حوزه علمیه همدان.mp3
681.2K
❇#احکام_شرعی
خواندن قرآن در هنگام سجده و رکوع چه حکمی دارد؟
#استاد_وحید_پور
#قرآن
#نماز
#رکوع
#سجده
#ذکر
🆔@howzeh_hamedan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد فاطمی نیا ( ره ) :
در همه عمرم تا کنون دعایی به لطافت این دعا ندیده ام 👇
▪️ «صلوات خاصه حضرت زهرا سلاماللهعلیها»
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّیقَةِ فاطِمَةَ الزَّکِیَّةِ حَبیبَةِ حَبیبِکَ وَنَبِیِّکَ وَاُمِّ اَحِبّآئِکَ وَاَصْفِیآئِکَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمینَ اللّهُمَّ کُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَکُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَلیلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْکَریمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَیْها وَعَلى اُمِّها صَلوةً تُکْرِمُ بِها وَجْهَ اَبیها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْیُنَ ذُرِّیَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِیَّةِ وَالسَّلامِ.
#استاد_فاطمی_نیا
#فاطمیه
#حضرت_زهراء
🆔@howzeh_hamedan
کانال حوزه علمیه همدان.mp3
1.68M
❇#مشاوره_دینی
چه دعا و حاجتی از حضرت فاطمه (سلام الله علیها ) طلب کنیم ؟
#استاد_افشاری
#حضرت_فاطمه
#دعا
#دنیا
#برزخ
#آخرت
🆔@howzeh_hamedan
#اطلاعیه
اطلاع رسانی مراسم نماز جمعه همدان
مورخه :۱۴۰۳/۰۹/۱۶
✅خطیب : آیت الله شعبانی
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان
🔵سخنران پیش از خطبه ها :
بسیجی دانشجو مهراب مومیوند
دبیر شورای تبیین بسیج دانشجویی استان همدان و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان (شهیدمقصودی)
🔷قاری: بسیجی دانشجو سینا محمودی
🕙زمان باز شدن دربها : ۱۱صبح
📌مکان :حسینیه امام خمینی(ره)
🆔@howzeh_hamedan
کانال حوزه علمیه همدان.mp3
888.6K
📚 آیت الله فاطمی نیا ( ره ) :
یکی از بزرگان اهل تسنن آلوسی است ، ایشان در تفسیر روح المعانی می نویسد پیغمبر اکرم ( ص ) با علم لدنی که داشت می دانست که حضرت زهراء ( س ) زیاد در دنیا نخواهد ماند و الا به همه مردم اعلام می کردکه همه دینتان را از حضرت زهراء ( س ) بگیرید.
#آیت_الله_فاطمی_نیا
#پیغمبر
#حضرت_فاطمه
#آلوسی
#تفسیر_روح_المعانی
🆔@howzeh_hamedan
کانال حوزه علمیه همدان.mp3
1.51M
❇#سوال_اعتقادی
چطور می توان ثابت کرد که " امام حسین ( ع ) " در قیامت مقام شفاعت دارد؟
#استاد_حسینی
#امام_حسین
#شفاعت
#قیامت
🆔@howzeh_hamedan
#اطلاعیه
میز خدمت این هفته نماز جمعه همدان
مورخه :۱۴۰۳/۰۹/۱۶
🔷رئیس کل دادگستری استان همدان
🔷مدیر عامل شرکت گاز استان همدان
🕥 زمان مراجعه به غرفه های میز خدمت جمعه ساعت ۱۱:۳۰
#نماز_جمعه
#میز_خدمت
🆔@howzeh_hamedan
🔴 هدیه به اموات
🔵 به بهانه پنجشنبه :
مرحوم عارف ربّانی استاد سید عبدالکریم کشمیری میفرمودند: در قبرستانها برای هدیه به اموات یک حمد، یازده سورهٔ (قل هو الله احد) و هفت بار سوره (انا انزلناه فی لیله القدر) بخوانید.
1⃣ پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمود: هر که بر قبرستان بگذرد و یازده مرتبه سوره (قل هو الله احد) را بخواند و ثوابش را به مردگان آن قبرستان ببخشد، به عدد آن مردگان اجر و ثواب یابد.
2⃣ امام رضا علیهالسلام فرمود: هر که نزد قبر برادر مؤمن خود بیاید و دست بر قبر گذارد و 7 بار سوره قدر (انا انزلناه فی لیله القدر) را بخواند از ترس بزرگ روز قیامت ایمن گردد. سیره امام صادق علیهالسلام این بود که حضرت دست بر زمین قبری میگذاشت و خود مقابل قبله بودند.
3⃣ در روایتی منقول است که هر کس سوره قدر را نزد قبر مؤمنی 7 بار بخواند خداوند ملکی را بفرستد که عبادت الهی نزد قبر او کند و ثواب عبادت آن ملک را برای میت بنویسند. چون از قبر برای قیامت مبعوث شود به خاطر آن ملک، هر هول و ترس را از او دور کند تا داخل بهشت شود.
4⃣ در روایتی است که با 7 بار خواندن سوره قدر، خداوند خواننده و صاحب قبر، هر دو را بیامرزد.
#پنجشنبه
#زیارت_اموات
#سوره_قدر
#سوره_توحید
🆔@howzeh_hamedan