6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️🎥 #جهان_مدیا| سید عزت الله ضرغامی، رئیس اسبق سازمان صدا و سیما:
🔹تعامل روحانی با دیگران در حد صفر است
🔹برخی وزیران روحانی میگفتند اگر رییس جمهور فقط ۱۰ دقیقه به ما وقت میداد تا برخی حرفها را بزنیم خیلی از مشکلات اصلا به وجود نمی آمد
🔹روحانی پروتکل های عجیبی دارد که با برخی وزرایش تلفنی هم صحبت نمیکند
🔹یکبار به مسئول دفترش گفتم ایشان در یک همایش بیاید و از جانبازان تقدیر کند، گفت پروتکلهای آقای روحانی اجازه چنین کاری را نمیدهد!/ رو در رو
@howzehenghelabi
هدایت شده از روزنه
نفی دیدگاه #آیتالله_العظمی_بروجردی در زمینه #جامعیت_اسلام، توسط برخی منسوبین!
«جامعیت اسلام نسبت به امور سیاسی و اقتصادی» در بیان حضرت آیتالله بروجردی(ره)
💥اختصاصی/ #تلنگر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹اخیرا توسط یکی از منسوبین بیت زعیم عظمای قم، مطالبی مطرح شد که با برخی مبانی دینی در تنافی بود و از این رو موجب تعجب و واکنش متقابل فضلای گردید.
فروکاهی جایگاه نبوت به #مرشد_معنوی، نفی اقتصاد اسلامی و مطرح کردن اتهامات مختلف نسبت به برخی علمای مجاهد شیعی، از جمله مسائلی بود که مورد اعتراض علمی و نقد حوزویان قرار گرفت.
اکنون خوب است دیدگاه های آیتالله العظمی بروجردی پیرامون برخی موضوعات مطرح شده در #مصاحبه_جنجالی، مورد بازخوانی قرار گیرد تا #فاصله_فکری عمیق برخی منسوبین و مدعیان با آن مرجع جامع نگر و هویت اندیش، روشن گردد.
🔹 #آیتاللهبروجردی(ره) در تبیین ولایت و حکومت فقیه در عصر غیبت ابتدا به ویژگی جامعیت اسلام نسبت امور دنیوی و أخروی، سیاسی و غیر سیاسی زندگی انسان انسان پرداختهاند و اسلام را عهده دار تبیین آنچه بشر در شئون مختلف زندگی دنیوی و أخروی دانستهاند.
ایشان این #جامعیت را امتیاز اسلام نسبت به سایر ادیان آسمانی میدانند و اینکه در مقام مقایسه اسلام و مسیحیت چنین میفرمایند که در انجیلهای مسیحیت فقط به امور اخلاقی پرداخته شده و به قوانین اجتماعی و سیاسی و اقتصادی پداخته نشده است.
زعیم ففید قم در نهایت چنین می فرمایند که اسلام با یک #برنامه_جامع که راه سعاد بشر در دنیا و آخرت است، آمده و دینی است که 《 #سیاست و #عبادت》و 《عبادت و سیاست》را با هم ممزوج و یکی کرده است؛ به صورتی که برخی احکام اسلام در عین سیاست، عبادت و در عین عبادت، سیاست است!
🔻مرور بخش هایی از متن عبارات ایشان که در کرسی رسمی تدریس بیان شده، بسیار بایسته است:
«بأن شرع الاسلام حيث تكون شريعة تامة و روعي فيه كل الجهات بحيث لم يبق شيء من الأمور الدنيوية و الاخروية، سياسية و غير سياسية إلا و بيّن ما يحتاج إليه البشر و #لم_يعطّل أمرهم من الأمور الدنيوية و الاخروية في #شأن_من_الشئون.
