هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
🔺متن کامل یادداشت حمید رسایی را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4000
eitaa.com/rasaee/4001
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسیر جو نشوید...
دچار حاشیه ها نشوید...
نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم می دانم
برخورد احساسی نباشد ...با متانت و خردمندانه باشد
⭕️ خانم فرحناز عاقل، معلم یکی از مکاتب/مدارس #تهران است. چون یکی از دانشآموزانش که کودک مهاجر #افغانستانی است و بدلیل فقر به گوشی هوشمند و کلاس آنلاین دسترسی نداشته، تصمیم میگیرد هر روز آن کودک دانشآموز را در یک پارک، بهصورت حضوری درس بدهد تا از همکلاسیهایش عقب نماند.
#انسانیت
👤 Ali Folladwand
﷽
📛 شایعه:
تایید صلاحیت ریس جمهور با شورای نگهبان است.
شورای نگهبان ۱۲عضو داردکه ۶عضو آن مستقیم رهبری انتخاب میکند.
۶عضو دیگر حقوقدان یعنی رییس قوه قضاییه انتخاب میکند.
رییس قوه قضاییه مستقیم رهبر انتخاب میکند.
در کل هر ۱۲عضو بطور مستقیم یا غیر مستقیم با رهبری در ارتباط هستند.
رییس جمهور خوب یا بد درستکار یا خرابکار من به ایشون تایید صلاحیت ندادم,بلکه به رای شورای نگهبان اعتماد کردم و رای دادم و شدن رییس جمهور.
به نظر من هر توهین به رییس جمهور ؛ توهین به رهبری و اصل نظام است.
با تشکر
ارادتمند شما یوسف ترکی
#سیاسی
❇️پاسخ شایعه:
@Antishobheh
🔰 اینکه میگویند همه چیز در دست رهبری است ، شبهه ای است از روی نداشتن علم بر روی قانون اساسی بوجود آمده است.وظایف و اختیارات ولی فقیه در قانون اساسی مشخص شده و چنین چیزی که شما میگید نیست. برای اطلاعات بیشتر اصل صد و ده قانون اساسی را مطالعه بفرمایید.
❗️سوالی که پیش می آید این است که اگر همه چیز در دست رهبری است و مردم نقشی ندارند ، پس چرا آقای روحانی رئیس جمهور شد؟؟ مگر همه نمیگفتند آقای جلیلی یا قالیباف یا رئیسی، رئیس جمهور هستند؟؟ اتفاقا کسانی که در نظام کار میکنند میدانند که همه کاره مردم هستند و رهبری در حیطه ی وظایف خودش عمل میکند.
اینجور حرف ها از روی عدم آگاهی است.
⭕️شورای نگهبان به عنوان فیلتر حاکمیت عمل میکند و صلاحیت افرادی که قرار است پست های حساس در نظام را بر عهده بگیرند را بررسی میکند. این شیوه بررسی صلاحیت ها در تمام کشور های دنیا با هر نوع نظام و ساختار حکومتی رایج است و نمیتوانید کشوری را مثال بزنید که مثلا برای انتخاب شخص دوم کشورشان صلاحیت های او را بررسی نکنند.
عقلا هم قابل قبول نیست که هر کسی بتواند بیاید و رئیس جمهور شود!! باید شرایط و توانایی هایی داشته باشد.
🔸مرجع بررسی صلاحیت ها در جمهوری اسلامی شورای نگهبان است. شورای نگهبان 12نفر هستند که شش فقیه و شش حقوقدان هستند.
شش فقیه توسط رهبری انتخاب میشوند و شش حقوقدان توسط رئیس قوه قضاییه و با تایید رهبری.
🔹اینکه فرمودید اعضای مجلس خبرگان را ، رهبری معظم انتخاب میکنند حرفی از اساس کذب است و بی علم و سواد بودن و جاهل بودن گوینده را به سادگی مشخص میکند.
در انتخابات ریاست جمهوری در چند استان ، همزمان انتخابات مجلس خبرگان هم برگزار شد! یعنی اعضای مجلس خبرگان را مردم با رای مستقیم خود انتخاب میکنند. وظیفه ی مجلس خبرگان هم طبق قانون ، انتخاب ولی فقیه و عزل وی و نظارت بر کار اوست.
رهبری هیچ حق دخالتی در انتخاب اعضای خبرگان ندارد. عزل و نصب خبرگان هم توسط رهبری نیست. بلکه طبق آیین نامه داخلی مجلس خبرگان ، عزل اعضای خبرگان توسط خود مجلس خبرگان انجام میشود.در صورتی هم عزل میشوند که صلاحیت های لازم را نداشته باشند یا فوت کنند.
طبق قانون ، تنظیم و ابلاغ سیاست های کلی نظام در اختیار رهبری است. رئیس جمهور مجری قانون اساسی و امور اجرایی کشور است.همه ی امور کشور و قوانین باید در چهارچوب سیاست های کلی نظام باشد. این هم امری بدیهی و عقلی است.
⭕️ رئیس جمهور در قانون جایگاه و اختیارات و وظایف خود را بر عهده دارد و قانونا شخص دوم کشور است. اینکه رئیس جمهور نمیتواند مثلا با آمریکا رابطه برقرار کند به این دلیل است که کلیه امور امنیتی ، دفاعی و سیاست خارجی ، در اختیار رهبری است و باید طبق سیاست های کلی ابلاغی و رهنمودهای معظم له انجام گیرد. باز هم این امر و واقعه در نظام ها و سایر کشور های دنیا امری رایج است. برای مثال در آمریکا آقای بوش از حزبی که انتخاب شد و رئیس جمهور شد طبق سیاست های کلی آمریکا به عراق و افغانستان حمله کرد. رئیس جمهور بعدی آقای اوباما ، که دقیقا از حزب مخالف آقای بوش انتخاب شده بود ، باز هم در امر سیاست خارجی و امنیتی همان راه آقای بوش را ادامه داد و جنگ در عراق و افغانستان را ادامه داد.. یعنی دو رئیس جمهور از دو حزب مخالف هم ولی در امور سیاست خارجی و امنیتی طبق یک سیاست کلی حرکت کردند.
👈 در ایران هم بدین شکل است. با تغییر رئیس جمهور و هیئت دولت سیاست های کلی نظام و حاکمیت تغییر نخواهد کرد و این سیاست ها همواره ثابت هستند. و اصل و اساس این نظام و انقلاب هستند. در رابطه با صدا و سیما و قوه ی قضاییه هم چون نهاد های حاکمیتی هستند و نماد و تابلوی نظام هستند ، عزل و نصب بالاترین مقامشان در اختیار رهبری است طبق قانون.
🔸کلا نهاد هایی که در امور راهبردی ، سیاست خارجی ، امنیتی ، دفاعی ، نظامی ، و سایر نهاد های حاکمیتی و غیر قابل تغییر ، تحت نظارت و انتخاب مستقیم رهبری هستند. برای مثال وزرای اطلاعات ، کشور ، دفاع و امور خارجه به پیشنهاد رئیس جمهور و تایید رهبری انتخاب میشوند. هر گونه تغییر و عزل و نصب در نهاد های فوق الذکر باید با هماهنگی و تایید رهبری باشد. چو
ن با ماهیت نظام و بقا و امنیت مردم و نظام سر و کار دارند.
✔️ در پایان خدمت شما دوست عزیز عرض میکنم طبق اصل صد و ده قانون اساسی رهبری وظیفه ی نظارت بر سه قوه و ابلاغ سیاست های کلی نظام را دارد و هرگاه احساس کند که مسولی از راه "سیاست های کلی نظام" تخطی کرده و خارج شده اند، رهبری میتواند با استفاده از اختیارات خود جلوی اینجور مسائل را بگیرد.
🔸 برای مثال ماجرای عزل وزیر اطلاعات توسط آقای احمدی نژاد که رهبری با حکم حکومتی خود وزیر مربوطه را ابقا کردند. برای مثال ماجرای انتخاب آقای مشایی به عنوان معاون اولی رئیس جمهور که با مخالفت رهبری معظم رو به رو شد.
برای مثال بحث رابطه با آمریکا که مطرح شد ، رهبری ف ا آمریکا که مطرح شد ، رهبری فرمودند تا زمانی که شرایط ما بر آورده نشود رابطه برقرار نخواهد شد. برای مثال در فتنه ی سال 88 عده ای که خواستار ابطال انتخابات شدند و درگیری خیابانی به راه انداختند ، رهبری از رای مردم صیانت کردند و فرمودند بنده زیر بار زور و بدعت نخواهم رفت. برای مثال ماجرای عقب نشینی هسته ای در زمان دولت اصلاحات که رهبری ورود کردند و جلوی تعلیق ها را گرفتند. و..... اینها همه و همه حکایت از آن دارد که هرجا که آرمان ها و سیاست های کلی نظام ، امنیت کشور و مردم و نظام به خطر بیفتند و یا دچار انحراف شوند ، رهبری ورود پیدا خواهند کرد.معظم له هم همین نکته را فرمودند. ضمنا طبق قانون عزل و نصب بالاترین مقام بعضی از نهاد ها در اختیار رهبری است. چون این نهاد ها نهاد های حاکمیتی و فراجناحی هستند و نمیشود این نهاد هایی بسیار حساس را به دست افراد و جناح ها سپرد.
به نقل از: سایت طلبه ی پاسخگو
🔴 شاید اشتباه باشد ولی این اعتقاد قوی من است....
🔻 هر نماینده و نخبه سیاسی که در شرایط فعلی فهم سیاست ، امنیت ، منافع ملی ، مصلحت نکند و در میتینگ سیایی استیضاح روحانی را برجسته کند از هر حزب و جریانی باشد از آینده ی او به شدت بیمناک باشید و برای عاقبت بخیری شان خیلی خیلی دعا کنید...
#ذوالنور #رسایی
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
✅*یازده نکته درباره بـــــــــصــــــــیــــــــرت*
#بصیرت سواد نیست، #بینش است.
1⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر، در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد؛
2⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه نگاهت به «شخصیت»ها نباشد؛ بلکه همواره به « شاخص »ها چشم بدوزی؛ پس ملاک حق حقیقت است نه شخصیت
3⃣بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی حتی مسجد، میتواند «مسجد ضِرار» باشد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید؛
4⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق، منحرف نکند؛
5⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بتوانی شترِ همسرِ رسول خدا را «پی» کنی و همزمان، حرمت حریم رسول الله (صلی الله علیه و آله) را نگه داری؛
6⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی جانباز صفین (شمر) میتواند قاتل حسین (علیه السلام) در کربلا باشد؛
7⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمیتوانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی
8⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه نگذاری فتنهگران، شیرت را بدوشند یا بر پشتت سوار شوند
9⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه «مالک اشتر»ها را به تندروی و «ابوموسی اشعری»ها را به اعتدال نشناسی؛
🔟 بصیرت; یعنی اینکه بدانی «معاویه»ها، به سست عنصرهای سپاهِ امیرالمومنین (علیه السلام) " دل بستهاند ؛
1⃣1⃣ بصیرت یعنی اینکه بدانی تاریخ,تکرارمیشود؛ نه با جزئیاتش؛ بلکه با خطوط کلیاش.
#استیضاح_روحانی آری یا خیر؟
این روزها صحبتهای زیادی پیرامون استیضاح روحانی مطرح شده است و عده ای به دفاع از آن و عده ای نیز در نفی آن صحبت کرده اند. در این نوشتار چند خطی پیرامون آن خواهیم گفت:
۱- صحبت از استیضاح و عملی کردن آن، یک پاس گل ویژه به دشمن است.
حوادث دی ماه ۹۶ نشان داد که دشمن تشکیلات بسیار گسترده ای برای آشوب در کل کشور ایجاد نموده است. آنها بیش از ما منتظر بوجود آمدن چنین شوکی در جامعه هستند. کاهش ارز و قیمت طلا و خودرو در این دو روز هر چند از سوی برخی، نشانه مثبت بودن اثر استیضاح تفسیر شده اما به نظر یا از سوی دولت برای موثر نشان دادن رفع تحریم تسلیحاتی و برجام در اقتصاد است یا در نگاه بدبینانه حربه ای است برای ایجاد خطای محاسباتی در جامعه تا با عطش بیشتری به دامن این چالش کشیده شوند؛ چرا که همه می دانند مدیریت ارز و قیمت ها بیش از هر کسی در اختیار دولت و جریان نفوذی است که ذیل دولت در نهادهای امنیتی- اقتصادی- فرهنگی ریشه دوانده اند. وارد نمودن چنین شوکی به جامعه همراه خواهد شد با فعالیت تشکیلاتی میدانی آشوب که از قضا همگی ریشه در بدنه دولت داشته و بسیاری از نفوذی ها با اقداماتی آنها را همراهی خواهند کرد.
حوادث دیماه ۹۶ که شروعش از اعتراضات کنترل شده به روحانی آغاز شد اما در ظرف کمتر از یک هفته کل کشور را به آشوب کشید، تجربه ای است که پیش روی ماست. شرایطی که زیر پوست جامعه قرار دارد نتنها بهتر از سال ۹۶ نیست بلکه به شدت اثر انفجاری بیشتری یافته است. دشمن نیز برای استفاده از عصبانیت رسوب کرده در جامعه نقشه ها دارد اما در حال حاضر بهانه موجهی برای کشاندن کف جامعه به آشوب در دست ندارد. استیضاح می تواند بهانه خوبی باشد.
