مجموعه پیک راستان از کانال افق
فردا ۶ صبح پخش می شود و بعد تکرار ۱۲ ظهر ازهمان کانال انجام می شود دوقسمت مربوط به زندگی حقیر است ارادتمند محسن ربانی دعاگو هستم
[4/25, 4:20 PM] Mohsen: ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ هُوَ الْحَقُّ وَأَنَّ مَا يَدْعُونَ مِن دُونِهِ الْبَاطِلُ وَأَنَّ اللَّهَ هُوَ الْعَلِيُّ الْكَبِيرُ (30)
اين همه، دليل بر آن است كه خداوند، حقّ، و آنچه غير از او مى خوانند باطل است، و همانا خداوند بلند مرتبه و بزرگ است.
از آيه ى 24 تا آيه 30، ده صفت از صفات الهى مطرح شده است: غنىّ، حميد، عزيز، حكيم، سميع، بصير، خبير، حقّ، علىّ، كبير و در هر آيه به نكته اى اشاره شده است، مثلاً در آيه 25، خالقيّت خداوند مطرح شده، «خلق السّموات...» در آيه 27، به نعمت هاى الهى اشاره شده، «مانفدت كلمات اللّه» و در آيه ى 28، قدرت مطلقه ى پروردگار در مبدأ و معادِ انسان بيان شده است. «ما خَلقُكم و لابَعثُكم»
تنها خداوند و آنچه از جانب او و يا وابسته به او باشد، حقّ است و هر چه غير از او و يا وابسته به غير او باشد، باطل و ناپايدار است.
- منشأ همه ى افعال و صفات خداوند در آفرينش، ثابت و پايدار بودن اوست. «ذلك بانّ اللّه هوالحقّ»
- حقّ و باطل، ملاك انتخاب است، نه تقليد، تبليغ، تطميع و يا تهديد. «ذلك بانّ اللّه هوالحقّ و اَنّ ما يدعون من دونه الباطل»
- در بيان حقيقت، صراحت و قاطعيّت داشته باشيم. (در اين آيه، سه مرتبه كلمه ى «أنّ» به كار رفته كه نشانه ى تأكيد است.)
دعای روز بیست و سوم:
خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه و پاکم نما در آن از عیب ها و آزمایش کن دلم را در آن به پرهیزکارى دلها اى چشم پوش لغزشهاى گناهکاران.
انّا انزلناه فی لیلة قدر
از خداوند متعال بخواهيم که توفيق درک قدر را در اين شب به ما عطا کند،
الهی آمین
[4/25, 4:20 PM] Mohsen: سلام
🔸روز خود را با تلاوت یک آیه از قرآن کریم و یک حدیث آغاز کنید🔸
______________________
🔆بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ🔆
بَلى مَنْ أَوْفى بِعَهْدِهِ وَ اتَّقى فَإِنَّ اللَّـهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ
چرا؛ کسی که به عهدش وفا نماید و خود را (از خشم خدا) حفظ کند (، خداوند دوستش دارد؛ زیرا) خداوند، پرهیزگاران را دوست دارد.
آل عمران - ۷۶
______________________
🔅رسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلم)🔅
خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد، و دوست دارد که آثار نعمت خود را بر بنده خود ببیند.
بحار الانوار، ج ۱۰، ص: ۹۲
[4/25, 5:05 PM] Mohsen: ملائکه کجا نازل میشوند ؟
همیشه فکر میکردم شب قدر یعنی شب نزول قرآن . ارزش شب قدر را به نزول قران میدانستم اما یک شب قدر حرفهایی را از یک استاد یاد گرفتم که همه چیز را در ذهنم به هم ریخت .
سوره قدر را تفسیر میکرد میگفت :
آیا نزول قرآن شب قدر را شب قدر کرده ؟ یا اینکه شب قدر شب قدر بوده و قرآن در آن نازل شده است ؟ مثل کسی که ازدواج خود را که یک کار مهمی است در یک وقت با برکتی قرار میدهد برکت ان وقت به ازدواج نیست . نزول قران یک کار مهم و بزرگی است اما در شب قدر اتفاق افتاده….
انا انزلناه فی لیلة القدر .
یعنی اول شب شب قدر بوده و بعد قرآن در آن نازل شده . دلیل بهتر آیات بعدی است که شروع میکند به توضیح چیستی شب قدر .
لیلة القدر خیر من الف شهر
تنزل الملائکة و الروح فیها باذن ربهم
من کل امر
سلام هی حتی مطلع الفجر .
«انزلناه» فعل ماضی است یعنی نازل کردیم و تمام شد . اما در معرفی شب قدر میگوید «تنزل» فعل مضارع است یعنی هنوز نازل میکنیم یک عملی در این شب هر سال تکرار میشود و در توضیح عظمت این شب این عمل را بیان میکنند .
یادم هست این حرفها بدجوری مرا گیج کرده بود این استاد چه میخواست بگوید جلسه سکوت محض بود و من یقین داشتم همه میخواستند بیشتر بشنوند . اما استاد آرام ولی محکم ادامه میداد :
«الملائکه» یعنی «کل ملائکه» این الف و لام در زبان عربی معنای «کل »میدهد . «الروح» همان رئیس ملائکه است در ان شب همه اینها متوجه زمین اند و فرود میآیند .چه واقعه ای رخ میدهد ؟ چه شده که همه دارودسته خدا در صحنه عالم متوجه زمین اند ؟
هر سال ؟ همه ؟ از تمام آسمانها؟ به سوی زمین ؟
یعنی هر خبری هست اینجاست و در عوالم بالا خبری نیست !
سوال اینجاست که اینها کجا نازل میشوند؟ منزل علیه کیست؟ به کجا میایند ؟
برای پاسخ خوب است اول بپرسیم اینها برای چه میآیند ؟
«من کل امر .»
یعنی چه ؟
یعنی برای تصمیم گیری برای همه چیز . این امر امر تکوینی است یعنی هر موجودی .
از این جا باید فهمید کجا میآیند .
حرفها علمی بود اما برای من مثل یک رمان شیرین و دلکش بود که دوست داشتم زودتر اخرش را بفهمم . با این تفاوت که این بار قضیه فرق میکرد قرار بود تکلیف مهمترین شبهای زندگیم را تعیین کنم باید میفهمیدم کجا باید بروم و چه باید بکنم ؟ منتظر بودم و باز استاد آرام آرام پیش میرفت و در صحنه خالی و بی هویت دلم سوال میکاشت و انگار میخواست همه را در یک لحظه به ثمر بنشاند با ارامش معنی داری پیش میرفت :
«من کل امر .»
«امر» چیست ؟
این امر دو جای دیگر در قرآن آمد
ه: یکی «انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون» و دیگری «ائمة یهدون بامرنا .»
علامه طباطبایی از اولی این را استفاده میکند که معنای این «امر» هر شیئی است که وجود داشته باشد امر تکوینی . و از آن استفاده میکند که آیه «ائمة یهدون بامرنا» فصل امامت را بیان میکند یعنی وجه تمایز ائمه را نشان میدهد که آنها هدایت تکوینی میکنند همه موجودات عالم را .
و در شب قدر تکلیف کل امر است که مشخص میشود . ....
کم کم رنگ صورت استاد عوض میشد انگار موقع نتیجه گیری بود نتیجه ای که قبل از اینکه از زبان استاد بیان شود معلوم بود که دارد قلب خود او را میسوزاند . مگر ممکن است حرف قلب را بسوزاند نمیدانم . اما داشتم چیزهایی را نه فقط فهم بلکه احساس میکردم . استاد ادامه داد:
عزیزان ! آن رئیس حقیقی و ذاتی عالم آن خدای لا یزال همه را به سراغ فرمانده زمینی و خلیفه خود میفرستد همه متوجه ولی عصر هستند اوست که قرار است همه تصمیمات منجز و معلق عالم یعنی قضا و قدر به دستش برسد و از مجرای او جاری شود . شب شب اوست .یعنی چی ؟
یعنی رفیق من! اگر تا به صبح مناجات کنی و قران سر بگیری اما از او غافل باشی بیراهه میروی .
هیچ عملی بی رنگ فریاد درونی «یا صاحب الزمان» فایده ای ندارد بقیه همه بیراهه رفتن است .
مردم !بدانید باید به چه چیز بچسبید . کدام ریسمان را چنگ بزنید .
بعد با بیانی طعنه آمیز گفت : همه میایند پایین تو میخواهی تنها بروی بالا؟!
این ایام همه عطش دارند اما نمی دانند کدام حلقه را باید بگیرند . آن حلقه ی گم شده ی تو امام است چه بفهمی چه نفهمی .
یک عده خوابند و اصلا در حرکت نیستند یک عده اما در حرکتند ولی جهت را نمی دانند . راه اینجاست و بقیه راهها مسدود است .
شاید حسابی در کار بوده که شهادت مرد ولایت و امامت علی مظهر خلافت خدا در این شب ها رخ میدهد .
جالب بود دیگر کسی خیره خیره به استاد نگاه نمیکرد. کم کم سرها را پایین می انداختند وقت فکر کردن بود .
استاد میگفت :
*حقیقت دین معرفت امام است معرفت امام و حجت خدا* شب قدر شب تجلی خلافت خلیفة الله است . خلافت او در این شب تجلی میکند . تمام گردانندگان عالم هستی «من کل امر » بر او نازل میشوند . بله حالا آن گردانندگان تحفه قران را پیش پیامبر آوردند جبرئیل دست خالی نیامد آن تحفه را هم آورد و البته این اهمیت و ارزش قران را می رساند .
اشک از چشمهای استاد جاری شد خود استاد بیش از همه متحول بود اما همه در حال اندیشه بودند و سکوت سنگین آن جلسه گواه این موضوع بود :
*نکند همه عالم از دیو و دد تا فرشته و جبرئیل متوجه او باشند و من و تو متوجه جای دیگر!*
معقول نیست، خلف است، محال است سلام کنی و او جواب ندهد .
در تاریخ سراغ نداری سائلی دست پیش امام دراز کند و دست خالی برگردد زبان حال و قال شما این باشد :
*..... یا ایها العزیز مسنا و اهلنا الضر و جئنا ببضاعة مزجاة فاوف لنا الکیل و تصدق علینا ان الله یجزی المتصدقین.....*
شبهای آخر ماه رمضان است و آن حرفها هنوز مرا سرگردان و آشفته کرده .
این ماه هم در حال تمام است
من کجا او را پیدا کنم ؟
او کجاست ؟
میزبان و مهماندار این مهمانی خدایی کجاست ؟
فقط این حرف استاد دائم در گوشم طنین انداز است که :
*نکند همه عالم متوجه او باشند و تو متوجه جای دیگر؟!*
*اللهم عجل لولیک الفرج*
[4/26, 3:19 AM] جناب آقای خندان: أَلَمْ تَرَ أَنَّ الْفُلْكَ تَجْرِي فِي الْبَحْرِ بِنِعْمَتِ اللَّهِ لِيُرِيَكُم مِّنْ آيَاتِهِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (لقمان31)
آيا نمى بينى كه كشتى ها در سايه ى نعمت خداوند در دريا حركت مى كنند، تا خداوند بخشى از آيات قدرت خود را به شما نشان دهد؟ همانا در اين (حركت كشتى ها) براى مردم شكيبا و سپاس گزار، نشانه هايى است.
- علاوه بر آيات آسمانى، به آيات زمينى نيز توجّه كنيم. (در آيات قبل به آسمان، و ماه و خورشيد اشاره كرد، در اين آيه به زمين، دريا و كشتى) «اَلَم تَرَ أنّ الفلك...»
- در دعوت به خدا و بيان نعمت ها، تبليغ و ارشاد، از مسائل طبيعى و در دسترس مردم استفاده كنيم. «اَلَم تَرَ أنّ الفلك...»
- به آفريده ها ساده ننگريم، «اَلَم تَرَ» آفريده ها، آيات الهى هستند. «ليريكم من آياته...»
- حركت كشتى در آب، از نعمت هاى پر رمز و راز الهى است. «تجرى فى البحر بنعمت اللّه»
- اگر مى خواهيم نشانه هاى زيادترى از قدرت نمايى خدا را درك كنيم و بهره هاى فراوان ترى از نعمت هاى الهى ببريم، بايد حوصله ى بيشترى از خود نشان دهيم. («صبّار»، يعنى صبر زياد) و بايد سعى كنيم از داده ها بهترين استفاده را ببريم و همواره سپاس گزار باشيم. («شكور»، يعنى شكر زياد)
دعای روز بیست و چهارم:
خدايا من از تو ميخواهم در آن آنچه تو را خوشنود كند و پناه مى برم بتو از آنچه تو را بيازارد واز تو خواهم توفيق در آن براى اينكه فرمانت برم ونافرمانى تو ننمايم اى بخشنده سائلان.
[4/26, 6:31 AM] +98 912 150 2610: .
*🌸۱۰فرمایشازمولایمانعلی(ع)درنهجالبلاغه*
*1️⃣لاَ يَنْبَغِي لِلْعَبْدِ أَنْ يَثِقَ بِخَصْلَتَيْنِ اَلْعَافِيَةِوَاَلْغِنَى بَيْنَا تَرَاهُ مُعَافًى إِذْ سَقِمَ وَ بَيْنَا تَرَاهُ غَنِيّاً إِذِ اِفْتَقَرَ*
سزاوار نيست كه بندۀخدا به دوخصلت اعتمادكند: تندرستىوتوانگرى؛زيرا در تندرستى ناگاه او رابيمار بينى، ودر توانگرى ناگاه او را تهيدست(حکمت۴۲۶)
*2️⃣قَالَ عليهالسلام فِيبَعْضِ اَلْأَعْيَادِ إِنَّمَا هُوَ عِيدٌ لِمَنْ قَبِلَاَللَّهُ صِيَامَهُ وَشَكَرَ قِيَامَهُ وَكُلُّ يَوْمٍ لاَيُعْصَى اَللَّهُ فِيهِ فَهُوَ عِيدٌ*
و درود خدا بر او(در يكىاز روزهاىعيدفطر)فرمود: اين عيد كسى است كه خدا روزهاش را پذيرفته، و نماز او را ستوده است. و هر روز كه در آن خدا را نافرمانى نكنند، آن روز، عيد است (حکمت ۴۲۸)
*3️⃣ إِنَّ أَعْظَمَ اَلْحَسَرَاتِ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ حَسْرَةُ رَجُلٍ كَسَبَ مَالاً فِيغَيْرِ طَاعَةِاَللَّهِ فَوَرِثَهُ رَجُلٌ فَأَنْفَقَهُ فِي طَاعَةِاَللَّهِ سُبْحَانَهُ فَدَخَلَبِهِ اَلْجَنَّةَ وَدَخَلَ اَلْأَوَّلُبِهِ اَلنَّارَ*
بزرگترين حسرتها در روز قيامت، حسرت خوردن انسانی است كه مالىرا بهگناه گردآورد وآنرا کسی به ارث برد كه در اطاعت خداىسبحان بخشش كند و با آن وارد بهشت شود، و گرد آورندۀ اوّلى، وارد جهنّم گردد (حکمت ۴۲۹)
*4️⃣ اَلنَّاسُ أَعْدَاءُ مَا جَهِلُوا*
مردمدشمنچیزیاند كهبهآنجهلدارند(حکمت۴۳۸)
*5️⃣ قَلِيلٌ مَدُومٌ عَلَيْهِ خَيْرٌ مِنْ كَثِيرٍ مَمْلُولٍ مِنْهُ*
عملاندك كه بااشتياق ومداوم باشد،بهتراز کارزیادی است كه رنجآور و خسته کننده باشد (حکمت۴۴۴)
*6️⃣ مَا لاِبْنِ آدَمَ وَ اَلْفَخْرِ أَوَّلُهُ نُطْفَةٌ وَ آخِرُهُ جِيفَةٌ وَ لاَ يَرْزُقُ نَفْسَهُ وَ لاَ يَدْفَعُ حَتْفَهُ*
فرزند آدم را با فخر فروشى چه كار؟ او كه در آغاز نطفهاى گنديده، و در پايان مردارى بد بو است، نه مىتواند روزى خويشتن را فراهم كند، و نه مرگ را از خود دور نمايد (حکمت ۴۵۴)
*7️⃣ اَلْإِيمَانُ أَنْ تُؤْثِرَ اَلصِّدْقَ حَيْثُ يَضُرُّكَ عَلَى اَلْكَذِبِ حَيْثُ يَنْفَعُكَ وَ أَلاَّ يَكُونَ فِي حَدِيثِكَ فَضْلٌ عَنْ عَمَلِكَ وَ أَنْ تَتَّقِيَ اَللَّهَ فِي حَدِيثِ غَيْرِكَ*
نشانۀ ايمان آن است كه راست بگويى، آنگاه كه تو را زيان رساند، و دروغ نگويى آن گاه كه تو را سود رساند و آن كه بيش از مقدار عَملت سخن نگويى، و چون از ديگران سخن گويى از خدا بترسى (حکمت ۴۵۸)
*8️⃣ يَأْتِي عَلَى اَلنَّاسِ زَمَانٌ عَضُوضٌ يَعَضُّ اَلْمُوسِرُ فِيهِ عَلَى مَا فِي يَدَيْهِ وَ لَمْ يُؤْمَرْ بِذَلِكَ قَالَ اَللَّهُ سُبْحَانَهُ وَ لاٰ تَنْسَوُا اَلْفَضْلَ بَيْنَكُمْ تَنْهَدُ فِيهِ اَلْأَشْرَارُ وَ تُسْتَذَلُّ اَلْأَخْيَارُ وَ يُبَايِعُ اَلْمُضْطَرُّونَ وَ قَدْ نَهَى رَسُولُ اَللَّهِ عَنْ بَيْعِ اَلْمُضْطَرِّينَ*
مردم را روزگارى دشوار در پيش است كه ثروتمند اموالخود را سخت نگهدارد(و بخل ورزد)درصورتى كه به بخل ورزى فرمان داده نشده. خداىسبحان فرمود بخشش ميان خود را فراموش نكنيد. در آن زمان بَدان، بلند مقام، و نيكان خوار و ذلیل گردند و با درماندگان(کسانی که بهخاطر مشکلات مجبورند اموالشان را بفروشند) بهناچارى خريد و فروش مىكنند
در حالى كه رسولخدا،صلّىاللّه عليهوآله وسلّم، از معامله با درماندگان(که بهخاطر مجبور بودنشان ازآنها ارزان تر بخرند)نهى فرموده(حکمت ۴۶۸)
*9️⃣ اِسْتَعْمِلِ اَلْعَدْلَ وَ اِحْذَرِ اَلْعَسْفَ وَ اَلْحَيْفَ فَإِنَّ اَلْعَسْفَ يَعُودُ بِالْجَلاَءِ وَ اَلْحَيْفَ يَدْعُو إِلَى اَلسَّيْفِ*
عدالت بگستران و از ستمكارى پرهيزكن!کهستم، رعيّت را به آوارگى كشاندوبيدادگرى،به مبارزهو شمشير مىانجامد (حکمت ۴۷۶)
*🔟 أَشَدُّ اَلذُّنُوبِ مَا اِسْتَخَفَّ بِهِ صَاحِبُهُ*
سختترينگناهان،آنست كه گنهكار آنراسبكشمارد (حکمت۴۷۷)
🟧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ضیافت " شاهانه " مولوی عبدالحمید " اسماعیل زهی، در سایه فقر و محرومیت اهالی محترم سیستان و بلوچستان !
🔻 دقت داشته باشید این سفره غذا نیست، بلکه بساط میوه بعد غذا می باشد، حال خدا می داند سفره غذا چگونه بوده است !
🔻شیعه و سنی ندارد، اگر یک مرجع شیعی هم در این ایام و وضع اقتصادی مردم، چنین سفره افطاری پهن کند محکوم است، به خصوص با وضعیت محرومیت استان سیستان و بلوچستان
✍مردم سیستان و بلوچستان چرا این مولوی خود را در صف جهادگران نمیبینند؟!!!
#ماه_رمضان
http://eitaa.com/akhbaremoqavemateislami
[4/27, 5:56 AM] آقای اسماعیل دهقانی: 📩 غلبه بر هوای نفس
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: گاهی انسان به خود تلقین میکند که نمیتواند بر هوای نفسش فائق بیاید. روزه ماه رمضان به انسان ثابت میکند که میتواند آن وقتی که اراده کند، پیروز شود. میتوان با اراده و توکل از عادات ناپسندی که در ما هست و مایه عقب افتادگی مادی و معنوی است، نجات یافت.
