هدایت شده از قاسم روانبخش
بازگشت به 30 سال پیش با شعار به عقب بر نمی گردیم!
یکی از محوری ترین شعارهای انتخاباتی آقای روحانی در سال 96 که توانست رای قابل توجهی را جذب کند این بود« به عقب بر نمی گردیم» ولی متاسفانه نه تنها به عقب بازگشت که به عقب تر ها نیز برگشت.
1. قرار بود که کارت سوخت را برای همیشه کنار بگذارند ولی دوباره احیا شد و قرار است ظاهرا بنزین را نیز سهمیه بندی کنند.
2. قرار بود که قطعنامه های سازمان ملل و شورای ام ن یت کاغذ پاره نباشند ولی ارزش آن از کاغذ پاره نیز پایین تر آمد آقای ظریف گفت ارزش جوهر یک امضای خودکار را ندارد .
3. قرار بود بازار ثبات داشته باشد و کالاها روزانه گران نشود ولی به عقب برگشتیم و کار به جایی رسید که نرخ ها لحظه ای شده است آ« بدتر شد وضعیت بازار لحظه ای شد .
4. قرار بود قیمت دلار حفظ شود ولی به 4 الی 5 برابر صعود کرد.
5. قرار بود از اقدامات پوپولیستی پرهیز شود ولی متاسفانه بسیار شدیدتر از گذشته حرکت های عوام گرایانه انجام می شود.
6. قرار بود دیگر کار غیر قانونی از سوی دولت و رییس جمهور صورت نگی ر د ولی متاسفانه در این امر مهم دست همه دولت های پیشین را پشت بسته است. در این دولت به نهاد های قانونی کشور بدترین حملات صورت می گیرد.
7. قرار بود اعتبار پاسپورت ایرانی افزایش یابد ولی امروز جیبوتی نیز برای دولت ما شاخ و شانه می کشد!
8. بالاخره قرار بود که به اقتصاد آزاد برسیم و از اقتصاد دولتی به شدت پرهیز کنیم ولی متاسفانه به روزهای اول جنگ برگشتیم؛ اقتصاد کوپنی!!http://partosokhan.ir/page.asp?Number=947&Category=375
دومین نشست تشکل های مردم بنیاد
در سه عرصه علمی، فرهنگی و عملیاتی
در راستای تشکیل جبهه مردمی اقتصاد مقاومتی
زمان:پنج شنبه(16 اسفند 97)ساعت8 تا 18
مکان:تهران،مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی
ثبت نام اولیه:با ارسال (نام و نام خانوادگی+نام تشکل) به سامانه پیامک:
3000253350
دبیرخانه جبهه مردمی اقتصاد مقاومتیhttps://eitaa.com/eghtesad_mardomi
🗂 پرونده شماره یک مناهج
🗒 موضوع: پیشنهاد تغییر نظام شهریه
📋 #گزارش_تفصیلی:
🌀معیشت طلاب، هر روز سختتر از دیروز
📝نویسنده: محمد حقپرست
#قسمت_اول
🔰عدم تناسب شهریه با #تورمجامعه و مناسبتهای اجتماعی
امروز (۹، اسفند، ۱۳۹۷) که این گزارش را مینویسم، شهریه طلاب متأهل عبارت است از: رتبه یک: ۵۵۰؛ رتبه دو: ۶۹۵؛ رتبه سه: ۱ میلیون تومان. مجردها تقریبا نصف متأهلها شهریه میگیرند. خودتان از هزینههای اجاره و پوشاک و تغذیه و درمان و سایر هزینهها مطلعید و نیازی به شرح نیست.
از چند سال پیش تا حالا حقوق کارمندان و کارگران، هر ساله افزایشهای قابل توجهی داشته است که اکنون دو سه برابر چند سال قبل است. اما شهریه، همان چیزی که از سالها پیش بوده، هنوز هم است و نسبت به تورم جامعه تغییر چندانی نداشته است. مرجعی، از هفت سال پیش تاکنون، پنجاه هزار تومان میداده که هنوز همان است؛ این یعنی سفره طلاب که از اول کوچک بوده، سالبهسال کوچکتر شده است.