تصور کسانی که از استیضاح دم می زنند این است که حالتی سیاه تر از وضعیت فعلی رخ نخواهد داد و ما در سیاه ترین وضعیتی هستیم که می توانست رخ دهد؛ لذا نبود روحانی و استیضاحش اثری نخواهد داشت. این افراد به شدت دچار اشتباه هستند و باید بدانند که جامعه فقط اقتصاد نیست و ممکن است علاوه بر اقتصاد، چالش های سیاسی و امنیتی نیز بر جامعه تحمیل شود که سیاهی آن ده ها برابر بدتر از وضعیت فعلی باشد.
۲- استیضاح روحانی بهترین نمود برای اثرگذاری فشار حداکثری آمریکا بر ایران و بحرانی نشان دادن اقتصاد ایران است. قطعا شاه بیت صحبت های ترامپ بعد از این اتفاق در تبلیغات خود این خواهد بود که دیدید با ایران چه کردیم و دولتش سقوط کرد؟ نمود بین المللی این استیضاح بیش از آن است که فقط محدود به استفاده تبلیغاتی ترامپ باشد. حتی کشورهایی که در کنار ایران در جبهه مقاومت تعریف می شوند نیز متاثر از این اتفاق خواهند بود.
۳- استیضاح روحانی بر خلاف آنکه انقلابی ها تصور می کنند با آشوبی که احتمالا با آن همراه خواهد شد، حتی میتواند دوپینگی برای جریان سازش ایجاد کرده و شرایط اجتماعی را به نفع رقیب در انتخابات پیش رو تغییر دهد. اگر امروز با اطمینان از شکست جریان حامی روحانی در انتخابات صحبت می شود، بعد از استیضاح این اطمینان ممکن است نباشد و حتی فضا به نحوی شود که افراد با شعار مذاکره مجدد از مردم رای جمع کنند.
در این خصوص باید توجه داشت که رای آوری استیضاح قطعی نیست. ترکیب مجلس به نحوی نیست که بتوان نسبت به رای دو سوم نمایندگان به استیضاح مطمئن بود. اگر استیضاح طرح شود و دو سوم به آن رای ندهند، این کار تبدیل به شستشوی چهره روحانی شده و او را تبرئه خواهد کرد و نیز از دل آن چیزی جز سخره نظام و ریزش پایگاه اجتماعی آن بیرون نخواهد آمد.
۴- از نظر زمانی هم این اتفاق بیش یک یا دو ماه از حضور روحانی و تیم او در قوه مجریه را کاهش نخواهد داد. اگر استیضاح در سال اول دوره ریاست جمهوری رخ می داد منطقی بود ولی در ماه های آخر با توجه به هزینه احتمالی آن غیر منطقی است.
برخی از این افراد استیضاح روحانی را با استیضاح بنی صدر مقایسه می کنند که قیاس مع الفارغ است. بنی صدر در سال اول ریاست خود بود نه در ماه های آخر. با کنار رفتن بنی صدر افرادی امثال رجایی کار را به عهده گرفتند اما بعد از روحانی شخصی به نام جهانگیری کار را برعهده خواهد داشت؛ کسی که اگر بدتر از روحانی نباشد، بهتر از او نیست. در زمان بنی صدر جامعه یکپارچه چشم به دهان امام خمینی (ره) داشتند ولی آیا الان اینگونه است؟
۵- روحانی و جریان پشتیبانش که عامل وضعیت کنونی کشور هستند باید محاکمه شوند و در این شکی نیست. هر چند استیضاح می تواند در این راستا باشد ولی استیضاح تنها راه نیست. و فرصت برای آن بسیار است. بعد از آنکه انتقال قدرت به سلامت اتفاق افتاد و دست این جماعت از نقاط حساس جامعه بریده شد، می توان از طرق مختلف که یکی از آن قوه قضائیه است، اقدام نموده و روحانی و بسیاری از اطرافیان او را محاکمه نمود.
"محمد مفید"
🔻
سکوت نکنیم
دیروز در #تهران چند نفر اراذل و اوباش، مزاحم یک خانم شده و عربده میکشند. یک جوان بسیجی به نام #محمد_محمدی در دفاع از آن خانم با اشرار درگیر شد. اما با ضربات چاقوی اوباش به شهادت رسید (شهید امر بمعروف).
متأسفانه روزنامه #همشهری امروز تیتر زد: 🔸مرگ مرد بسیجی در درگیری با اشرار!
روزنامهای که از بیت المال بودجه میگیرد. روزنامهای که زیر نظر شهرداری تهران هست. ولی این گونه وقیحانه رفتار میکند. لطفاً به این شماره (تلفن گویای دفتر روزنامه همشهری) تماس بگیرید و اعتراض کنید:
02123023337
سکوت ما باعث شده که این منافقان نفوذی، جرئت کنند این گونه به شهدا اهانت کنند. سکوت نکنیم...