گوشهی رینگ گیر میکشد و آمپول محتوای آلودهی خود را در رگ او تزریق میکند.
✅ این «ایران دوم دروغین» را دارند برای ملت ما (ملت امام حسین علیهالسلام) خوب و پیوسته حقنه میکنند، سؤال این است که آیا مسئولان خوابند یا لالاند یا خائن؟ کدام پاسخ درست است؟ چه باید کرد؟
حمید رجایی
زمستان ۱۴۰۲
🆔 @tolooemehr
هدایت شده از تداوم انقلاب اسلامی
#تلوزیون بایددور بسته #سلبریتی های خودساخته را بشکند و #مردم_عادی را در برنامه سازی بیشتر مشارکت دهد.
دلیلی ندارد فرهنگ مردم را حتما از سوراخ سوزن هنر یک جریان خاص عبور دهیم.
بسترسازی، شناسایی و توانمندسازی استعدادهاي فرهنگی و هنری توده مردم نیازمند طرح و برنامه جدی است.
جریان هنری ای که خود را صرفا با شاخصهای هنر غربی تنظیم کند توان بازنمایی فرهنگ ایرانی را ندارد.