جدای از این، هرچه به شب عید نزدیک میشویم، قصه معیشت طلاب پُر غصهتر هم میشود؛ چون طلبهها برخلاف سایر مشاغل، عیدی آخر سال ندارند و فقط در برخی اعیاد و ولادت برخی از ائمه(ع)، عیدی مختصری دریافت میکنند و بسته به اینکه چقدر نیازهای اولیه و اقساط عقب افتاده باشند، تلخی این ایام کم و زیاد میشود.
#طرح_مرکز_خدمات:
اخیرا مرکز خدمات، طرحهایی را کلید زده است. مانند اینکه اگر طلبهای خوداظهاری نیازمندی کند و از فیلترهای مرکز خدمات عبور کند، احتمال دارد مبالغی جزئی (بخوانید صدقه) میگیرد. همچنین کلاسهایی برای آموزش درآمدزایی خانوادههای طلاب راه انداخته است.
اشکالات مدیریتی مثل ناعدالتی در پرداخت و جذب بیبرنامه و برگزاری همایشهای بیفایده و ساختمانهای مجلل و...، موضوع این گزارش نیستند. در این گزارش فقط از ثمرههای مضیقه مالی طلاب خواهیم گفت.
#دعوت_به_زهد_و_مسابقه_درکسب
از سویی امروزه مقتضیات زندگی عامه مردم تغییر کرده است و اصلا قابل مقایسه با ۵۰ سال پیش نیست. اما هنوز علما طلاب را به زندگی آن دوران تشویق میکنند. دورانی که اساتید و بزرگان حوزه هم مثل طلاب سطح و مقدمات زندگی میکردند. اما امروزه برخی از اساتید و بزرگانی که طلاب را به زهد و قناعت توصیه میکنند، بهخاطر مشاغل اجرایی و... که دارند، از رفاه نسبتا خوبی برخوردارند. دم میزنند از زهد شیخ انصاری و علامه بهبهانی و امام راحل وقتی که ایشان زعمای حوزه بودند، اما خودشان را که امروز الگوی طلاب هستند، فراموش میکنند.
به اعتقاد بسیاری از طلاب، یکی از ریشههای اصلی معیشت سخت این است که این بزرگان، خودشان در سختی نیستند وگرنه اوضاع چنین نبود. شاید دوران سختی را قبلا گذرانده باشند، ولی اکنون چنین نیست. دیگر تلخی شرمنده خانواده شدن از ذهن آنها رفته است تا در حکومت اسلامی برای معیشت طلاب فکر بهتری کنند. نتیجه آنکه کمتر طلبهای به زهد عمل میکند؛ چون اکثر الگوها وارد مسابقه شدهاند. پارکینگ چند مرکز حوزوی بهترین نشانه است.
#عزت_برباد_رفته
از سویی دیگر، طبق قوانین حوزه، طلبهها تا وقتی اشتغال به طلبگی دارند، حق ندارند کارهای اقتصادی انجام دهند، حتی مسافرکشی هم ممنوع است؛ چون هم مغایر با عزت طلبگی است، هم شهریه را شبههناک میکند.
این در حالی است که همه علما و طلاب میدانند این قانون عملی نمیشود. عزت را باید در فضای مجازی ببینید. اگر سری به کانالها و گروههای طلبگی در پیامرسانها بزنید، میبینید که داغترین و شلوغترین کانالها، آنهایی هستند که برای ۵۰ هزار تومان مسابقه میگذارند، یا اگر از فروشندههای بازار بپرسید «طلاب چه نوع مشتریهایی هستند؟»، جواب میشنوید، تکه کلام طلاب عبارت است از «طلبگی حساب کن، دیگه ندارم بیشتر از این، حالا نسیه بدهید تا بعد براتون بیارم.» آیا این همان عزت طلبگی است که آقایان دنبالش هستند؟
ادامه در پست بعد👇🏻
#پرونده_ویژه
#شهریه
#مناهج
@Manahejj
هدایت شده از کانال ܢܚܝ̇ߺܭَــܝ ܫܦ̇ـــߊܦ̇ߺܙ و حـܥܼــߊܥ̣ߺ
آیت الله مجتبی تهرانی رحمة الله علیه
پدرم از عبد الکریم کفاش پرسیده بود ،چرا امام زمان عج به دیدن تو می آید؟
سید عبدالکریم گفت:حضرت به من فرمود:چون تو نفست را کنار زده ای من به دیدارت می آیم.
