یوسف تبریز و چشم پوشی از گناه
🌺آقایان چایچی و رضا بیدگلی نقل کردند:آقای مجتهدی فرمودند: درایّام نوجوانی که به مدرسه میرفتم در بین راه به فقرا کمک می کردم .یک روز که از مدرسه بر می گشتم پیرزنی را دیدم که مقداری اسباب و اثاثیه در دست دارد او از من خواهش کرد کمکش کنم و اثاثیه را به من داد و از جلو حرکت کرد تا به منزلی رسیدیم. سپس درب را باز کرده و وارد خانه شد.
من نیز همراه او داخل خانه شدم، که ناگهان درب بسته شد و با چند دختر جوان رو به رو شدم، آنها گفتند: شما به یوسف تبریز مشهور هستید و ما از شما خواسته هایی داریم که اگر انجام ندهید آبروی شما را خواهیم برد .
ایشان فرمودند: یک لحظه تأمل کرده و نگاهی به اطراف انداختم، ناگهان چشمم به پله هایی افتاد که به بام منتهی می شد ، بلافاصله به طرف پله دویده و به پشت بام رفتم، آنها هم به دنبال من به پشت بام آمدند
با اینکه ساختمان سه طبقه یعظیمی بود و دیوار های بلندی داشت، با گفتن یک یا علی، بی درنگ خود را از پشت بام به داخل باغی که جنب خانه قرار داشت پرتاب کردم.
همین که در حال سقوط بودم احساسی کردم دو دست، زیر کفِ پاهایم قرار گرفت و مرا به آرامی پایین آورد. ایشان میفرمودند: از آن موقع تا الآن پاهایم را بر زمین نگذاشته ام و هنوز روی همان دست ها راه میروم . همچنین این جریان را آقای حسین شکروی، از قول حجةالاسلام فرقانی نقل کردند.🌸
لاله ای از ملکوت. جلد ۱.ص۲۹۹
هدایت شده از ﷽حسینیه سیّدالشهداء علیه السلام
❤بسم الله الرحمن الرحیم❤
#روضه_هفتگی
مناجات شعبانیه
امشب ساعت ۲۱:۳۰
عزیزانی که تمایل دارند
حضور بعمل آورند
@hoseiniyeh77
سینه زنی کربلایی ها عبدی وشمس ۹۹.۱.۲۸.m4a
17.45M
#سینه_زنی
کربلایی ها صابر عبدی و کاظم شمس
شب جمعه ۹۹.۱.۲۸
کانال هیئت سیدالشهداء علیه السلام👇
🆔 @hoseiniyeh77
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، فتوای ایشان برای حکم روزه در ماه رمضان هنگام شیوع ویروس کرونا را منتشر کرد.
سؤال: در شرایط کنونی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده است، روزه گرفتن در ماه رمضان چه حکمی دارد؟
پاسخ: روزه به عنوان یک تکلیف الهی در حقیقت نعمت خاص خداوند بر بندگان است و از پایههای تکامل و اعتلاء روحی انسان به شمار میرود و بر امتهای پیشین نیز واجب بوده است.
از آثار روزه پدید آمدن حالت معنوی و صفای باطن، تقوای فردی و اجتماعی، تقویت اراده و روحیه مقاومت در برابر سختی هاست و نقش آن در سلامت جسم انسان نیز روشن است و خداوند اجر عظیمی برای روزه داران قرار داده است.
روزه از ضروریات دین و ارکان شریعت اسلام است و ترک روزه ماه مبارک رمضان جایز نیست مگر آنکه فرد، گمان عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن موجب:
۱. ایجاد بیماری
۲.تشدید بیماری
۳.افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی میشود.
در این موارد روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است.
بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدین نیز به دست آید، کفایت میکند؛ بنابراین اگر فردی نسبت به امور یاد شده خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ عقلایی داشته باشد، روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است.
کانال هیئت سیدالشهداء علیه السلام👇
🆔 @hoseiniyeh77
⚡️ اشتغالاتِ دنیایِ امروز، ما را از فرصتِ باقیماندهٔ ماه شعبان غافل نکند.
«سعی كنيم در مابقی ماه شعبان تدارك كنيم كوتاهیای كه در گذشته ما بوده است.
