از موتور هوش مصنوعی RIT با هدف تسهیل توسعه و پیادهسازی اختراعات رونمایی شد
از موتور هوش مصنوعی RIT بهعنوان دستیاری در حوزه خلاقیت و نوآوری رونمایی شد. این موتور هوشمصنوعی قرار است فرآیند ایدهپردازی و نوآوری را در کنار توسعه و پیادهسازی اختراعات تسهیل کند.
همچنین موتور هوش مصنوعی RIT با اتوماسیون و خودکارسازی فعالیتها و وظایف روتین باعث افزایش بهرهوری میشود و با ارائه تحلیلهای هوشمند و پیشنهادات خلاقانه بهعنوان یک دستیار قابل اتکا، حوزه خلاقیت و نوآوری را متحول خواهد کرد.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
رقیب نورالینک با قراردادن ۴٠٩۶ الکترود در مغز، رکوردشکنی کرد
شرکت تراشه مغزی Precision Neuroscience اعلام کرده با قراردادن ۴٠٩۶ الکترود عصبی در مغز، رکورد جدیدی را در این زمینه ثبت کرده است. رکورد ثبتشده قبلی در این مورد، ٢٠۴٨ الکترود بوده است که سال گذشته به ثبت رسید.
این چهاردهمین باری است که Precision دستگاه خود را روی مغز انسان قرار میدهد. همچنین این شرکت انتظار دارد تا سال ٢٠٢۵ بتواند اولین دستگاهش را وارد بازار کند.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
دو گروه رسانهای بزرگ تفاهمنامهای با شرکت سازنده هوش مصنوعی ChatGPT امضا کردند
شرکت OpenAI با دو گروه رسانهای بزرگ The Atlantic و Vox Media توافقنامهای امضا کرده است که بهموجب آن میتواند از مقالههای این دو رسانه بزرگ برای آموزش چتبات خود استفاده کند.
شرکت اوپن ای آی با سرعت درحال امضا کردن تفاهمنامه با رسانههای مختلف است تا بتواند از محتواهای آنها برای آموزش هوش مصنوعی خود استفاده کند.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
اولین زیستپردازنده جهان با بافت مغز انسان ساخته شد؛ میلیونها برابر کممصرفتر
یک استارتاپ سوئیسی با نام FinalSpark، پلتفرم آنلاینی را راهاندازی کرده است که به 16 ارگانوئید مغز انسان دسترسی از راه دور فراهم میکند. همچنین به گفته این شرکت، زیستپردازندههایی مانند این سیستم «میلیونها برابر کمتر از پردازندههای دیجیتال سنتی انرژی مصرف میکنند».
عملکرد Neuroplatform در حال حاضر به معماری متکی است که از آن بهعنوان «wetware» یاد میشود و در آن سختافزار، نرمافزار و زیستشناسی با یکدیگر ترکیب شدهاند.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
1403-02-20 فقه هوش مصنوعی-21.mp3
21.76M
#فقه_هوش_مصنوعی ( ۲۱ )
استاد #مفیدی یزدی
➖➖➖➖➖
🏷 بحثی از نمادگذاری برای ظهور معنا در سطح پایه
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
1403-02-27 فقه هوش مصنوعی-22.mp3
17.18M
#فقه_هوش_مصنوعی ( ۲۲ )
استاد #مفیدی یزدی
➖➖➖➖➖
🏷 هوش پایه محور در دستهبندی قبل از گیاه قرار میگیرد ؟ جسمٌ دراکٌ | نامٍ حساسٌ متحرکٌ بالإراده
🏷 دو مدل غموض ترکیب
🏷 فلسفه هوش مصنوعی و دست به کد بودن
🏷 ترکیب مولکول آب و جزء لایتجزی
🏷 ترکیبات غامضی که در مسیر ترکیب، جزء لایتجزی درست میکند و ترکیبات غامضی که در مسیر ترکیب، جزء لایتجزی درست نمیکند
🏷 علامه طباطبایی [ قُدَّسَ سِرّه ] در المیزان جلد چهارم صفحه ۹۶ : و هذه الرابطه الحقیقیه بین الشخص و المجتمع لا محالة تودی الا کینونة الاخری
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
1403-03-03 فقه هوش مصنوعی-23.mp3
21.4M
#فقه_هوش_مصنوعی( ۲۳ )
استاد مفیدی یزدی
➖➖➖➖➖➖
🏷 ادامه بررسی اصالت فرد و جامعه
🏷 چه ترکیبی ما را به جزء لایتجزی میرساند؟ متشابه الاعضاء یا غیر متشابه الاعضاء ؟
🏷 کلگرایی و نوظهورگرایی
🏷 دور معی و تابلو ؛ شاهدانی بر کلگرایی
🏷 عملگر ریاضی؛ ترکیب متشابه الاجزاء،
عملگر منطقی؛ ترکیب غیر متشابه الاجزاء
🏷 داشتن هدف؛ جزء لایتجزی هوش مصنوعی
🏷 من پایه محور؛ جزء لایتجزی در هوش مصنوعی قوی
➖➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
چین اولین شهرک بیمارستانی هوش مصنوعی را برای درمان بیماران در دنیای مجازی افتتاح کرد
محققان «دانشگاه چینهوا» اخیراً در این دنیای مجازی، «Agent Hospital» را راهاندازی کردهاند، جایی که تمام پزشکان، پرستاران و بیماران توسط عوامل هوشمندی کنترل میشوند که از مدلهای زبانی بزرگ (LLM) پشتیبانی میکنند و میتوانند بهطور مستقل با یکدیگر تعامل داشته باشند.
➖ پزشکان هوش مصنوعی میتوانند ۱۰۰۰۰ بیمار را در چند روز درمان کنند، کاری که پزشکان واقعی آن را حداقل در دو سال انجام میدهند. «لیو یانگ»، رهبر این تیم تحقیقاتی میگوید که این روش نوآورانه باعث میشود تا پزشکان واقعی نیز بتوانند بیماران را بهصورت مجازی درمان کنند.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
گوگل صحت اسناد افشاشده درباره اسرار موتور جستجوی خود را تأیید کرد
روز گذشته اسنادی ۲۵۰۰ صفحهای در اینترنت منتشر شد که حاوی اسرار الگوریتم موتور جستجوی گوگل بود و نحوه عملکرد آن را توضیح میداد. درحالیکه گوگل روز گذشته واکنشی به این اسناد نشان نداده بود، حالا بهطور رسمی اعلام کرده که این اسناد واقعی و معتبر هستند.
این اسناد جزئیاتی درباره اطلاعاتی که گوگل ردیابی میکند، ارائه میدهد و الگوریتم جستجوی گوگل از برخی از این اطلاعات استفاده میکند. درحقیقت این اسناد درباره یکی از مهمترین سیستمهای دنیای اینترنت اطلاعاتی در اختیار ما قرار میدهد که البته ابهاماتی هم در آن وجود دارد
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
تحقیق جدید: کودکان ظاهراً به رباتها بیشتر از انسانها اعتماد دارند
معمولاً در انیمیشنها شاهد دوستی بین کودکان و رباتها هستیم و حالا دانشمندان در تحقیق جدید خود که روی 111 یازده کودک بین 3 تا 6 سال انجام شده است، ادعا کردهاند که کودکان در مجموع بیشتر به ربات ها اعتماد دارند تا انسانها.
علاوه بر این، کودکان تمایل بیشتری داشتهاند که اسرار خود را با رباتها در میان بگذارند و با آنها دوست شوند. همچنین کودکان از جایگزینی معلمها با رباتها استقبال کردهاند.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
دانشمندان در حال توسعه ابزار هوش مصنوعی برای پیشبینی سرطان هستند
استفاده از #هوش_مصنوعی در صنعت مراقبتهای بهداشتی بسیار دشوار است و همچنین خطرات منحصربهفردی را به همراه دارد. حالا استارتاپ حوزه بیوتکنولوژی Valar Labs که ٢٢ میلیوندلار سرمایه دریافت کرده است، ابزاری را در دست تولید دارد که با کمک هوش مصنوعی میتواند بیماریهای خاص و سرطان ها را پیشبینی کند.
یکی از نکات قابلتوجه این ابزار، استفاده از یک هوش مصنوعی بصری (یا مدل بینایی کامپیوتری) برای پیشبینی است که توسط هزاران تصویر بافتشناسی از بیماران سرطانی آموزش دیده است.
با این حال، محققان اعلام کردهاند که با استفاده از هوش مصنوعی فقط تلاش داشتهاند تا به پاتولوژیستها کمک کنند و میتوان آن را بهعنوان یک «میکروسکوپ هوشمند» در نظر گرفت که اندازهگیریهای دقیقی در مورد آسیب سلولی، پاسخ ایمنی و ساختارهای دیگر ارائه میکند.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas
شرکت OpenAI از هوش مصنوعی ChatGPT Edu برای دانشگاهها و مدارس رونمایی کرد
شرکت OpenAI از نسخه جدید ChatGPT با نام ChatGPT Edu رونمایی کرد که بهطور خاص برای دانشجویان، دانشگاهیان و اساتید طراحی شده است. این مدل «برای مراکز آموزشی طراحی شده است که میخواهند هوش مصنوعی را بهطور گستردهتری در دسترس دانشآموزان و جوامع دانشگاهی خود قرار دهند.»
مدل ChatGPT Edu به جدیدترین مدل زبانی بزرگ این شرکت، یعنی GPT-4o دسترسی دارد. OpenAI ادعا میکند که این مدل در تفسیر متن، کدنویسی و ریاضیات، تجزیهوتحلیل مجموعه داده و امکان دسترسی به وب بسیار بهتر از نسخههای قبلی خود عمل میکند.
➖➖➖➖➖
🗳@hoomas