نثارشادی روح مطهرش صلوات 🌷
سلام صبحتون مهدوی
هدایت شده از مدینه فاضله
👈 برشی از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در تبیین بیانیه #گام دوم:
🔺حجت الاسلام و المسلین پناهیان در اولین جلسه تبیین بیانیه گام دوم در حرم حضرت معصومه علیهاسلام که دوشنبه، 13 اسفندماه برگزار شد با اشاره به اینکه در مسائلی نظیر سند 2030 عمده انتقادات حوزویان ناظر بر مسائل خُرد نظیر آموزش مسائل جنسی در سنین پایین بوده و اکثر افراد نگاه های کلان نگر و ساختاری به موضوع ندارند گفتند: برخی در حوزه میگویند که ما فقه نظام نداریم و حوزه مسئول نوشتن سندی همانند ۲۰۳۰ نیست این افراد خود را راحت میکنند درحالیکه استخراج آموزههای دینی در عرصههای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد
🔺ایشان همچنین از وجود تعارض در میان ساختارهای اجتماعی و خودسازی یاد کردند و افزودند: قرض الحسنه در کشور ضعیف است و به بهانه مضاربه نتیجهای حاصل شده که با روح مضاربه و احکام اقتصادی منافات دارد، ساختارهای اجتماعی ما هنوز با آن ساختاری که برای خودسازی پپیشنهاد میشود منطبق بر یکدیگر نیستند.
منبع: آستان مقدس قم
🔻مدینه فاضله
@madineyefazele
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
☎️زنگ عبرت:
🔴لعنت خدا براین فتنه گرا.
♦️لعنت خدا برهرکسی که تو شورای سقیفه خاتمی ملعون شرکت کرده.
♦️حرام لقمه ها.
نون جمهوری اسلامی رو میخورن و از پشت خنجر به ولایت میزنن.
لعنت خدا برهمشون
#علی_مطهری
#عارف
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از روزنه
اثبات شی با نفی ماعدا؛ درنگی در سخنان تأمل برانگیز یکی از اعضای ارشد #نشست_اساتید پیرامون #بیانیه_گام_دوم
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔶یکی از اعضای ارشد تشکل موسوم به #نشست_اساتید (که چندی است به عضویت جامعه محترم مدرسین نیز درآمده اند)٬ همزمان با برگزاری اجتماع عظیم حوزویان در لبیک به #بیانیه_گام_دوم٬ نکات قابل تأملی را بیان فرمودند که خلاصه اش به قرار ذیل است؛
👇
❌ همایش، تجمع، و تظاهرات، ابتداییترین برخورد است و مناسب نیست.
❌ تبیین بندبند بیانیه با کلام رهبری در جاهای دیگر نیز توضیح واضحات است.
❌ دو گروه به تراث انقلاب میتوانند ضربه بزنند: دشمنان و دوستان نادان.
✅ کاری که باید صورت بگیرد:
رفع نقاط ابهام و اجتناب از کلیات ابوالبقاء٬ عزم جدی و
رعایت قانون.
🔶حاشیه
تصریح گوینده به پخش صحبت هایش٬ نشان از التفات به پیامدهای آن داشته٬ گویای ادای کلمات در مقام بیان است.
تقارن این اظهارات با برگزاری اجتماع عظیم حوزویان٬ و پس از سکوت بیست روزه٬ کاملا معنادار است؛ خاصه آنکه بازنشر گسترده این سخنان در برخی کانال های خاص موجب تحت الشعاع قرار گرفتن خروش انقلابی #فرزندان_فیضیه گردید.
