#خبر
✅ دانشگاه جامع امام حسین(ع) جایگاه دوم را در رتبه بندی دانشگاه های کشور کسب کرد.
🔸 به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین(ع) به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دکتر سید احمد فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: رتبه بندی و ارزیابی 115 دانشگاه دولتی و 17 دانشگاه غیردولتی کشور توسط گروه رتبه بندی ISC انجام گرفت. نتایج این ارزیابی در جلسه 970 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در روز یکشنبه به تاریخ 1402/10/03 تأیید گردید.
دکتر فاضل زاده ادامه داد: اطلاعات مورد نیاز به منظور رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی از سه طریق جمع آوری شده است:
1- اطلاعات پژوهشی بر مبنای پایگاه های ملی و بین المللی که استخراج و پایش آن بر عهده مدیریت رتبه بندی و تحلیل استنادی موسسه ISC می باشد،
2- خوداظهاری دانشگاه ها که از طریق تکمیل پرسشنامه الکترونیکی رتبه بندی توسط رابطین در دانشگاه ها به دست می آید،
3- و نیز برخی اطلاعات آموزشی که از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا سازمان های زیر مجموعه در اختیار گروه رتبه بندی قرار داده می شود.
وی گفت: تفاوت این طبقه بندی با رتبه بندی سال های پیش در این است که دانشگاه های وابسته به دستگاههای اجرایی در یک دسته بندی جدا قرار گرفته اند. همچنین در رتبه بندی درهمکرد دانشگاه ها دانشگاه های جامع، صنعتی، کشاورزی، هنر و دانشگاه های اجرایی لحاظ گردیده است.
🔸 لازم به ذکر است براساس نتایج منتشر شده در این رتبه بندی، دانشگاه جامع امام حسین(ع) رتبه اول دانشگاه های وابسته به دستگاه های اجرایی (وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) و رتبه دوم در میان کلیه دانشگاه های جامع، صنعتی، کشاورزی و هنر را کسب نموده است.
🌺روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را خدمت اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان فرهیخته، کارکنان جهادگر و همچنین شبکه توانای همکاران علمی دانشگاه در کل کشور تبریک و تهنیت عرض می نماید.🌺
🌐 لینک متن کامل خبر
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️دانشگاه جامع امام حسین (ع)
🌐 https://Www.ihu.ac.ir
▫️پیامرسان ایتا، بله و روبیکا:
🆔 @ihu_ac_ir
با سلام
به مناسبت سالروز زلزله بم، ان شاءالله امشب ساعت ۱۹ در برنامه فرامتن شبکه افق در خصوص نقش حرکت های مردمی در مدیریت بحران مطالبی را عرض خواهم کرد.
47.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ زیبایی که توسط همکاران عزیز در مدیریت بحران استان گلستان تهیه شده است.
شعرشان را خودشان تهیه کردند، خوشان آهنگ ساختند و در رویداد #مدیریت_بحران ایران قوی ۱۴۰۲ رونمایی کردند.
🖌کانال #حسین_ظفری در ایتا و بله و اکانت ویراستی
@hosseinzafari
هفته نامه مدیریت بحران.pdf
1.3M
اولین هفته نامه علمی و خبری #مدیریت_بحران که قرار است به صورت هفتگی بصورت الکترونیکی منتشر شود.
🖌کانال #حسین_ظفری در ایتا و بله و اکانت ویراستی
@hosseinzafari
🖌 یک قرن عقبماندگی در مدیریت بحران
🎤تهران-ایرنا: عقب ماندگی طولانی مدتی در زمینه مدیریت بحران در ایران وجود دارد که از اواخر دوران قاجار آغاز می شود و تا انقلاب و جنگ ادامه می یابد، در حقیقت هر اقداماتی که امروز در حوزه بهبود ساخت و سازها، رعایت استانداردها و آگاه سازی شهروندان انجام می گیرد، در راستای کاهش این میزان عقب ماندگی است.
