🔺استاد فرخ نژاد، این مارخوش خط و خال و دورو، این عصاره دغل بازی و فریب کاری، دو روز است که ایران را به مقصد ینگه دنیا، جایی که سالهاست از پول سینمای نفتی و رانتی ایران ماهانه هزار دلار برای فرزندش می فرستد، ترک کرده است.
🔹و ما اینجا افسوس میخوریم که از جیب ملت ایران، از جیب مستضعف ترین و محروم ترین مردان و زنان این کشور، چه طور این اراذل را پروار کردیم و به شهرت رساندیم و نان زن و بچه هایشان را در گوشه گوشه دنیا دادیم که امروز این طور به ما و تمامیت ما لگد بزنند و فرار کنند...
🔸افسوس که این داستان هنوز ادامه دارد و گویی از هیچ حادثه ای، هیچ عبرتی نیست.
عکس را باز کنید و بخوانید👆
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حمید فرخنژاد یه روزی جلوی دوربین و خطاب به همه، با وقاحتی خیرهکننده گفت: «۸۰میلیون ایرانی مهم نیستن و میخوام اصلا نباشن، اگر خم به ابروی بچهم بیاد».
از این نوع دیکتاتوری، وحشتناکتر سراغ دارید؟ همچین آدمی، تا ابد باید دهانش رو در مورد ایران و مردم ایران ببنده.
💬 سیده راضیه حسینی
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🔴 برای اولین بار در تاریخ اقتصاد ایران رخ داد
🔹مرکز پژوهشهای مجلس گزارش کرده برای اولین بار در تاریخ، چهار سال پیاپی است که تشکیل سرمایه در ایران منفی بوده است. یعنی میزان سرمایهگذاریهای تازه از سرمایهگذاری هایی که با استهلاک در حال از بین رفتن است، کمتر است
پ.ن: براساس این نمودار، میزان سرمایهگذاری قبل از برجام افزایشی و پس از برجام و با لو رفتن اطلاعات اقتصاد ایران و گره زدن اقتصاد کشور به سیاست خارجی، بشدت در سراشیبی قرار گرفته است
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
💥فایل صوتی زیر در مورد قرارداد چین و عربستان، #حسین_کمیل ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رئیس جمهور چین در سفر به ریاض سه هدف بسیار مهم را پیگیری می کرد که در هر سه هدف تقریباً میتوان گفت شکست خورد؛ نخست دنبال آن بود تا دستکم ۵۰ درصد از پول نفتی که از عربستان می خرد را با یوآن بپردازد، مهمترین و اصلیترین سفر شی به ریاض که سعودیها در این زمینه موافقت نکردند و صرفاً به پرداخت نهایت ۵ درصد راضی شدند؛ نکته دوم قرار بود آنها در یکی از مناطق ساحلی و اقتصادی عربستان در صنایع نفت سرمایهگذاری کنند که سعودیها با پیشنهاد استان اشغالی جیزان در نزدیکی مرز یمن عملاً آنها را وارد میدان مین کردند و در نهایت چینی ها انتظار داشتند در این سفر به ازای سه و نیم میلیون بشکه نفتی که در روز از ریاض میخرند یک قرارداد ۱۰ میلیارد دلاری فروش تجهیزات نظامی با عربستان امضا کنند که ناکام ماندند. برخلاف تبلیغات صورت گرفته چینیها از نتایج سفر دلخور بودند و سعودیها تلاش کردند با استقبال رنگی از شی آن را پوشش دهند!
🔻سعودیها همزمان با سفر رئیس جمهور چین در حوزه تبلیغاتی و رسانهای هزینه هنگفتی کردند در حوزه تبلیغاتی و اقناع افکار عمومی در سطح جهان اینگونه وانمود کنند که چین در سفر به ریاض توانسته موازنه قدرت را تغییر داده و با امضای قراردادهای مختلف و همچنین دیدار با رهبران برخی از کشورهای عربی در این سفر عملاً به سلطه آمریکا در آسیای غربی پایان دهند. اگر نگاهی به گستره عجیب و غریب این نوشتهها در طول چند روز گذشته داشته باشید متوجه غیر عادی بودن این میزان تحلیل، یادداشت و گزارش و ... خواهید شد که برای کسی که در حوزه رسانهای کار میکند و در این زمینه تخصص دارد غیرقابل قبول است.
🔻در واقع سفر رئیسجمهور چین به ریاض همانگونه که در بالا گفته شد هرچند سفری مهم بود اما آن دستاورد لازم و ویژه را نداشت و این را خود سعودیها هم بهتر از همه میدانند. طرف چینی هم که رئیسجمهورش وقت خود را در ریاض تلف کرده بود سعی کرد با همراه شدن با این تبلیغات رسانهای عملاً در بازی طراحی شده توسط محمد بن سلمان قرار بگیرد تا حداقل در بخش رسانهای دستاوردی داشته باشد. مسئله مهم و اساسی این بود که طرف آمریکایی به عنوان ناظر اصلی در عربستان بهتر از همه میدانستند که توافقات به عمل آمده با چین نمیتواند خطری برای واشنگتن داشته باشد، بنابراین سکوت معناداری کردند.
🔻پیش از سفر آقای شی به ریاض بن سلمان در چند دیدار کاری که برای تدارک مقدمات این سفر برگزار شده بود به چینیها قول داد اگر نتواند ۵۰ درصد از پول نفت فروخته شده به چین را به یوان دریافت کند دستکم بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از این مبلغ را حتماً دریافت میکند و به این ترتیب به قدرتمندتر شدن پول ملی چین کمک خواهد کرد. این مهمترین و اصلیترین هدف سفر رئیس جمهور چین به عربستان و حضور سه روزهاش در ریاض بود که عملاً با هشدار طرف آمریکایی به بن سلمان ناکام ماند.
🔻در دهه ۷۰ قرن گذشته عربستان با تعهد دریافت پول نفت با دلار آمریکا در کنار برخی کشورهای عضو اوپک به دلار در بازارهای جهانی کمک کرد و حالا رئیس جمهور چین امیدوار بود از همین مسیر بتواند وارد شده و یوآن را در حوزه اقتصاد جهانی تثبیت کند. این موضوع خط قرمز آمریکا به شمار رفته و بنسلمان جرأت نداشت برخلاف میل و خواسته آمریکا رفتار کند. در سایر حوزهها هر توافقی صورت میگرفت برای آمریکا به جز در حوزه دفاعی و نظامی مهم نبود و به همین دلیل شاهد آن بودیم که آمریکاییها واکنش آنچنانی به این سفر نشان ندادند. پرداخت نشدن پول نفت به یوان توسط عربستان تمام امید چینیها برای آینده روابط را عملاً بر باد داد چرا که امروز چین ۵۰ درصد از نفت صادراتی سعودی را به تنهایی خریداری می کند.
🔻اما یک موضوع که باز هم در حوزه رسانهای کسی با اشاره نکرد درخواست طرف چینی برای سرمایه گذاری مشترک در حوزه نفت و صنایع پایین دستی بود. شرکت دولتی نفت چین تقاضا داشت با همکاری آرامکو سرمایه گذاری چند ده میلیاردی مشترک در این زمینه داشته باشد. آنها پیشنهاد داشتند جایی در سواحل شمالی دریای سرخ یا ساحل خلیج فارس سرمایه گذاری مشترک صورت بگیرد اما در این مورد هم سعودیها دست آنها را در پوست گردو گذاشتند و با پیشنهاد دادن استان اشغالی جیزان که یک منطقه جنگی به شمار میرود و زیر برد توپخانه، پهپاد و موشکهای ارتش یمن قرار دارد عملاً این موضوع را هم مالیدند و رفتند.
🔻موضوع سرمایهگذاری مشترک در حوزه نفت و پتروشیمی برای چینیها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بود، آنها میخواستند با استفاده از نفت فراوان سعودیها فرآوردههای مورد نیاز در ورای مرزها را تامین کنند. این فرآوردهها قرار نبود به چین ارسال شود بلکه باید در کشورهای آسیای غربی و آفریقا که چینیها در حال سرمایهگذاری گسترده در آن هستند ارسال میشد و بخشی از انرژی مورد نیاز یک کمربند یک راه را تامین میکرد. به نظر میرسد این پیشنهاد با توجه
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
💥فایل صوتی زیر در مورد قرارداد چین و عربستان، #حسین_کمیل ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به سرمایه گذاری کامل خود سعودیها در حوزه نفت و صنایع پتروشیمی چندان مورد رضایت آنها نبوده است.
🔻در حوزه خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی هم با توجه به خرید هنگفت نفت از عربستان چینیها دنبال آن بودند که بخشی از این پرداخت را به صورت تجهیزات نظامی راهی عربستان کنند و از بازار بزرگ خرید سلاح توسط سعودیها چیزی عایدشان شود. هدف گذاری اولیه ۱۰ میلیارد دلاری برای فروش تجهیزات راداری، پدافندی، توپخانهای و پهپادی و... بخشی از این انتظار بود که طرف چینی روی آن حساب ویژهای باز کرده بود اما سعودیها در این زمینه هم صرفاً به خرید چند سامانه پدافندی، سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری در حوزه ساخت موشکهای دوربرد و در نهایت خرید و پشتیبانی از پهپادهای چینی موجود اکتفا کردند.
🔻استقبال رنگارنگ، پر هزینه و پر زرق و برق از رئیس جمهور چین و پوشش بیسابقه رسانهای آن برای پر اهمیت نشان دادن آن که طبق معمول چشم برخی در ایران را هم پر کرد و باعث ارائه تحلیلهای کهکشانی و عجیب از برخی از اصحاب ادعا و تحلیلهای آبکی و شتاب زده شد، هیچ سنخیتی با اهداف این سفر نداشت امضای توافقات گوناگون با اعداد گفته شده در مقابل خریدی که چینیها از نفت عربستان میکنند اصلاً قابل توجه نیست. به قیمت امروز چین بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار از عربستان نفت وارد میکند در حالی که حجم توافقات امضا شده میان دو طرف بسیار پایینتر از این عدد بوده و برای کوتاه مدت هم نیست.
🔻به نظر میرسد رئیسجمهور چین هم که انتظاراتش از این سفر برآورد نشد و حتی در بازی طراحی شده توسط سعودیها قرار گرفت و اقداماتی کرد که باعث دلخوری و رنجش دوستان پکن شد، برای آنکه سرپوشی بر این سفر شکستخورده بگذارد، با بازی رسانهای طراحی شده توسط بن سلمان همراه شد تا در حوزه رسانهای به طرف آمریکا این پیام را ابلاغ کند که موفق شده از میزان وابستگی عربستان به آمریکا کاسته و اسباب نفوذی چین در این کشور را فراهم کند.
🔻حالا یک بار دیگر آنچه در طول روزهای گذشته در رسانههای داخلی و خارجی در مورد سفر رئیس جمهور چین به عربستان منتشر شده را با این مطالب و مواردی که در اینجا گفته شد و تنها بخشی از ناکامیهای رئیس جمهور چین در سفر به ریاض بود را مقایسه کنید! وقاحت این جماعت داخلی برای نوشتن اراجیف تا جایی پیش رفت که مثلاً در مورد سفر معاون نخست وزیر چین به تهران هر کاری کردند تا آن را کم اهمیت جلوه داده و حتی موقعیت و جایگاه او را هم زیر سوال بردند ولی تا جایی که بنده پرسیدم نامبرده مهمترین معاون نخست وزیر چین به شمار میرود و به امید خدا در روزهای آینده در مورد سفرش به تهران هم نکاتی را قلمی خواهم کرد.