اینکه به بهانه ضرورت کار علمی٬ همه تجمعات حمایتی و جلسات شرح و تبیین بیانیه رهبری٬ امری #لغو معرفی شود٬ هم خلاف نص صریح بیانات مقام معظم رهبری خطاب به برخی اعاظم مبنی بر اهتمام به مطالعه این متن است و هم نادیده انگاشتن ارزش اقدامات مجاهدانه شخصیت های اصیل حوزوی و دانشگاهی در اقدام به تفسیر بیانیه است.
گوینده محترم با ادبیاتی شبه علمی٬ با کاربست واژگانی چون برخورد کف خیابانی و احساسی و شعاری٬ به تخطئه عملکرد انقلابیون وفادار در سطوح مختلف از سطوح عالی تا بدنه طلاب ارجمند پرداخته است. ناگفته نماند که این ادبیات پیشتر توسط عناصری مانند #سریع_القلم مبنی بر جمع شدن سیاست از کف خیابان مطرح شده بود و در این سخنرانی نیز #مقلدانه تکرار شده است.
تأکید بر عزم جدی برای اجرایی شدن بیانیه توسط رهبری و دیگران٬ این پیام را منتقل می کند که وی نسبت به این امر تردید دارد که این تردید بسیار ناپسند و دور از واقعیت است.
مقایسه انقلاب اسلامی با جنبش #مائو! و تمجید از نقد چین مائوئیستی پس از مرگ وی٬ از نکاتی است که نشان از ضعف شدید اطلاعات تاریخی گوینده محترم دارد و اگر مراد وی از کار علمی روی بیانیه٬ این سنخ اظهارات سطحی است٬ همان بهتر که امثال ایشان وارد کار به اصطلاح علمی در این امور نشوند!
گوینده محترم که هماهنگ با چین گروی برخی اتاق فکرهای وزارت خارجه ناخواسته وارد یک گفتمان بی پشتوانه شده اند٬ حتمن از قتل عام گسترده مردم در دوران فقدان مائو و بر سر کار آمدن کارتل های مخوف اقتصادی خاصه شبکه شانگهای و اچ اس پی سی٬ بی اطلاع بوده اند که چین پس از مرگ مائو را به عنوان نقطه مطلوب یک جامعه انقلابی معرفی کرده اند. خط گیری فکری در این سطح چیزی شبیه فاجعه است.
صد البته نقد محققانه و منصفانه از ضرورت های دهه پنجم انقلاب اسلامی است اما به جای نفی این و آن٬ خوب است حضرات عملا در این جهت اقدام کنند.
بر طبق مدعای گوینده مبنی بر بیان مطالب جدید در مواجهه با بیانیه٬ در سخنان جناب ایشان چه حرف جدیدی زده شده است؟! این که نقطه اول است چیز خارق العاده ای نیست.
وانگهی، ایشان و همفکران شان چرا در مواجهه با #منشور_روحانیت امام در سی سال گذشته کار خاص علمی مد نظرشان را ارائه نکرده اند؟ آیا صرف تخطئه این و آن٬ اثبات کننده مواجهه علمی با متن های راهبردی است.
پرسش اساسی از گوینده
محترم آن است که چرا طیفی از حضرات از کار روی سخنان امام و رهبری ابا دارند و ضمنا به انحاء مختلف از آن ممانعت کرده٬ متأسفانه گاه به مجاهدین فکور انواع برچسب ها را حواله می کنند.
اگر بنا باشد به دلیل ضرورت مطالعات جدی٬ فلسفه سایر روش های ترویجی و توصیفی را نادیده بگیریم٬ دعوت به مطالعه انبوه روایات شریفه که تحت عنوان مصداقی از اقامه امر بیان شده را نیز (با لحاظ عدم قیاس در جمیع جهات) با همین مناط باید کنار گذاشت. وانگهی! اگر جلسات و تجمعات بی فایده است چرا به جلسه شش ماه یکبار خود در نشست اساتید اینهمه افتخار می کنند؟! چه مطلب بدیعی در آن جلسات گفته می شود که مصداق تکرار مکررات نیست؟
ژست تئوری پردازی که در ترجمان تولیدات برخی اهل سنت در باب فقه المقاصد و المصالح٬ تجلی یافته و مصداق تکرار مکررات اهل سنت است٬ نباید زمینه نفی مجاهدت علمی برخی بزرگان مانند حضرات آیات مکارم شیرازی و شب زنده دار در حمایت و تبیین بیانیه گام دوم را در برخی محافل و افراد ایجاد نماید و اساسا وجه سازی با انکار دیگران امر پسندیده ای نیست.
@rozaneebefarda
هدایت شده از خبرگزاری فارس
انتقاد آیت الله مکارم شیرازی از توهین به شورای عالی حوزه
یکی از مراجع تقلید:
🔹برخی افراد کم اطلاع یا بی اطلاع طبق شنیدهها به شورای عالی حوزه اهانت کردهاند.
🔹اگر کسی به شورای عالی توهین کرده و یا مطلبی خلاف واقع را بیان کند به مراجع تقلید و رهبر بزرگوار انقلاب توهین کرده است چرا که حکم اعضای شورا را رهبری امضا کردهاند.
🔹افرادی که چنین سخنانی را مطرح میکنند باید مراقب باشند که چه میگویند.
fna.ir/brzum1
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔰روایتی از دیدار خانوادگی طلبهها با رهبر انقلاب
🌸 وقتی آقا حرف دل همسران طلاب را میزند!
🔹 ساعت 6 صبح است؛
همه خود را به مدرسه معصومیه رسانده ایم و اتوبوس ها آماده حرکت اند.
🔹بعضیها که منزلشان دورتر بوده، برای اینکه جا نمانند سحرگاه بیرون زده و نماز را در حرم حضرت معصومه(س) خوانده اند... هیچکس خواب آلود نیست و #اشتیاق از سر و روی همه میبارد...
🔹 امروز میعادگاه همه ما #حسینیه_امام_خمینی(ره) در تهران است؛
از مدیران و اساتید «موسسه» گرفته تا طلاب و حتی همسران طلاب آمده اند.
شاید بتوان امروز را از معدود ملاقاتهای خانوادگی طلاب با «آقا» دانست.
🔹به #بیت میرسیم؛ تعداد ما کم نیست. اما همه اعضای «بیت» با خوشرویی از میهمانان استقبال می کنند. همه چشم به پرده ی سبز دوخته ایم و منتظر تشریف فرمایی «سیدنا القائد» هستیم که چهرهای نورانی وارد میشود. «آقا» خنده رو و سرحال هستند و خیرمقدم میگویند...
🔹قبل از آقا رئیس موسسه فقه و علوم اسلامی و یکی از طلاب به نمایندگی صحبت میکنند. حدود 40 دقیقه طول میکشد. حالا همه منتظرند که «آقا» شروع کنند. «آقا» هم با یک لبخند ملیح رو به جمعیت گفتند: «خب آقایون فرمایشی ندارند» که همه میخندند.
🌸 «آقا» در واکنش به این موضوع که برخی طلاب و پژوهشگران موسسه از 6 صبح میزنند بیرون و حدود 9 شب برمیگردند میگویند: «بنده با چنین چیزی مخالفم.» اینجا خانمهای مجلس زودتر از همه صلوات میفرستند که همین #صلواتِ_معنادار، دوباره لبخند را بر لبان همه مینشاند. کُلاً جلسۀ بانشاطی است.
«آقا» میگوید: «به خانواده باید برسید؛ همسر شما نیاز به حضور شما دارد. این مهم است. حضور به این معنا نیست که همهاش بروید خانه بنشینید، آن هم دلزدگی ایجاد میکند اما اینکه پیدا نباشید خوب نیست.»
🔸آقا از اهمیت فقه و نقش فقه در زندگی ما میگویند و می فرمایند: «آنچه زندگی ما را عملا اداره می کند، #فقه ماست.» سپس به فلسفه اشاره کرده و می گویند: «من مخالف فلسفه نیستم و آن را لازم می دانم اما در حال حاضر #فلسفه_اسلامی امتداد عملی در زندگی ما نداشته است در حالی که فلسفههای غربی خیلی کم محتواتر از فلسفه اسلامی اما امتداد عملیاتی دارند. در فلسفه اسلامی، اقتضاء دیدگاهها در حکومت برای ما روشن نیست. نه اینکه نداشته باشد اما روی آن کار نشده است.»
🔹 «آقا» به ظرفیتهای بیشمار در حوزه اشاره میکنند و از دقتهای فوقالعادهی فقها تمجید. به این نکته هم اشاره می کنند: «بنده یک مدتی بحث قصاص میکردم. نظرات حقوقدانان غربی را برایم میآوردند؛ تعمقهای خوبی در کارهای آنها هست اما فاصله زیادی با دقتهای مثل صاحب جواهر یا آیت الله آقای خویی داشت. این علمای ما خیلی ظریفتر و دقیقترند. این حوزه میتواند همه نیازهای جامعه اسلامی را برآورده کند.»
🔸 آقا نسبت به معادلسازی مدارک حوزوی با مدارک دانشگاهی هم #گله_مندند و پیشنهاد میکنند مدارک و شهادتهای حوزوی بدون هرنوع تقلید از جاهای دیگر طراحی و ارائه شود.
🔹 «جهتگیری انقلابی» هم مورد تاکید آقا قرار میگیرد و از ما میخواهند مراقب باشیم که این موضوع در متن کارها باشد و البته تاکید میکنند: «من که میگویم حوزه انقلابی منظورم شعاردادن نیست. البته شعار هم گاهی لازم است من هم شعار میدهم اما اینکه می گویم #حوزه_انقلابی یعنی معتقد باشیم که این تحول بزرگ یعنی انقلاب اسلامی باید همچنان ادامه پیدا کند وگرنه مغلوب سیاستهای دشمنان اسلام خواهد شد.»
🔹 آقا از #امید_ملتهای_جهان به جمهوری اسلامی میگویند و اینکه ملتهای سرخورده از تمدنهای مادی غرب و شرق به دنبال یک مرجع و ستون برای تکیه دادن هستند. و این جمله ایشان مسئولیتی بزرگ برای ما ایجاد میکند که فرمودند: «دنیای اسلام به حرکت انقلابی ما نیاز دارد.»
▫️ نکته آخری که «آقا» اشاره میکنند توجه به معنویات است؛ میفرمایند: «بدون توجهات معنوی، دعا، توسل، نماز شب و صحیفه سجادیه و بدون ارتباط قلبی با خدا نمی شود.» آنگاه خاطرهای از حاج احمدآقای خمینی تعریف میکنند که میگفت: امام نیمه شب که برای تهجد برمیخاست، دستمالهای معمولی برای اشکهای ایشان کفایت نمیکرد و از حوله استفاده میکردند.
🔹 دیدار به لحظات پایانی خودش نزدیک شده است و آقا خداحافظی میکنند. منتظرم ببینم چه کسی #چفیه را میگیرد. اما این بار انگار برعکس است! یکی از طلاب، حامل چفیهای است که گویا مادر یکی از شهدا به او داده است تا به «امام» هدیه کند. اما سنت چفیه گرفتن از آقا نیز برقرار است و یکی از اساتید موسسه در این زمینه موفق میشود.
متن کامل: 👇👇
http://hawzahnews.com/detail/News/483810
@HawzahNews| حوزهنیوز
🔹حوزه انقلابی از زحمات و تلاش های شورای عالی حوزه در ایجاد دبیرخانه گام دوم انقلاب و برپایی اجتماع عظیم علماء،اساتید و طلاب در لبیک به گام دوم انقلاب در فیضیه تقدیر و تشکر مینماید.