لینک خبر:
https://irna.ir/xjPjKW
🖌کانال #حسین_ظفری در ایتا و بله و اکانت ویراستی
@hosseinzafari
D1738755T15247924(Web).Mp3
554.8K
🎤جریانهای علمی، خسارات ناشی از زلزله را در مناطق كوچك كاهش داده است
📌معاون پیشگیری و كاهش خطر پذیری سازمان مدیریت بحران كشور گفت: عمده مناطق سكونتگاهی ایران یا نزدیك گسل هستند و یا روی گسل ها قرار دارند، همین مسئله فضای بحران و مخاطره را به شهر و روستای كشور تحمیل كرده است.
به گزارش شبكه رادیویی ایران؛ دكتر حسین ظفری معاون پیشگیری و كاهش خطر پذیری سازمان مدیریت بحران كشور در ویژه برنامه گسل به بحث ایمنی در برابر زلزله پرداخت و گفت: ایران به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی با تنوعی از خطرات طبیعی نظیر زلزله، سیل و خشكسالی مواجه است.
وی در ادامه با بیان اینكه موقعیت جغرافیایی كشور و آسیب پذیر بودن سكونتگاهها هر چند گاهی كشور را دچار مخاطره می كند، گفت:عمده مناطق سكونتگاهی ایران یا نزدیك گسل هستند و یا روی گسل ها قرار دارند، همین مسئله فضای بحران و مخاطره را به شهر و روستای كشور تحمیل كرده است.
معاون پیشگیری و كاهش خطر پذیری سازمان مدیریت بحران كشور، ورود شركت های دانش بنیان و حوزه های علمی كشور به این عرصه را عامل مهم در كاهش خسارات در مناطق كوچك دانست و گفت: در كلانشهرها پیچیدگی ها همچنان وجود دارد و رفع و حل آنها نیاز به برنامه ریزی دقیق تر و جدی تر دارد.
ویژه برنامه «گسل امروز» سه شنبه ساعت ۹:۰۰ از رادیو ایران پخش شده است.
🖌کانال #حسین_ظفری در ایتا و بله و اکانت ویراستی
@hosseinzafari
18.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑سیل و سردار (کلیپ)
📌کارد سیل به استخوان سوسنگرد رسید. آب دیگر داشت شهر را میبُرد. کار واقعا تمام بود و حتی اعلام کردند که اگر همه شهر را ترک نکنند خونمان پای خودمان است! اما #حاج_قاسم چه کرد؟ آمد و ایستاد وسط #مردم و گفت «شما در برابر بعثیها کم نیاوردید، حالا جلوی سیل میخواهید کم بیاورید؟ در مردمی که ناامید شده بودند خودباوری ایجاد کرد. پشتشان ایستاد. مردم اول هاج و واج نگاهش😟 کردند اما کم کم رگ غیرتشان بالا زد و دیدند حرف حاجی حق است. و همین جا بود که سوسنگرد نجات پیدا کرد. با دست حاج قاسم و همین مردم سیلزدهای که خیلیها ناامیدشان کرده بودند.
🖌اما حاج قاسم جهاد تبیین را روی خاکریز انجام میداد! اما چطور؟ خب مردم خانههایشان زیر آب 🌧رفته بود. مال باخته بودند. عصبانی شده بودند. کارد میزدی خونشان درنمیآمد. حاج قاسم را که میدیدند، میآمدند و به گلایه و حتی بعضی وقتها با تندی میگفتند «سیل کار خودتان است! شما آب را باز کردید.» حالا فکر میکنید حاجی از کوره در برود؟ یا به قول بعضیها، مردم را توی گونی بگذارد و بدهد دست بچههای بالا! نه؛ اتفاقا با خنده آغوش باز میکرد و روی همان خاکریزها میایستاد. وقت میگذاشت برای مردم. بیست دقیقه. نیم ساعت. و با آن بندههای خدا صحبت میکرد، توضیح میداد و میگفت «اصلا اینطور نیست و ما اینجا را رها نکردهایم.»
رحمت خدا بر شهید حاج #قاسم_سلیمانی عزیز
🖌کانال #حسین_ظفری در ایتا و بله و اکانت ویراستی
@hosseinzafari
شماره 2.pdf
1.79M
📌دومین شماره هفته نامه #مدیریت_بحران منتشر شد؛
شامل معرفی کتاب، مقالات جدید، مطالب دانش بنیان و اخبار مهم هفته گذشته
🖌کانال #حسین_ظفری در ایتا و بله و اکانت ویراستی
@hosseinzafari
19500.pdf
1.07M
#گزارش_کارشناسی | *بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در تبصره (۵)*
🔻 دفتر مطالعات زیربنایی این مرکز در گزارشی با عنوان «بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور: موضوع تبصره (۵)» آورده است که در اجرای مواد (۳۰) و (۳۲) قانون برنامه هفتم پیشرفت، تبصره «۵» از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به موضوعات مرتبط با مدیریت بحران و پیشگیری از مخاطرات حوادث ناگهانی اختصاص یافته است. بند «الف» از این تبصره به تخصیص اعتبارات مذکور به «جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران»، «سازمان دامپزشکی کشور»، «سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور» و «مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی» اختصاص یافته است.
◀️ [لینک خبر]( https://rc.majlis.ir/fa/news/show/1791839) |
در این گزارش بیان میشود که پیشگیری از پیامدهای ناشی از بروز بحرانها و آمادگی رویارویی با آن، نیاز به منابع مالی مشخص دارد و هزینهکرد آنها باید در قالب قوانین بودجه سالیانه برنامهریزی شود.
این گزارش ادامه میدهد که در اینخصوص علاوهبر اعتباراتی که برای دستگاههای اجرایی مرتبط با این امور، ازجمله «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران»، «سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور»، «سازمان دامپزشکی کشور» و «مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی» در نظر گرفته میشود، اعتباراتی نیز در صندوقهای مشخصی همچون «صندوق بیمه کشاورزی»، «صندوق ملی محیط زیست» و «صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان» بهعنوان سهم دولت منظور میشود.
🖌کانال #حسین_ظفری در ایتا و بله و اکانت ویراستی
@hosseinzafari
May 11
📌سناریو، چهره آینده است. پیش گویی نیست، هدف سناریو سازی، گسترش تفکر در مورد آینده و عریضتر کردن طیف آلترناتیوهایی است که میتواند مورد نظر ما باشد. #سناریو مجموعه امکاناتی است که به آینده مرتبط میشوند.
✅ #آینده نامعلوم است و سناریو، اندیشیدن در مورد نامعلومی را به ما میآموزد. سناریو ها به ما میآموزند که درباره همین نامعلومیها بیندیشیم و فرض های دست و پاگیر امروزی را از دست و پای ذهن باز کنیم و بتوانیم گسست هایی را که ممکن است جهان ما را دگرگون سازند، شناسایی کنیم.
📍سناریو نویسی بعد از #بحران نفتی دههی ۱۹۷۰ میلادی و با درک پیچیدهتر شدن جهان و از بین رفتن قطعیتها، عمومیت بیشتری پیدا کرده است.
📣 استفادهی روزافزون از این روش بدین دلیل است که سناریوها، پیچیدگیهای جهان واقعی را در نظر میگیرند و بینشهای جایگزین در خصوص آینده را، با ترتیبی منطقی از رویدادها بازنمایی میکنند. بهطور کلی سناریوها تصاویر آیندههایی ممکن هستند که ترتیب منطقی رویدادها را نشان میدهند.
🛑واژه سناریو از دنیای تأتر و سینما گرفته شده و بر روایت داستان و نیز نقشهای بازیگران دلالت دارد. اما در مبحث سناریونگاری میتوان آن را به صورت داستانهای مربوط به آیندههای باورکردنی متعدد، که یک دولت، سازمان یا شرکت احتمالا با آنها مواجه خواهد شد، تعریف کرد. به کمک تصمیمگیری برپایه آیندههای بدیل و آزمون استراتژیهای پیشنهادی در شرایط مختلفی که سناریوها معرفی میکنند، برای مواجهه باعدم قطعیتهای آینده، آمادگی بیشتری کسب میکنیم.
🖌کانال #حسین_ظفری در ایتا و بله و اکانت ویراستی
@hosseinzafari