#اطلاعیه
#کارت_شناسایی
#کارت_هوشمند
❇️ صدور کارت شناسایی حوزویان آغاز شد.
🔹 طلاب و روحانیون محترم جهت ثبت درخواست کارت شناسایی، می توانند از طریق سامانه پیشخوان، بخش امور طلاب درخواست خود را ثبت نمایند.
🌐 http://login.ismc.ir/
🔸 لازم به ذکر است زمان تحویل کارت از طریق پیامک اطلاع رسانی می شود.
🔹در صورت بروز هرگونه مشکل و یا ابهام در فرآیند ثبت درخواست، موارد را از طریق پیشخوان ارتباطی با امورطلاب درمیان بگذارید.
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان البرز
💢واکسن صهیونیستی ـ ایرانی کرونا!💢
🔰چرا واکسن زدن حضرت آقا تقلیل داده میشود و یا مصادره میگردد؟
🔹اعلام واکسن ایرانی زدن مقام معظم رهبری، مورد توجه دو دسته قرار گرفت.
➖دسته اول، کسانی که این عمل را در قالب #حمایت_از_تولید_داخلی فهم کردند و آن را پیامی برای همه مسئولین در خصوص لزوم حمایت از تولید داخلی دانستند.
➖ و دسته دوم، برخی از طرفداران طب سنتی که سالهاست بر روی #صهیونیستی بودن ایده واکسیناسیون عمومی اصرار کرده اند. جالب اینکه چند نفر از این دوستان، با توجه به تعارضی که واکسن زدن حضرت آقا با تئوریشان درباره صهیونیستی بودن واکسیناسیون داشت، احتمال #نفوذ حتی در میان نزدیکان حضرت آقا را مطرح کردند!
🔹به نظر میرسد در این میان هر یک از این دو دسته به نکتهای توجه دارند و از نکتهای غافلند:
➖دسته اول به خوبی به اهمیت مسئله تولید و لزوم حمایت از سازوکار اجتماعی آن بیشتر توجه دارد. این دسته متوجه است که مسئله تولید ملی، نیازمند همسوسازی و ساختیافتگی ظرفیتها، ساختارها و کنشگران بسیاری است که در زمینههای مختلف اجتماعی حضور دارند که این جز از طریق ایجاد یک #سازمان_تولید_اجتماعی امکان پذیر نخواهد بود.
➖دسته دوم نیز توجه خوبی به مسئله #جهتداری_علوم دارد. این دسته به خوبی فهم کرده که همانطور که علوم انسانی مدرن، مبتنی بر پیشفرضهای انسانشناسانه مادی است، پزشکی مدرن نیز مبرای از پیشفرضهای مادی در خصوص ماهیت حیات انسانی و رابطه عوامل روحی و بیماریهای جسمی نیست.
🔹این در حالی است که هر دو دسته از مزیتهای جریان مقابل غفلت می کنند و این باعث می شود که واکسن زدن مقام معظم رهبری در دسته اول، در مسئله حمایت از تولید داخلی فروکاسته شود و در دومی به جریان نفوذ نسبت داده شود.
➖دسته اول دستهای است که بر مسئله جهتداری علوم و ابتناء دانشهای کاربردی بر پیش فرض های هستیشناسانه، معرفتشناسانه، روششناسانه و انسانشناسانه واقف نیست و اساساً مسئله مهم #استقلال_علمی را در لایه مبانی و روشها فهم و پیگیری نمی کند.
➖ در مقابل دسته دوم از مسئله #اجتماعی_بودن فرایند و ساختار تولید علم غافل است و همین باعث می شود آنچه را که خود در جمعهای بسته و حلقههای مباحثاتی بدان نائل آمده (که البته ممکن است مطالب بسیار ارزنده ای هم باشد)، با اعتماد به نفسی مثال زدنی برای همهی جامعه تجویز کند. عدم توجه به مسئله #اعتماد_اجتماعی و #تفاهم_اجتماعی در فرآیند و سازمان تولید علم موجب شده که این دسته، جریان علمی مرسوم و بسیاری از ساختارها و مدیران رسمی کشور را به چشم خائن و غافل و نفوذی قلمداد کند.
🔹به نظر می رسد توجه توأمان به دو وجه "ابتنای علوم انسانی و پزشکی بر مبانی و پیشفرضها" و همچنین "هویت اجتماعی فرآیند و سازمان علم در مقیاس جامعه" میتواند افقی متفاوت از تقوم متقابل #علم_دینی و #جامعه_دینی و همبسته و وابسته بودن آنها، مقابل ما بگشاید...
🔹خلاصه اینکه تا یک علم و ایده مسیر تفاهم و اعتماد اجتماعی را طی نکند، نمیتوان از رهبر جامعه انتظار داشت که بر اساس آن مشی کند. 🌺
#تمدن_نوین_اسلامی
#عقلانیت_انقلابی
#تفاهم_اجتماعی
#علم_دینی
https://eitaa.com/alimohammadi1389/428
☘
⏰ برنامه روزانه امام خامنه ای (حفظ الله)
🔹غلام شاه پسندی از محافظان رهبری در مورد برنامه روزانه آیت الله خامنه ای گفت:
💢 ایشان حدود یک تا یکونیم ساعت پیش از نماز صبح بیدارند که تهجد و عبادت شخصی ایشان است. روزهایش هم با هم فرق میکند، شبیه به هم نیست. ایام هفته فرق میکند. یک روز آقا بیشتر نماز میخوانند، یک روز بیشتر قرآن میخوانند، یک روز بیشتر دعا میخوانند، یک روز بیشتر ذکر میگویند ...
👈 بعدش نماز صبح را میخوانند، ایشان نماز صبح را به جماعت میخوانند و کمترین جماعتشان، آن شخصی است که همراه ایشان است و بیشترینشان هم هر کسی که توی آن ساختمان است، میآید. ایشان توی دفتر کارشان نماز میخوانند و همه کسانی که صبح در محل کار هستند ـ اعم از پاسدارها و دفتریهایی که آنجا هستند ـ نمازشان را با آقا میخوانند.
👟 ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند
👈 بعد از نماز صبح، ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند و حداقل بین چهلوپنج تا شصت دقیقه به سمت بالا حرکت میکنند. این مسیر را حدود نیم ساعت تا چهلوپنج دقیقه برمیگردند.
بعضی از مواقع کوههایی دورتر هستند و برای اینکه به وضعیت کار ایشان لطمه نزند، آقا آن ساعت که باید تهجد و نماز و عبادت شخصی خودشان باشد را میآیند بیرون و در طول مسیر عبادتشان را انجام میدهند. پای کوه که میرسیم، نماز را آنجا میخوانیم. هنوز تاریک است و کسی بیدار نیست. یک ساعتی که بالا میرویم، هنوز آفتاب نزده است.
آن سه روز کوهنوردی وقتی از کوه پائین میآیند، بعد وقت اداری کار ایشان است و آن چهار روز دیگر را توی خانه ورزش میکنند.
🌱 پس از ورزششان از ساعت هفت، هفتونیم، ایشان در محل کار حاضر میشوند. اگر ملاقات خاصی نداشته باشند میروند منزل و صبحانه را در منزل با خانواده میخورند و بعد از صبحانه میآیند دفتر، کارشان انجام میشود.
اگر ملاقات داشته باشند، ملاقات با صبحانه شروع میشود. وقتی هفت صبح با آقا ملاقات هست، صبحانهشان را هم با آقا میخورند. بعد از خوردن صبحانه و کار اداری، تا نماز ظهر، آقا توی دفتر است.
🌞 اذان که گفته بشود، هر کاری که وجود داشته باشد، وسط سخنرانی هم که باشد، آقا قطع میکنند، میگویند نماز را بخوانیم بعد بیاییم؛ نماز اول وقت.
بعد از نماز، ادامه کار. اگر جلسات ادامه داشته باشد، نهار را آقا با آن افراد جلسه، توی دفتر میل میکنند. اگر توی دفتر، ملاقاتی نبود، بین ساعت نماز تا یکی دو ساعت بعد از نماز، چون فاصله بین منزل آقا و دفتر به اندازة ده، بیست قدم است، در منزل غذایشان را میخورند و استراحتشان را میکنند، مجدد اولین برنامهای که دارند ساعت سه بعد از ظهر، چهار بعدازظهر است. ایشان میآیند در داخل دفتر هستند و مواقعی که بعدازظهر جلسه خاصی نباشد، ایشان توی کتابخانه شخصیشان به مطالعه میپردازند.
👌 هر زمانی که شما ایشان را ببینید، یا ذکر میگوید یا قرآن میخواند. ایشان به ما توصیه میکردند و میگفتند: «بچهها قرآن را زیاد بخوانید؛ قرآن نور است، قرآن را خیلی مطالعه کنید. من در جوانی هر سه روز یک دور قرآن میخواندم. یعنی روزی ده جزء. الآن دیگر اصلاً حوصلهاش نیست، پیر شدهام، از نظر سنوسال، وضعیت، شغل، گرفتاریهای کاری، این همه مسائل واقعاً نمیتوانم قرآن بخوانم. خیلی از قرآن دور شدم. نُه روز، ده روز طول میکشد من یک دور قرآن را بخوانم.»
الآن که دور شده، روزی سه جزء قرآن میخوانند.
🔸 همه افراد خانواده آقا حافظ کل قرآن هستند. منزل حضرت آقا یک خانواده پرجمعیتی است، خودشان، خانمشان و شش تا فرزند با ایشان زندگی کردهاند که همه الآن ازدواج کردهاند و رفتهاند؛ هر هشت نفر این خانواده حافظ کل قرآن هستند. مأنوس قرآن بودن یعنی این. کل افراد خانواده قاری و حافظ قرآناند.
(یک روز با رهبری،ماهنامه امتداد،شماره۶۴،ص۱۶
☘
🔴 واقعیت مذاکرات وین و اطلاعات گمراه کننده روحانی*
🔹چرا شش دور مذاکرات برای احیای برجام به بن بست خورده است؟ واقعیت ها از بی صداقتی آمریکا حکایت می کند؛ اما متاسفانه آقای روحانی، روایتی تحریف آمیز ارائه می کند.
♦️او طی چند ماه اخیر بارها ادعا کرده بیل به کمر تحریم ها خورده و تحریم ها برداشته شده است(!) و ضمنا یکی در میان، حل نشدن مسئله را به مانع تراشی در داخل نسبت داده است!
🔹او اخیرا گفت "اگر به آقای عراقچی اختیار بدهیم، همین امروز می رود و توافق را نهایی می کند" و "اگر بروکراسی پارلمانی (مجلس) نبود، تحریم تمام شده بود. خداوند ما را از شر بروکراسی نجات دهد".
♦️این سخنان در حالی است که مصوبه مجلس، با نظارت و تایید شورای عالی امنیت ملی بوده و تضمینی برای لغو تحریم هاست. اما در عین حال باید پرسید روحانی دقیقا اختیار چه کاری را می خواهد؟
🔹مرور مواضع مقامات آمریکایی نشان می دهد که دولت ناقض برجام، نه این توافق را محترم و معتبر می شمارد، نه می خواهد همه تحریم های پسا برجامی را لغو کند، و نه حتی تضمین می دهد که دوباره عهد شکنی نکند. بلکه فقط می خواهند مجوز بازگشت به برجام و دسترسی به مکانیسم ماشه را به دست آورد!
♦️وزیر خارجه آمریکا دیروز ضمن شرط گذاری گفت: "اختلافات با ایران درباره شرایط بازگشت به تعهدات همچنان پا برجاست. زمانی به توافق میرسیم که ایران به تعهدات خود عمل کند"!