🏷
[4/27, 5:56 AM] آقای اسماعیل دهقانی: ⭕️✍حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
🌺🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃🍂🍃🍁
🍃
پادشاهی هنگام پوست کندن سیبی با یک چاقوی تیز انگشت خود را قطع کرد. وقتی که نالان طبیبان را میطلبید وزیرش گفت: هیچ کار خداوند بیحکمت نیست.
پادشاه از شنیدن این حرف ناراحتتر شد و فریاد کشید: در بریده شدن انگشت من چه حکمتی است؟ و دستور داد وزیر را زندانی کنند.
روزها گذشت تا اینکه پادشاه برای شکار به جنگل رفت و آن جا آن قدر از سربازانش دور شد که ناگهان خود را میان قبیلهای وحشی تنها یافت.
آنان پادشاه را دستگیر کرده و به قصد کشتنش به درختی بستند، اما رسم عجیبی هم داشتند که بدن قربانیانشان باید کاملاً سالم باشد و چون پادشاه یک انگشت نداشت او را رها کردند و او به قصر خود بازگشت. در حالی که به سخن وزیر میاندیشید دستور آزادی وزیر را داد. وقتی وزیر به خدمت شاه رسید، شاه گفت: درست گفتی، قطع شدن انگشتم برای من حکمتی داشت ولی این زندان رفتن برای تو جز رنج کشیدن چه فایدهای داشته؟
وزیر در پاسخ پادشاه لبخند زد و پاسخ داد: برای من هم پر فایده بود چرا که من همیشه در همه حال با شما بودم و اگر آن روز در زندان نبودم حالا حتماً کشته شده بودم.
[4/27, 5:56 AM] آقای اسماعیل دهقانی: 🔘 داستان کوتاه
در میان بنی اسرائیل عابدی بود. وی را گفتند: فلان جا درختی است و قومی آن را می پرستند!
عابد خشمگین شد، برخاست و تبر بر دوش نهاد تا آن درخت را برکند...
ابلیس به صورت پیری ظاهر الصلاح، بر مسیر او مجسم شد، و گفت: ای عابد، برگرد و به عبادت خود مشغول باش!
عابد گفت: نه، بریدن درخت اولویت دارد...
مشاجره بالا گرفت و درگیر شدند، عابد بر ابلیس غالب آمد و وی را بر زمین کوفت و بر سینه اش نشست.
ابلیس در این میان گفت: دست بدار تا سخنی بگویم، تو که پیامبر نیستی و خدا بر این کار تو را مامور ننموده است، به خانه برگرد، تا هر روز دو دینار زیر بالش تو نهم؛ با یکی معاش کن و دیگری را انفاق نما و این بهتر و صوابتر از کندن آن درخت است...
عابد با خود گفت: راست می گوید، یکی از آن به صدقه دهم و آن دیگر هم به معاش صرف کنم، و برگشت...
بامداد دیگر روز، دو دینار دید و بر گرفت، روز دوم دو دینار دید و برگرفت، روز سوم هیچ پولی نبود!
خشمگین شد و تبر برگرفت و به سوی درخت شتافت...
باز در همان نقطه، ابلیس پیش آمد و گفت: کجا؟!
عابد گفت: می روم تا آن درخت را برکنم!
ابلیس گفت: زهی خیال باطل، به خدا هرگز نتوانی کند!
باز ابلیس و عابد درگیر شدند و این بار ابلیس عابد را بیفکند چون گنجشکی در دست!
عابد گفت: دست بدار تا برگردم! اما بگو چرا بار اول بر تو پیروز آمدم و اینک، در چنگ تو حقیر شدم؟!
ابلیس گفت: آن وقت تو برای خدا خشمگین بودی و خدا مرا مسخر تو کرد، که هرکس کار برای خدا کند، مرا بر او غلبه نباشد؛ ولی این بار برای دنیا و دینار خشمگین شدی، پس مغلوب من گشتی...
[4/27, 6:26 AM] +98 910 035 5642: بسم الله الرحمن الرحیم
حدیث ( صیام ) ؛
قال الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :
إِذَا صُمْتَ فَلْيَصُمْ سَمْعُكَ وَ بَصَرُكَ وَ شَعْرُكَ
وَ جِلْدُك
آنگاه كه روزه مى گيرى بايد چشم و گوش
و مو و پوست تو هم روزه دار باشند.
كافى(ط-الاسلامیه) ج ۴ ، ص ۸۷ ، ح ۱
سلام
صبحتان بخیر و شادمانی
زندگیتان پر از عشق
رزقتان پاکیزه
ذکر روز چهارشنبه ؛ صد بار
" یا حی یا قیوم "
التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ تلاوت قرآن و اشکهای آیت الله جوادی آملی بر مزار همسرشان یک روز پس از خاکسپاری (۱۴۰۱/۰۲/۰۶)
@Arefane
[4/28, 4:43 AM] حجازی بینالملل عاشورا: 🌹 صلي الله عليك يا ابا عبدالله
🌹🌹سلام روز به خیر و عافیت انشاالله🌹🌹
نهج البلاغه
حکمت 251 - تلخى هاى و شيرينى هاى دنيا و آخرت
وَ قَالَ عليهالسلام مَرَارَةُ اَلدُّنْيَا حَلاَوَةُ اَلْآخِرَةِ وَ حَلاَوَةُ اَلدُّنْيَا مَرَارَةُ اَلْآخِرَةِ
و درود خدا بر او، فرمود: تلخكامى دنيا، شيرينى آخرت، و شيرينى دنياى حرام، تلخى آخرت است
دانلود برنامه اندرویدی نهج البلاغه:
http://noo.rs/nahj_share
[4/28, 4:43 AM] حجازی بینالملل عاشورا: 🌸🌸🌸 کلامکم نور
✅ الإمامُ العسكريُّ عليه السلام
خَيرٌ مِن الحياةِ ما إذا فَقَدْتَهُ أبْغَضْتَ الحياةَ ، و شَرٌّ مِن المَوتِ ما إذا نَزَلَ بِكَ أحْبَبتَ المَوتَ .;
امام عسكرى عليه السلام
بهتر از زندگى آن است كه هرگاه آن را از دست دهى از زندگى بيزار شوى، و از مرگ بدتر آن چيزى است كه هرگاه بدان گرفتار آيى، آرزوى مرگ كنى .;
تحف العقول : 489 .
✅ الإمامُ العسكريُّ عليه السلام
مَن لَم يَتَّقِ وُجوهَ النّاسِ لَم يَتَّقِ اللّه َ .;
امام عسكرى عليه السلام
كسى كه از مردم پروا نكند، از خدا نيز پروا ننمايد .;
بحار الأنوار : 71/336/22 .
✅ الإمامُ العسكريُّ عليه السلام
لَو جَعَلْتُ الدُّنيا كُلَّها لُقْمَةً واحِدَةً و لَقَّمْتُها مَن يَعبُدُ اللّه َ خالِصا لَرَأيتُ أنّي مُقَصِّرٌ في حَقِّهِ .;
امام عسكرى عليه السلام
اگر همه دنيا را يك لقمه كنم و آن را در دهان كسى گذارم كه از روى اخلاص ، خدا را عبادت مى كند، باز به نظرم در حقّ او كوتاهى كرده ام .;
بحار الأنوار : 70/245/19 .
[4/29, 3:24 AM] جناب آقای خندان: إِنَّ اللَّهَ عِندَهُ عِلْمُ السَّاعَةِ وَيُنَزِّلُ الْغَيْثَ وَيَعْلَمُ مَا فِي الْأَرْحَامِ وَمَا تَدْرِي نَفْسٌ مَّاذَا تَكْسِبُ غَداً وَمَا تَدْرِي نَفْسٌ بِأَيِّ أَرْضٍ تَمُوتُ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ (لقمان34)
بى گمان آگاهى از زمان (برپايى قيامت) مخصوص خداست، و اوست كه باران را نازل مى كند، و آنچه را در رحم هاست مى داند، و هيچ كس نمى داند كه فردا چه به دست مى آورد، و هيچ كس نمى داند كه در چه سرزمينى مى ميرد، همانا خداوند عليم و خبير است.
- علم بشر محدود است و قابل مقايسه با علم بى نهايت خداوند نيست. «يعلم... ما تدرى نفس»
- برنامه ريزى، تدبير و تنظيم امور لازم است؛ امّا قدرتى مافوق در كار است كه انسان نمى داند فردا چه مى شود. «و ما تدرى نفس ماذا تكسب غداً»
- هيچ كس به زمان و مكان مرگ خويش آگاه نيست. «و ما تدرى نفس بأى ارض تموت» (اگر در روايات مى خوانيم كه فلان ولىّ خدا، مكان يا زمانِ فوت يا شهادت خود را مى دانست، آگاهى و علمى است كه از طرف خداوند به او عطا شده است، وگرنه به طور استقلالى هيچ كس خبر ندارد.)
- به گفته ى كاهنان، فال بينان، كف بينان و پيشگويان در مورد آينده ى خود اعتماد نكنيم. «و ما تدرى نفس ماذا تكسب غداً»
- انسانى كه نه از مرگ خود خبر دارد، نه از موقعيّت فرداى خود، چرا مغرور است؟ «ما تدرى نفس...»
- انسان بايد همواره آماده ى حضور در صحنه و پاسخ گويى باشد. «و ما تدرى نفس باىّ ارض تموت»
پروردگار!
قرآن را نور ما، قانون ما، اميد ما، منطق ما، مايه ى تعقّل و تفكّر ما، موعظه ى ما، شفاى ما، آرامش ما و نجات ما قرار بده.
دعای روز بیست و هفتم:
خدایا در این ماه فضیلت شب قدر را روزی ام ساز، و کارهایم را از سختی به آسانی برگردان، و پوزشهایم را بپذیر، و گناه و بار گران را از گُرده ام بریز، ای مهربان به بندگان شایسته.
[4/29, 6:24 AM] +98 912 333 2981: افشاگری مدیر تلویزیون تالشی های باکو: عناصر داعش در مناطق تالشنشین و هممرز با ایران مستقر شده اند
✓اخیرا زابیل محرم اف مدیر تلویزیون تالشی های باکو دست به افشاگری زده است:
"عناصر داعش در مناطق تالشنشین و هممرز با ایران در خانههایی که در مناطق تالش برایشان اجاره و ساکن شدهاند. به احتمال بسیار، اسرائیل و انگلیس با کمک ترکیه و از خاک باکو درحال طرحریزی برنامههایی علیه ایران میباشند!"
👈در این چند هفته، نیروهای سلفی-تکفیری در جمهوری آذربایجان و نزدیک مرز ایران دیده شدهاند.
👈پروازهای ترابری پرشمار از اسراییل به باکو گزارش شده است.
👈در قرهباغ پانترکها نشستی برگزار میکنند و به دلگرمی وعدههای اسراییل و ترکیه جرات کردهاند که بگویند نشست بعدی را در تبریز یا ایروان برگزار خواهیم کرد!
💣 دپارتمان کشورهای مستقل مشترک المنافع وزارت خارجه روسیه اعلام کرد- با توجه به اتفاقات اوکراین، سیگنال هایی از غرب با هدف افزایش تنش در قفقاز جنوبی دیده می شود.
🔹مقاومت اسلامی آذربایجان
https://eitaa.com/hoseineuon
*♦️روز قدس، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین*
*🔸باز خوانی اندیشه های امام خمینی (110)*
*🔻«روز قدس» یک روز جهانی است. روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.*
*روز مقابله ملتهایی است که در زیر فشار ظلم امریکا و غیر امریکا بودند، در مقابل ابرقدرتهاست.*
*🔻روزی است که باید مستضعفین مجهز بشوند در مقابل مستکبرین، و دماغ مستکبرین را به خاک بمالند.*
*🔻روزی است که بین منافقین و متعهدین امتیاز خواهد شد.*
*متعهدین این روز را روز قدس میدانند، و عمل میکنند به آنچه باید بکنند.*
*و منافقین- آنهایی که با ابرقدرتها در زیر پرده آشنایی دارند و با اسرائیل دوستی- در این روز بیتفاوت هستند، یا ملتها را نمیگذارند که تظاهر کنند.*
*🔻روز قدس روزی است که باید سرنوشت ملتهای مستضعف معلوم شود،*
*🔻باید ملتهای مستضعف اعلام وجود بکنند در مقابل مستکبرین.*
*باید همان طور که ایران قیام کرد و دماغ مستکبرین را به خاک مالید و خواهد مالید، تمام ملتها قیام کنند و این جُرثومههای فساد را به زباله دانها بریزند.*
*▪️سایت جامع امام خمینی؛ گزیده موضوعی ،کلید واژه(ها): قدس شریف؛ ۲۵ مرداد ۱۳۵۸ -با ویرایش جزئی -*
https://chat.whatsapp.com/JiI76HaqODiBZPsz4roMGB
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید «یهودیان مخفی» و «فرقه ضاله بهائیت» در مشهد چه میکنند.
[4/30, 7:22 AM] Mohsen: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيِ اللَّهِ وَرَسُولِهِ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (حجرات1)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد! (در هيچ كارى) بر (حكم) خدا و پيامبر او پيشى نگيريد و از خداوند پروا كنيد، كه خداوند شنوا و دانا است.
سه سوره ى مائده، حجرات و ممتحنه كه درباره مسائل حكومتى و اجتماعى است، با جمله ى «يا ايّها الّذين آمنوا» شروع شده است.
در آغاز سوره ى مائده مى خوانيم: «يا ايّها الّذين آمنوا اوفوا بالعقود» اى كسانى كه ايمان آورده ايد! به پيمان هاى خود وفادار باشيد و در سوره ى ممتحنه مى خوانيم: «يا ايّها الّذين آمنوا لاتتّخذوا عدوّى و عدوّكم اولياء» اى كسانى كه ايمان آورده ايد! دشمن من و دشمن خود را سرپرست خود قرار ندهيد و در اين سوره مى خوانيم: اى كسانى كه ايمان آورده ايد! بر حكم خدا و رسول پيشى نگيريد.
اين آيه مى خواهد مؤمنان را همچون فرشتگان تربيت كند، زيرا قرآن درباره ى آنها مى فرمايد: در سخن بر خدا سبقت نمى گيرند و تنها طبق دستور او عمل مى كنند. «لايَسبِقونَه بِالقَول و هم باَمرِه يَعمَلون»(1)
قرآن، موارد تقدّم و پيشى گرفتن بر پيامبر را بيان نكرده است تا شامل نهى از انواع پيش افتادن ها در امور عقيدتى، اجتماعى، سياسى، اقتصادى و غير آن در گفتار وكردار گردد.
خداوند از تقدّم بر رهبر جامعه اسلامى به شدّت نهى نموده است، زيرا كسى كه در كارهايش از خدا و پيامبر پيشى مى گيرد، در مديريّت نظام اسلامى خلل وارد كرده و جامعه را به هرج ومرج مى كشاند و در حقيقت نظام قانون گذارى را بازيچه تمايلات خود قرار مى دهد.
عمل به اين آيه، جلوى بسيارى از خطاها را مى گيرد. زيرا گاهى خواسته ى مردم، پيروى انسان از حدس و تخمين يا ميل به ابتكار ونوآورى و يا قضاوت عجولانه و يا گمان آزادانديشى، انسان را وادار به گفتن، نوشتن و يا گرفتن تصميماتى مى كند كه ناخودآگاه از خواسته ى خدا و رسول جلو مى افتد. همان گونه كه گروهى به گمان عبادت، قاطعيّت، انقلابى بودن و زهد و ساده زيستى، از خدا و رسول پيشى گرفتند و به قول معروف كاسه ى داغ تر از آش شدند.
پذيرش و عمل به آن دسته از آداب و عادات و رسوم اجتماعى و يا مقرّرات و قوانين بشرى كه ريشه در قرآن و حديث ندارد و برخاسته از عقل و فطرت نيست، نوعى پيش افتادن از خدا و رسول است.
نمونه هاى پيش افتادن
به چند نمونه تاريخى از پيشى گرفتن بر پيامبر كه در تفاسير و روايات آمده، توجّه كنيم:
1. در عيد قربان، گروهى قبل از پيامبرصلى الله عليه وآله قربانى كردند، به آنان گفته شد: «لاتقدّموا بين يدى اللَّه و رسوله»(2)
. پيامبر اسلام صلى الله عليه وآله گروهى را براى تبليغ نزد كفّار فرستاد. كفّار نمايندگان پيامبر را كشتند و تنها سه نفر توانستند فرار كنند. اين سه نفر در مسير بازگشت دو نفر از كفّار قبيله ى بنى عامر را به انتقام كشته شدن دوستان خود كشتند، در حالى كه آن دو نفر بى تقصير بودند. قرآن آنان را به خاطر اين عمل خودسرانه توبيخ كرد كه چرا بدون دستور پيامبر دست به اين عمل زديد؟(3) «لاتقدّموا بين يدى اللَّه و رسوله»
3. قوم بنى تميم از پيامبرصلى الله عليه وآله امير و حاكم خواستند. خليفه ى اوّل و دوّم هر كدام شخصى را پيشنهاد كردند و با هم مشاجره مى كردند كه كانديداى من بهتر است، آيه نازل شد: «لاتقدّموا بين يدى اللَّه... و لاترفعوا اصواتكم»(4)
4. امام معصوم عليه السلام به شخصى فرمود: اين دعا را بخوان: «لااله الاّ اللّه...» تا آنجا كه مى فرمايد: «يُحيى و يُميت». شنونده از پيش خود جمله اى اضافه كرد و گفت: «و يميت و يحيى» حضرت فرمودند: جمله ى تو صحيح است، امّا آنچه من مى گويم بگو و سپس آيه ى «لاتقدّموا بين يدى اللَّه و رسوله» را براى او تلاوت فرمودند.(5)
5. بعضى اصحاب پيامبر اسلام صلى الله عليه وآله خواب و خوراك و آميزش با همسر را بر خود حرام كردند. حضرت ناراحت شده و مردم را جمع كرده و فرمودند: من خودم غذا مى خورم، مى خوابم و با همسرم زندگى مى كنم. راه و روش و سيره ى زندگى من اين است، پس هركس از اين راه پيروى نكند، از من نيست. «فمَن رَغِب عن سنّتى فليس منّى»(6)
6. با اين كه پيامبر اسلام صلى الله عليه وآله ازدواج موقّت را شرعى و قانونى اعلام فرمودند، امّا خليفه ى دوم آن را حرام كرد. اين خود، نوعى پيش افتادن از پيامبرصلى الله عليه وآله است كه در اين آيه از آن نهى شده است. «لاتقدّموا بين يدى اللَّه و رسوله»
7. در سال هشتم هجرى كه پيامبر اسلام صلى الله عليه وآله براى فتح مكه از مدينه حركت كردند، بعضى از مسلمانان در اين سفر روزه خود را افطار نكردند، با اين كه مى دانستند مسافر روزه ندارد و مى ديدند كه پيامبرصلى الله عليه وآله افطار كرده است. اينها در واقع از پيامبرصلى الله عليه وآله پيشى گرفتند.
دعای روز بیست هشتم:
خدایا زیاد كن بهره مرا در آن از اقدام به مستحبات و گرامى د
ار در آن به حاضر كردن و یا داشتن مسائل و نزدیك گردان در آن وسیله ام به سویت از میـان وسیلهها اى آنكه سرگرمش نكند اصرار و سماجت اصراركنندگان.
[4/30, 7:34 AM] Mohsen: السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
😭الوداع الوداع يا شهر رمضان الوداع الوداع يا شهر الرحمة و المغفرة 😭
عن جَابِرِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ الْأَنْصَارِيِّ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله فِي آخِرِ جُمُعَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ فَلَمَّا بَصُرَ بِي قَالَ لِي: (يَا جَابِرُ! هَذَا آخِرُ جُمُعَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ فَوَدِّعْهُ وَ قُلِ:
«اللَّهُمَّ لَا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إيَّاهُ ، فَإنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِي مَرْحُوماً وَ لَا تَجْعَلْنِي مَحْرُوماً».
فَإنَّهُ مَنْ قَالَ ذَلِكَ ظَفِرَ بِإحْدَى الْحُسْنَيَيْنِ: إمَّا بِبُلُوغِ شَهْرِ رَمَضَانَ مِنْ قَابِلٍ، وَ إمَّا بِغُفْرَانِ اللَّهِ وَ رَحْمَتِهِ.)
📕وسائل الشيعة، ج10 ،ص 365.