كسی نمیتواند بگويد ما حق این ماه را ادا كرديم. اگر كوتاهی كردهايم، اولين قدم در رشد، اعتراف به كوتاهی است. کسی كه احساس نمیكند در بندگی خدا كوتاهی كرده، رشد نمیكند.
باید سعی كنیم آنچه را که به درد نمیخورد، در مابقی اين ماه كنار بگذاريم. خوردنها، خوابيدنها، نگاهكردنها و اشتغالات متنوعی كه دنيای امروز بر ما فراهم میكند؛ یعنی نباید اشتغالاتی بر ما بيايد كه اصلاً نفهميم در فضای ما چه میگذرد؛ بهسرعت فرصتها بروند و ما غفلت كنيم!»
#استاد_میرباقری
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️محرم یا نامحرم بودن زن یا شوهر پس از مرگ
🔷س 3574: این که میگن اگه هرکدوم از زن وشوهر فوت کنن، طرفِ دیگه به همسرش نامحرم میشه درسته؟ یعنی نمیتونه دست به همسرش بزنه یا دفن کنه؟
✅پاسخ صوتی حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده☝️
✨﷽✨
💠چه خدای مهربونی داریم💠
✍ اگه میخوای ببینی خدا چقدر مهربون هست این روایت رو بخون. اونوقت خودت خجالت میکشی در برابر چنین خدایی گناه کنی:
أميرالمؤمنين عليه السّلام فرمود: در روز قيامت، بنده را در پيشگاه خداوند نگه میدارند؛ خداوند ميفرمايد: اي فرشتگان! بين نعمتهائي كه من به او عنايت كردهام و بين عمل او مقايسه كنيد! چون مقايسه ميكنند، نعمتهاي خدا بر اعمال بنده فزونی مییابد و آنها را در خود فرا ميگيرد. خداوند خطاب ميكند: تمام نعمتهاي خود را كه به او دادهام، به او ببخشيد و پس از آن بين اعمال خير و اعمال شرّ او مقايسه نمائيد! پس اگر هر دو عمل، با هم مساوي بودند، خداوند به سبب اعمال خير، اعمال شرّ او را از بين ميبرد و او را داخل بهشت ميكند. و اگر اعمال خير او بر اعمال شرّ او فزوني داشت، خداوند علاوه بر دخول در بهشت، آن فزوني و زيادي را نيز به او عنايت ميفرمايد.
🌻و اگر اعمال خير او از اعمال شرّ او کمتر بود اما به خداوند شرك نياورده بود و از مشرکین نبود، پس او از اهل مغفرت است؛ خداوند اگر بخواهد به رحمت و عفو خود او را ميآمرزد و بر او تفضّل ميكند.
📚 بحار الانوار ج ۷، ص۲۶۲ به نقل از أمالي طوسي ص۱۳۲و۱۳۳؛
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ
🔺حرمت پدر حُرمت خداست
🍃فرازی از سخنرانی 《حجت الاسلام عالی》
✔️تا پدر ازت راضی نشه حضرت علی علیه السلام بهت توجه نمیکنه..
#استاد_عالی✅
#ما_کجا_آنها_کجا…❗️
✅ آیتالله بهجت قدسسره:
بزرگان ما از حلال اجتناب میکردند، ما حداقل از حرامش پرهیز کنیم.
📚درمحضر بهجت، ج۲، ص۳۵۰
#منظور_نجات_ازگمراهی_دین_است
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
خداوند متعال میفرماید: «وَ مَنْ أَحْياها فَكَأَنَّما أَحْيَا النَّاسَ جَميعاً؛ هرکس یکی را احیا کند، گویا همه مردم را احیا کرده است». [مائده: ۳۲] منظور از حیات در این آیه شریفه، نجاتدادن از ضلالت و گمراهی در دین است. این راه اصلاح را نباید کالعَدَم و نشدنی حساب کنیم، وگرنه پشیمان میشویم از اینکه میتوانستیم عادل و صالح فراهم کنیم و نکردیم، و در وُسع ما بود و قدرت داشتیم که دنیا را به امن و امان و عدالت وادار کنیم و نکردیم.
📚 در محضر بهجت، ج۲، ص٢٣