🔹همزمان، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: "واشنگتن نمی تواند هیچ تضمینی برای خارج نشدن دوباره از برجام پس از احیای آن به ایران بدهد. در مذاکرات، موضوعات اساسی مانند گامهای هستهای، تحریمها، توالی زمانی گامها همچنان باقی ماندهاند".
♦️سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز ضمن رد اظهارات رئیس دفتر روحانی درباره لغو 1400 تحریم، به مجله فوربز گفت "هیئت مذاکره کننده آمریکا با لغو تحریم های دولت ترامپ در زمینه، بیمه، نفت و صنعت کشتیرانی و برخی افراد ایرانی موافقت نکرده است".
🔹همچنین بلینکن چند هفته قبل گفته بود "برجام، به شکل کنونی قابل بازگشت نیست. #توافق_پیشین (!!) با ایران، شامل مواردی بود که این کشور را بیش از پیش به قدرت هسته ای نزدیک کرد؛ از این رو باید تلاش کنیم برخی مفاد آن را تغییر دهیم. ما به دنبال یک توافق قوی تر و طولانی تر هستیم. این توافق باید شامل بندهایی باشد که برخی فعالیت های هستهای ایران تا سال ۲۰۲۵ متوقف شود"!
♦️در حالی که آمریکا نه حاضر است تحریم های اصلی را لغو کند و نه تضمین روشن بدهد، چرا روحانی اصرار دارد اطلاعات گمراه کننده بدهد ؟! به نظر او، چرا آمریکا حاضر نیست تضمین بدهد که دوباره عهد شکنی نکند؟ و با این وجود، چرا باید به مکانیسم ماشه (بازگرداندن تحریم های سازمان ملل) دسترسی پیدا کند؟!
✍️محمد ایمانی
🔶گزارشی از یک دیدار (2)
🔻طرح یک پرسش
در این لحظه سعی شد با طرح سوالی از محضر استاد مددی بحث را به سمت تحول در روش تفقه بکشانم؛
عرض کردم: با شناختی که از محضر هردو استاد بزرگوار دارم، هردو معتقد هستند که «ولایت»، پشتوانه «شریعت» است، یعنی شأن شارع در اصل، «ولایت» است و این مبنا می تواند نقطه تحول در تفقه قرار گیرد. هردو استاد بزرگوار قائل هستند که تفقه موجود بر مبنای یک تخاطب محدود و مضیقی (از نسب شارع ، موضوع و مخاطب) شکل گرفته است که می توان آن را تخاطب «عبد و مولا» نام گذاری کرد. از منظر استاد میرباقری نقطه تحول در این فضا از امتداد بحث کلامی و دین شناسی، بر محور ولایت، واقع می شود. حضرتعالی (استاد مددی) نیز می پذیرید که «ولایت» پشتوانه شریعت است اما در ادامه فضای «قانونگذاری» را در توصیف شریعت مبنا قرار می دهید، سوال این است که نسبت «ولایت» و «قانون» چیست؟ چرا اقتضائات خود ولایت را مبنا قرار ندهیم؟ آیا این قانون، قانون خاص فضای شریعت است که از ولایت الهیه متأثر شده است یا قانون عرفی و عقلایی مقصود است؟
نظام-قانونی-ولایی-استاد-سید-احمد-مددی.docx
338.5K
جزوه نظام قانونی ولائی
تأثیر اختلاف گفتمان در استنتاجات اصولی.doc
153.6K
تأثیر اختلاف گفتمان در استنتاجات اصولی https://jfiqh.um.ac.ir/article_34052.html
🔶گزارشی از یک دیدار (1)
یکی از اتفاقات شیرین و جذاب برای یک شاگرد این است که جلسه ملاقاتی بین اساتید خود فراهم کند و زمینه مذاکره علمی آنها را مهیا کند، مخصوصاً اینکه این دو استاد از صاحب نظران عرصه فقاهت و دارای ایده های نو و بدیع باشند. جلسه روز جمعه 4 تیرماه، از ساعت ده و نیم صبح در منزل حاج آقای مددی با بیان شیرین ایشان در حوزه های مختلف مباحث تاریخی، حدیث شناسی و روش شناسی آغاز شد و تا حدود اذان ظهر ادامه داشت.
کسانی که با استاد مددی آشنا هستند می دانند بیان شیوا و دلنشین، اطلاعات جامع و دقیق در زمینه های مختلف، تحلیل های عمیق و ریشه ای، نگاه فرایندی در تاریخ تفکر و همچنین نوآوری های عالمانه و محصورنشدن در حصار شهرت ها از خصوصیات ایشان است که ساعت ها بهره مند شدن از فرمایشات ایشان، سیر در گلستان علمی است که انسان را خسته نمی کند. از حدود ساعت 12 بود که فرصت یافتم طرح بحثی کنم و بحث را به حوزه تحول در روش تفقه بکشانم...
🔻عمده ترین محورهای فرمایشات استاد مددی در بخش اول عبارت بود از:
🔸ضرورت تعامل فکری و علمی با مذاهب مختلف (مثلاً الازهر مصر) به جای روابط سیاسی و تشریفاتی
🔸تحلیل از تاریخ مصادر تشریع و اختلاف میان شیعه و سنی در مثل «اجماع، قیاس و رأی و استحسان» و ریشه های پیدایش آنها
🔸سیری از حکومت های شیعی زیدیه، اسماعیلیه مصر، اسماعیلیه ایران، آل بویه، صفویه
🔸تفکرات زیدیه و اسماعیلیه و وضعیت فعلی آنها در جهان و بررسی برخی اعتقادات آنها مثل عبور از شریعت توسط اسماعیلیه
🔸نسبت وهابیت و تصوف و سلسله های صوفیه و منتهی شدن اکثر آنها به حسن بصری عن امیرالمومنین (ع)، درحالیکه حسن بصری امیرالمومنین (ع) را ندیده است.
🔸تاریخ تدوین سنن نبی (ص) و تحلیل از واقعه منع کتابت حدیث و تحلیل از روایات ابوهریره و ابن عباس و...
🔸تکامل فقه و نقش ابوحنیفه در فقه فرضی یا تقدیری و جایگاه امام باقر علیه السلام در بسط علوم
🔸حاکم شدن آرای شیخ طوسی در حوزه و ضرورت بازنگری در آرای ایشان
🔸ضرورت بازنگری در قاعده «تخصیص» در نسبت بین ادله؛ نخستین کسی که تخصیص را مطرح کرد شافعی بود و دیگران از وی تبعیت کردند درحالیکه نسبت بین ادله در موارد بسیاری نسبت فریضه و سنت است یا نسبت های دیگری است که با نگاه تاریخی به دست می آید، مثل نسبت سنت موارد زکات به آیه قرآن، روایات مواقیت حج و عمره ماه رجب و...
🔶گزارشی از یک دیدار (3)
🔻فضاهای هشت گانه
(جلسه با طرح پرسش فوق به سمت مباحث روش تفقه کشیده شد که به تفصیل بیشتر گزارش خواهم داد و همچنین منابعی برای مطالعه بیشتر از هردو استاد معظم تقدیم خواهم کرد.)
استاد مددی در پاسخ به سوالی که طرح شد به بیان فضاهای هشت گانه حاکم بر فقه و اصول پرداختند. این فضاهای هشت گانه در حقیقت پارادایم هایی است که فقیه یا اصولی ذیل آن تفکر می کند و به استدلال می پردازد.
استاد مددی این فضاها را به تفصیل در هفده جلسه در درس خارج فقه از تاریخ 28/9/1394 الی 5/11/1394 شرح دادند.
برای آشنایی تفصیلی تر با این بحث سه منبع مطالعاتی تقدیم می شود:
1- جزوه تقریر 17 جلسه که با عنوان «نظام ولائی قانونی» منتشر شده است.
2- مقاله ای از حجت الاسلام غفوری نژاد که تقریر دیگری از این بحث است.