✋ جمعة مباركة ولا تنسونا من الدعاء 🌹
[4/30, 7:41 AM] Mohsen: 👁🗨 نگاه تحلیلگران: "شیعیان افغانستان را دریابید..."
👈 مجید یونسیان، روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی برای "راهبرد" نوشت:
✍ در میان سکوت خبری و رسانهای، شیعیان افغانستان در حال قتل عام شدن هستند و از بلندپایگان امالقرای اسلامی هم صدای اعتراضی شنیده نمیشود.
✍ طی دو هفته گذشته درحالیکه رسانهها و مسئولان بلندمرتبه و روحانیون عالیمقام بزرگترین کشور شیعه در حال برگزای تظاهرات و همایشهای حماسی در محکومیت ظلم صهیونیستها به مردم فلسطین هستند؛ افراطیون داعش زیر لوای امنیتی که برادران طالب انها ایجاد کردهاند، افغانستان را به قتلگاه انسانهای بیدفاع و مظلوم افغانستان تبدیل کردهاند که تنها جرمشان شیعه بودن است۔
✍ مایه ننگ است که ما حتی یک اعتراض ساده به سردمداران طالب (این "جنبش اصیل" منطقه) نمیکنیم و همه نشستهایم که فاجعهای بزرگتر رخ دهد.
✍ مهم نیست این آدمهایی که طی دو هفته گذشته در افغانستان کشته شدهاند، چه دین و مسلکی دارند. مهم این است که اینها زنان و کودکان و انسانهایی هستند که در مسجد و مدرسه در خشم و کینه افراطیگری قربانی میشوند و ما که مدعی حمایت از مظلومان و محرومان جهان هستیم و هزینه هر فشاری را تحمل میکنیم که از بیگناهان فلسطین و یمن و بحرین و اقصی نقاط دیگر جهان حمایت کنیم؛ چرا و به چه دلیل اینقدر نسبت به مردم افغانستان بیتفاوت هستیم؟
✍ اینکه صدای بیبیسی یا دیگر رسانههای غربی و عربی درنمیآید و وجدان حقوقبشری غرب آزرده نمیشود، جای تعجب ندارد. اما اینکه ما و مسئولان و روحانیت و دغدغهمندان ارزشی و مکتبی اینگونه سکوت کردهاند، جای بسی تاسف است...
@javadrooh
[4/30, 8:03 AM] Mohsen: 📣 *انفجار در آشپزخانه*
🔴 حادثه تلخ در ماه رمضان دیروز رخ داد.
زن خانهداری بر اثر سوختگی جان خود را از دست داد و شوهرش نیز مجروح شد و برای مداوای سوختگیهایی که در تلاش برای نجات همسرش بود به بیمارستان منتقل شد.
🔴 حادثه چگونه اتفاق افتاد :
اجاق گاز روشن بود، زن سوسکی را در نزدیکی سینک دید، یک قوطی حشره کش برداشت و آن را در نزدیکی اجاق گاز روشن به طرف سوسک اسپری کرد.
در یک چشم به هم زدن انفجار رخ داد، زن بیچاره آتش گرفت و سوختگی ۶۵ درصد بدنش را فرا گرفت.
شوهرش با عجله تلاش کرد تا آتش را خاموش کند ولی لباسش آتش گرفت.
🚑 شوهر هنوز در بیمارستان، در بخش سوختگی است و نمیداند که همسرش در بدو ورود فوت کرده است.
باید توجه داشته باشیم که اسپریهای حشرهکش حاوی محلولهای فرّار بسیار قابل اشتعال هستند.
و اینکه اسپری به سرعت پخش میشود و یک جرقه برای ایجاد انفجار در هنگام مخلوط شدن با اکسیژن موجود در هوا کافی است.
از هیچ نوع آئروسل در نزدیکی آتش استفاده نکنید ... همچنین اسپری ضدِّ عرق و اسپری خوشبو کننده، مراقب باشید ...
📢 لطفا به خانوادهها و دوستان خود آموزش دهید و این موضوع را به آنها بگویید و به مخاطبین و گروههای دیگر منتقل کنید.
[4/30, 8:11 AM] Mohsen: *خونین ترین ماه مبارک رمضان برای شهروندان افغانستان*
نزدیک به 700 نفر در 28 روز قربانی حملات انفجاری و انتحاری شده اند.
1: عبدالرحیم شهید 10 کشته و 60 زخمی
2: مسجد بلخ، 47 کشته 78 زخمی
3: مسجد قندوز: 60 کشته 50 زخمی
4: بلخ 9 کشته 13 زخمی
5: مسجد خلیفه کابل، 200 کشته و زخمی
6: سرای شهزاده 2 کشته 82 زخمی
7: مسجد پلخشتی 24 زخمی
8: هرات 6 کشته 25 زخمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊به کوری چشم دشمنان و بد خواهان و منافقان و خود فروختگان خارج نشین، سرود دوم گروه سلام فرمانده هم ساخته شد✌️✌️
القدس_لنا
[5/1, 7:35 AM] Mohsen: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَرْفَعُوا أَصْوَاتَكُمْ فَوْقَ صَوْتِ النَّبِيِّ وَلَا تَجْهَرُوا لَهُ بِالْقَوْلِ كَجَهْرِ بَعْضِكُمْ لِبَعْضٍ أَن تَحْبَطَ أَعْمَالُكُمْ وَأَنتُمْ لَا تَشْعُرُونَ (2)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد! (در گفتگو با پيامبر) صدايتان را بلندتر از صداى پيامبر نكنيد و آن گونه كه با يكديگر بلند گفت وگو مى كنيد، با پيامبر بلند سخن مگوييد! مبادا (به خاطر اين بى ادبى،) اعمالتان نابود شود و شما آگاه نشويد.
- براى آموزش ادب به ديگران، ما نيز بايد آنان را مؤدّبانه صدا بزنيم. (در اين آيه خداوند مؤمنان را با جمله ى «يا ايّها الّذين آمنوا» صدا زده است.)
- سفارش به احترام بزرگان، از زبان ديگران زيبا است. (در اين آيه پيامبر نمى فرمايد: بلندتر از من سخن نگوييد، اين خداوند است كه سفارش مى كند بلندتر از پيامبر صحبت نكنيد.) «لا تَرفعوا اصواتكم»
- مقام و موقعيّت افراد، در عمل آنان اثر دارد. (جسارت مؤمن نسبت به پيامبر، كيفر سنگينى دارد.) «يا ايّها الّذين آمنوا لا ترفعوا... ان تَحبط اعمالكم»
- گاهى انسان ندانسته تيشه به ريشه خود مى زند. «تَحبط اعمالكم و انتم لاتشعرون»
خدایا بپوشان در آن با مهر و رحمت و روزى كن مرا در آن توفیق و خوددارى و پاك كن دلم را از تیرگیها و گرفتگىهاى تهمت اى مهربان به بندگان با ایمان خود.
خدایا نماز، روزه و عبادتمان را در اين ماه قبول بفرما.
الهی آمین
[5/1, 7:35 AM] Mohsen: دعاء الامام زين العابدين عليه السلام في وداع شهر رمضان؛
🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠
*السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا شَهْرَ اللَّهِ الْأَكْبَرَ ، وَ يَا عِيدَ أَوْلِيَائِهِ* .
*السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَكْرَمَ مَصْحُوبٍ مِنَ الْأَوْقَاتِ ، وَ يَا خَيْرَ شَهْرٍ فِي الْأَيَّامِ وَ السَّاعَاتِ* .
*السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ شَهْرٍ قَرُبَتْ فِيهِ الْآمَالُ ، وَ نُشِرَتْ فِيهِ الْأَعْمَالُ* .
*السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ قَرِينٍ جَلَّ قَدْرُهُ مَوْجُوداً ، وَ أَفْجَعَ فَقْدُهُ مَفْقُوداً ، وَ مَرْجُوٍّ آلَمَ فِرَاقُهُ* .
*السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ أَلِيفٍ آنَسَ مُقْبِلًا فَسَرَّ ، وَ أَوْحَشَ مُنْقَضِياً فَمَضَّ*.
*السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ مُجَاوِرٍ رَقَّتْ فِيهِ الْقُلُوبُ ، وَ قَلَّتْ فِيهِ الذُّنُوبُ*.
*السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ نَاصِرٍ أَعَانَ عَلَى الشَّيْطَانِ ، وَ صَاحِبٍ سَهَّلَ سُبُلَ الْإِحْسَان* .
[5/1, 8:02 AM] Mohsen: 🌸🌸🌸 کلامکم نور
✅ قال الإمام حسن عليه السلام:
النّاسُ فِي دارِ سَهْوٍ وَ غَفْلَةٍ يَعْمَلُونَ وَلا يَعْلَمُونَ فَاِذا صارُوا إلى الآخِرَةِ صارُوا اِلى دارِ يَقينٍ يَعْلَمُونَ وَ لا يَعْمَلُونَ.
امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند:
مردم] در اين دنيا] در خانه بى خبرى و غفلت بسر مى برند، پس هر كارى را انجام مى دهند، نمى دانند [ثمرش را] و چون به خانه آخرت روند، به وادى يقين در آيند و همه چيز را بدانند و لكن نتوانند عمل سودمندى را در آنجا براى خويش انجام دهند.
سيدعبدالله شبّر، مصابيح الانوار، ج 2، ص 271.
✅ قال الإمام حسن عليه السلام:
«إنَّما هذَا الأمْرُ لِي وَالخِلافَةُ لِي وَلِأهْلِ بَيْتِي، وَإنَّها لَُمحَرَّمَةٌ عَلَيْكَ وَعَلى أَهْلِ بَيْتِكَ سِمِعْتُهُ مِنْ رَسُولِ اللّه ِ صلي الله عليه و آله . وَاللّه ِ لَوْ وَجَدْتُ صابِرينَ عارِفينَ بِحَقّى غَيْرَمُنْكِرينَ ما سَلَّمْتُ لَكَ وَلا أَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ.»
امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند:
«همانا اين امر (حكومت) و جانشينى رسول خدا صلي الله عليه و آله از آنِ من و مربوط به اهل بيت من است و بر تو و خاندانت حرام است. اين مطلب را از رسول خدا صلي الله عليه و آله شنيده ام. سپس فرمود: سوگند به خداوند، چنانچه يارانى آگاه و آشنا به حقم، مى يافتم (كه در راه احياى حق ايستادگى مى نمودند) حكومت را به تو واگذار نمى كردم و آنچه را كه تو مى خواستى، به تو نمى دادم».
