اولین جلسه ستاد ساماندهی پژوهشگران مستقل کشور با هدف برنامه ریزی عملیاتی ستاد و اجرای سیاست های ابلاغی شورای راهبری پژوهشگران مستقل در تاریخ ۵ خرداد 1403 تشکیل گردید.
گزارش خبری جلسه پژوهشگران مستقل کشور :
https://flr.atf.gov.ir/
هدایت شده از خبرگزاری فارس
۵ بالگرد و یک هواپیمای آبپاش برای مهار آتشسوزیِ جنگلهای غرب کشور اعزام شد
🔹سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به آتشسوزیِ جنگلهای غرب کشور گفت: در حال حاضر ۵ بالگرد و یک هواپیمای آبپاش ایلوشین از هلالاحمر و نیروی هوافضای سپاه در حال مهار آتشسوزی و انتقال نیروها به مناطق صعبالعبور هستند.
🔹ظفری همچنین گفت: فرایند اطفای حریق بهصورت زمینی و هوایی با مشارکت ستادهای مدیریت بحران استانهای خوزستان، ایلام، کرمانشاه و لرستان در حال انجام است. در این استانها تقریباً گسترش آتشسوزی مهار شده ولی همچنان احتمال وقوع حریق در سایر نقاط وجود دارد و باتوجه به نقشههای پیشیابی، پتانسیل حریق در بسیاری از مناطق کشور بالاست.
@Farsna - Link
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ هواپیمای آب پاش ایلیوشین۷۶ نیروی هوافضای سپاه پاسداران در حال اطفای حریق مراتع منطقه بوزین و مرخیل پاوه در استان کرمانشاه، ساعاتی پیش
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
آخرین وضعیت بیمارستان قائم رشت پس از آتش سوزی
سخنگوی سازمان مدیریت بحران : ابعاد و دلایل حادثه در دست بررسی است
https://farsnews.ir/amiripour/1718699199518340428
🔸کانال سازمان مدیریت بحران کشور در ایتا بله و سروش
🆔 @ndmonews
آماده باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع سیلاب در ۱۱ استان کشور
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از بروز مخاطرات جدید در کشور خبر داد و گفت: طی روزهای آینده مخاطراتی مانند جاری شدن روانآب، سیلابی شدن مسیلها، طغیان رودخانههای فصلی، صاعقه، کاهش دید، لغزندگی جادهها و احتمال سقوط سنگ برخی استانها را در برخواهد گرفت.
این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور افزود: مدیران کل مدیریت بحران استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، مازندران، تهران، البرز،سمنان و خراسان شمالی ابلاغ شده است که نسبت به تشکیل جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستانها اهتمام لازم را داشته باشند. همچنین اعلام آماده باش کامل به اعضای ستاد استانهای مذکور شده است تا اقدامات پیشگیرانه و احتیاطی به همراه هشداردهی و اطلاع رسانی عمومی در رسانه های محلی را معمول کنند.
🔸کانال سازمان مدیریت بحران کشور
🆔@ndmonews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین ظفری سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص خسارات وارده بارشهای روز گذشته مورخ ۵ تیرماه ۱۴۰۳ گفت:
محور فیروزکوه بدلیل بارش شدید باران و سیلاب و ریزش گل ولای به سطح محور تا اطلاع بعدی مسدود شده است.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور افزود محور فیروزکوه متاثر از بارش شدید باران، سیلاب و گل ولای
از بامداد امروز حجم بسیار زیادی لاشه سنگ رودخانه ای، محدوده پل دوآب را مسدود کرده است. کم عرض بودن جاده تردد ماشین آلات سنگین را برای برداشت واریزی گل و لای با مشکل مواجه کرده است.
ایشان بیان داشتند که کلیه عوامل امدادی و عملیاتی از جمله: راهداری، هلال احمر، مدیریت بحران، اورژانس، پلیس راه و ... برای بازگشایی هرچه سریعتر مسیر در منطقه حضور دارند.
استاندار مازندران و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به منظور مدیریت ابعاد حادثه و تسریع در خدمات رسانی در منطقه حاضر هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی دیدنی از #سردار_سلیمانی
پرچمدار نجات منطقه
هدایت شده از سازمان مدیریت بحران کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حسین ظفری، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در نوار غربی کشور استانهای کرمانشاه، همدان، ایلام، خوزستان نیز هشدار صادر شده است، گفت: هشدار سطح نارنجی گرد و غبار در جنوب استان تهران، قم، مرکزی و اصفهان شدت بیشتری دارد.