3- بخشی از کتاب در دست تدوین با عنوان «نظام ولائی قانونی»
در دو منبع اول، هفت فضا مطرح شده است و در منبع سوم تعداد این فضا ها به 9 فضا رسیده است! استاد مددی در این جلسات هفت فضا را مطرح کردند و مورد هشتم را بعدها در جلسات درس اضافه نمودند و فرمودند این فضای هشتم است. مورد نهم را خودم اضافه کردم😎. استاد مددی بحثی را تحت عنوان «عرف اختصاصی شریعت» مطرح کردند که بعد از کلاس از ایشان پرسیدم که می تواند فضای نهم به حساب آید و ایشان تأیید کردند.
☘️
👈 "مراسم هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و شکرگزاری حضور سرنوشت ساز مردم در انتخابات ریاست جمهوری"
🔹 دوشنبه ۷ تیرماه ساعت ۱۸ مسجد جامع کرج
سخنران: جناب آقای دکتر حاجی بابایی
رئیس محترم کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی
🙏 (حضور اقشار مختلف، سروران بزرگوار تعظیم شعائر دینی است)
👌 شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز
☘️
وقتی دانشمند ما در تهران ترور شد و در نطنز خرابکاری کردند، دولت روحانی میگفت: این اقدامات را اسرائیل انجام داد تا مذاکرات ما و آمریکا بهم بخورد
حالا و همزمان با مذاکرات، آمریکا پرس تی وی و العالم را بسته.
یک سوال ساده:
این اقدامات را هم اسرائیل برای برهم زدن مذاکرات انجام داده؟
✍️ آقای تحلیلگر
✅ این عمار
http://eitaa.com/aina_ammaar
#فروش_هفتگی_نورشاپ
با تخفیف ویژه، تا پایان هفته!
از #نورشاپ بصورت غير حضوري خرید کنید!
دانشنامه فضائل #اهل_بیت علیهمالسلام در منابع #اهل_سنت
ارائه درختواره «فضائل و مناقب اهلبیت(علیهمالسلام)» با بیش از 2300 موضوع و اتصال آن به 33 عنوان «کتاب فضایل و مناقب» از مهمترین منابع روایی و تفسیری اهلسنّت در 141 جلد، با قابلیت ارتباط بین متن و موضوع
مطالعه اطلاعات بیشتر: www.noorsoft.org/fa/software/View/15772
خرید با تخفیف ویژه: www.noorshop.ir/fa/product/15772
جامع #اصول_فقه
متن 410 عنوان کتاب به زبان #فارسی و #عربی در 914 جلد از 240 مؤلف، در موضوع اصول فقه به همراه دسته بندی کتب به صورت گروهی و موضوعی، از جمله مشتمل بر: 58 شرح معتبر بر کتاب های اصولی و ...
مطالعه اطلاعات بیشتر: www.noorsoft.org/fa/software/View/6389
خرید با تخفیف ویژه: www.noorshop.ir/fa/product/6389
#پژوهیار 2
مجموعه سازی، سازمان دهی، #استناد_دهی و تنظیم #کتابنامه به صورت ماشینی، قابلیت نصب و استفاده مستقل از #مرورگر و ...
مطالعه اطلاعات بیشتر: www.noorsoft.org/fa/software/View/14436
خرید با تخفیف ویژه: www.noorshop.ir/fa/product/14436
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
پیشگام در ارائه محصولات نرم افزاری علوم اسلامی و انسانی
www.noorsoft.org
▫️▫️▫️
📢 @noorsoft کانال رسمی نور در ایتا
☘️
💢 برگزاری مرحله اول دوره آموزش مهارت های پژوهشی حوزه علمیه استان البرز به مدت سه روز 27 تا 29 تیر 400
👈 جهت کسب اطلاعات بیشتر، به مدرسه محل تحصیل مراجعه یا با شماره 09151042954 تماس حاصل فرمایید
🌐 لینک کانال معاونت پژوهش حوزه علمیه البرز در ایتا :
https://eitaa.com/pazhoohesh_alborz/135
☘
👈 بازنگری در قوانین باید یکی از اولویتهای اصلی رئیس جدید قوه قضائیه باشد
🔻آیتالله حسینی بوشهری، رئیس شورایعالی جامعه مدرسین حوزه علمیه:
🔹دشمنان نظام و منافقان در همان اوایل انقلاب نتوانستند رشد و شکوفایی انقلاب را تحمل کنند به همین علت اقدام به ترورهای کور و ناجوانمردانه کردند که در این میان مردان بزرگی همچون شهید بهشتی را به شهادت رساندند.
