🗞فراخوان بیست و چهارمین همایش کتاب سال و ششمین جشنواره مقالات علمی حوزه
🔻ویژه:
▫️کتابهای چاپ اول حوزویان در سال ۱۴۰۰
▫️پایاننامههای سطح4(دکتری) دفاع شده در سال ۱۴۰۰
🔻مقالات علمی پژوهشی و علمی ترویجی حوزویان که در سال ۱۴۰۰ در نشریات علمی منتشر شده است
⏱ مهلت ارسال آثار:
پایان خرداد ماه ۱۴۰۱
🌐 ثبتنام اینترنتی:
http://bookr.ismc.ir/
💠💠💠💠💠💠
📞 تلفن:
۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۳
۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۴
۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۵
۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۹
📡 پایگاه اطلاعرسانی:
www.ketabehowzeh.ir
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
سایت | کانال ایتا | ارتباط باما
🔰سلسله نشستهای ایران آینده
▫️پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی برگزار میکند:
خط فاصله (بررسی واقع نمایی تجربیات نزدیک به مرگ)
▫️با حضور حجةالاسلام و المسلمین استاد علی امینینژاد.
▫️زمان: سه شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۱
ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰
📱این نشست در پلتفرم اسکایروم به آدرس زیر قابل مشاهده است.
🏷https://www.skyroom.online/ch/pajooh/neshast
#زندگی_پس_از_زندگی
#نشست_مجازی
#استاد_امینی_نژاد
💢 نفحات را در فضای مجازی دنبال کنید؛
| ایتا | آپارات | تلگرام | اینستاگرام |
🔰نقد و بررسی برنامه تلویزیونی "زندگی پس از زندگی"
▫️استاد حجت الاسلام و المسلمین علی امینینژاد در نقد و بررسی برنامه تلویزیونی "زندگی پس از زندگی" به ارائه نظرات خویش نسبت به این برنامه پرداختند؛
- برنامه تلویزیونی "زندگی پس از زندگی" از برنامههای موفق صدا و سیماست که تاثیرات مثبت به روی مردم گذاشته است لذا توجه کنیم که نقد امروز ما، نشانه اهمیتدادن به برنامه و نقدی همدلانه است.
- ما از موضوع دینی و اسلامی باید فضا را روشن کنیم که چه موضعی در مورد تجربههای نزدیک به مرگ داشته باشیم لذا این که برخی عزیزان نقد کلی کردهاند و برنامه را تماما نفی کردهاند، درست نیست.
- حرف اصلی این برنامه را نمیشود انکار کرد. از لحاظ عقلی، دینی و عرفانی، اصل مسأله ثابت شده است.
- یکی از برکات برنامه این بود که توجه داد به این که انسان در این عالم ماده منحصر نشده است؛ انسان حقایق تجردی دارد، عالم غیب وجود دارد و هست.
- یکی از نکات مثبت دیگر برنامه، پرداختن به مساله غیب است که در دل این برنامه تواتر از غیب شکل گرفت.
- ایمان به غیب در بسیاری از مخاطبین این برنامه بیشتر شد. توجه کنیم که مسأله ازدیاد ایمان منحصر در قرآن و روایات نیست و همین برنامهها هم میتواند ایمان به آخرت را در مردم تشدید کند.
- در میان علمای ما هم افرادی بودند که به دنبال جمعآوری این قبیل مشاهدات از غیب بودهاند تا نتایج علمی از آن بگیرند مثل کاری که شیخ اشراق انجام میدهد. البته سطح کار شیخ اشراق بسیار بالاتر و عمیقتر است.
🔰نکته اصلی، انصراف از عالم ماده است که باعث میشود انسان بی آن که به مرگ طبیعی بمیرد، از عالم ماده خارج شود.
پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند: "موتوا قبل ان تموتوا"
- تفاوت کسانی که مرگ اختیاری دارند با تجربهگرها در این است که اگرچه هر دو قیامت صغرای انفسی برایشان رخ میدهد اما در مرگ اختیاری شخص با اراده شخصی از عالم ماده منصرف میشود و نه به صورت قهر و اجبار.
- عالم مثال و برزخ، لایهها و مراتب بسیاری دارد؛ از لایههای نزدیک به عالم ماده تا لایههای نزدیک به عالم عقل. تجربهگرها لایههای نزدیک به عالم ماده و مرز ورود به عالم مثال را تجربه کردهاند.
- در تجربهگرها انصراف کامل از عالم ماده رخ نداده است لذا اساسا این مرگ نیست که بعد سوال شود پس حضرت عزرائیل را چرا ندیدند یا سکرات موت را چرا نداشتند؟
اینها به دلیل انصراف جزئی از عالم ماده، غیب را دیدهاند و مرگ به معنای انصراف کامل از عالم ماده برایشان رخ نداده است. پس توجه کنیم که اصلا در این جا مرگ رخ نداده است!
- هر کس با تهذیب نفس و سیر و سلوک میتواند به شکل اختیاری از عالم ماده منصرف شود و غیب را ببیند.
- پس تجربه تجربهگرها اولا کشف صوری است، ثانیا در طلیعه ورود به عالم مثال، ثالثا محدود به شخص است و نه همه انسانها، رابعا قهری و اجباری است و نه از سر سیر و سلوک، خامسا ناظر به وجهی از وجوه عالم مثال است و نهایتا این نوع از انصراف از عالم ماده کمال و سعادت محسوب نمیشود.
🔰در عین حال که برنامه "زندگی پس از زندگی" برنامه خوبی است اما مراقبتها باید باشد که منجر به پلورالیزم عملی، اخلاقی و اعتقادی نشود.
این که شخص مقید به شریعت نباشد و در عین حال ببیند در عالم غیب با او خوب برخورد شد و بعد نتیجه بگیرد که پس دلت پاک باشد، خطری است که متوجه همگان است.
در جواب باید گفت اولا مرگ رخ نداده است، ثانیا بحث اهل نجات و اهل حق خلط شده است.
- تفکیک اهل حق و اهل نجات مهم است. کافر هم ممکن است غیب را ببیند و با روی خوش با او برخورد کنند اما اگر چنین باشد از باب اهل نجات بودن اوست، نه این که او اهل حق و سعادت است.
ضمن این که باید مجددا توجه کنیم که مرگ رخ نداده است!
- استنتاج کلی از دریافتهای جزئی تجربهگرها ولو حق باشد، خطاست و ممکن است منجر به پلورالیزم اعتقادی، اخلاقی و عملی شود.
- در تجربه تجربهگرها خلیطها زیاد است. فرهنگ شخص، عقاید شخص، مزاج شخص، تفکرات و خیالات شخص همه تاثیرگذار است و حق و باطل در هم آمیخته است. این که مثلا شخص حضرت عباس علیهالسلام را در عالم برزخ بدون دست دیده است به خاطر همین است که در دنیا میدانسته که ایشان بیدست به شهادت رسیدهاند. لذا در آن جا هم ایشان را بدون دست دیدهاند، حال آن که حقیقت حضرت در عالم غیب فرای این مطالب است.
- باید استحکام علمی خاص در برنامه وجود داشته باشد و گروه علمی بزرگی از حوزه و دانشگاه پشت برنامه باشد که در برنامه، فضای نخبگانی ایجاد شود.
🌙دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان
✅مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
🌙دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
✅مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
✅فراخوان جشنواره آثار موضوع شناسی احکام فقهی در جهان اسلام؛ نیم قرن اخیر 1351 - 1400
✔️کتاب - پایاننامه - مقاله - صوت
🔹 مبانی نظری موضوع شناسی
🔸روش شناخت موضوعات
🔹موضوعات فقه مضاف
📎 ثبت نام و ارسال آثار: https://b2n.ir/k33809
☎️ تلفن: 32936045-025
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#فراخوان
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🔸نرمافزار رساله «توضیح المسائل» آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی بهروزرسانی شد
این نرمافزار مطابق آخرین چاپ رساله عملیه معظم له (چاپ سی و یکم) ویرایش شده است و علاوه بر کتاب «توضیح المسائل» و دو جلد از کتاب «استفتائات»، کتاب «احکام کاربردی» را نیز در بردارد. این نرمافزار را میتوانید از طریق اپلیکیشن «بازار» دریافت نمایید.
🔗لینک دانلود نرمافزار :
https://cafebazaar.ir/app/ir.yasin.books.zanjaniapp.resale
@zanjani_net
🌙دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان
✅مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
📌 اعتراف کشیش مسیحی به گسترش اسلام در اروپا
🔹 بارها بزرگان کشورها و ادیان مسیحی خطر گسترش اسلام را گوشزد کردهاند. به تازگی یک کشیش مسیحی در مصاحبهای از ناامیدی مردم از دین مسیحیت و گسترش اسلام در اروپا سخن گفته است.
🔸 او میگوید طبق آمار در پنج سال آینده نام «محمد» به اسم اول در میان نوزادان انگلیسی و آمریکایی تبدیل خواهد شد. همچنین هشدار میدهد که به زودی ۴۹ درصد از جمعیت بروکسل پایتخت بلژیک را مسلمانان تشکیل خواهند داد. به باور او جمعیت برلین آلمان را ۷۰ درصد مسلمان تشکیل خواهد داد.
🔹 دنیای غرب و دستاوردهای مدرنیته نتوانست آرامش و رضایت خاطر را برای مردم جهان به وجود بیاورد. اضطراب و افسردگی شدید در میان بیشتر جهانیان این نکته را به خوبی نشان میدهد.
🔸 مردم جهان که هر روز شاهد دور شدن محیط اطراف خود از معنویت هستند و در چنگال سرمایهداران و مستکبران جهان اسیر شدهاند، بهترین راه برای رهایی از این وضعیت را در پناه بردن به آموزههای اسلامی جست و جو میکنند.
🔹 از آنجا که دین اسلام بر پایه فطرت پاک انسانی قرار گرفته است هر انسانی با آشنایی صحیح با آیات قرآن به درستی و صحت آموزههای قرآن ایمان میآورد.
🌐 جهت مطالعه بیشتر کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/205750
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #گسترش_دین_اسلام
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ توفیقات طلبگی
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #جذب_حوزه
📎 #حوزه
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔷طلاب؛ جهادگران بی مرز
📎 #حوزه_علمیه
📎 #جذب_حوزه
📎 #حوزه
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔷 شأن روحانیت؛ حیات بخشیدن به جامعه
📎 #حوزه_علمیه
📎 #جذب_حوزه
📎 #حوزه
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔷 روحانیت و شهادت؛ دو مساله جداناپذیر
📎 #حوزه_علمیه
📎 #جذب_حوزه
📎 #حوزه
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
آیت الله اعرافی: عاملان و مسببان فاجعه افغانستان شناسایی و مجازات شوند
جزئیات:
https://hawzahnews.com/xbH6G
🌙دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان
✅مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
🏴🏴عظم الله اجورنا واجورکم باستشهاد مولی الموحدین امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه السلام
✅مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
🌙دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
✅مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
🌙دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان
✅مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
بسم الله الرحمن الرحيم
وَمَن يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُّتَعَمِّدًا فَجَزَآؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَغَضِبَ اللّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا
نساء/93
فاجعه غمبار و جانسوز شهادت و جراحت جمع کثیری از مردم مظلوم و مسلمان افغانستان به ویژه نوجوانان و دانش آموزان بی گناه مدارس و مکاتب آموزشی در جنایات پی در پی تروریستی دست نشاندگان استکبار و صهیونیسم جهانی به ویژه در ماه میهمانی خدا و با زبان روزه مایه خشم مسلمانان، آزادگان و مراجع و علما حوزه های علمیه جهان شد، این مصیبت جانکاه را به مردم شریف و نجیب و شجاع و مظلوم افغانستان و علما و بزرگان و حوزه های علمیه آن کشور و بازماندگان محترم شهدا و مجروحان آن تسلیت گفته و مصرانه و مجدانه از مسؤلان آن کشور و مجامع بین المللی خواهان تحقیق پیرامون جنایت های مکرر و شناسایی و مجازات عاملان و مسببان آن هستیم و از همه نهادهای بین المللی و حقوق بشری می خواهیم که تنها نظاره گر این فجایع و جنایت نباشند .
بی تردید مستکبران عالم و اشغالگران و گروههای متحجر و افراطی، در ویرانی ها و آوارگی مسلمانان بلاد اسلام به ویژه سرزمین مظلوم افغانستان، نقش اساسی دارند و حاکمان افغانستان که مکرر وعده تامین امنیت و رفاه و پیشرفت را داده اند باید پاسخگو و پیگیر جنایات پی در پی تروریست های جنایت کار بر ضد مسلمانان به ویژه جوانان و نوجوانان و شیعیان افغانستان باشند.
تامین امنیت برای مردم و شکل گیری دولتی فراگیر با مشارکت همه مردم، اقوام، مذاهب و جریان های اصیل سیاسی مبتنی بر آراء مردم و بازسازی جامع افغانستان و بر اساس مردم سالاری دینی، اسلام، عدالت، آزادی و پیشرفت همه جانبه است و آغاز و دوام هر نوع جنگی در کشور افغانستان به سود منافع ملی و هیچ یک از اقوام ساکن کشور نمی باشد و بی تردید برقراری مناسبات و دوستی با کشورهای همسایه توطئه های دشمنان ملت افغانستان و مسلمانان را خنثی می کند.
به روان پاک همه شهدای امت اسلام و شهدای سلسله جنایات تروریستی در چند روز اخیر درود می فرستیم و شفا و سلامتی مجروحان و عزت و سربلندی امت اسلامی به ویژه مسلمانان کشور دوست و برادر و بی دفاع کشور افغانستان را از خداوند متعال خواستاریم.
علی رضا اعرافی
مدیر حوزه های علمیه
✅مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
🌙دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان
✅مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
📚 حمایتهای مادی و معنوی از طرحهای پژوهشی طلاب پیرامون حوزه، نظام و جامعه
🔻 حجتالاسلام والمسلمین محمدی، دبیر «دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی»:
📝 ۲۸ کمیته علمی تخصصی در این دبیرخانه فعال شدهاند که اولویتهای حمایت را با هدف پاسخگویی به مسائل «حوزه، نظام و جامعه» را تدوین کردهاند؛ برای حمایت از آثار لازم است «طرح تحقیق» برای هر یک از این اولویتها ارائه شود.
📝 البته طرحهای پژوهشی خارج از این اولویتها نیز اگر در راستای پاسخ به «مسائل حوزه، نظام و جامعه» باشند نیز قابل بررسی است؛ همچنین تحقیقها به صورت گروهی و فردی قابل انجام است، مانند استادی که با کمک شاگردان یک پروژه علمی را انجام میدهد.
📝 لازم است پژوهشگران محترم در سایت معاونت پژوهش، به قسمت « دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی» رفته و ضمن انتخاب یکی از کمیتههای علمی معرفی شده، فایلهای مربوطه را جهت تکمیل دانلود کنند. در نهایت فرمهای «طرح اجمالی» و «معرفینامه» تکمیل شده را در ایتا به شماره ۰۹۳۶۷۵۶۸۸۰۰ و یا به آدرس hdabirkhane@hemail.ir ارسال نمایند. پس از بررسی و تایید طرح، قرارداد پژوهشی منعقد میشود.
📝 بر اساس نوع طرح و ترافیک کاری کمیته های علمی، در تلاشیم نتیجه طرح ارسالی را در کمتر از ۴۵ روز اعلام کنیم. سطح حمایتی دبیرخانه به دو صورت کلی «چاپ اثر» و «پرداخت حق الزحمه پژوهشی» بوده و کتابها غالبا در قالب انعقاد قرارداد و پرداخت حق الزحمه حمایت میشود.
💢 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=27675
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
سایت | کانال ایتا | ارتباط باما
🔹معاونت پژوهش موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) با همکاری موسسه دارالثقلین امام عصر(عج) برگزار می کند:
🔻بررسی فقهی حکم حاکم به ثبوت هلال
✔️ارائه دهنده: آیت الله محسن فقیهی
(استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم و عضو جامعه مدرسین)
✔️دبیر علمی: حجت الاسلام والمسلمین ذبیح الله نعیمیان
(استاد سطوح عالی حوزه و مدیر موسسه امام رضا علیه السلام)
📆 زمان: سه شنبه 6 اردیبهشت 1401 ساعت 16-18
🌐 لینک شرکت در نشست علمی: https://join.skype.com/I7qOg2slYw3U
#رویت_هلال
#حکم_حاکم
💢 کانال رسمی موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام تهران
eitaa.com/joinchat/3703439518C704ac87f9c