📌وی با بیان اینکه دانشگاههای علوم پزشکی آمادهباش هستند، گفت: همچنین در شرق کشور استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، بخشهای شرقی کرمان گرد و غبار را داریم.
✅سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تیمهای اورژانس در محلهای پرتردد مستقر هستند و ملزم شدن مردم را توجیه کنند و هم نسبت به توزیع ماسک اقدامات لازم را داشته باشند، به دستگاهها و استانها آمادهباش را اعلام کردیم.
🔷ظفری ادامه داد: به استاندار برخی از استانها اختیار داده شده است که نسبت به تعطیلی ادارات، مدارس، ورزشگاهها اقدام کنند/ توصیه مان به مردم این است که از تردد غیرضروری در فضای باز یا فعالیتهای ورزشی اجتناب کنند.
🔸کانال سازمان مدیریت بحران کشور
🆔@ndmonews
✅سخنگوی سازمان مدیریت بحران گفت: ایران در دسته کشورهای با مخاطرات بالاست. حوادث طبیعی براساس آمار سالانه به طور میانگین پنج میلیارد دلار به کشور خسارت میزنند.
📌به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، سیل، زلزله، طوفان و حوادثی از این دست، سالانه خسارتهای بسیاری به کشور وارد میکند و تعداد زیادی از هموطنان قربانی میشوند. در چنین کشوری که مدام آماج حوادث مختلف است، مدیریت بحران جایگاه مهمی دارد. به همین واسطه در دفتر ایسکانیوز میزبان حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران وزارت کشور بودیم و آنچه در ادامه میخوانید مشروح این گفتوگو است.
🔷مصاحبه کامل را در لینک زیر ببینید:
iscanews.ir/xdx5s
کانال شخصی حسین ظفری
@hosseinzafari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در حال حاضر رشته مدیریت بحران در کشور وجود دارد اما به رشتههای جدیدتری مثل تابآوری اجتماعی در بحران، مدیریت ریسک، هوش مصنوعی در بحران و ارتباطات بحران هم نیاز داریم که دانشگاه آزاد میتواند در این خصوص پیشرو باشد.
🔷مصاحبه کامل را در لینک زیر ببینید:
iscanews.ir/xdx5x
کانال شخصی حسین ظفری
@hosseinzafari
29.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅تهران- ایرنا- سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور برآورد خسارت سیل در کشور در سه سال گذشته را حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بر اساس طرح جدید، صنایع آببر در طرحهای آبخیزداری و مهار روان آبها سرمایهگذاری میکنند.
🔷مصاحبه کامل را در لینک زیر ببینید:
irna.ir/xjQTQS
کانال شخصی حسین ظفری
@hosseinzafari
📌تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به استفاده از ظرفیتهای محلی و مردمی برای اطفای حریق از تعیین افرادی از همان منطقه به عنوان دیدهبانان آتش خبر داد و گفت: اگر آتشسوزی در مراحل ابتدایی شناسایی شود، روند خاموش کردن آن بسیار راحتتر از زمانی است که منطقه وسیعی را در برگیرد.
✅حسین ظفری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با اشاره به ابلاغ نامهای از سوی سازمان مدیریت بحران کشور به فرمانداریهای استانهای در خطر آتشسوزی برای تعیین افرادی از همان منطقه به عنوان دیدهبان آتش خبر داد و افزود: اکنون در استانهای گلستان، خوزستان و فارس از ظرفیت مردمی و روستایی برای دیدهبان آتش استفاده کردند.
🔷مصاحبه کامل را در لینک زیر ببینید:
irna.ir/xjQQNg
کانال شخصی حسین ظفری
@hosseinzafari
🟥تهران- ایرنا- سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اقلیم خاص استان سیستان و بلوچستان برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از سیلاب، گفت: در این استان به جای سد و آب بند، آب را میتوان در حوضچههایی (هوتک) نگاه داشت.
✅گروه جامعه ایرنا - هوتِگ یا هوتَک نام گودال مصنوعی یا طبیعی نسبتاً بزرگی است که آب حاصل از بارندگیها در آن هدایت و جمع آوری شده و در طول سال به مصارف کشاورزی و آشامیدنی انسان و حیوانات اهلی و وحشی میرسد. این گودال در زبان بلوچی به هوتِگ یا هوتک مشهور است و این سامانه سنتی برای مهار، کنترل و بهره برداری از سیلاب و به عنوان یکی از راههای متداول تامین آب محسوب میشود.
🔷مصاحبه کامل را در لینک زیر ببینید:
irna.ir/xjQTXZ
کانال شخصی حسین ظفری
@hosseinzafari
34.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅هوتگها عمر مفید بسیار بالایی دارند و با هزینه پایین ساخته میشوند و حمایت دستگاههای اجرایی به لحاظ تهیه ماشین آلات، طراحی و مطالعه، مکان سنجی، تخصیص اعتبار مورد نیاز تاثیر ارزندهای بر حفظ، احیا و ترویج این روش سنتی و بهرهبرداری از سیلاب خواهد داشت. در واقع هر هوتگ را میتوان طرحی از طرحهای آبخیزداری عنوان کرد که قابلیت و نقش مهمی در جمع آوری آب دارند و از آن به عنوان یکی از راههای مواجهه با کمبود و محدودیت منابع آب و در نتیجه توسعه روستایی منطقه یاد میشود.
📌حسین ظفری سخنگوی سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفتو گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علاوه بر هوتکها، احداث چاه نیمهها که برای مدت طولانی میتواند بخشی از نیاز به آب آشامیدنی منطقه را تامین کند، یکی از راههای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از سیلاب در اقلیم خاص سیستان و بلوچستان است. این اقدامات باعث میشود هم جلوی سیلاب گرفته شود همچنین هنگام تنش آبی، پاسخی برای نیاز آب منطقه باشد و در این خصوص دولت نیز از ایجاد و نگهداری هوتکها حمایت میکند.
🔷مصاحبه کامل را در لینک زیر ببینید:
irna.ir/xjQTXZ
کانال شخصی حسین ظفری
@hosseinzafari
✅امروز اکثر کشورهای جهان درگیر اختلال شدید نرم افزاری بودند، فرودگاهها، بیمارستانها، فروشگاهها و حتی در برخی کشورها، بانکها هم از مدار خارج شده بودند.
🔷 اما ایران از این اختلال جهانی مصون بود چرا که در دوران تحریم، به همت جوانان کشور، اغلب سامانهها، نرم افزارها و سیستمهای جایگزین ساخته شده بودند و این یعنی امنیت سایبری.
در دوران رئیس جمهور شهید، حمایت از سامانه های داخلی به اوج خود رسید.
رحمت خدا بر #شهید_رئیسی عزیز.
#تکیه_بر_توان_داخل
کانال شخصی حسین ظفری
@hosseinzafari
به ده سال آینده فکر کنید.
۱- روند شتابانِ قدرت گرفتن انصار الله، حزب الله، مقاومت اسلامی عراق و از همه مهمتر جمهوری اسلامی ایران در منطقه جدید غرب آسیا.
۲- وضعیت نابسامان اسرائیل، اختلافات و درگیریهای داخلی آمریکا و از همه مهمتر وضعیت نفرت افکار عمومی جهان از اسرائیل.
۳- قدرت های نوظهور اقتصادی همچون چین، هند و برزیل.
سوال اصلی این است که تصویر آینده جهان چگونه است؟
#نظم_نوین
کانال شخصی حسین ظفری
@hosseinzafari
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
🖥 بررسی مسائل نظام رسانهای ایران
همراه با یادمان استاد فقید دکتر سیدوحید عقیلی
و رونمایی از سه کتاب جدید پژوهشکده ارتباطات
سخنرانان:
🔸باقر ساروخانی (عضو هیأت علمی دانشگاه سوره)،
🔸عباس اسدی (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)،
🔸علیرضا دهقان نیری (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران)،
🔸محمد سلطانیفر (عضو هیأت علمی دانشگاه علوم و تحقیقات)،
🔸لیلا وصالی (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)،
🔸سیدرضا نقیبالسادات (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)،
🔸محمدرضا رسولی (عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی)،
🔸یوسف خجیر (عضو هیأت علمی دانشگاه سوره)،
🔸باقر انصاری (عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی)،
🔸قدسی بیات (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)،
🔸محمدرضا برزویی (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق ع)،
🔸اسماعیل صابر (عضو هیأت علمی دانشگاه جامع امام حسین ع)
🔸حسین ظفری (عضو هیأت علمی دانشگاه جامع امام حسین ع)
⏰ دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
@ricac_ac_ir
✅در رویداد «مسائل نظام رسانهای ایران» مطرح شد:
خلأ دانش ارتباطات بحران؛ چالشی مهم در نظام رسانهای کشور
📌رویداد «مسائل نظام رسانهای ایران همراه با یادمان دکتر سیدوحید عقیلی» دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳ با حضور اساتید برجسته دانشگاه در تالار شهید آوینی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.
🎯در این نشست، حسین ظفری با صحبت از «ارتباطات بحران» و توصیف شرایط بحران به حالتی پیچیده و خارج از شرایط عادی، اطلاعات محدود یا فقدان اطلاعات در آن، ضرورت ارائه اطلاعات در زمان محدود، تهدید آبرو، ارزشها و تصویر ملی در آن شرایط، انتشار هر اطلاعات غلط یا ناقصی را دارای خاصیت بومرنگی دانست و افزود: در شرایط بحران، توجه تمام افکارعمومی به یکباره به سمت ما جلب میشود که این میتواند چالش بزرگی باشد. یکی از مسائل و چالشهای بزرگ در نظام رسانهای، خلأ دانشی درباره ارتباطات بحران است. ما فارغالتحصیل، مدیر آشنا به این حوزه و حتی خبرنگار بحران نداریم. عدم توانایی ساماندهی رسانهها در شرایط بحران، نوع اطلاعرسانی و مجرا و معناسازی پسابحران، از چالشهای دیگری هستند که در زمینه ارتباطات بحران میتوانیم به آنها اشاره کنیم.
📎لینک این نشست
https://www.ricac.ac.ir/news/5188
🟢کانال
@hosseinzafari
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از ایسنا بازدید کرد.
به گزارش ایسنا، صبح امروز حسین ظفری، معاون پیشگیری و سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور به همراه محسن شجاعی معاون طرح، توسعه، اعتبارات و آموزش و مهرداد فتوحی مهر، مدیرکل کاهش خطرپذیری این سازمان با حضور در خبرگزاری ایسنا از این خبرگزاری بازدید کرد.
ظفری در جریان این بازدید، ایسنا را رسانهای حرفهای در حوزه انتشار اخبار حوادث و بحران توصیف کرد.
در جریان این بازدید موضوعات مختلفی مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت که در روزهای آتی منتشر خواهد شد.
لینک خبر
isna.ir/xdRyps
🟢کانال
@hosseinzafari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم| تلفنهای خطوط امدادی کشور چه زمانی ادغام میشوند؟
معاون هماهنگی پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور در گفتوگو با خبرگزاری فارس، آخرین جزئیات ادغام تلفنهای خطوط امدادی کشور را تشریح و تأکید کرد؛ زیرساختهای این بستر آماده است و دولت چهاردهم باید این مسیر را ادامه دهد.
#ادغام_خطوط_امدادی
#دولت_چهاردهم
#سخنگوی_سازمان_مدیریت_بحران_کشور
#حسین_ظفری
🟢کانال
@hosseinzafari
هدایت شده از صبحانه ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 منشا اصلی گرما، بخاطر انتشار گازهای گلخانهای در فضای اقلیمی است
- امروز گرمترین روز سال را شاهد خواهیم بود
+ حسین ظفری، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور
#خبر #ایران #صبحانه_ایرانی
🔴 @sobhaneye_irani
هدایت شده از دانشگاه جامع امام حسین (ع)
سند ملی شهرسازی و معماری اسلامی ایرانی.pdf
1.77M
🔻تصویب و ابلاغ سند ملی شهرسازی و معماری اسلامی-ایرانی
💠 سرانجام پس از ۶ سال فعالیت منسجم در زمینه تحقیق، هم اندیشی و برگزاری جلسات متعدد مشورتی جمع کثیری از نخبگان و متخصصان حوزه معماری و شهرسازی از دانشگاه های مختلف کشور و با همکاری و مشارکت اندیشکده شهر اسلامی-ایرانی پژوهشکده شهید صدر (ره) دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، سند ملی شهرسازی و معماری اسلامی-ایرانی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و توسط جناب آقای دکتر مخبر به مراجع مربوطه ابلاغ گردید.
💠 امید که این سند سرآغازی بر تحول معماری و شهرسازی کشور مبتنی بر هویت اسلامی-ایرانی باشد.
#شهرسازی_اسلامی_ایرانی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️دانشگاه جامع امام حسین (ع)
🌐 https://Www.ihu.ac.ir
▫️پیامرسان بله، ایتا و روبیکا:
🆔 @ihu_ac_ir
🔵 وزیر کشور برای بازدید از زیر ساخت های اربعین وارد ایلام شد
moi.ir/x42wx
🇮🇷 پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور