7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیماری قارچ سفیدک انگو
🍇🍇🍇
📌📌📌 اطلاعیه در رابطه با گوگرد پاشی در باغات انگور
👈 تمامی انگور کاران عزیز توجه داشته باشید که پاشش گوگرد به شکل گوگرد پودری (گل گوگرد)، یا سولفور یا گوگرد مایع از الزامات یک باغ انگور است.
این عمل سبب پیشگیری از بسیاری از آفات و بیماریهای درختان #انگور میشود ، از جمله:
👈 سفیدک پودری مو ، پوسیدگی خوشه تاک، کنه مو و ....
❇️در سه نوبت بایستی این کار صورت گیرد:
1⃣ قبل از ظهور غنچه و گلها (یعنی بلافاصله پس از رویش برگها)
2⃣ بعد از ریزش شکوفه و تشکیل غوره های کوچک
3⃣ پس از بزرگ شدن غوره ها و قبل از شیرین شدن آنها
✅این توصیه ساده و کم هزینه شما را از بسیاری سمپاشی ها و هزینههای آتی بینیاز میکند و ضمنأ محصول سالم تر و با کیفیتتری برداشت خواهید کرد
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ امورش سرزنی
انچه در متن بالا بعد باز کردن مشاهده خواهید کرد
نیازهای بادام از نظر محیط کاشت
علت مغز دوقلو در بادام
دلیل چسبندگی مغز به پوسته استخوانی
نحوه تکثیر
✍🔅🍏 موضوع: نقش گرما در رسیدن میوه ها
🔅گرما نقش مهمی در رسیدن میوه ها ایفا می کند. به طور کلی، هر چه دما گرمتر باشد، میوه ها سریعتر می رسند. این به این دلیل است که گرما سرعت واکنش های شیمیایی را، که در فرآیند رسیدن نقش دارند، افزایش می دهد.
🔅🔅تاثیر گرما بر فرآیند رسیدن:
🔅 تجزیه نشاسته:
- در طول رسیدن، نشاسته ی موجود در میوه ها، به قندهایی مانند گلوکز و فروکتوز تجزیه می شود. این فرآیند توسط آنزیم هایی انجام می شود که، فعالیت آنها با افزایش دما افزایش می یابد.
*🔅تغییرات رنگ:
- رسیدن، با تغییرات رنگدانه ها در میوه ها همراه است، مانند تغییر رنگ از سبز به قرمز یا زرد. این تغییرات توسط آنزیم هایی نیز انجام می شود که، فعالیت آنها تحت تأثیر گرما قرار می گیرد.
🔅 افزایش فعالیت آنزیم هاونرمی:
- میوه ها در طول رسیدن نرم تر می شوند. این به دلیل تجزیه دیواره ی سلولی میوه ها است، که توسط آنزیم ها انجام می شود. فعالیت این آنزیم ها نیز، با افزایش دما افزایش می یابد.
🔅 تولید عطر و طعم:
- میوه ها در طول رسیدن عطر و طعم خود را توسعه می دهند. این به دلیل تولید ترکیبات آلی فرار است، که توسط آنزیم ها و سایر فرآیندهای متابولیکی، تولید می شود. تولید این ترکیبات با افزایش دما افزایش می یابد.
🔅نقش اتیلن:
- اتیلن هورمونی گیاهی است که، نقش کلیدی در فرآیند رسیدن میوه ها ایفا می کند. تولید اتیلن در میوه ها با افزایش دما، افزایش می یابد. اتیلن باعث تحریک بسیاری از تغییرات مرتبط با رسیدن، از جمله تجزیه نشاسته، تغییرات رنگ، افزایش نرمی و تولید عطر و طعم می شود.
🔅کنترل رسیدن با گرما:
- می توان از گرما برای کنترل رسیدن میوه ها، در حین حمل و نقل و ذخیره سازی استفاده کرد. به عنوان مثال، موز معمولاً در دمای گرمتر از سایر میوه ها، حمل و نقل می شود تا سریعتر برسد. در مقابل، برخی از میوه ها، مانند سیب، ممکن است در دمای خنک تر ذخیره شوند، تا از رسیدن بیش از حد سریع آنها جلوگیری شود.کانال پیام سبز
🔅🔅ملاحظات:
- در حالی که گرما می تواند به تسریع رسیدن میوه ها کمک کند، مهم است که از گرمای بیش از حد جلوگیری شود. گرمای شدید می تواند، باعث پوسیدگی، پژمردگی و سایر آسیب های میوه شود.
در نهایت، نقش گرما در رسیدن میوه ها به نوع میوه، رقم و شرایط محیطی بستگی دارد.
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انگور
#منیز
علت کشمشی_شدن_انگور 🍇🍇
1⃣ وقتی بار درخت #انگور زیاد باشد، با گرم شدن هوا نیاز آبی درخت بالا خواهد رفت. از طرفی در فرم داربستی که طول ساقه و شاخه ها زیاد است و انتقال اب و مواد غذایی به کندی صورت میگیرد، درخت مجبور است برای تامین نیازهای حیاتی خودش آب را از میوه ها به مرور خارج و به مرکز منتقل کند. همین باعث میشود که انتهای خوشهها چروکیده و به اصطلاح کشمشی شود.
