هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اطلاعنگاشت | مروری بر مطالبات رهبرانقلاب در متن تنفیذ حکم ریاست جمهوری
🔹برای اعتلای ایران
🔻 رهبر انقلاب: حضرت آیتالله خامنهای در متن تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ملت ایران را تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها دانستند و مهمترین مأموریتهای دولت جدید را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود. ۱۴۰۰/۵/۱۲
#تنفیذ_سیزدهم
💻 @Khamenei_ir
یکی از مخاطبان:
رئیس جمهور امروز تنفیذ شد؛ شاخصها و قیمتها را یک گوشهی کانالتون یادداشت کنید برای مقایسه و نتیجه سیاست های اجرا شده در دولت
۱. دلار ۲۵۷۰۰ تومان
۲. سکه ۱۱ میلیون و ۳۰۰هزار تومان
۳. شاخص کل یک میلیون و ۳۷۵ هزار
۴. ساینا ۱۵۰ میلیون
۵. نقدینگی ۳۷۰۰ همت
۶. میانگین مسکن تهران ۳۰ میلیون
۷. نان بربری ۲۸۰۰ تومان
۸. کسری بودجه ۴۵۰ همت
۹. بنزین ۳۰۰۰ تومان
۱۰. قیمت نفت ۷۰ دلار
۱۱. بلیط مترو ۲۰۰۰ تومان
۱۲. مرغ کیلویی ۴۰ هزار تومان
۱۳. حداقل حقوق کارگر ۲ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان
۱۴. بسته اینترنت ۷۲ گیگ یکساله ۱۵۵ هزار تومان
۱۵. بلیط اتوبوس تهران-مشهد ۱۹۰ هزار تومان
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔶 ضرورت رعايت سلسله مراتب علمى
ما آقايانى را در درس و بحثها مى ديديم كه مثلا «مغنى» مى خواند و زمانى كه در كلاس «اسفار» يا «جواهر الكلام» مى نشستيم، مى ديديم همان طلبه مغنى خوان در آن درسها هم حضور دارد! يا مى ديديم بعضى افراد به سرعت درسها را مى خوانند و بدون بحث و تدبّر بالا مى آيند و كتابهاى بزرگ را زير بغل مى گيرند و در محضر فلان عالم بزرگ حضور مى يابند!
چند سال هم در درس خارج حضور مى يابند؛ مثلا در درس خارج فقه يا خارج اصول يا خارج معقول شركت مى كنند و مطالبى از آن درسها يادداشت مى كنند و هر وقت چيزى بخواهند، آن نوشته را نگاه مى كنند، ولى خود نمى توانند به مأخذ رجوع نمايند. به اين صورت آدم ملّا نمى شود.
بعد بعضى ها را ديدم كه به يك نسبت هايى منتسب شدند؛ فرمايشاتى مى فرمايند و گاهى از علم تبرّى مى جويند و مى گويند مثلا درس بخوانيم كه چه بشود؟ اين «چه بشود» گفتن براى آن است كه از «مغنى» آمده، در درس «اسفار» نشسته و حال احساس خستگى مى كند؛ چون سلسله مراتب علمى را طى نكرده است و خواسته جهشى بخواند.
📖 دروس شرح اشارات و تنبيهات (علامه حسن زاده)، نمط نهم (مقامات العارفين)، ص ١٣٧.
⭕️ با این توئیت دو حرف دارم
یادداشت حجت الاسلام قنبریان را بخوانید 👇
☑️ @m_ghanbarian
⭕️ با این توئیت دو حرف دارم:
1⃣ آدرس این شرط ادب :
• مرآت العقول مجلسی ج۹ص۷۹و۸۰: ذیل روایت جواز بوسیدن دست کسی که اراده رسول الله(ص) از او کنی!؛ ائمه اطهار را اجماعا و علماء را به فتوای برخی از فقهاء، مصداق آن شمرده و خود بدان مایل میشود.
از قواعد شهید اول هم استشهاد می کند که هرچه در عادت زمان، تعظیم مؤمن باشد، حتی اگر منقول از سلف نباشد جایز است؛ بخاطر ادله عام. شهید، مثل بلند شدن و خم شدن تا انحناء در مقابل مؤمن را از تعظیم شعائر می داند، که حتی اگر موجب اهانت شود، بسا واجب گردد!
• آقای مطهری وقتی عبدالعظیم حسنی را زیارت می کند ضریح او را نمی بوسد؟! درحالیکه ایشان نه امام معصوم است نه امامزاده بلافصل، بلکه فقیهی از فقهای اهلبیت در ری بود که ائمه(ع) زیارت او را همسنگ زیارت سیدالشهدا(ع) کردند!(کامل الزیارات ص۳۲۴). حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد! نوبت به خمینی و خامنه ای که رسید، کار بی مدرک شد؟!
• زکریا بن آدم اصلا سید هم نبود؛ فقیهی از فقهای اهلبیت در قم بود که امام رضا(ع) او را همسنگ قبر پدرش امام کاظم(ع) [نه خود معصوم] کرد و درباره اش فرمود: به بواسطه تو عذاب از اهل قم دفع میشود چنانچه بواسطه قبر پدرم موسی بن جعفر از اهل بغداد!(الاختصاص ص۸۷)
⬅️ پس احترام به فقیه اهلبیت به عادت های مرسوم زمانه و متبرک گرفتن او، کار بی مدرکی نیست.
2⃣ خوف تملق و خدشه به حرّیت!
باید بین "شیء متبّرک" و "جامعه مقدس" فرق گذاشت و بین ایندو تناسب ایجاد کرد.
• امیرالمومنین(ع) فرمود: "رسول الله(ص) دائم می فرمود: جامعه به تقدس نمی رسد [یعنی نقایصش زایل و کمالاتش واجد نمی شود] الا وقتی آدم ضعیف بتواند بدون لکنت حقش را بگیرد"(نامه۵۳ عهدنامه مالک اشتر)
• برخی، عالم جلیل القدر و رهبر عظیم الشان را از تبرّک به تقدّس کشیده، هرگونه سؤال و نقد و انتقاد را منافی آن شان می کنند!
• و برخی(مثل جناب علی مطهری) از اینور افتاده و برای جواز نقد و استقلال رأی و حریت و کاهش تملق و چاپلوسی ، اصل متبرک بودن و تعظیم متناسب شأن کردن را(حتی برای کسی که دلبخواهاً آنرا می خواهد) منکر میشوند!
⬅️ امروز بوسیدن دلبخواهی دست رهبر انقلاب یا آرزوی آن از سوی مقامات یا ورزشکاران و چهره ها همانقدر هو میشود که نقد کردن و انتقاد از ایشان توسط منتقد و معترض!
این حاکی از آنست که در جامعه ما نقد ملازم با اهانت و تبرّک ملازم با تملق شده است!
و هردو غیر اسلامی و غیر شیعی است. شیعه، مذهب عدالت و تعادل است. او که نائب امام می داند، تبرک بگیرد و هو نشود و او که نقدی دارد آزادانه بگوید و طرد نشود.
خود آیت الله خامنه ای هم دست امام را می بوسید و هم به او نامه انتقادی می نوشت! و به امام تذکر می دادند.
http://www.imam-khomeini.ir/fa/c78_60879/
به تکرار این الگوها محتاجیم!
* در اینباره دو یادداشت:
تابلوی قداست
https://eitaa.com/m_ghanbarian/1448
تناسب تقدس جامعه و ولیّ امر
https://eitaa.com/m_ghanbarian/1507
را بخوانید تا بهتر قضاوت کنید.
📝محسن قنبریان ۱۴۰۰/۵/۱۲
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از 🇮🇷 مجموعهی فرهنگی سنگر 🇮🇷
💠 #درس_اخلاق
🎥 حجتالاسلاموالمسلمین حق جو
👈#موضوع: ابزارشناسی فضائل و رذائل اخلاقی
⏱ چهارشنبه، ۱۳مرداد ۱۴۰۰، ساعت ۱۰
پخش:🔻
hawzahnews.com/service/live
پخش در ایتا:🔻
http://yun.ir/hawzahnews?eitaafly
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib