💢معاریو: یحیی السنوار به ما میخندد
🔹روزنامه معاریو رژیم اسرائیل به نقل از رئیس سابق بخش اسرا و مفقودیهای موساد: ما فکر میکردیم کار یحیی السنوار تمام شده است (اشاره به کشته شدن او در حملات به غزه) ولی الان مشخص شده است که او به ریش همه ما میخندد؛ چرا که قدرتش بیشتر شده و برعکس همه ارزیابیها، تضعیف نشده است.
🆔@shahideakbarzade
✅حلقه صالحین نوجوانان
🕗امشب بعد از نماز مغربوعشا
💠مربی : خانم صاجیی
#پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیده_اکبرزاده
#حوزه_مقاومت_بسیج_حضرت_نرجس
#ناحیه_مقاومت_بسیج_کاشان
🆔@shahideakbarzade
May 11
حسادت" امری است درونی که گاه آثار آن در عمل ظاهر میشود. در تعریف حسد گفتهاند: "حسد ]=رشک[ آرزوی زوال نعمت از دیگران است، خواه آن نعمت به حسود برسد یا نرسد"; بنابراین کار حسود یا ویرانگری است یا آرزوی ویران شدن بنیان نعمتهایی است که خداوند به دیگران داده است، خواه آن سرمایه و نعمت به او منتقل شود یا خیر.(ر.ک: اخلاق در قرآن، آیت اللّه مکارم شیرازی و دیگران، ج 2، ص 135ـ136، مؤسسة الامام علی بن ابی طالب.) ولی "رقابت" در حیطة عمل تحقق میپذیرد و رقابت کننده نهایت سعیاش را دارد که بر دیگران پیشی گیرد. رقابت گاه با حسادت و یا غبطه همراه میشود; همچنین رقابت میتواند در عرصههای فکری، یا اقتصادی و یا سیاسی رخ دهد که بسته به شرایط مختلف میتواند پسندیده و یا ناپسند باشد. رقابتی که با حسادت همراه باشد و یا خاستگاه و منشأ پیدایش آن صفت رذیلة حسادت باشد، مذموم و در مقابل رقابتی که از "غبطه" ناشی شود پسندیده است.
داستان به چاه انداختن حضرت یوسف نیز از نمونه های قرآنی است (یوسف، 4 و 5 و...) و نیز بنگرید:در سوره نسأ، 54; بقره، 109; فلق، 5; حشر، 10 و... رقابت و سبقت در امور خیر و کسب رضای پروردگار از مسائلی است که قرآن بارها بر آن تأکید کرده است.
قرآن در آیه 148 سورة بقره میفرماید: "...در نیکیها و اعمال خیر بر یکدیگر سبقت جویید..."
مواظب باشید هیچ کس خودش را حسود نمیداند درحالی که .....نیاز به تأمل دارد🤔
💐🆔@shahideakbarzade
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 طرح ادعای مذاکرات آتشبس توسط آمریکا چه دلیلی دارد؟
╰❀🥀❀╯