بحارالانوار، ج44، ص45.
✅ قال الإمام حسن عليه السلام:
«وَاللّه ِ لَقَدْ عَهِدَ إلَيْنا رَسُولُ اللّه ِ يَمْلِكُهُ إثناعَشَرَ إماما مِنْ وُلْدِ عَلِيٍّ وَفاطِمَةَ، ما مِنّا إلاّ مَسْمُومٌ أَوْ مَقْتُولٌ.»
امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند:
«سوگند به خداوند كه رسول خدابما وعده نمود: امامت و وصايت بعد از او را دوازده نفر بدست مى گيرند، يازده نفر آنان از فرزندان على وفاطمه عليهماالسلام هستند. سپس حضرت فرمود: ما جانشينان او در فرجام كار، در راه خدا يا مسموم مى گرديم و يا كشته مى شويم.»
بحارالانوار، ج44، ص139؛ جلاءالعيون، شبّر، ج1، ص370.
✅ قالَ الحُسَينُ بنُ عَلِىٍّ عليه السلام
لِلْمَهْدى خَمْسُ عَلاماتٍ; اَلسُّفْيانى وَالَْيمانى وَالصَّيْحَةُ مِنَ السَّماءِ وَالْخَسْفُ بِالْبَيْداءِ وَقَتْلُ النَّفْسِ الزَّكِيَّةِ. ;
حسين بن على عليه السلام فرمود
براى مهدى عليه السل
ام (و ظهور او) پنج نشانه است; خروج سفيانى، خروج مردى از يمن، صيحه و فريادى آسمانى، فرورفتن دشت و صحرا و كشته شدن نفس زكيّه و پاك.;
متخب الأثر، ص 458.
✅ عنه عليه السلام
اُوصِيكُم بتَقوَى اللّه ِ ، واُحَذِّرُكُم أيّامَهُ ، و أرفَعُ لَكُم أعلامَهُ ، فكأنَّ المَخُوفَ قَد أفِدَ بِمَهولِ وُرودِهِ ، و نَكيرِ حُلولِهِ ، و بَشعِ مَذاقِهِ .;
امام حسين عليه السلام
شما را به تقواى خدا سفارش مى كنم و از روزهاى او بر حذرتان مى دارم و پرچم ها و نشانه هايش را برايتان برمى افرازم. گويا آنچه ترسناك است با ورودى هولناك و مَقدَمى ناآشنا و مزه اى تلخ در رسيده است.;
بحار الأنوار : 78/120/3.
[5/1, 8:02 AM] Mohsen: 🌹 صلي الله عليك يا ابا عبدالله
🌹🌹سلام روز به خیر و عافیت انشاالله🌹🌹
نهج البلاغه
حکمت 254 - انفاق مال در حال حیات
وَ قَالَ عليهالسلام يَا اِبْنَ آدَمَ كُنْ وَصِيَّ نَفْسِكَ فِي مَالِكَ وَ اِعْمَلْ فِيهِ مَا تُؤْثِرُ أَنْ يُعْمَلَ فِيهِ مِنْ بَعْدِكَ
و درود خدا بر او، فرمود: اى فرزند آدم! خودت وصىّ مال خويش باش، امروز به گونهاى عمل كن كه دوست دارى پس از مرگت عمل كنند
دانلود برنامه اندرویدی نهج البلاغه:
http://noo.rs/nahj_share
بسمه تعالی
*احکام شرعی امروز*
📃احکام_فطریه
🌙 چند مسئله مبتلا به عید فطر از استفتائات آیةالله خامنهای
۱. سؤال: فطریهی مهمان یک شبه بر عهدهی چه کسی است؟
جواب: فطریه میهمان یک شبه بر عهده خودش میباشد و بر عهدهی میزبان نیست.
۲. سؤال: پرداخت فطریه غیر سادات به سادات و احکام آن چگونه است؟
جواب: غیر سادات نمیتوانند فطریه را به سادات فقیر پرداخت کنند و در صورت پرداخت مجزی نمیباشد و ملاک در این امر سرپرست خانواده میباشد.
۳. سؤال: پرداخت فطریه در شهری غیر از شهر شخص پرداخت کننده چگونه است؟
جواب: بنابر احتیاط در همان شهری که هست پرداخت شود.
۴. سؤال: جهت مصرف فطریه چیست؟ و آیا میتوان آن را برای اماکن مذهبی مصرف نمود؟
جواب: مصرف فطریه همان مصرف زکات است؛ ولی احتیاط این است که به فقرای مومن داده شود.
۵. سؤال: آیا پدر میتواند زکات فطره را به فرزند فقیر خود بدهد؟
جواب: اگر فرزندان فقیر باشند، پدر و مادر باید مخارج واجب آنان را بپردازند و نمیتوان چیزی از زکات فطره را بابت مخارج زندگی به آنها داد.
۶. سؤال: زمان کنار گذاشتن فطریه و پرداخت آن چه موقع است؟
جواب: از غروب شب عید فطر میتواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابر احتیاط واجب، مکلّف باید فطریه را پیش از نماز عید بدهد، اما اگر نماز عید نمیخواند میتواند دادن فطریه را تا ظهر تأخیر بیاندازد و در صورتی که دسترسی به فقیر دارد کنار گذاشتن فطریه، کافی نیست؛ اما اگر تا ظهر دسترسی به فقیر نداشت، فطریه را کنار بگذارد و هرگاه دسترسی پیدا کرد به فقیر بدهد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنا بر احتیاط واجب ساقط نمیشود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
۷. سؤال: آیا میتوانیم غیر از گندم، جو و … که در رسالهها گفته شده، جنس دیگر و وسایل دیگری که مورد نیاز فقیر است خریداری کرده و عوض فطریه به مستحق بدهیم؟
جواب: باید همان جنسهایی که در رساله گفته شده یا پول آن به مستحق داده شود. بله اگر از مستحق برای قبول فطریه و خرید جنس دیگر، وکالت بگیرید، میتوانید جنس مورد نیاز مستحق را با فطریه بخرید و به او بدهید.
۸. سؤال: کارت به کارت کردن زکات فطره: آیا می توان زکات فطره را برای فقیر کارت به کارت کرد؟
جواب: اشکالی ندارد، اما اگر زکات فطره را جدا کرده باشد، تعویض آن جایز نیست و اگر در شهرش، فقیر وجود دارد، پس از جدا کردن فطریه، انتقال آن به شهر دیگر هم بنا بر احتیاط واجب جایز نیست.
۹. سؤال: جنس و مقدار فطریه: مقدار فطریه برای هر نفر چه مقدار است و چه چیزی باید به عنوان فطریه پرداخت شود؟
جواب: مکلف باید براى خودش و کسانى که نان خور او هستند، هر نفرى یک صاع (تقریباً سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند اینها به مستحق بدهد و اگر پول یکى از اینها را هم بدهد کافى است.
📚 استفتائات آیةالله العظمی خامنهای
خداحافظ اي ربّناي غروب😔
خداحافظ اي رزق و روزي ِ پاك😔
خداحافظ اي جمع ِ افلاك و خاك😔
خداحافظ اي لحظه هاي سحر😔
خداحافظ اي ماه چشمان ِ تر😔
خداحافظ اي بغض افطارها😔
خدا حافظ اي ماه ِ ديدار ها😔
خداحافظ اي ختم ياسين و نور😔
خداحافظ اي ماه ِ عشق و سرور😔
خداحافظ ای ماه رو راستی😔
خداحافظ ای بی کم و کاستی😔
خداحافظ اي قدر زلفت دراز😔
خداحافظ اي اشتياق ِ نماز😔
خداحافظ اي لحظه هاي دعا😔
خداحافظ اي ماه ِ ارض و سماء😔
خداحافظ اي ماه ِ صبر و رضا😔
تو ای ماه آرامش مرتضي😔
خداحافظ ا ی گرمی آفتاب😔
خداحافظ اي خوابهايت ثواب😔
خداحافظ ای بهترین سرنوشت😔
تو پای مرا می کشی تا بهشت😔
خداحافظ ای ماه تقدیر من😔
سحرهای تو صبح تطهیر من😔
خداحافظ اي بركت سفره ها😔
خداحافظ اي ماه ِ خوب خدا😔
التماس دعای فرج🙏
عید سعید فطر مبارک♥️🌸🍃🌸🍃یاعلی مدد ❤️🍃
https://chat.whatsapp.com/FAR3Iw8HHPaB9IVNACSdtN ...
عَن رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم:
در روایتی طولانی در فضیلت ماه رمضان، از پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم نقل شده است:
«فَإِذَا كَانَتْ لَیلَةُ الْفِطْرِ وَ هِی تُسَمَّى لَیلَةَ الْجَوَائِزِ أَعْطَى اللَّهُ الْعَامِلینَ أَجْرَهُمْ بِغَیرِ حِسَابٍ» ؛و چون شب عید فطر-كه شب جوائز نام دارد- فرا رسد، خداوند پاداش عمل كنندگان را بدون حساب و شمارش ببخشد.
«فَإِذَا كَانَتْ غَدَاةُ یوْمِ الْفِطْرِ بَعَثَ اللَّهُ الْمَلَائِكَةَ فِی كُلِّ الْبِلَادِ فَیهْبِطُونَ إِلَى الْأَرْضِ وَ یقِفُونَ عَلَى أَفْوَاهِ السِّكَكِ فَیقُولُونَ یا أُمَّةَ مُحَمَّدٍ اخْرُجُوا إِلَى رَبٍّ كَرِیمٍ یعْطِی الْجَزِیلَ وَ یغْفِرُ الْعَظِیمَ : ؛
و چون صبح روز عید فرا رسد خداوند فرشتگان را به همه ی شهرها بفرستد. پس در زمین فرود آیند و سر كوچه ها و گذرها بایستند و [ با صدایى كه آن را همه ی آفریده هاى خدا جز جن و آدمیان میشنوند] گویند: اى امّت محمّد! به سوى پروردگار كریم [براى نماز عید] بیرون شوید كه او پاداش فراوان دهد و گناهان بزرگ را بیامرزد.
«فَإِذَا بَرَزُوا إِلَى مُصَلَّاهُمْ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِلْمَلَائِكَةِ: مَلَائِكَتِی! مَا جَزَاءُ الْأَجِیرِ إِذَا عَمِلَ عَمَلَهُ؟ قَالَ: فَتَقُولُ الْمَلَائِكَةُ: إِلَهَنَا وَ سَیدَنَا! جَزَاۆُهُ أَنْ تُوَفِّی أَجْرَهُ.» ؛
و چون سوى محلّ برگزارى نماز عید روند خدا عزّ و جلّ به فرشتگان فرماید: اى فرشتگان من! مزد كارگر- چون كار خود را انجام دهد- چیست؟ عرضه دارند: معبودا و سیدا! این که مزدش را كامل پرداخت کنی.
«قَالَ: فَیقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ: فَإِنِّی أُشْهِدُكُمْ مَلَائِكَتِی أَنِّی قَدْ جَعَلْتُ ثَوَابَهُمْ عَنْ صِیامِهِمْ شَهْرَ رَمَضَانَ وَ قِیامِهِمْ فِیهِ رِضَای وَ مَغْفِرَتِی » ؛
خداوند عزّ و جلّ فرماید: شما را گواه مى گیرم كه من پاداش روزه ی رمضان و نمازشان را خشنودى و آمرزش خود از ایشان قرار دادم.
و چون سوى محلّ برگزارى نماز عید روند خدا عزّ و جلّ به فرشتگان فرماید: اى فرشتگان من! مزد كارگر- چون كار خود را انجام دهد- چیست؟ عرضه دارند: معبودا و سیدا! این که مزدش را كامل پرداخت کنی
«وَ یقُولُ: یا عِبَادِی سَلُونِی فَوَ عِزَّتِی وَ جَلَالِی لَا تَسْأَلُونِّی الْیوْمَ فِی جَمْعِكُمْ لِآخِرَتِكُمْ وَ دُنْیاكُمْ إِلَّا أَعْطَیتُكُمْ » ؛
و خداوند [خطاب به بندگان خویش] مى فرماید: اى بندگان من! [هر چه مى خواهید] از من بخواهید كه به عزت و جلال خودم سوگند که امروز در این اجتماع خویش، هر چه براى دنیا وآخرت خود بخواهید عطا مى كنم.
«وَ عِزَّتِی لَأَسْتُرَنَّ عَلَیكُمْ عَوْرَاتِكُمْ مَا رَاقَبْتُمُونِی وَ عِزَّتِی لَآجَرْتُكُمْ وَ لَا أَفْضَحُكُمْ بَینَ یدَی أَصْحَابِ الْخُلُودِ » ؛
و به عزت و جلال خودم سوگند تا وقتی كه مرا مراقب خود بدانید[ و از من بترسید] شما را در پناه مى گیرم و نزد كسانى كه در دوزخ جاودانند رسوایتان نسازم.
«انْصَرِفُوا مَغْفُوراً لَكُمْ قَدْ أَرْضَیتُمُونِی وَ رَضِیتُ عَنْكُمْ » ؛
باز گردید كه آمرزیده شدید همانا مرا خشنود كردید و من از شما خشنود شدم.
«قَالَ: فَتَفْرَحُ الْمَلَائِكَةُ وَ تَسْتَبْشِرُ وَ یهَنِّئُ بَعْضُهَا بَعْضاً بِمَا یعْطِی اللَّهُ هَذِهِ الْأُمَّةَ إِذَا أَفْطَرُوا » ؛
در ادامه میفرماید: پس فرشتگان به خاطرآنچه-که خداوند در روز عید فطر به این امت ارزانى فرموده است- شاد مىشوند و به یکدیگر بشارت داده و تبریك گویند.
(امالی مفید مجلس 27 ص232)
🚨 ورود کشور به جنگ ادراکی
پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
اما جنگ ادراکی یا شناخنی چیست؟!
آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد؟
آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات ،تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند؟
آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند؟
آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کند؟
جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که *متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم ذهنی، به شناخت و ادراک افراد ، مطابق خواست خود جهت می دهند* بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و ایدئولوژی و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
دقت کرده اید همواره مقام رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و از همه مهمتر چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که ظهور حجت خدا (عج) نزدیک و زمان غربال شدن فرا رسیده است!
منفی سازی :
۱. چهره دین
۲.معصومین
۳.علمای دینی
۴.چهره ولایت فقیه
صدقه مال برچند قسمت هست...
1.صدقه عمر.. همان عقیقه هست. یکی از آداب و سنن تأکید شده در اسلام عقیقه کردن برای تولد فرزند است. عقیقه که به معنی قربانی کرن با آداب خاصی میباشد، مستحب است که در روز هفتم پس از تولد فرزند، بر کسی که قدرت مالی بر آن داشته باشد، انجام گیرد.چنانچه حتی کسی در کودکی عقیقه نشده باشد هر وقت استطاعت مالی پیدا کرد عقیقه کند.
2.صدقه سال.. که همان فطریه روز عید فطر برای یک ماه روزه داری برای همه اعضای خانواده مبلغی پرداخت می کنیم.
3.صدقه ماه... که نذر کنیم آخر هر ماه برای هر نفر ازاعضای خانواده به مقدار 5هزار تومان یا بیشتر به فقیر بدهیم.
4.صدقه روزانه... هر وقت دلت اومد ودستت باز بود کمک کنیم.
در کل اکثر کسانی که در قبرستان خوابید ه اند برای بلا ها و اتفاقات خیلی ساده از دنیا رفته اند اگر بلایی سرما بخواد بیاد انشاالله از در اولی صدقه عمردفع شود واگر نشد صدقه سال وبعدماه وبعد روز که انشالله روايات داريم كه رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ هفتاد بلا را شمردند كه با صدقه دادن از انسان دور مي شود.(1) و يا در روايت ديگر مي خوانيم كه امام باقر ـ عليه السلام ـ فرمود:(( صدقه دادن، هفتاد بلا از بلاهاي دنيا را دفع مي كند و صدقه دهنده از مرگ بد رهايي مي يابد)).(2)
اما در اين روايت به همه اين هفتاد بلا اشاره نشده است ولي در روايات ديگر كه در فضيلت و اهميت صدقه از اهل بيت ـ عليهم السلام ـ وارد شده اند، به نمونه هايي از اين بلايا اشاره شده است از جمله:
1ـ رهايي از فقر: امام باقر ـ عليه السلام فرمود: «نيكوكاري و صدقه دادن فقر را از بين مي برد».(3)
2ـ كوتاه شدن عمر: امام باقر ـ عليه السلام ـ فرمود:(( نيكوكاري و صدقه دادن عمر انسان را زياد مي كند)).(4)
3ـ مرگ بد و سخت: امام صادق ـ عليه السلام ـ فرمود:(( رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ فرمود: صدقه، مرگ بد را دور مي سازد)).(5)
4ـ بلاياي آسماني: امام صادق ـ عليه السلام ـ مي فرمايند:(( هر مومني كه صدقه دهد، خداوند از بلاهاي آسماني او را نگه مي دارد)).(6)
8ـ5ـ غرق شدن، آتش سوزي، ويراني خانه، ديوانگي: امام صادق ـ عليه السلام ـ از پدرانش از رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ نقل مي كنند كه فرمود:(( خداوندي كه غير از او خدائي وجود ندارد با صدقه دادن، غرق شدن، آتش سوزي، ويراني خانه و ديوانگي را از صدقه دهنده دور مي سازد)).(7)
9ـ غضب الهي: امام صادق ـ عليه السلام ـ از پدرانش ـ عليهم السلام ـ از رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ نقل مي كنند كه فرمود:(( صدقه دادن پنهاني و مخفيانه غضب الهي را از صدقه دهنده دور مي سازد)).(8)
10ـ بدهكار شدن: امام صادق ـ عليه السلام ـ فرمود:((به درستي كه صدقه باعث اداي بدهي و بركت در اموال مي شود)).(9)
11ـ تسلط شيطان: امام صادق ـ عليه السلام ـ فرمود:(( براي شيطان سنگين تر از صدقه دادن به مومنان چيزي وجود ندارد و صدقه قبل از رسيدن به نيازمند، بدست خداوند تبارك و تعالي مي رسد)).(10)
12ـ ظلم و ستم ظالمان: امير مؤمنان ـ عليه السلام ـ فرموده اند:(( همانا صدقه دادن، ستم ستمگر را از صدقه دهنده دور مي سازد)).(11)
13ـ انواع مريضي ها: امام صادق ـ عليه السلام ـ مي فرمايند: ((مريضي هاي خود را با صدقه دادن، درمان كنيد و بلاها را با دعا از خود دور سازيد و با صدقه دادن به روزي خود برسيد)).(12)
14ـ نداشتن ارزش، اعتبار و اهميت بين مردم: امام صادق ـ عليه السلام ـ مي فرمايند: وقتي رسول خدا ـ صلي الله عليه و اله و سلم ـ تواضع و فروتني پادشاه نجاشي را در مقابل معارف والاي اسلامي شنيد، فرمودند:(( صدقه دادن بر صاحبش فزوني و اعتبار مي آورد، پس صدقه دهيد خدا شما را رحمت كند و تواضع بر صاحبش اعتبار مي آورد، پس فروتن باشيد. خدا قدر و منزلت شما را بالا برده و گذشت كردن عزت گذشت كننده را زياد مي كند، پس ببخشيد تا خداوند عزيزتان گرداند)).(13)
درباره اهميت صدقه دادن، آثار دنيوي و اخروي آن علاوه بر آثاري كه بيانگر دور ساختن بلاهاست و نيز صدقه دادن مخفيانه و بدون منت، صدقه دادن شبانه به طوري كه حتي خود صدقه گيرنده نيز صدقه دهنده را نشناسد... روايات فراواني وجود دارد كه همه بيانگر اهميت فوق العاده اين اخلاق پسنديده و اهميت دادن دين مقدس اسلام به امور اجتماعي و ريشه كن نمودن فقر است و بايستي گفت كه دين اسلام براي ريشه كني فقر اصول اقتصادي محكمي را پايه ريزي كرده است و يكي از اين اصول و برنامه ها همان كمك كردن به نيازمندان و رفع نيازهاي مردمي است و آن هم با تكريم و حفظ شخصيت نيازمند و خود اين برنامه ها مي رساند كه دين مي تواند جامعه را اداره كند و مشكلات دنيوي را برطرف نمايد و تنها يك امر فردي و اخروي نمي باشد.
