عاشق این مردم!!
.
پیروزی حزب تحریک انصاف به رهبری «عمرانخان» نخست وزیر برکنار شده پاکستان در ایالت "پنجاب" به عنوان بزرگترین استان پرجمعیت این کشور که مرکز قدرت حزب مسلم لیگ نواز شناخته میشد، دولت "شهباز شریف" نخست وزیر حکومت ائتلافی پاکستان را با یک شوک غیرقابل پیش بینی شده مواجه کرده است.
چرا؟؟
انتخابات میان دورهای ایالت پنجاب از این جهت برای دولت پاکستان و حزب تحریک به رهبری عمران خان از حساسیت بالایی برخوردار بود که هر کدام از حزبی که پیشتاز انتخابات شوند، قادر به تشکیل دولت مستقل در استان پنجاب خواهد بود، لذا با توجه به برتری حزب عمرانخان با بدست آوردن پانزده کرسی از مجموع بیست کرسی این استان، این موضوع پایههای دولت ائتلافی پاکستان به رهبری حزب مسلم لیگ نواز را به لرزه درآورده است.
چگونه؟؟
با توجه به اختلاف جدی عمرانخان با دولت فعلی این کشور و سرزنشهای مکرر نخست وزیر برکنار شده علیه تشکیلات قدرتمند نظامی پاکستان،و شبه کودتای انجام شده علیه دولت او با تحریک انگلیس و امریکا، پیش بینی میشود عمرانخان خان پس از تشکیل دولت در ایالت پنجاب در مرحله بعدی تصمیم به انحلال پارلمان و استعفای دولت ایالتی خواهد داد و با این ترفند دولت مرکزی (فدرال) را مجبور به برگزاری انتخابات عمومی در پاکستان خواهد کرد.
خب؟؟؟
خب نداره دیگه!! اگر زنده بمونه، انتخابات رو میبره و اونایی که از یه کشور دوست بهش مشاوره دادن، یه بال دیگه به جبهه نظم نوین جهانی اضافه میکنن..
اگر چند روز دیگه دیدین، مسئولان فعلی پاکستان، بدو بدو بیان ایران تعجب نکنین!!!
حــســیــنکــمـــیــل
✍حسینکمیل: جنبش سبز/از شکست ظاهری در کف خیابان تا پیروزی در تغییر محاسبات قوه عاقله نظام
ویدئویی که اخیرا از وحید یامین پور در مورد حجاب منتشر شد و بازخوردهای متفاوتی را در پی داشت؛جان کلام یامینپور آن بود:«کوتاه آمدن #رسمی حاکمیت از حجاب،سبب عقبنشینی طرفداران حکومت دینی،از حمایت از نظام میشود».فارغ از صحیح یا غلط بودن این ایده،بررسی زمینه شکلگیری چنین دیدگاهی بسیـــار مــهـــم است. اگر مزیت نسبی نظام سیاسی ایران خصوصا تا برهه پیش از #هشتادوهشت را، امر شریعت و تلاش در جهت تحقق عدالت بدانیم،میتوان دید که بواسطه عمل به آن و حرکت در آن مسیر، همواره حضور جمعیت حامی نظام در گرما و سرما و در بزنگاههای مورد نیاز کشور،به راحتی میسر گشته است کما اینکه اوج آن را بواسطه عملکرد دولت اول احمدینژاد و شعارهای مخلوط از پوپولیسم و عدالت را در واکنش به آشوب88 و در زورآزمایی خیابانی طرفداران گفتمان تیر84و گفتمان تغییر88دیدیم؛ جمعیتی که بعنوان سمپات حاکمیت حاضرند بدلیل درهم تنیدگی مذهب و قدرت سیاسی برای نظام سیاسی کشور،هر هزینهای را بپذیرند.لذا برداشت آن است که در صورت عبور نظام سیاسی از شریعت و تبدیل جمهوری اسلامی به یک حکومت بیطرف در امر شریعت، این بخش حامی را از دست خواهد داد، ضمن اینکه حامی جدیدی کسب نخواهد کرد.
امـــــــا...
بنظر نگارنده نه فقط در مورد فوق،که جمهوری اسلامی بعد از وقایع هشتادوهشت، برخلاف پیروزی گفتمانی در کف خیابان، نگران از واکنش بلندمدت و از دست رفتن سرمایهداران منطقه ونک به بالا، الگوی برندسازی خود را از مزیت نسبی شریعت_سیاست، به سمت جذب حداکثری به هر قیمت(بافرض حفظ طرفداران فعلی) بسط داد: مذاکره با غرب، #آزادسازی اقتصادی، تقویت سرمایه داری، واگذاری بخشها و اتاقهای فکر اقتصادی و بازرگانی به آن طبقه مذکور و تساهل فرهنگی بیش از همه، معترضین سیاسی_اقتصادی و دختر_پسری کف خیابان88را منتفع میکرد،بگونهای که از آن سال تا کنون،هیچ تهدید جدی از جانب آنها برای نظام سیاسی رخ نداده است،کما اینکه این امر به معنی تبدیل شدن آنان از معترض و مخالف،به طرفدار نظام نیست.خروجی سیاست فوق سبب شد تا در دهه نود، نظام سیاسی ایران از منظر معیار کارآمدی در بخشهای تورم، مسکن، خودروسازی،فقرزدایی و ... که همه با زندگی مردم متوسط به پایین جامعه رابطه مویرگی دارد، عملکرد قدرتمندی نداشته و در عوض بخش اصلی حامی نظام یعنی طبقات ضعیفتر که در سال هشتادوهشت کنار حاکمیت ایستادند بر اثر سیاستهای آزادسازی اقتصادی، رادیکالترین اعتراضات را در سال۹۸داشته و اگر تا پیش از آن و در اعتراضات خیابانی، با اردوکشی طرفداران نظام در خیابان، فتنهها برچیده میشد، اما در آبان98، قضیه صرفا با برخورد سخت و امنیتی و بدون حضور مردم حامی در خیایان، فیصله یابد. یعنی نه تنها این تغییر رفتار نظام به افزایش محبوبیت نظام در بین طبقه مرفه و همیشه طلبکار و عافیتاندیش منجر نشد، که حامیان پیشین نیز از بین رفتند و اگر فتنه را نقشه خارجی برای ضربه به نظام بدانیم، ضربه کاریتر، با تغییر ریل دستگاه محاسبات کشور، به نظام و سرمایه پشتیبان آن وارد شد، چه آنکه امام راحل نیز، صاحبان اصلی و حامیان واقعی انقلاب را همان کوخنشینان معرفی کرده بودند.