🔹شورای عالی از نقد های سازنده استقبال میکند، اما متاسفانه بعضی ها نقد خود را تبدیل به اهانت کردند که امروز آیت الله مکارم شيرازي به این اهانت ها در درس خارج خود واکنش نشان دادند.
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی:
⭕️توهین به شورای عالی حوزه، #توهین به مراجع و رهبری است
➖ در بعضی از جلسات، برخی از افراد کماطلاع یا بیاطلاع به #شورایعالیحوزه اهانت کردند؛ توجه داشته باشید شورای عالی حوزه منتخب مراجع و رهبری است؛
امام راحل فرمودند: کسانی که به مراجع اهانت کنند، از ولایت خدا خارج می شوند و داخل ولایت شیطان می شوند؛ کسانی که این سخنان را می گویند باید مراقب باشند.
🔹این روزها صحبتهای زیادی از #جوانگرایی است، معنای جوانگرایی را خیلیها نمیدانند؛ جوانگرایی به این معنا نیست که پست کلیدی را به جوان بیتجربه یا کمتجربه بدهیم؛ منظور این است که اول مدیریتهای کوچکتر را به جوانان داده تا تجربه پیدا کنند و در ادامه برای مدیریتهای بالاتر آماده شوند.
🔹جوانان در منطق اسلام از اهمیت بالایی برخوردارند؛ اما نباید جوانگرایی را بد تفسیر کنیم.
http://hawzahnews.com/detail/News/483811
@HawzahNews| حوزهنیوز
🔹یادداشت حوزه انقلابی
🔹چه امری باعث شد، مرجع عالیقدر آیت الله مکارم شیرازی دامت توفیقاته نسبت به اهانت به شورای عالی حوزه امروز در درس خارج خود واکنش نشان دهد.
🔹چندی قبل در روز چهارشنبه 8اسفندماه برنامه ابتکاری تریبون آزاد به همت خبرگزاری حوزه در فیضیه در موضوع گام دوم انقلاب برپا میشود که مورد استقبال بسیاری از طلاب قرار گرفت که طلاب استمرار این برنامه بسیار مفید را خواستار شدند.متاسفانه طلبه ای جوان با پرداختن به موضوع حاشیه ای حوزه ضمن انتقاد خود به شورای عالی حوزه کلمات درشت و اهانت آمیزی استفاده ميکند و فيلم این طلبه با ناشی گری یکی از کانال های تحول خواه حوزوی بارگزاری میشود و بلافاصله اين فیلم از آن کانال حذف میشود هر چند متاسفانه این فیلم دست به دست در کانال و گروه های طلبگی منتشر میشود.
اما سوال اساسی این است چرا عده ای از طلاب جایگاه و شان بزرگان حوزه را رعایت نمیکنند و با خامی خود انتقادات خود را تبدیل به اهانت میکنند?!!
چرا عده ای از طلاب باب انتقادات سازنده در مسیر تحول مدنظر رهبری را با روش های غلط و بیجا این باب را می بندند?!!
آیا بهتر نیست طرح های خود را مکتوب به بزرگان حوزه و رابطین آنان قرار دهیم و به شکل هیات های اندیشه ورز حوزوی این طرح ها مکتوب در اختیار آنان قرار گیرد، مگر آیت الله اعرافی مدیر انقلابی و مورد اعتماد مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید دامت توفیقاته در اوایل انتساب خویش نفرمودند از طرح های حوزوی که توسط طلاب داده شود مورد استقبال قرار میگیرد?!!
چرا عده ای به نام تحول در حوزه به جایگاه بزرگان حوزه آسیب وارد میکنند و باب تحول در حوزه توسط افراد خوش فکر و باسواد حوزوی را هم سد میکنند?!!
در پایان به این جمله رهبر معظم انقلاب اشاره میکنم که ( نقل مضمون آن)فرمودند جوانان قم با پشتوانه بزرگان قم نگذارند انقلابی گری در قم کم رنگ شود.