2⃣ دلیل دیگر، #هرس سنگین درخت در زمان شیرین شدن حبههاست که نباید انجام شود چون با این کار درخت را تحریک به رشد رویشی و تولید شاخههای جانبی زیاد میکنیم. و این کار باعث میشود درخت مجدد آب را از میوهها خارج و صرف فعالیتهای رشدی خود کند. کانال پیام سبز
3⃣ دلیل سومش کمبود عنصر پتاس است که حبههای انتهای خوشه چروکیده و خشک میشوند، منتهی در اینجا برای تشخیص کمبود باید اول به حاشیه برگها توجه کنیم که آیا دچار رنگ پریدگی یا سوختگی هستند یا نه! علائم کمبود پتاس اول در برگها خودش را نشان میدهد و بعد در ميوهها🍇🍇
4⃣در اثر کمبود منیزیم انتهای خوشه حالت مویزگی به خودش میگیره این در حالتی هست که در طول رشد از کود پتاسیم استفاده شده ولی از کود منیزیم استفاده ای نشده باشد
51.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 دلایل سیاه شدن مغز گردو
#گردو
#بیماری_فیزیولوژیکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستگاه ویبراتور یا لرزاننده خاک و تزریق نیتروژن به خاک جهت تقویت خاک
جهت آماده کردن خاک برای ریشه دوانی گیاهان و درختان بخصوص خاک های سفت
ویبراتور تزریق کود
#ابزار
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟤 آشنایی با انواع هیومیک اسیدها با کاربرد ان
#اسیدهیومیک
مواد هیومیک دارای ۳ شاخهی فرعی هستند: #اسیدهیومیک #اسیدفولویک و #هیومین (Bollo، 1999). مواد هیومیکي شامل مخلوطي از ترکیبات آلي مختلف هستند که از تجزیه گیاهان و حیوانات حاصل مي شوند (Maccarthy ، 2001). این مواد در تمام محیط هاي خاکي و آبي یافت مي شوند و یکي از فراوانترین شکل هاي مواد آلي را در سطح زمین تشکیل مي دهند(Maccarthy ، 2001). کاربرد اسید هیومیک به عنوان ماده اي با منبع طبیعي در جهت پایداري و افزایش تولید محصولات زراعي رضایت بخش مي باشد ( Sharif و همکاران.، 2002). از مزایاي مهم آن مي توان به کلات کنندگي عناصر غذایي مختلف مانند سدیم، پتاسیم، منیزیم، روي،کلسیم، آهن، مس و سایر عناصر در جهت غلبه بر کمبود عناصر غذایي، افزایش طول و وزن ریشه و آغازش ریشه هاي جانبي اشاره کرد( Aiken و همکاران.، 1985).
اسید فولویک و اسید هیومیک هر دو مواد هیومیکی هستند. بااینحال، تفاوتهای کلیدی ناچیزی وجود دارد که مزایای آنها و چگونگی کاربرد بهتر آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. بهطور خلاصه اسید هیومیک و اسید فولویک از نظر محتوای کربن و اکسیژن، اسیدیته، درجهی پلیمریزاسیون، وزن مولکولی و رنگ باهم متفاوت هستند. اسید هیومیک شامل مولکولهای بزرگی است که برای فراهمسازی یک محیط رشد بهینه در خاک بهتر عمل میکند. اسید فولویک دارای مولکولهای بسیار کوچکتری است که در خاک و تغذیهی برگی- که مواد مغذی حیاتی را در خاک و دیوارهی سلولی انتقال میدهند- به خوبی عمل میکنند. اسید فولویک و اسید هیومیک همزمان باهم به رشد گیاه و افزایش بازدهی محصول کمک میکنند.
هیومیک اسید با مشارکت در فرآیندهای گیاهی مانند فتوسنتز، تنفس سلولی، سنتز پروتئین، جذب آب و موادغذایی و فعالیت آنزیمها، در بهبود رشد و در نتیجه عملکرد گیاهان بسیار موثر هستند (Nardi و همکاران.، 1996 ).تاثیر هیومیک اسید بر عملکرد گیاهان::
ترکیبی از هیومیک اسید و نصف دز مصرفی توصیه شده از کود شیمیایی میتواند منجر به افزایش عملکرد گیاهان شود (Khan و همکاران.، 2010). در این زمینه تحقیقات زیادی انجام شده است که به برخی از آنها در ادامه میپردازیم:
محلول پاشی هیومیک اسید بر گیاه چاي ترش سبب افزایش ارتفاع بوته، قطر ساقه، تعداد شاخه فرعی در بوته، وزن تر و خشک برگ و شاخه، تعداد میوه، وزن تر و خشک کاسبرگ ها، عملکرد بذر و مقدار کل آنتوسیانین گردید (Shahlaby و همکاران.،2011 ).
تورکمن و همکاران ( 2005) گزارش نمودند که کاربرد هیومیک اسید در خاك موجب افزایش قطر ساقه، طول ساقه و عملکرد گیاه فلفل شده است.
دلفن و همکاران( 2005) اعلام کردند در شرایط تنش خشکی، هیومیک اسید با افزایش آنزیم روبیسکو سبب افزایش فعالیت فتوسنتزي گیاه گندم می شود.کانال پیام سبز
و به طور کلی، هیومیک اسید بر طول، تعداد و توسعه ریشه گیاهان دارای تاثیر مثبتی میباشد (Nardi، 2002). در مطالعه اي( Yang و همکاران.،2004) دریافتند که اسید هیومیک بیش از اسید فولویک و هیومین بر فعالیت کلروفیل b اثر مي گذارد.
استفاده از هیومیک اسید با فراهم کردن افزایش جذب عناصر غذایی باعث رشد مطلوب اندام هاي هوایی میشود ( Erkossa و همکاران.،2002). هیومیک اسید با تولید بیشتر نوکلئیک اسیدها و آمینو اسیدها، تکثیر سلولی را در کل گیاه و به ویژه در ریشه ها افزایش می دهند (حسینیان و همکاران.،