حال، برخلاف تصور عمده سیاسیون، که وضعیت جناح حاکم در کشور را یکدست فرض میکنند، اندیشه اقتصادی و مسیر حرکت دولتهای دیروز و امروز، دقیقا در جهت تفکر یکدستشده در مسیر تعدیل اقتصادی پس از88است و فقط اندک تفاوتی در روشها روئیت میگردد، حال آنکه خروجی عملکردها در زندگی مردم، بواقع،تفاوت چندنانی رقم نزده، مگر در تقویت بنیه اقتصادی دولت و بخش خصوصی، که معلوم نیست به زندگی مردم سرریز شود یا نه!!!!
ادامه این مسیر، رسما کشور را با بحران مشروعیت مواجه خواهد کرد.
#حســـیــنکمـــیل
تلگرام و ایتا:
@hosseinkomail1404
اینستاگرام:
@ h.komail5
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
آیا حماس خیانت میکند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
و اینگونه شد غزه...
✍از علت همراهی حماس و به نوعی خیانت حماس در حق جهاداسلامی و جاسوسی گروه فتح و محمود عباس به نفع اسرائیل، در عکس نوشته فوق گفتیم...
و البته ناگفته نماند، که ایران در منطقه قنیطره سوریه، رسما با جهاد اسلامی که از داعش حمایت میکرد، جنگید و سیصد نفر را به اسارت درآورد که عمدتا توسط ایران آموزش دیده بودند.
همچنین، در عکسنوشته قبلتر گفته بودیم جهاد دو راه بیشتر ندارد: یا قدرتش را به اسرائیل و سایر گروههای فلسطینی اثبات کند یا نابود شود.
نامه امروز حاج زیادنخاله به رهبری،پرده از حیرت اسرائیل و ایضا حماس و افزایش قدرت و جایگاه جنبشجهاداسلامی برداشت، و هم با پاسخ رهبری و خصوصا در فراز آخر آن" و العُــهُـودُ بِحـٰالهٰا... یعنی قرارها و تعهدات و حمایت قطعی ما سرجایش است"، فرمان تثبیت قدرت و به پایان بردن کار ناتمامی که با فشار حماس بخاطر تسلط بر غزه و میانجیگری خائنانه مصر و دخالت قطر به صلحی ناقص منجر شد، صادر گردید که این فقره البته خیانت مجدد حمـــآس به محور "م. قــا. م. مـــت" پس از حضور در صف داعش در سوریه و عبرتی مجدد برای دستاندرکاران در ایران نیز بود.
در روزهای آینده اگر اسرائیل به تعهدات خود عمل نکند، جنگ جدیدی با رهبری جهاداسلامی که اینبار با اعتمادبنفس کامل حاصل از همراهی کامل ایران، نیروهای نصرالله و سایر گروههای حاضر در فلسطین(با بی محلی به حماس) که این چند روز گوششان پیچانده شده همراه است،شروع خواهد شد.
حســیــنکمــیل
تلگرام و ایتا:
@hosseinkomail1404
اینستا:
@h.komail7
@h.komail8
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
محمد مرندی مشاور تیم مذاکره کننده ایرانی در واکنش به خبر اجرای حکم امام خمینی علیه سلمان رشدی در توی
محمد مرندی مشاور تیم مذاکره کننده ایرانی در واکنش به خبر اجرای حکم امام خمینی علیه سلمان رشدی در توییترش نوشته:
" آیا چنین چیزی اتفاقی است که درست زمانی که در آستانهی احیای توافق هستهای هستیم آمریکا ادعای ترور بولتون را مطرح میکند و سپس چنین حادثهای رخ میدهد؟"
شرم آور است که مرندی همان منطق و ادبیات منفعلانه روحانی_ظریف را به کار می برد و احیای توافق هسته ای را اصل و اجرای حکم امام خمینی را مزاحم آن می بیند.
اصل برجام نیز آورده ای برای کشور نداشت که این چنین ذلیلانه در تمنای احیای آن توافق استعماری هستید.
اگر واقعا برایتان احیای توافق هسته ای با امریکا اینقدر مهم است که حتی یکی از تاریخی ترین فتواهای امام خمینی را مزاحم آن میدانید، بیجا کردید در ۸ سال گذشته وقتی روحانی میگفت موشک های سپاه مانع توافق با امریکا هستند به او انتقاد کردید.
منطق حرف شما هیچ تفاوتی با حرف روحانی ندارد.