#رونمایی_کتاب
#هفته_کتاب
#خواندن_برای_همدلی
آئین رونمایی کتاب "امر به معروف و نهی از منکر در قرآن و روایات و تاریخچه آن"، چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ همزمان با سی و دومین دوره هفته کتاب، در کتابخانه آیت الله روحانی انجام پذیرفت.
رونمایی کتاب "امر به معروف و نهی از منکر در قرآن و روایات و تاریخچه آن" با حضور حجت الاسلام قاسم گیلانی فر نویسنده کتاب، محققان، پژوهشگران و اعضای کتابخانه، برگزار گردید.
در ابتدای این برنامه حجت الاسلام حبیبیان، مدیر حوزه علمیه خاتم الانبیا (صدر)، ضمن تقدیر از زحمات نویسنده کتاب در تبیین مقوله امر به معروف و نهی از منکر، از ایشان درخواست نمود تا با توجه به دسته بندی موضوعی مطالب کتاب، مباحث به صورت مقاله چاپ و منتشر شده که در این صورت امکان استفاده بیشتر و بهتری برای محققان و علاقه مندان علوم اسلامی فراهم میگردد.
در ادامه نویسنده با اشاره به اینکه این کتاب در اصل رساله دکترای ایشان بوده است، به چرایی انتخاب این موضوع پرداخته و با بیان اینکه موضوع امر به معروف و نهی از منکر در ایران به صورت علمی و پژوهشی کمتر کار شده، به تحقیقات گسترده خود و استفاده از استنادات منابع پژوهشگران ایرانی و غیر ایرانی به مقالات و کتابهای مرتبط با موضوع اذعان نموده که از نظر نویسنده در غنای کتاب تاثیر بسزایی داشته است.
💠 حضرت علی علیه السلام فرمودند:
💎إنّ فاطمةَ بنتَ رَسُولِ اللهِ (صلی الله علیه و آله و سلم):
👈لم تَزَلْ مظلومةً،
👈مِنْ حَقِّها ممنوعةً، و عَنْ مِیراثِها مدفوعةً،
👈لم تُحفَظ فیها وَصِیةُ رَسُولِ الله (صلی الله علیه و آله و سلم)،
👈و لا رُوعِیَ فیها حَقُّه و لا حَقُّ اللهِ عزوجل،
👈و کَفَی بِاللّهِ خَاکِمًا، و مِن الظَّالِمِین مُنتَقِماً.
💧فاطمه دختر رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم:
۱. همواره مظلوم بود،
۲. و از حق خود، و ارث پدر ممنوع شده،
۳. و وصیت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم دربارهٔ او انجام نشد،
۴. و حق پیامبر و خداوند عز و جل نسبت به فاطمه مراعات نشد،
۵. و خداوند به عنوان داور و انتقام گیرنده از ستمگران کافی است.
📚 امالی شیخ طوسی، ۱۵۵
#اَلسَّلامُ_عَلَيْكِ_يا_بِنْتَ_رَسُولِ_اللهِ
#اَلسَّلامُ_عَلَيْكِ_يا_زَوْجَةَ_وَلِيِّ_اللهِ
#اَلسَّلامُ_عَلَيْكِ_يا_اُمَّ_الْحَسَنِ_وَ_الْحُسَيْنِ
#اَلسَّلامُ_عَلَيْكِ_اَيَّتُهَا_الصِّدّيقَةُ_الشَّهيدَةُ
🏴🏴حوزه علمیه بابل🏴🏴
هدایت شده از بسیج طلاب سعید العلماء
📸 #گزارش_تصویری
🔻به مناسبت سالروز تشکیل بسیج دانشجو و طلبه؛
🔰اجتماع بزرگ طلاب و دانشجویان بسیجی استان مازندران با عنوان «پیشگامان رهایی» در دانشگاه ملی مهارت این استان برگزار شد.
🔸در پایان این همایش، از فرمانده محترم پایگاه بسیج طلاب و روحانیون جوادالائمه علیه السلام حجتالاسلام والمسلمین حبیبیان و سرگروههای جهادی برتر سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه کربلا حجتالاسلام والمسلمین میکائیل محمدپور مسئول گروه جهادی شهرستان بابلسر و حجتالاسلام والمسلمین عباس خیرالله زاده مسئول گروه جهادی مدرسه علمیه امام حسن مجتبی علیه السلام زرگرشهر تجلیل و قدردانی شد.
📆۱۴۰۳/۰۸/۳۰
#باهم_تا_قله
╭┈── 『🇮🇷🌀🇮🇷』──
╰➤💻 @SaeedUlama
🔰بسیج طلاب سعید العلماء
هدایت شده از بسیج طلاب سعید العلماء
بسم الله الرحمن الرحیم
بسیج یک جریان و شطّ عظیم جاری به سمت اهداف انقلاب است.«مقام معظم رهبری»
حجتالاسلام والمسلمین حبیبیان
فرمانده محترم پایگاه مقاومت بسیج طلاب و روحانیون جوادالائمه علیه السلام حوزه مقاومت سعیدالعلماء و مدیریت محترم مدرسه علمیه خاتم الانبیاء، کسب عنوان موفق ترین پایگاه مقاومت بسیج طلاب و روحانیون سپاه کربلا مازندران را که مرهون تلاش و نقش آفرینی و مدیریت جنابعالی و سایر بسیجیان پایگاه جوادالائمه علیه السلام می باشد را تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از خداوند منان موفقیت و سربلندی روزافزون شما را در سایه الطاف الهی و توجهات ویژه حضرت ولیعصر(عج)و هدایت های مقام معظم رهبری مسئلت دارم.
الحقیر صمدی
هدایت شده از بسیج طلاب سعید العلماء
بسم الله الرحمن الرحیم
حجتالاسلام والمسلمین عباس خیرالله زاده
مسئول قرارگاه جهادی ولایت مدرسه علمیه امام حسن مجتبی علیه السلام زرگر شهر
کسب رتبه برترین گروه جهادی بسیج طلاب و روحانیون سپاه کربلا مازندران توسط گروه جهادی «ولایت» مایه مباهات و خوشحالی است.
بیشک خدمات جهادی و تلاشهای شبانه روزی شما جهادگران مخلص و طلاب مدرسه علمیه امام حسن مجتبی علیه السلام زرگرشهر در راستای آرمان های امامین انقلاب از یادها پاک نخواهد شد و کسب چنین رتبهای الحق و الانصاف شایسته شما است.
بر خود واجب دانستم این موفقیت را به شما جهادگران طلبه بسیجی تبریک عرض نمایم و از خداوند منان برای شما توفیق خدمت به همراه موفقیت و سربلندی را خواهانم.
الحقیر صمدی