📝 سهمیهبندی هوش مصنوعی توسط آمریکا/ ایران به طور کامل از دریافت این فناوری منع می شود
🔸رویترز: دولت آمریکا اعلام کرد که محدودیتهای بیشتری بر صادرات تراشههای هوش مصنوعی و فناوریهای مرتبط اعمال خواهد کرد.
🔸این مقررات جهان را به سه سطح تقسیم میکند. حدود ۱۸ کشور، از جمله ژاپن، بریتانیا، کره جنوبی و هلند، اساساً از قوانین معاف خواهند بود.
🔸حدود ۱۲۰ کشور، از جمله سنگاپور، عربستان و امارات، با محدودیت مواجه خواهند شد و کشورهایی که تحت تحریم تسلیحاتی هستند مانند روسیه، چین و ایران بهطور کامل از دریافت این نوع فناوری منع خواهند شد./ فارس
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد
محققان چینی از مؤسسه مهندسی چونگکینگ، راهکاری نوین ارائه دادهاند که ترکیبی از هوش مصنوعی پیشرفته و فناوری ارتباط وسیله نقلیه با همه چیز (V2X) است.
این فناوری به وسایل نقلیه و زیرساختهای جادهای اجازه میدهد که اطلاعاتی درباره شرایط لحظهای جاده و وضعیت ترافیک را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
وسایل نقلیه میتوانند اطلاعاتی همچون سرعت، موقعیت مکانی و شرایط ترافیکی را با چراغهای راهنمایی و دیگر زیرساختهای هوشمند به اشتراک بگذارند.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
📝 سونامی کتابهای تولید شده با هوش مصنوعی در راه است/ ضرورت تدوین استاندارد برای کتابهای مصنوعی
مدرس روزنامهنگاری، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه علوم ارتباطات با هشدار دادن نسبت به در راه بودن سونامی کتابها و مقالاتِ صرفاً تولیدشده با هوش مصنوعی گفت: متولیان حوزه کتاب، بخشهای ناظر حوزه کتاب در وزارت ارشاد، ناشران و… در این خصوص هوشیار باشند و به تدوین استانداردهایی برای ارزیابی محتوای تولید شده با هوش مصنوعی اقدام کنند.
الهام بهروزی: هوش مصنوعی بهعنوان یکی از بزرگترین برندهای تکنولوژی در سالهای اخیر توانسته در بسیاری از ابعاد زندگی بشری انقلابی برپا کند و به کنشگری بپردازد. یکی از حوزههایی که هوش مصنوعی بهویژه در دو سه سال اخیر به آن ورود کرده، صنعت تولید محتوا است که افسار کار را کمکم از دست انسان گرفته و با کمترین زمان، متن درخواستی اپراتور را در اختیارش میگذارد.
این نقشآفرینی هوش مصنوعی در حوزه تولید محتوا تنها به تولید مقالات فستفودی و سرعتی خلاصه نشده، بلکه پایش به حوزه تولید کتاب نیز باز شده است. کتابهایی که بهقول مدرسان کارگاههای «تولید کتاب با هوش مصنوعی»، تنها با یک کلیک در کمترین زمان و با کمترین انرژی از سوی نویسنده تنها با پاسخ دادن به چند سوال تولید میشوند! کتابهایی که در ظاهر باکیفیت و سنجیده نوشته شدهاند اما چون استانداردهایی از سوی متولیان حوزه کتاب برای چنین تولیداتی معین نشده، مشخص نیست که تا چه اندازه محتوای کتابهای تولیدشده با هوش مصنوعی، استاندارد هستند یا خیر؟
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
قانون منع فروش پردازنده هوش مصنوعی به کشورهای هدف توسط بایدن اعلام شد
سهام انویدیا (NVDA) روز دوشنبه پس از انتشار قانون صادرات به روز شده توسط دولت بایدن با هدف کنترل جریان تراشههای هوش مصنوعی به «دشمنانی» مانند چین، تقریباً 2 درصد کاهش یافت.
کاخ سفید گفت این قانون میزان تراشه های هوش مصنوعی به نام GPU (واحدهای پردازش گرافیکی) را که می توانند توسط اکثر کشورها بدون مجوز خاص سفارش داده شوند، محدود می کند. سفارشهای کوچکتر از 1700 پردازنده گرافیکی یا کمتر در سقف صادرات به حساب نمیآیند.