@syriankhabar
سه روز پیش در جلسه کمیسیون مقام زنان سازمان ملل، عضویت ایران در این نهاد تعلیق شد. عضویتی که از سال ۲۰۲۱ آغاز شده بود و قرار بود تا ۴ سال ادامه پیدا کند. کمیسیون مقام زنان(CSW) که از سال ۱۹۴۶ تأسیس شد اصلی ترین نهاد بین دولتی جهان میباشد که در موضوع «برابری جنسیتی» فعالیت دارد. این نهاد وابسته به شورای اقتصادی-اجتماعی ملل متحد است و از نهادهای تأثیرگذار در تدوین اعلامیه جهانی حقوق بشر در سال ۱۹۴۸ میباشد. از دیگر اقدامات این نهاد، تأثیرگذاری بر روند تدوین سند پکن در مورد حقوق زنان در سال ۱۹۹۵ بود؛ چیزی که در سال ۲۰۰۰ به اجلاس «پکن+۵» منجر شد.
از آنجایی که از جمله فعالیتهای نهاد فوق ارتباط با سمن(NGO)های فمنیستی برای ایجاد اهرم فشار مدنی بر دولتها برای تغییر قوانین در حوزه زنان است؛ از همان ابتدا در سال ۲۰۲۱ عضویت ایران در این نهاد را رویه ای غلط میدانم و در حال حاضر از کاهش همکاری ایران با چنین نهادی استقبال میکنم؛ زیرا معتقدم همکاری با چنین نهادهایی در بستر انجام اصلاحات مدنظر سند ۲۰۳۰ یونسکو میباشد. در نهایت همچون «کله پا شدن برجام»، این تعلیق عضویت را از الطاف خفیه اعتراضات ۱۴۰۱ میدانم.
#حسین_کمیل
#سیدنیماموسوی
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
بایدن :بدون شک یک بیماری همه گیر در راه است
ـــــــــــــــــــــــ
یادتونه شایعه آزاد شدن ویروس چندهزارساله زامبیها در اعماق آبهای منجمد دریا رو چندوقت پیش پخش کردن
اون شایعه پیش زمینه همین امادگی برای این بود که مجدد دنیا رو درگیر یک بیماری همه گیر دیگه کنن
به قول امام خمینی ره :آمریکا شیطان بزرگ است
#حسین_کمیل : بنظر نگارنده، باتوجه به اهتمام گلوبالیستها به کاهش جمعیت جهان به هر قیمت و نیز اقدام بیسابقه شبکه آی۲۴اسرائیل در پوشش تصویری جلسه تشکیلات سری فراماسونری برای اولین بار در تاریخ در بندر #حیفا(که میتوان آن را علنی سازی حضور شیاطین در عرصه بین الملل دانست)، کمبود و ناپدید شدن عجیب و غریب داروهای مربوط به کاهش تب در همه دنیا مسئلهای نیست که به سادگی بشود از کنار آن عبور کرد و بیماری جدید هرچه که هست با تب شدید و کشنده برای نابودی بشر همراه خواهد بود.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
💥در مورد بیماری شبیه به سرماخوردگی که این روزها گریبان همه بخصوص کودکان را گرفته است
تب بالا، سرفه خشک، آب ریزش بینی، بدن درد و طولانی بودن غیرعادی بیماری ازجمله عوامل آن است
تجربه خودم با توجه به بیماری کل اعضا خانواده خصوصا بچههای زیر پنج سال:
منشا بیماری ویروسی هست و عملا هیچ آنتیبیوتیکی برای آن موثر نیست. سرفههای شدید و خزخز سینه نه بخاطر عفونت سینه، که بخاطر سرریز شدن ترشحات دستگاه تنفس به داخل ریهها هست و معملا کودکان رو در خواب بسیار اذیت میکنه. داروهای خلط آور میتونه کمک کنه.
برای بچه ها حتما شیافت داشته باشین چون در تبهای روزهای اول معمولا شربتهای تببر کمتر جواب میدن.
این بیماری بسیار نوسانی هست، یعنی چند روز ممکنه علائم روبه بهبود بره، اما مجدد علائم تشدید میشه
در صورت مراجعه به دکتر، پیشنهاد میکنم پیش متخصص برین
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این چند دقیقه صحبت جناب آقای دکتر صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه را گوش دهید.
ایشان در این ۸ دقیقه گزارش کاملی از آخرین تحولات روابط اقتصادی و تجاری ایران با شرق و غرب، دلیل بیانیه چین و دستاوردهای سفر معاون نخست وزیر چین به تهران ارائه میدهد.
آقای صفری همواره به صراحت بیان و ارتباط عالی با رسانهها معروف بوده و معمولا در صحبتها از محافظهکاریهای بیهوده برخی مسئولین اجتناب و رک و بیپرده برخی موارد را شرح میدهد.
✍«جدایی نادر از سیمین» را باید برآیند میل مهاجرت طبقه متوسط ایرانی پس از سال ۱۳۸۸ دانست؛ زمانیکه نتوانست مطالبه خود را از طریق خیابان به کرسی بنشاند. از همان سالها تب ثبت نام کلاس زبان و مشاوره ماهوارهای مهاجرت تشدید شد. از مهمترین تأثیرات تب کلاسهای زبان، ورود انبوه واژگان بیگانه به زبان فارسی در دهه اخیر و بویژه در نسل دهه هفتادی و هشتادی بود. بغیر از «جدایی» دو فیلم زیبای «سعادتآباد» و «ملبورن» در آغاز دهه ۱۳۹۰ که با گرتهبرداری از سینمای فرهادی ساخته شد نیز به روایت طبقه متوسط ایرانی پس از ۸۸ میپرداخت.
شورش ۱۴۰۱ که نسخه جوکری شده شورش ۸۸ بود نیز با ابتنا به طبقه متوسط در خیابان ستارخان و اکباتان تهران و احمدآباد مشهد پا به عرصه گذاشت. طبقه متوسط بدلیل زیست اقتصادی دلالی توان کنش رادیکال ندارد و با سفت شدن زمین بازی و فراتر رفتن از شعار به جنگ مسلحانه سرخورده میشود و به دنبال مهاجرت است. صف طویل آزمون تافل و آیلتس و بعضاً فروش غیرقانونی این مدارک در کنار میل شدید طبقه فوق به مهاجرت و افزایش سطح فروش مسکن در محلات لوکس تهران شاهدی بر این مدعاست.
#سیدنیماموسوی
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
✍در مورد اردن
کوتاه عرض کنم که اتفاقات این روزهای اردن هرچند باب میل ماست، اما حاصل رقابت منطقهای عربستان(حامی ترامپ) و اردن (حامی دموکراتها) است. کودتای نافرجام سال گذشته در اردن توسط برادر ناتنی پادشاه نیز در همین مسیر و با حمایت آل سعود بوده است و این اتفاق به رویدادهای سال ۲۰۱۳ قطر که به کودتای پسر علیه پدر در قطر،با حمتیت سرویسهای سعودی و اماراتی انجامید، بی شباهت نیست. منتهی عیب کار آنجاست، که سوریها که مدتهاست به دنبال انتقام از اردن هستند، در بازی سعودیها شریک شدهاند و باز فراموش کردهاند که خنجر آل سعود همیشه از پشت بر پهلو نشسته است.
و یک نکته جالب در مورد اردن آنکه، تعداد فلسطینیان آواره در اردن، از جمعیت مردم اردن بیشتر است.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
یک سال و چند ماه از آمدن دولت رئیسی گذشته و برداشت از فاز یازده پارس جنوبی تقریبا آغاز شده است. پروژهای که به دلیل تفکرات زنگنه و دولت روحانی، اجرای آن غیر ممکن بنظر میرسید و از افتخارات برجام، بستن قرارداد با توتال فرانسه جهت انجام آن بود؛ قراردادی که نهتنها مانند سایر دستاوردهای برجام اجرایی نشد، بلکه به سرقت اطلاعات این میدان نفتی_گازی برای بار چندم در مدیریت اصلاحاتی منجر شد
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404