🔹باتوجهبه حضور حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی در مسند قوه مجریه به نظرم هرکسی که در آینده زمام امور قوه قضائیه را میخواهد به دست بگیرد اولین کار بازنگری در این قوانین است تا بتوان با دقت و سرعت بیشتری به پروندهها رسیدگی کرد.
🔹از سوی دیگر یکی از معضلاتی که افراد معمولاً دستبهگریبان در خصوص دادگاهها هستند اطاله دادرسیهاست یعنی گاهی اوقات یک پرونده چند سال به طول میانجامد که با اصلاح قوانین این موضوع نیز برطرف شود.
🔹در برخورد با مفاسد مسیری که در این دوره شروع شده باید با قدرت ادامه پیدا کند و نباید کوتاهی در این زمینه صورت بگیرد.
@ismcir
هدایت شده از کانال رسمی مرکز مدیریت حوزه های علمیه
👈 دانشگاهیان غربی بهترین مخاطب برای گفت و گوی دینی هستند
🔻دکتر ساجدی، رئیس اداره امور بینالملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه باقرالعلوم (علیه السلام):
🔹اسلام هراسی از سال ۱۹۷۴ و بعد از بالا رفتن قیمت نفت آغاز شد؛ البته اسلام هراسی پس از حادثه ۱۱ سپتامبر شکل نوینی به خود گرفت.
🔹افراد فعال در زمینه اسلام هراسی در سه دسته دانشمندان، اعتبار بخش ها و رسانه ها قابل بررسی هستند، خاطرنشان کرد: دانشمندان و محققین در عرصه اسلام هراسی، دارای انگیزه های مختلفی اعم از اقتصادی، دینی محض و صهیونیستی می باشند.
🔹اولین تکنیک اسلام هراسان تعریف ( دیگری ) است؛ در این تکنیک خودی و غیرخودی بر اساس غیرمسلمانان و مسلمانان در ذهن مردم شکل گرفته و به این ترتیب ارتباط گیری با افراد مسلمان هرچند که دارای پاسپورت آن کشورها هم باشند، برای مردم کشورهای غربی دشوار می شود.
🔹از دیگر تکنیک های اسلام هراسان در پیشبرد برنامه های آنها، می توان به کنترل اذهان مردم، حاشیه نشینی و واکنش گرایی آن ها اشاره کرد.
🔹پنج شاخه اصلی در برخورد با اسلام در آمریکا شامل دانشگاهیان، سیاستمداران، تاجران، عموم مردم و رسانه ها هستند؛ از میان این پنج گروه دانشگاهیان و سپس تاجران مناسب ترین گروه ها برای برقراری ارتباط ما با آن ها و گفت و گو در مورد مسائل دینی می باشند.
@ismcir
💎 ثواب نشستن در پایین مجلس
🔻امام جواد عليه السلام:
مَن رَضِيَ بِدونِ الشَّرَفِ مِنَ المَجلِسِ لَم يَزَلِ اللّه ُ و مَلائِكَتُهُ يُصَلُّونَ عَلَيهِ حَتّى يَقومَ
❗️هر كه از نشستن در پايين مجلس خرسند باشد، خدا و فرشتگانش پيوسته بر او درود میفرستند تا آن گاه كه برخيزد.
📚 تحف العقول، ص 486
•┈┈••✾••┈┈•