کاخ سفید روز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: هوش مصنوعی به سرعت در حال تبدیل شدن به مرکز قدرت امنیتی و اقتصادی است. "ایالات متحده باید قاطعانه عمل کند تا این انتقال را با اطمینان از اینکه فناوری ایالات متحده زیربنای استفاده جهانی از هوش مصنوعی است و دشمنان نمی توانند به راحتی از هوش مصنوعی پیشرفته سوء استفاده کنند، عمل کند."
➖➖➖➖➖
🗳@hoomad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارمندان دیجیتال، انقلاب بعدی در نیروی کار
هوش مصنوعی دیگر فقط یک ابزار نیست - انقلاب بعدی نیروی کار است!
جنسن هوانگ، مدیر عامل انویدیا، در طول سخنرانی ویژه خود در اجلاس هوش مصنوعی ژاپن، چشم انداز جسورانه ای را برای عوامل هوش مصنوعی به عنوان «کارمندان دیجیتال» معرفی کرد – سیستم های هوش مصنوعی تخصصی که در کنار انسان ها در سراسر صنایع کار خواهند کرد.
✅ عوامل هوش مصنوعی نقش هایی را در بازاریابی، پشتیبانی مشتری، زنجیره تامین، طراحی تراشه، توسعه نرم افزار و کشف دارو بر عهده خواهند داشت
✅ آنها با خودکارسازی کارهای پیچیده با هوش انسان مانند، صنایع را متحول خواهند کرد
✅ انویدیا در خط مقدم این انقلاب است و نحوه عملکرد کسب و کارها را تغییر می دهد
💡 چرا این مهم است:
🔹 آیا کارمندان دارای هوش مصنوعی آینده کار هستند؟
🔹 آیا این می تواند جایگزین میلیون ها شغل شود یا فرصت های جدیدی ایجاد کند؟
🔹 چشم انداز هوانگ نشان دهنده تغییر به سمت یکپارچه سازی کامل هوش مصنوعی است
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز تعریف کار با ظهور عامل های هوشمند
مارک بنیوف، مدیرعامل Salesforce میگوید این شرکت ممکن است در سال 2025 مهندس نرمافزار جدیدی را به دلیل بهرهوری باورنکردنی از عوامل هوش مصنوعی استخدام نکند.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقلابی در رباتیک با هوش مصنوعی
تکامل باورنکردنی دستها و ذهنهای روباتیک که دقت خود را یاد میگیرند، تطبیق میدهند و کامل میشوند!
⚙️ از نگه داشتن اشیای شکننده مانند لیوان های چای گرفته تا دستکاری اشکال پیچیده
🎲 این ربات ها بازی را تغییر می دهند!
این رباتها چه حفظ تعادل، انجام وظایف پیچیده یا نمایش مهندسی شگفتانگیز باشد، آینده را دوباره تعریف میکنند
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
📝 هوش مصنوعی استدلالی OpenAI گاهیاوقات «چینی و فارسی فکر میکند» و هیچکس نمیداند چرا!؟
هوش مصنوعی OpenAI رفتاری عجیب از خود نشان داده که ذهن کاربران را درگیر کرده است زیرا گاهی به زبان چینی و حتی فارسی فکر میکند.
پساز انتشار مدل هوش مصنوعی استدلالی o1 شرکت OpenAI، کاربران متوجه پدیدهی عجیبی شدند: این مدل حتی در پاسخ به سؤالات انگلیسی، گاهیاوقات به زبانهای دیگری مانند چینی، فارسی یا زبانهای دیگر فکر میکند. مدل مذکور در فرآیند پاسخدهی، مراحل استدلالی خود را به زبان دیگری انجام میدهد و در نهایت پاسخ را به زبان اصلی سؤال ارائه میدهد.
به گزارش زومیت، ازنظر برخی متخصصان، چینی فکر کردن ChatGPT بهدلیل استفاده از دادههای چینی در فرآیند آموزش مدل است. شرکتهایی مانند OpenAI برای برچسبگذاری دادههای پیشرفتهی علمی و ریاضی از خدمات شرکتهای چینی استفاده میکنند. این برچسبها نقش کلیدی در یادگیری مدلها دارند و میتوانند به جانبداری یا تأثیر زبانی منجر شوند.
در مقابل، گروهی دیگر از کارشناسان باور دارند که انتخاب زبان ازطرف مدل، ارتباطی به دادههای چینی ندارد. آنها میگویند مدلها احتمالاً زبانهایی را انتخاب میکنند که برای انجام وظیفهای خاص، کارآمدتر باشند یا حتی بهطور تصادفی به این زبانها جابهجا میشوند. از آنجاکه مدلها کلمات را بهصورت توکن پردازش میکنند، تفاوتی میان زبانها برای آنها وجود ندارد.
نظریههای دیگر نشان میدهند که پاسخهای چینی ChatGPT میتواند نتیجهی الگوهای احتمالاتی باشد که مدل در طول آموزش خود فرا گرفته است. بهعنوان مثال، استفاده از زبان چینی برای محاسبات ریاضی بهدلیل کوتاهی و کارآمدی آن در برخی موارد میتواند کارآمدتر باشد.
درنهایت، بهدلیل پیچیدگی و شفاف نبودن فرآیند ساخت این مدلها، دلیل قطعی این رفتار مشخص نیست. بههمیندلیل کارشناسان بر اهمیت شفافیت بیشتر در نحوهی ساخت و آموزش سیستمهای هوش مصنوعی تأکید دارند تا بتوان علت چنین پدیدههایی را بهتر درک کرد.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
📝چگونه متن هوش مصنوعی را انسانی کنیم؟
از بهترین مبدل متن AI به انسان به صورت آنلاین برای انسانی کردن متن هوش مصنوعی خود استفاده کنید. AI Humanizer متن هوش مصنوعی ایجاد شده با ChatGPT یا Grammarly را به متنی شبیه انسان تبدیل می کند. همچنین می تواند متون هوش مصنوعی تولید شده توسط Bard، QuillBot و Jasper را تبدیل کند. انسان ساز هوش مصنوعی ما محتوای هوش مصنوعی را طوری تغییر می دهد که توسط هیچ آشکارساز هوش مصنوعی قابل شناسایی نباشد.
ابزار فوق العاده Humanize AI متن تولید شده توسط هوش مصنوعی شما را به متنی طبیعی تبدیل می کند. این مبدل متن AI به انسان، خروجی ChatGPT (یا سایر تولیدکنندههای متن هوش مصنوعی) را به متن ساده تبدیل میکند. انسانی کردن هوش مصنوعی بهترین راه حل برای دستیابی به اصالت 100٪ در محتوای شما است.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
📝 نخستین دموی سکوی ملی هوش مصنوعی ایران هفته آینده رونمایی میشود
مجتبی علیزاده، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، از رونمایی نخستین دموی سکوی ملی هوش مصنوعی ایران در هفته آینده خبر داد و گفت: تمرکز اصلی این سکو بر حوزه پزشکی و تشخیص خواهد بود و مراسم ویژهای به منظور رونمایی از آن برگزار خواهد شد. این دستاورد، نشاندهنده پیشرفتهای قابلتوجه کشور در زمینه هوش مصنوعی است.
وی با اشاره به یکی از اخبار مهم در فضای فناوری گفت: چند روز پیش خبری مبنی بر اینکه وزارت ارتباطات اولین پروانه اپراتور هوش مصنوعی را صادر خواهد کرد، منتشر شد. این اقدام به عنوان گام بزرگی در راستای توسعه زیرساختهای هوش مصنوعی در کشور تلقی میشود. این پروانه، دقیقاً همان انتظاراتی بود که در حوزه توسعه هوش مصنوعی میرفت و از وزارت ارتباطات بابت این گام ارزشمند تشکر میکنم.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
📝 تأثیر هوش مصنوعی بر ایجاد شغل در کشورهای مختلف جهان
نتایج نشان میدهد که چینیها نسبت به ایجاد مشاغل جدید توسط هوش مصنوعی در کشورشان خوشبینترین هستند، در حالی که مجارستانیها کمترین خوشبینی را دارند. بخش هوش مصنوعی چین رشدی را تجربه کرده است که این امر با حمایتهای دولتی همراه بوده است.
دو کشور آسیایی دیگر، اندونزی و تایلند، رتبههای دوم و سوم را در این فهرست به خود اختصاص دادهاند. از سوی دیگر، اروپا در فهرست کشورهایی که نسبت به تأثیر هوش مصنوعی بر بازار کار خوشبین نیستند، پیشتاز است. تنها ۲۹ درصد از مردم در لهستان و آلمان معتقدند که هوش مصنوعی مشاغل جدید زیادی ایجاد خواهد کرد و ۲۴ درصد در مجارستان فکر میکنند که این اتفاق محتمل است.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas