همه مے گویند :
میان عده اے با ڪلاس
امل بودن جرأتــ مے خواهد...
اما من مے گویم :
میان عده اے حرمتـ شڪن
حـرمتــ نگـہ داشتن , شجاعتــ استــ.
شیرزن !
به خودتــ ببال
بدان کـہ از میان عده ے ڪثیرے
لیـــاقـتـ داشتے ڪـہ مدافع
چـادر مــ💚ــادر باشے.
#چادر_امانت_مادر.س.
#حرمت_حریم
🔴مراسم صهیون تحقیر کن ایران در روسیه
🔹سفارت ایران در روسیه در روز ارتش میزبان وابستگان نظامی بیش از 80 کشور بوده و به تشریح عملیات وعده صادق پرداخته
🔹به زبان ساده ارشد نظامیای ۸۰تاکشور بردیم توسفارتمون تو روسیه و اونجا نحوه تحقیر جهود رو براشون قشنگ بارسم شکل و نمودار و..تشریح دادیم
این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیس😁
🇮🇷ایران به زبان عبری توئیت زده: گفته بودیم که نباید یه تیر به سمت ما بیاید😏
دوباره شب بیداری😎
#عملیات_روانی
📊 بررسی آماری انتشار محتوا در فضای مجازی پیرامون مسئله حمله سپاه پاسداران(وعده صادق)به مواضع رژیم صهیونیستی
بازه زمانی (7ساعت گذشته)
#داده_نما
🔘 توییتر
توئیت: 96,954
کاربر فعال: 45,271
ریتوئیت: 715,779
لایک: 4,109,181
#️⃣ هشتگ های برتر مرتبط با مساله:
#تنبیه_متجاوز/#انتقام_سخت/#وعده_صادق
🔘 تلگرام
پست:192,679
کانال های فعال: 43,644
بازدید: 267,116,246
پست تولیدی: 162,685
#️⃣ ابرکلمات برتر مرتبط با مساله:
اسرائیل/رژیم صهیونیستی/سپاه پاسداران
🔘 اینستاگرام
تعداد پست:24,382
صفحات فعال: 12,160
بازدید ویدئو: 14,822,975
لایک: 9,485,368
کامنت: 521,800
#️⃣ ابرکلمات برتر مرتبط با مساله:
اسرائیل/جمهوری اسلامی/لبنان
🔘 روبیکا
پست:32,502
کانال های فعال: 3,976
بازدید:81,374,211
پست تولیدی:28,348
#️⃣ ابرکلمات برتر مرتبط با مساله:
رژیم صهیونیستی/اسرائیل/سپاه پاسداران
#ایران_سرفراز
به نقل از اتاق رصد فضای مجازی صدا و سیما
🚨 علائم مجروحین جنگ رسانهای دشمن
✍ حمید سوسن آبادی (اراک)
#محتوای_دریافتی
1️⃣ اگر کسی بیشتر به اخبار منفی کشور،
مثل فسادها و مشکلات علاقه دارد و اخبارش را برای دیگران هم میفرستد، بدون آنکه پاسخ به شبهات را توجه کند و عاقلانه و منطقی برخورد کند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
2️⃣ اگر در دور هم نشینیها و مهمانیها بیش از آنکه از موفقیتها و پیشرفتهای کشور بگوید و بشنود، از نقاط منفی کشورش میگوید و میشنود، تیر خورده ولی متوجه نیست.
3️⃣ اگر سخنرانی دیگران یا زاویه داران و مخالفین با نظام را با دقت گوش می دهد، اما سخنرانی رهبری را نه، تیر خورده ولی متوجه نیست.
4️⃣ اگر به جای حمایت و بیان دستاوردهای نظام، فقط روی فسادهای ریز و درشت دست میگذارد، تیر خورده ولی متوجه نیست.
5️⃣ اگر پیشرفتهای کشورهای بیگانه را با ضعفهای کشورش مقایسه میکند و با این مقایسه جُک میسازد و میخندد و میخنداند و به جای تعریف از پیشرفتهای کشورش، اعتراض و انتقاد به اشکالات ریز و درشت برایش مُد شده و به گفتن آنها افتخار میکند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
6️⃣ اگر بدون تفکیک میان مسئولان خدوم، و خائن نظام، همه را متهم کرده و میگوید «مسئولان چنین و مسئولان چنان»، تیر خورده ولی متوجه نیست.
7️⃣ اگر مقابله بی امان قوه قضاییه با فساد را که با به سامان رساندن سالانه 15 میلیون پرونده رکورد زده، نمیبیند، اما اخبار فساد در این قوه را بیشتر و پررنگتر میبیند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
8️⃣ اگر نمیبیند که قوه قضاییه، توانسته معاون اول رییس جمهور، رییس دفتر رییس جمهور، معاون رییس جمهور، برادر رییس جمهور، پسر و دختر رییس جمهور، وزیر، دختر وزیر، داماد وزیر، معاون وزیر، معاون رییس قوه قضاییه، پسر معاون رییس قوه قضاییه و مسئولان دیگر ... را محاکمه و مجازات کند، اما فقط کسانی را که به هر دلیلی هنوز محاکمه نکرده، میبیند و جیغ میکشد که چرا قوه قضائیه به فساد مسئولان رسیدگی نمیکند؟ ، تیر خورده ولی متوجه نیست.
9️⃣ اگر رویشهای مذهبی و انقلابی متعدد جوانان را نمیبیند و فقط فاسد شدن عدهای از جوانان را میبیند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
👈 اگر همه یا بخشی از اینها را با هم دارد، نه تنها تیر خورده، بلکه در میدان مین دشمن گرفتار شده است. اسیر میدان جنگ رسانهای، دیگر سرباز دشمن است نه مجروح جبهه خودی. هرچند مجروحین این جنگ هم بازیکن زمین دشمنند!
🌀 و اما چرا در دام رسانهای دشمن افتاده و ناخواسته سرباز دشمن شده ؟
✅ خدا در قرآن پاسخ میدهد : «اِنْ تَتَّقوا الله یَجْعَلْ لَکُمْ فُرقانا. اگر اهل تقوا شوید و از دستورات الهی اطاعت کنید، خدا به شما بصیرت و قدرت تشخیص حق از باطل می دهد» بنابراین کسیکه این قدرت تشخیص را نداشت و در دام رسانههای دشمن افتاد و سرباز آنها شد، باید بداند که از اهل تقوا بودن، فاصله گرفته است و باید با مراقبت خود را نجات دهد.
#ایران_سرفراز
#حرمت_حریم
🌐
ما کمین خوردهایم!
✍ سید علیرضا آلداود
#محتوای_دریافتی
🔸چند وقت قبل داشتم در حوزه شناختی گیم استریمیرها را در شبکه اجتماعی دیسکورد، پیام رسان تلگرام و آپارات بررسی میکردم. انتشار نتایجش بماند برای بعد، اما یک جنگ شناختی ادراکی در آنجا وجود دارد که یا عامدانه یا از روی غفلت به آن پرداخته نشده است.
🔻دیدن وضعیت امروز این نوجوانان عمدتا ۱۲ تا ۱۸ ساله در این فضای مسموم و تحت مدیریت منافقین، ضد انقلاب ، پهلویستها، یگان ۸۲۰۰ رژیم صهیونسیتی و مرکز اعتدال عربستان مرا یاد این جملهی سال ۹۵ رهبر حکیم انقلاب اسلامی انداخت که ایشان فرمودند: فضای مجازی قتلگاه جوانان و نوجوانان شده است.
🔻در اصطلاحات رایج نظامی وقتی نیرویی در کمین گرفتار میشود به آن کمین کشتارگاه یا قتلگاه میگویند! امروز هم نوجوانان و جوانان ما در شبکههای اجتماعی آمریکایی - صهیونسیتی در جنگ ترکیبی و شناختی در کمین گرفتار شدهاند و دارد ذهن و قلبشان به مسلخ میرود.
🔻یک نگاه به آمار نوجوانان حاضر در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ نیز نشان میدهد دشمن یکی از نقاطی که بسیار روی آن برای این جنگ ترکیبی و شناختی حساب کرده است، همین ول بودن فضای مجازی ول و رها و حضور بی ضابطه شبکههای اجتماعی و ارتباطی آمریکایی-صهیونیستی در کشور بخصوص فضای بازیهای برخط است. از وجود میلیونها فیلترشکن که اتفاقا از طرف دشمن پشتیبانی فنی - مالی میشود هم نباید غافل شد.
🔻این کمین دیر یا زود دامن هویت، فرهنگ، اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی ما را در صورت عدم ورود هوشمندانه ما خواهد گرفت با هدفگیری ذهن و قلب سرمایه اجتماعی در کشور، مخصوصا که امروز قشر نوجوان و جوان ما با فقر سواد رسانهای حضور هیجانی - احساسی در این شبکهها دارند.
🔻در بیانیه گام دوم انقلاب نیز رهبر انقلاب به این موضوع در ۲۲ بهمن ۹۷ اشاره کردهاند که هیچ جای توجیهی برای در کمین گرفتار کردن سرمایه اجتماعی کشور باقی نمیگذارد.
رهبر انقلاب در قسمتی از بیانیه میفرمایند:
💠ابزارهای رسانهای پیشرفته و فراگیر، امکان بسیار خطرناکی در اختیار کانونهای ضدّ معنویّت و ضدّ اخلاق نهاده است و هماکنون تهاجم روزافزون دشمنان به دلهای پاک جوانان و نوجوانان و حتّی نونهالان با بهرهگیری از این ابزارها را به چشم خود میبینیم. دستگاههای مسئول حکومتی دراینباره وظایفی سنگین بر عهده دارند که باید هوشمندانه و کاملاً مسئولانه صورت گیرد. و این البتّه به معنی رفع مسئولیّت از اشخاص و نهادهای غیرحکومتی نیست. در دورهی پیشِرو باید دراینبارهها برنامههای کوتاهمدّت و میانمدّت جامعی تنظیم و اجرا شود؛ انشاءالله.
✅کاش حاج قاسم فضای مجازی داشتیم تا ملت را از کمین صهیونسیتهای داخلی و خارجی نجات دهد! کاش...
برگرفته از کانال جنگ شناختی
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
#دشمن_شناسی
زندانی بدون دیوار | منفیگرایی میتواند کشنده باشد
در پی جنگ کره، دکتر ویلیام مایر – که بعدها سمت روانپزشک ارشد ارتش آمریکا را بر عهده گرفت – هزار زندانی آمریکایی را که در بازداشتگاههای کرهی شمالی نگهداری شده بودند مورد مطالعه و بررسی قرار داد.
او به طور خاص، علاقهمند بود که یکی از شدیدترین و مخربترین ابزارهای جنگ روانی ثبتشده در تاریخ را بررسی کند؛ شیوهای که اثرات ویرانگری روی سربازان به جا گذاشته بود.
سربازان آمریکایی در بازداشتگاههایی نگهداری میشدند که بر اساس عُرف، نمیشد آنها را نامتعارف یا بیرحمانه توصیف کرد. اسیران در آنها از غذای کافی، آب و سرپناه بهرهمند بودند و در معرض هیچیک از تکنیکهای شکنجهی فیزیکی که در آن زمان رایج بود (مثلاً فشار دادن بریدهی چوب بامبو به زیر ناخنها) قرار نمیگرفتند.
در واقع میتوان گفت تعداد موارد گزارششدهی تعرض فیزیکی در بازداشتگاههای کرهی شمالی، کمتر از هر بازداشتگاه جنگی دیگری بوده که در تاریخ ثبت شده است.
پس چرا بسیاری از سربازان آمریکایی در این کمپها میمردند؟
بازداشتگاه آنها با سیمخاردار احاطه نشده بود. نگهبانان مسلح، دور تا دور بازداشتگاه نایستاده بودند. اما هیچ سربازی تلاشی برای فرار انجام نداد. علاوه بر اینها، این مردان مکرراً به درجهی نظامی افراد ارشدتر خود بیاحترامی میکردند و به یکدیگر متعرض میشدند. در مقابل، گاهی حتی روابط نزدیکی با کرهایهایی که آنها را اسیر کرده بودند برقرار میکردند.
وقتی که بازماندگان آزاد شده و در اختیار صلیب سرخ ژاپن قرار گرفتند، به آنها این فرصت را دادند که با عزیزانشان تماس بگیرند و بگویند که زندهاند. اما افراد بسیار کمی حاضر شدند چنین تماسی را برقرار کنند.
این سربازان، حتی پس از برگشت به خانه، رابطهی دوستی یا هر جنس دیگری از رابطه را میان یکدیگر حفظ نکردند. دکتر مایر در توصیف این وضعیت چنین میگفت: «آنها بدون هرگونه سیمان و فولاد، زندانی یک سلول انفرادی باقی ماندند.»
مایر یک بیماری جدید را در بازداشتگاههای سربازان کشف کرد: «ناامیدی مفرط.» این عادی شده بود که سربازان، داخل آلونکهای خودشان بخزند و ناامیدانه به در و دیوار خیره شوند و هیچ تلاشی برای زنده ماندن و بقا به خرج ندهند. یک گوشه بنشینند، لحاف روی سرشان بکشند و پس از یکی دو روز بمیرند.
سربازان به این وضعیت میگفتند: «بُریدن.» [ فلانی هم بُرید. ] پزشکان این وضع را «میراسموس» نامگذاری کردند. یا به زبان مایر: «رها کردن مقاومت» و «انفعال.»
مایر گزارش داد که کرهایها با چهار تاکتیک زیر کاری میکردند که اسیران، از «حمایت عاطفیِ ناشی از ارتباطات بینفردی» بهرهمند نشوند:
🔻 جاسوسی:
برای تشویق به جاسوسی، هر وقت یک سرباز جاسوسی یک سرباز دیگر را میکرد، به او جوایزی مثل سیگار میدادند. اما نه جاسوس و نه فردی که از او جاسوسی شده بود، تنبیه نمیشدند.
تشویق به جاسوسی [ با این هدف نبود که افراد خاطی شناسایی شوند، بلکه ] به این قصد بود که رابطهی میان اسرا نابود شده و در هم شکسته شود. زندانبانها فهمیده بودند که وقتی اسیران هر روز از مخزن رفاقتشان چیزی بردارند، در نهایت همهشان آسیب خواهند دید و لطمه خواهند خورد.
🔻 انتقاد از خود
برای ترویج انتقاد از خود، زندانبانها سربازان را در گروههای ده دوازده نفری دور هم جمع میکردند و تکنیکی را به کار میبردند که مایر آن را «شکل فاسدِ گروهدرمانی» مینامید.
در این جلسات از هر نفر میخواستند که روبروی جمع بایستد و به همهی کارهای بدی که انجام داده (و همهی کارهای خوبی که میتوانسته انجام بدهد و انجام نداده) اعتراف کند.
نکتهی کلیدی تاکتیک اعتراف در این بود که سربازان برای کرهایها اعتراف نمیکردند، بلکه در مقابل همگروههای خودشان اعتراف میکردند. با این روش، به شکلی ظریف و زیرکانه، علاقه و مراقبت و احترام و پذیرش اجتماعی در میان سربازان کاهش مییافت. اسیرکنندگان با این شیوه، محیطی ساخته بودند که مخزن حسننیت آن جمع را به شکلی دائمی و ظالمانه خالی میکرد.
مایر گزارش داد که کرهایها با چهار تاکتیک زیر کاری میکردند که اسیران، از «حمایت عاطفیِ ناشی از ارتباطات بینفردی» بهرهمند نشوند:
🔻 جاسوسی:
برای تشویق به جاسوسی، هر وقت یک سرباز جاسوسی یک سرباز دیگر را میکرد، به او جوایزی مثل سیگار میدادند. اما نه جاسوس و نه فردی که از او جاسوسی شده بود، تنبیه نمیشدند.
تشویق به جاسوسی [ با این هدف نبود که افراد خاطی شناسایی شوند، بلکه ] به این قصد بود که رابطهی میان اسرا نابود شده و در هم شکسته شود. زندانبانها فهمیده بودند که وقتی اسیران هر روز از مخزن رفاقتشان چیزی بردارند، در نهایت همهشان آسیب خواهند دید و لطمه خواهند خورد.
🔻 انتقاد از خود
برای ترویج انتقاد از خود، زندانبانها سربازان را در گروههای ده دوازده نفری دور هم جمع میکردند و تکنیکی را به کار میبردند که مایر آن را «شکل فاسدِ گروهدرمانی» مینامید.
در این جلسات از هر نفر میخواستند که روبروی جمع بایستد و به همهی کارهای بدی که انجام داده (و همهی کارهای خوبی که میتوانسته انجام بدهد و انجام نداده) اعتراف کند.
نکتهی کلیدی تاکتیک اعتراف در این بود که سربازان برای کرهایها اعتراف نمیکردند، بلکه در مقابل همگروههای خودشان اعتراف میکردند. با این روش، به شکلی ظریف و زیرکانه، علاقه و مراقبت و احترام و پذیرش اجتماعی در میان سربازان کاهش مییافت. اسیرکنندگان با این شیوه، محیطی ساخته بودند که مخزن حسننیت آن جمع را به شکلی دائمی و ظالمانه خالی میکرد.
🔻 در همشکستن وفاداری به کشور
سومین تاکتیک، با هدف در هم شکستن وفاداری به کشور و فرماندهان ارشد بهکار گرفته میشد. آنها به شکلی آرام و بیرحمانه، به تدریج تبعیت سربازان نسبت به فرماندهان ارشد خود را تضعیف کردند و از بین بردند.
در حدی که در یک مورد، یک فرمانده اسیر به یکی از سربازانش گفت که از آب شالیزار ننوشد. چون ارگانیسمهای موجود در آب او را خواهد کشت. سرباز به فرمانده نگاه کرد و به او یادآوری کرد: «رفیق. تو دیگه الان فرمانده نیستی. تو فقط یه زندانی بدبخت مثل خودمی. تو مراقب خودت باش، منم مراقب خودم هستم.» سرباز چند روز بعد، مُرد.
در موردی دیگر، چهل نفر ایستادند و ناظر بودند که یکی از رفقایشان، سه سرباز به شدت مریض را از خوابگاه به بیرون پرت میکند تا بمیرند. چرا هیچکدام از این چهل نفر کاری نکردند؟ چون «به آنها ربطی نداشت.» رابطهی میان سربازان در هم شکسته شده بود و دیگر به وضعیت یکدیگر اهمیتی نمیدادند.
🔻 اخبار منفی و بازهم اخبار منفی
* اما خالصترین و خبیثانهترین تاکتیکی که استفاده می کردند و مقصود اصلی ما از انتشار این متن در کانال همین است، عبارت است غرق کردن ایشان در اخبار و احساسات منفی
به عنوان مثال اگر برای یک سرباز اسیر، نامهی حمایتآمیز از خانه ارسال میشد، آن نامه را نگه میداشتند و به او نمیدانند [ و حتی نمیگفتند چنین نامهای دریافت شده است ].
اما اگر نامهای با محتوای منفی به اردوگاه میرسید، مثلاً فوت بستگان، یا اینکه همسر اسیر از زنده بودن او قطع امید کرده و قصد ازدواج با فرد دیگری را دارد، بلافاصله نامه را به دست سرباز میرساندند.
در حدی که صورتحسابهای پرداختنشدهای را که از ادارههای وصول مطالبات ارسال میشد، چنان به سرعت به دست اسیران تحویل میدادند که تاریخ تحویل با تاریخ ارسال، دو هفته هم فاصله نداشت.
و این دقیقا همان کاری است که خواسته یا ناخواسته بسیاری از رسانههای بیگانه یا حتی داخلی به آن دامن می زنند انتشار اخبار منفی به بهانههایی از جمله گفتن واقعیتها، انتقاد، افشاگری و ...
آیا بهتر نیست که ما هم اگر با خبر خوبی مواجه شدیم، اون رو برای دوستانمان ارسال کنیم؟!
👈 #اخبار_خوب_و_امیدوار_کننده 👉
.