پاورقی :
کلینی ، محمد ، کافی،
[5/5, 6:06 AM] Mohsen: وَاعْلَمُوا أَنَّ فِيكُمْ رَسُولَ اللَّهِ لَوْ يُطِيعُكُمْ فِي كَثِيرٍ مِّنَ الْأَمْرِ لَعَنِتُّمْ وَلَكِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَيْكُمُ الْإِيمَانَ وَزَيَّنَهُ فِي قُلُوبِكُمْ وَكَرَّهَ إِلَيْكُمُ الْكُفْرَ وَالْفُسُوقَ وَالْعِصْيَانَ أُوْلَئِكَ هُمُ الرَّاشِدُونَ (7)
فَضْلاً مِّنَ اللَّهِ وَنِعْمَةً وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (حجرات8)
و بدانيد كه در ميان شما رسول خداست كه (شما بايد از او پيروى كنيد و) اگر او در بسيارى از امور پيرو شما باشد، قطعاً به سختى ومشقّت خواهيد افتاد، ولى خدا ايمان را محبوب شما قرار داده و در دلهايتان آن را زينت بخشيده است و كفر، فسق و گناه را مورد تنفّر شما قرار داده است. آنها همان رشد يافتگان هستند.
(اين علاقه به ايمان و تنفّر از كفر،) فضل و نعمتى بزرگ از طرف خداوند است و خداوند آگاه و حكيم است
- اگر مى خواهيم پشيمان نشويم بايد به تعاليم انبيا مراجعه كنيم. (در آيه ى قبل، سخن از ندامت و پشيمانى بود و اين آيه مى فرمايد: به پيامبر مراجعه كنيد تا از كارهاى ندامت آور بيمه شويد.) «نادِمين - و اعلموا انّ فيكم رسول اللّه»
- حضور پيامبر ورهبران الهى، امتياز خاصّى براى جامعه است. «فيكم رسول اللَّه»
- رهبر بايد در دسترس مردم باشد. «انّ فيكم رسول اللَّه»
- توقّع مشورت كردن پيغمبر با مردم مانعى ندارد، امّا اطاعت پيامبر از مردم انتظارى نابجاست. «لو يطيعكم... لَعَنتّم...»
- مشكلات جوامع به خاطر دورى از مكتب انبيا وعمل به سليقه ها وهوسهاى شخصى است. «لو يطيعكم... لَعَنتّم...»
- رهبر جامعه اسلامى بايد استقلال رأى داشته باشد. «لو يطيعكم... لَعَنتّم...» (دشمن نيز همين نوع مشكلات را كه برخاسته از سستى رأى رهبر است مى خواهد، چنانكه در جاى ديگر مى خوانيم: «ودّوا ما عَنِتّم...»(68))
- در مواردى كه حكمى از طرف خدا و رسول نيست، مشورت با مردم و پيروى از آنها مانعى ندارد. «فى كثيرٍ من الامر»
- گرايش به مذهب، امرى فطرى است كه خداوند در انسان به وديعه گذاشته است. «حَبّبَ اليكم الايمان...»
- ايمان، امرى قلبى است كه با جبر و تحميل سازگار نيست. «حَبّبَ اليكم الايمان»
- ايمان، زينت دلهاست. «و زَيّنَه فى قلوبكم» همان گونه كه كوه ها، درياها، معادن، گل ها، آبشارها وهمه ى آنچه روى زمين است، زينت زمين است. «انّا جَعلنا ما على الارض زينةً لها»(69) (آرى، زينت انسان، كمالات معنوى است و جلوه هاى مادّى، زينت زمين هستند.)
- تولّى و تبرّى بايد در كنار هم باشد، اگر اهل ايمان را دوست داريم بايد از اهل كفر، فسق و عصيان نيز بيزار باشيم. «حَبّبَ اليكم الايمان... كَرّهَ اليكم الكفر...»
- انكار قلبى و انگيزه ى فاسد، مقدّمه ى طغيان است. ابتدا فرمود: «الكفر» وسپس «الفسوق و العصيان»
- آفات ايمان؛ كفر، فسوق وعصيان است. «حَبّب اليكم الايمان... كرّه اليكم الكفر و الفسوق و العصيان»
- تنفّر از بدى ها، امرى فطرى است، «كَرّهَ اليكم الكفر...» و اين تنفّر، مايه ى رشد انسان است. «اولئك هم الرّاشدون»
- كسانى كه از كفر، فسق و عصيان تنفّر ندارند، رشد ندارند. «كَرّهَ... اولئك هم الرّاشدون»
- از نعمت هاى بزرگ الهى، علاقه به ايمان و بيزارى از كفر، فسق و عصيان است. «حَبّبَ اليكم الايمان... كَرّهَ اليكم الكفر... فَضلاً من اللَّه و نِعمة»
- فضل خداوند، بر اساس علم و حكمت اوست، نه بدون ملاك و گزافه. «فضلاً... و اللّه عليم حكيم»
سلام، پنج شنبه بخیر و خوشی
[5/5, 6:07 AM] Mohsen: 👌آنچه از دل بر آید
👌لاجرم بر دل نشیند
✏️«إذا طابق الکلام نیّة المتکلّم قبله السّامع و إذا خالف نیّته لم یحسن موقعه فی قلبه
هرگاه سخن گوینده با باور درونی اش یکسان باشد
🤍 شنوند آن را می پذیرد.
و هر گاه با باور درونی اش یکسان نباشد
❌ در جان شنونده از جایگاه خوبی برخوردار نمی شود.
🌹امیر سخن حضرت علی علیه السلام
📚سخن و سحنوری (ص 1331)
[5/5, 6:07 AM] Mohsen: امام على علیه السّلام فرمودند:
*🧚♂خداوند عزوجل،در وجود #فرشتگان، عقل بدون شهوت و در #چارپايان، شهوت بدون عقل و در وجود #انسان، عقل و شهوت را با هم قرار داد،پس هر كس كه عقلش بر شهوتش پيروز گردد،از فرشتگان بهتر است و هر كس شهوتش بر عقلش پيروز گردد،از چارپايان بدتر است.*
📚علل الشرايع،ص 4،ح 1.
[5/5, 6:13 AM] Mohsen: ﷽
*دشمنترین همسایه ایران!*
شاید برای شما هم این سئوال پیش آمده باشد که کدامیک از همسایگان ایران در دشمنی و عداوت با جمهوری اسلامی مصممتر و خطرناکترند!؟
برخی طالبان را خطر جدی برای ایران میدانند.
برخی معتقدند عربستان و شاید هم امارات دشمن اصلی ایران در بین همسایگان است.
بنده اما به جد معتقدم خطرناکترین دشمن ایران؛ ترکیه است!
اثبات این ادعا به نظر کار سادهای است، کافی است به تحولات ده سال گذشته در حاشیه مرزهای ایران دقت کنید.
دولت اردوغان حامی اصلی تروریسم داعش، النصره، ارتش آزاد و حتی برخی گ
روههای کردی است و عامل محوری ویرانی و مصیبتهای ملت عراق و سوریه میباشد. بدون حمایت ترکیه، موساد و آمریکا قدرت بازیگری جدی در عراق و سوریه ندارند و تحولات جمهوری آذربایجان نیز در تقابل با منافع جمهوری اسلامی به طور کامل توسط ترکیه مدیریت میشود.
پروژ گاپ و احداث سدهای متعدد بر روی دجله و فرات و خشکاندن مراتع و دشتهای عراق و سوریه و مصیبت عظیم ریزگردها و بحران آب در این دو کشور نیز یکی دیگر از دشمنیهای سیستماتیک ترکیه با ایران، عراق و سوریه است که با پروژه سدسازی داپ بروی رود ارس تکمیل خواهد شد و استانهای شمالغربی ایران را با بحران آب مواجه خواهد کرد.
ترکیه عامل اصلی تجزیه طلبی و قدرتیابی کردهای عراق و سوریه و حتی ایران است و جنباننده پانترکیسم افراطی در مناطق آذری نشین ایران می،باشد.
عمده ضرباتی که در جغرافیای امنیتی غرب کشور به ایران وارد میشود با همکاری یا حداقل اطلاع میت سرویس امنیتی ترکیه صورت میگیرد و تحرکات ضدانقلاب خارجنشین و داخلی علیه ایران، در ترکیه بسیار آزادانه و با حمایت حاکمیتی ترکیه صورت میگیرد.
همچنین به لحاظ ژئوپلتیک، ترکیه سدی جدی در برابر احیای جاده ابریشم و ارتباط ایران با اروپا است.
به لیست خباثتهای رژیم ترکیه، ارتباطات چندوجهی و حمایتآمیز با رژیم صهیونیستی و پشتیبانی از جنگ سعودیها علیه ملت مظلوم یمن را هم باید اضافه کرد.
در بحث اقتصادی هم هرچند فرصت محدودی در جهت دور زدن تحریمها در آنکارا و استانبول برای ایران فراهم بوده اما همزمان رژیم نوعثمانی اردوغان در شناسایی منافذ ضدتحریمی ایران با آمریکا همکاریهای مؤثری داشته است.
یک نکته مهم و البته بسیار تأسفآور، خروج سالانه نزدیک به پنج میلیارد دلار ارز از کشور توسط هموطنان ایرانی به مقصد ترکیه است که نقش مهمی در رونقبخشی به اقتصاد این کشور دارد.
اکنون شاید به راحتی بتوان این گزاره را تایید کرد که دشمنترین همسایه ایران، ترکیهای است که توسط بخشی از ایرانیان حمایت اقتصادی پنج میلیارد دلاری دریافت میکند!
*ترکیه رقیب اصلی و دشمن جدی جمهوری اسلامی است؛*
*دشمنی با برنامه، با حوصله و هماهنگ با نظام ماسونی حاکم بر غرب عالم!*
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
بصائر؛
جهادتبیین ـ بصیرت عمار ـ آتش به اختیار ـ رزمندگان بدون مرز ـ جنگ روایتها ـ سوادرسانهای ـ روشنگری
(محتوای کانالهای بصائر یکسان است، تنها به دلیل تکمیل ظرفیت کانالهای قبل، کانال بعد ایجاد شد)
کانال اول
https://chat.whatsapp.com/H1NiT3NtUW28XOYxUNa3ls
کانال دوم
https://chat.whatsapp.com/K5qmHnwb4PZ3os891oE6ny
کانال سوم
https://chat.whatsapp.com/GoUDxbkCfjJLxdlMe3AivV