و ليس شرع الاسلام مثل ساير الشرائع الّتي لم يكن فيها ما يرفع احتياج البشر من كل الجهات، كما ترى من شرع المسيح فليس فيه، كما ترى، في أنا جيلهم إلّا بعض الأمور الاخلاقية مع ما فيها من الخرافات، بحيث ليس لهم قوانين في جهاتهم الاجتماعية و السياسية و #الاقتصادية و غير ذلك.
بل إن مذهبنا جاء بجميع ما هو طريق سعادة البشر في الدنيا و الآخرة، و هو دين امتزجت السياسية بالعبادة، و العبادة بالسياسة، و لذا ترى أن بعض احكامها في عين السياسة عبادة، و في عين العبادة سياسة...»
(ر.ک: تبيان الصلاة، ج1، صص 93 و 92)
🔹با وجود چنین تصریحاتی در دهه ۲۰ و ۳۰(حدود ۷۰ سال قبل)، اکنون برخی در قم به نفی شوون سیاسی/اجتماعی اسلام پرداخته و پیامبر اسلام(ص) را صرفا یک مرشد معنوی معرفی کردهاند؛ دیدگاهی که به انگاره های #مسیحیت بسیار نزدیک است.
رویکرد ناصحیح اخیر که از جهات مختلف قابل ردیابی و واکاوی است، بیش از هر چیز با منظومه فکری مرحوم آیتالله العظمی بروجردی در تنافر است.
با وجود خطر #تحریف و وارونه نمایی اندیشه و سیره بزرگانی چون آیتاللهبروجردی، به نظر می رسد لازم است حوزه علمیه قم با استفاده از برخی فضلای متعهد، امر #صیانت و نشر گسترده افکار آن زعیم عالیقدر را برعهده بگیرد تا امکان بایکوت یا تحریف از برخی جریان ها گرفته شود.
پ.ن: تبيان الصلاة، تقریرات مرحوم آیت الله شیخ علی صافی گلپایگانی از درس آیت الله بروجردی است.(توسط گنج عرفان، در سال 1426ه ق منتشر شده است.)
#اقتصاد_اسلامی
#فقه_سرمایه_سالاری
#سکولاریسم_حوزوی
#نشست_اساتید
#بحث_آزاد
#لیبرالیسم_ایرانی
#حافظه_تاریخی_حوزویان
#سیدمحمدجواد_علوی
@rozaneebefarda
به صحبت های افسر آموزش سازمان سیا به دقت گوش کنید...
میگوید:
هنر جنگیدن در آن است که اصلا مبارزه ای انجام ندهید و بجای آن تمام ارزش های در کشور دشمن را تغییر دهید
در ادامه می گوید:
4 مرحله برای براندازی وجود دارد:
1.تضعیف روحیه
2.بی ثبات سازی
3.بحران(جنگ داخلی، اشغال نظامی)
4.عادی سازی
وی ادامه می دهد:
تضعیف روحیه و بی ثبات سازی 15 تا 20 سال طول می کشد و استدلالش اینست:
15 تا 20 سال یک نسل تربیت می شود، در کجا؟ در آموزش و پرورش...
این کلیپ بسیار درس آموز باید باشد برای دوستان انقلابی برای پاسخ به سوالات زیر حداقل در برابر وجدان خود و حداکثر در برابر شهدا و امام زمان(عج) :
1.آیا هدف جریان تحریف نفوذی آمریکا برای حمایت از فضای مجازی رها شده و بی بندوبار چیزی جز اهداف افشا شده سازمان سیا برای براندازی شناختی، فرهنگی و اجتماعی در کشور است؟
2.آیا فراگیر شدن شبکه اجتماعی فاسد اینستاگرام و لایکی آنهم در میان قشر دانش آموز کاملا هدفمند نبوده است؟
3.آیا عمل و فهم تذکرات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حوزه فضای مجازی دقیقا راهکار مقابله با دشمن خبیث، بی رحم و فاسق داخلی و خارجی نیست؟
4.آیا حمایت بهاییان و سرویس های اطلاعاتی هلند و سوئد به نیابت از سیا و موساد از کسب و کارهای اینترنتی و برگزاری کنفرانس هایی نظیر پل با هدف بی ثبات سازی اقتصادی و تغییر سبک زندگی مردم ما نیست؟
5.آیا مشغول سازی جبهه انقلاب در فضای تحت سلطه و مدیریت دشمن یکی از اهداف نفوذی های متبحر با پوشش های مختلف نیست؟
ادامه دارد
6.آیا چرخش آزادانه فیک نیوزها در فضای مجازی بی قانون و بی ضابطه کشور را به سمت بی ثبات سازی و بحران در موضوعات مختلف اجتماعی، اقتصادی، اخلاقی، فرهنگی، سیاسی و... نمی برد؟
7.آیا این موضوعات مطرح شده توسط افسر آموزش سازمان سیا همان جنگ شناختی ادراکی ترکیبی نیست؟
8.آیا مقابله علنی جریان تحریف برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات مقدمه و بستر ساز اهداف 4 گانه اشاره شده نیست؟
9.آیا فقیر نگه داشتن کشور در حوزه سواد رسانه و سواد فضای مجازی اقدام عمدی آسیب رساندن به کشور، مردم و خانواده ها بخصوص جوانان و نوجوانان نیست؟
و...
خوب است دوستان انقلابی با تاسی و فهم بیانیه گام دوم انقلاب که حضرت آقا دستور به شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن و مقابله با یاس آفرینی داده اند هوشیارانه با رصد دقیق تحرکات دشمن از انقلاب دفاع کنند.
در یک جنگ تمام عیار شناختی ادراکی ترکیبی با جریان تحریف و اربابانشان روبرو هستیم...
✍سید علیرضا آل داود
یاران روشنگر
@howzehenghelabi
میرباقری پیوست نهایی 990712 حواشی زاویه- متن پیوست.pdf
457.3K
🔺متن نامه 200 نفر از نخبگان، گروهها و فعالان مردمی حوزه حجاب و عفاف خطاب به معاون سیمای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
@howzehenghelabi
ضروزت الزام حجاب از سوی حکومت اسلامی.docx
67.2K
حجاب امری فطری، فراملی و فرامذهبی است؛ در همه تمدنهای کهن و ادیان الهی پوشش و حجاب ،جایگاه خاصی داشته و مورد توافق همه آن ها است
پوشش اجتماعی و حجاب اسلامی از آنجا که موضوعی اجتماعی و حقی الهی است و نه فردی، حاکم اسلامی مکلف است تا در راستای حفظ نظام اسلامی، برقراری و حفظ امنیت، منع از اشاعه فحشا و دفع مفاسد اجتماعی، تأمین منافع مادی و سعادت اخروی، برمبنای اصل امر به معروف و نهی از منکر و قاعده فقهی تعزیر در موارد ضروری، این واجب الهی را در سطح اجتماع پیاده سازد و با افراد بدحجاب یا بیحجاب، که مرتکب حرام اجتماعی شدهاند، برخورد مناسب نماید. 👈👈ادامه را در تحلیل گروه مطالعات دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه بخوانید...
@howzehenghelabi
#کلام_رهبری
🔹تشکلیل جبهه🔹
✅ ما اگر بخواهیم در مقابل این جبهه کار کنیم، هم باید تنوع داشته باشیم، هم باید ابتکار داشته باشیم، هم باید انگیزه داشته باشیم، هم باید برنامه داشته باشیم؛ کارمان هدایت شده باشد. و این نمیشود مگر با تشکیل جبهه. این طرف هم بایستی جبهه تشکیل داد.
📆 ۱۳۷۲/۰۵/۰۸
@howzehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨پاسخ قاطعانه و شنیدنی "نورالدین شیرین" مدیر شبکه تلویزیونی "قدس" کشور ترکیه به فردی که ایران را متهم به عدم حمایت از مسلمانان میکند :
♦️از جان ایران چه میخواهید؟! از بوسنی تا فلسطین، از قفقاز تا عراق، هر جا که به مسلمانان ظلم شده، ایران به فریاد آنان رسیده و با ظالمان مبارزه میکند.
♦️شما به جایی حمله میکنید که آمریکا و اسرائیل به آنجا حمله میکنند؛ چرا با زبان آنها صحبت می کنید؟! از خدا بترسید!
#غرب_آسیا
@howzehenghelabi
هدایت شده از سُلَّمْ | کـاوه
🔘 آقای علوی... اين تذهبون؟!؟
🌐 @sollam
🔹 چندی است که صدایی از بیت یکی از علمای مرحوم قم بلند شده و گه گاه و به طرق و بهانههای مختلف به نفی علوم اسلامی در حوزههای گوناگون میپردازد. با توجه به اینکه امام خامنهای چندین سال پیاپی شعار سال را که به نوعی تعیین کننده اولویتهای سیاستگذاری کشور است را بر محور اقتصاد گذاشتهاند و اکنون یکی از اساسیترین مشکلاتی که مردم درگیر آن هستند مسئله معیشت است دو نکته را در خصوص نفی اقتصاد اسلامی به عرض میرسانم.
🔸 آقای علوی اگر منظور شما از اینکه "چیزی به نام اقتصاد اسلامی نداریم" علم اقتصاد است، که برخواسته از جهان بینی و نظام فکری یک مکتب و جامعه میباشد، باید خدمت شما عرض کنم که حدود و ثغور کمی و کیفی این حوزه در علم فقه به دقت تمام مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است. اگر هم نقدی بر فقه الاقتصادِ موجود باشد! آن نقد ناظر بر نوع نگرش امثال شما است که موجب انحطاط علوم اسلامی خصوصا فقه الاقتصاد شده است.
🔹 اما اگر منظور شما از اینکه "چیزی به نام اقتصاد اسلامی نداریم" وضعیت موجود و باالفعل حاکم بر اقتصاد کشور است، باید عرض کنم که تا حدودی حق با شما است! لکن همین وضعیت موجود نیز معلول نوع نگرش امثال شما به مبانی اسلامی است که در تولید نظریه، مدل و فرمول اقتصادی مبتنی بر علوم اسلامی ناکارآمد بوده و بستر ساز میدان سپاری به لیبرالها در حوزه اقتصاد و سایر عرصهها شده است. حمایت شما از این لیبرالها نیز بر کسی پوشیده نیست.
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #سلم #علوی_بروجردی #اقتصاد_اسلامی #تحریف
🆔 eitaa.com/joinchat/728039441C2e847df137
هدایت شده از در حسرت وصال
🔴 وقتی شرق جواب علوی بروجردی را داد
🔸جناب آقای علوی بروجردی در صحبت های اخیر خود به نفی اقتصاد اسلامی می پردازد گویی هر آن چه که تاکنون در جامعه اتفاق افتاده اسلامی بوده است؛ رهبر انقلاب بارها این موضوع را مطرح کردند که ما ادعای اسلامی بودن نداریم و در حال جرکت به سمت اسلامی شدن هستیم؛
🔻در جایی صحبت های خود به نفی اقتصاد دولتی می پردازد و می گوید: «این تفکر بود که ما از سوسیالیسم یاد گرفتیم، که سرمایه ضد ارزش است و سرمایه دار زالو صفت است. این تفکر در بین ما افتاد و ما انقلاب را اینطور آغاز کردیم اقتصاد دولتی همه گیر شد، نوع صنایع دست دولت افتاد در حالی که عقلای دنیا همه جای دنیا دست دولت را همیشه خالی می کنند.»
🔹اما چه کسانی اقتصاد را دولتی کردند و مخالف واگذاری آن به مردم بودند، روزنامه شرق در شماره امروز خود به این مطلب پرداخته است : «عمده نیروهای حزب جمهوری اسلامی و در رأس آن جامعه روحانیت مبارز و جمعیت مؤتلفه اسلامی به سمت اقتصاد باز و ترویج و تقویت بخش خصوصی پیش رفتند و این رویکرد با نظر غالب اعضای هیئت دولت در تضاد بود. کابینه میرحسین موسوی نیز بهاینترتیب نمایشی بود از صفبندی سیاستمردان منتقد با یکدیگر که اگر در جبهه چپ کابینه، موسوی صدرنشین بود و در کنار او بهزاد نبوی (وزیر صنایع)، محمد خاتمی (وزیر فرهنگ) و محمدعلی نجفی (وزیر علوم) قرار داشتند، در آن سوی میدان کابینه نیز علیاکبر ناطقنوری در مقام وزیر کشور قرار داشت و رقبای دیگر نیز یک به یک ایستاده بودند؛ حبیبالله عسگراولادی (وزیر بازرگانی)، احمد توکلی (وزیر کار)، علیاکبر ولایتی (وزیر خارجه) و مرتضی نبوی (وزیر پست). در همان روزی که کابینه موسوی به مجلس معرفی شده بود، مخالفتهایی که با برخی وزرا صورت گرفت، نشانهای از همین اختلافنظرها داشت. ازجمله مرتضی الویری در مخالفت با وزارت عسگراولادی مسلمان گفته بود: «وی و کسانی که با ایشان هستند به یک بازرگانی آزاد معتقدند و این یک اشکال بزرگ دارد. سیاست ایشان در تجارت آهن، نشاندهنده این امر است». از آن سو عسگراولادی به همراه برخی از وزاری همفکر، نامهای به امام خمینی(ره) مینویسند و از سیاستهای میرحسین موسوی گله میکنند. عسگراولادی، ناطقنوری، ولایتی، توکلی، رفیقدوست، مرتضی نبوی و پرورش در بخشی از نامه خود نوشته بودند: «عدهای در دولت به دنبال دولتیکردن مردم هستند و عدهای به دنبال مردمیکردن دولت... اگر بخواهیم از این بنبستی که دچار آن شدهایم، بیرون بیاییم و قفل اقتصاد کشور باز شود، باید بهدنبال مردمیکردن اقتصاد باشیم».
🔷حال قضاوت به عهده شماست؛ کسانی که تفکرات خود را به انقلاب تحمیل کردند و سبب پدید آمدن این شرایط شده به جای پاسخگویی بابت عملکرد غلط خود، طلبکار نظام شده و اصل نظام را زیر سوال می برند و با شانتاژ صحبت های نادرستی شبیه صحبت های علوی بروجردی قصد دارند نظام را ناکارآمد جلوه داده و اسلام را فاقد نظامات اجتماعی نشان دهند.
هدایت شده از حوزه انقلابی
👆برگی از تاریخ مکتوم
🔴 مدعی مرجعیت را بهتر بشناسیم
⁉️ آیا می دانید که،
مدعی مرجعیت، جناب محمد جواد علوی، فرزند خلف چه شخصی است؟
پدر او محمد حسین علوی از مخالفین امام راحل و داماد مرحوم حاج آقاحسین بروجردی بود.او در کتابی که برای مرحوم بروجردی(با همکاری ناشر دربار شاهنشاهی) نگاشت! در تکریم شاه خائن چیزی کم نگذاشت!(اعلیحضرت شاه، اعلیحضرت همایونی، شاهنشاه و...)، در صفحه ۱۵۹ کتاب متن تلگراف تسلیت شاه را با این مقدمه آورده است،
"این تلگراف آنروز از طرف شاهنشاه! به قم مخابره شد"
📷 برخی از صفحات کتاب، مصور به تکریم شاه!
@howzehenghelabi