🥇پویش نوگلان فاطمی با بخش های متنوع و اهدای هدایای ارزنده🎁 به شرکت کنندگان
مخصوص دانش آموزان زیر 12 سال
برای شرکت در پویش عضو یکی از کانال های زیر شوید.👇
تلگرام👇👇
http://t.me/NoGolaneFatemi
ایتا👇👇
https://eitaa.com/NoGolaneFatemi
سروش👇👇
http://sapp.ir/nogolanfatemi
روبیکا👇👇
https://rubika.ir/Nogolanefatemi
👈پویش نوجوانان فاطمی(12 تا 17 سال) با بخش های متنوع و اهدای هدایای ارزنده🎁 به شرکت کنندگان
برای شرکت در پویش عضو یکی از کانال های زیر شوید.👇
روبیکا👇
https://rubika.ir/nojavanan_fatemi
سروش👇
http://sapp.ir/nojavanan_fatemi
ایتا👇
http://eitaa.com/nojavanan_fatemi
تلگرام👇
https://t.me/nojavanan_fatemi
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجانغربی:
هر کس می خواهد حضرت زهرا (س) را بشناسد اول باید امام زمان آن حضرت را بشناسد
حوزه/ محمدلو با اشاره به این که حضرت زهرا (س) در دفاع از ولایت و امامت با قیام خود به همراه فرزندانش، دفاع عملی از امام زمان را به نمایش گذاشتند، گفت: حضرت در زمان بروز فتنه که برای از بین بردن امامت و ولایت اتفاق افتاد، تمام قد وارد میدان شدند و روشنگری پرداختند.
https://hawzahnews.com/x9YZ4
💥کانال رسمی خبرگزاری حوزه در آذربایجان غربی
https://eitaa.com/HawzahNews_Azgh
السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده
🏴 مراسم ایام فاطمیه 🏴
🌹با سخنرانی مشاور محترم؛
خانم ابراهیمی عزیز
✅ با موضوع: برکات قیام حضرت زهراسلام الله علیها
🔸امشب ساعت ۲۱
در گروه بصیرت افزایی برگزار می شود.
@hoze85
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّٰهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الحُجَّةِ بْنِ الحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلَىٰ آبائِهِ فِي هٰذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلِيلاً وَعَيْناً حَتَّىٰ تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فِيها طَوِيلاً.
عرض سلام وخسته نباشید محضر همه ی عزیزان بامبحث امشب در مورد بانوی دو عالم در خدمتتون هستیم.
البته لازم به ذکر است که به علت ذیق وقت فقط به دو مورد از برکات قیام آن بزرگوار اشاره خواهد شد.
١. ترسیم راه صحیح و مستقیم
جریان سقیفه و انحراف خلافت از مسیر اصلی و وحشتی که به وجود آورده بودند از یک طرف و سکوت خواص از سوی دیگر، و مأمور به صبر بودن امیرمؤمنان علی(ع)، فتنة کوری بوجود آورده بود تا آنجا که عدهای در تشخیص حق به شک افتاده بودند؛ اینجا بود که حرکات و سخنان حضرت زهرا(س) در این جوّ تاریک، راهگشا بود؛ از اینرو در روایات از حضرت به عنوان کسی یاد شده است که رضای او رضایت خدا و غضب او غضب خدا است: «اِنَّ اللهَ یغْضِبُ لِغَضَبِ فَاطِمَة وَیرْضَی لِرِضَاهَا؛ ) (1) ( به راستی خداوند با غضب فاطمه، غضب میکند و با خشنودی او خشنود میشود.»
حضرت با حمایتهای بیدریغ خود از حضرت علی(ع) و ایستادن در مقابل سران سقیفه، به مردم نشان داد که راه راست و مستقیم کدام است. از یک طرف فرمود: اگر علی(ع) و فرزندان او به خلافت میرسیدند، دو نفر هم با یکدیگر اختلاف نمیکردند: «أَمَا وَ اللَّهِ لَوْ تَرَکُوا الْحَقَّ عَلَى أَهْلِهِ وَ اتَّبَعُوا عِتْرَةَ نَبِیهِ لَمَا اخْتَلَفَ فِی اللَّهِ اثْنَان؛ )(2) ( قسم به خدا اگر حق را به اهلش واگذار میکردند و از عترت رسول خدا(ص) اطاعت میکردند، دو نفر هم درباره [حکم] خداوند با یکدیگر اختلاف نمیکردند.»
1-بحار الانوار، علامه مجلسی، ج 21، ص 279.
2-بحار الانوار ، ج 36، ص 353.
و از طرف دیگر در بخشی از خطبة خود، مسیر سقیفه را راه شیطان و متابعت از او معرفی کرد و فرمود: «وَ أَطْلَعَ الشَّیطَانُ رَأْسَهُ مِنْ مَغْرَزِهِ هَاتِفاً بِکُمْ، فَأَلْفَاکُمْ لِدَعْوَتِهِ مُسْتَجِیبِینَ، وَ لِلْغِرَّةِ فِیهِ مُلَاحِظِینَ، ثُمَّ اسْتَنْهَضَکُمْ فَوَجَدَکُمْ خِفَافاً، وَ أَحْمَشَکُمْ فَأَلْفَاکُمْ غِضَاباً؛ ) (1) ( شیطان از مخفیگاه خود سرش را بیرون آورد و بر شما فریاد زد و دریافت که دعوت او را اجابت مینمایید و به فریفتن او روی آوردهاید، سپس خواست شما برخیزید و دریافت که شما آمادهاید و شما را بر خشم دعوت کرد و یافت که به خشم میآیید.»
در این سخنان، راه راست و صراط مستقیم به روشنی از راه باطل متمایز شده است؛ راه راست، رفتن به دنبال امام علی(ع) و فرزندان او(ع) و راه شیطان، راه سران و رهروان سقیفه است.
1-احتجاج، طبرسی، ج 1، ص 131
٢. رسوا نمودن چهرة نفاق
شناخت جریان نفاق، از مشکلترین و پیچیدهترین کارهایی است که در هر قیام و نهضتی وجود دارد. در اوایل نهضت بزرگ پیامبر اکرم(ص)، شناخت چهرههای نفاق راحتتر بود، چرا که وحی الهی در این زمینه، قاطع عمل نموده و چهرة منافقین را به سرعت رسوا میکرد. نمونه بارز آن را در جریان نزول سورة منافقین میتوان مشاهده کرد. و همینطور در جریان مسجد ضرار و تخریب آن، که در قرآن کریم میخوانیم: «وَ الَّذینَ اتَّخَذُوا مَسْجِداً ضِراراً وَ کُفْراً وَ تَفْریقاً بَینَ الْمُؤْمِنینَ وَ إِرْصاداً لِمَنْ حارَبَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ مِنْ قَبْلُ وَ لَیحْلِفُنَّ إِنْ أَرَدْنا إِلاَّ الْحُسْنى وَ اللَّهُ یشْهَدُ إِنَّهُمْ لَکاذِبُونَ»؛ ) (1) ( «آن کسانی که مسجدی برای زیان اسلام بر پا کردند و مقصود آنها کفر [و عناد] و تفریق کلمه بین مسلمانان و مَساعدت با دشمنان دیرینة خدا و رسول بود و قسمهای مؤکد یاد میکنند که ما جز قصد خیر نداریم، و خداوند گواهی میدهد که به تحقیق آنها دروغ میگویند.امّا هر چه عمر پیامبر اکرم(ص) رو به پایان میرفت و خصوصاً بعد از رحلت آن حضرت، چهرة نفاق پیچیدهتر میشد. تنها کسی که در آن موقعیت سخت میتوانست به صورت علنی از چهرة نفاق پرده بردارد، و این جریان خطرناکتر از دوران پیامبر(ص) را معرفی کند، حضرت زهرا(س) بود، چرا که همگان به عظمت و عصمت او معترف بودند.
1-توبه / 107.
حضرت زهرا(س) وقتی میبیند نفاق به میدان آمده و با نبود پیامبر اکرم(ص) میدان را برای فعالیت خود باز دیده است، در خطبه معروف خود پرده از چهرة آنها برمیدارد و میفرماید: «فَلَمَّا اخْتَارَ اللَّهُ لِنَبِیهِ دَارَ أَنْبِیائِهِ، وَ مَأْوَى أَصْفِیائِهِ، ظَهَرَ فِیکُمْ حَسِیکَةُ ) (1) ( النِّفَاق؛ ) (2) ( پس هنگامی که خداوند برای پیامبرش خانة پیامبران و جایگاه برگزیدگان خود را اختیار کرد، در میان شما خارهای نفاق ظاهر کردید.»
پیامبر اکرم(ص) چهره نفاق سران سقیفه را به برخی از اصحاب خاص [مخصوصاً بعد از جریان غدیر] معرّفی کرده بود. این گروه با وجود مبارک پیامبر(ص) کاری از پیش نمیبردند؛ اما بعد از وفات آن حضرت، هزینة سنگینی را بر اهلبیت(ع) و خصوصاً امیرمؤمنان علی(ع) و فاطمه زهرا(س) وارد کردند. بعد از پرداخت این هزینة سنگین، حضرت زهرا(س) زمینه را برای معرّفی آنان آماده دید و برای جلوگیری از گمراهی و ضلالت امّت پیامبر(ص) و نسلهای آینده، آنها را معرّفی نمود. آنها تلاش داشتند کارهایشان را اسلامی جلوه دهند؛ ولی حضرت زهرا(س) چهرة واقعی آنان را به خوبی نمایان ساخت و در ملاقات با «امّ سلمه» این امر را گوشزد نمود که: شب را با غصّه و اندوه به روز آوردم... به وصی، ظلم شد... و حق او غصب گردید، «وَ لَکِنَّهَا أَحْقَادٌ بَدْرِیةٌ وَ تِرَاتٌ أُحُدِیةٌ کَانَتْ عَلَیهَا قُلُوبُ النِّفَاقِ مُکْتَمِنَةً لِإِمْکَانِ الْوُشَاة؛ ) (3) ( ولکن کینه و حقدهای بدر و خونخواهی کشتههای احد بود که قلب نفاق آنها را پنهان نموده بود.»
و در خطاب به ابو بکر صریحاً فرمود: «یا أَبَا بَکْرٍ مَا أَسْرَعَ مَا أَغَرْتُمْ عَلَى أَهْلِ بَیتِ رَسُولِ اللَّه؛ ) (4) ( ای ابو بکر! چه زود کینههای پنهانی خود را علیه اهل بیت رسول خدا(ص) ظاهر کردید؟»
1-«حسیكه»: حَسَك به معنای خار خشنی است كه به موی گوسفندان میچسبد و یا وسیلة دفاعی است كه دور لشكریان نصب میشود. «حَسَكُ الصَّدْر»: یعنی كینهها و عداوتهای پنهانی كه در سینه پنهان شده است (و گاهی آشكار میشود). (ترتیب كتاب العین، خلیل بن احمد فراهیدی، ص 179).
2-. بحار الانوار، ج 29، ص 223.
3-بحار الانوار، ج 43، ص 156، ح 5
4-بحار الانوار، ج 28، ص 322 و ص 339؛ الغدیر، علامه امینی، ج 7، ص 77؛ الامامة والسیاسة، ابن قتیبه، ج1، ص 20.
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته
۹۹/۱۰/۲۴
⬛️⬛️⬛️
خدا قوت به خانم ابراهیمی عزیز🌺🌺🌺🌺🌺
✅سبک زندگی فاطمی در تمدن نوین اسلامی
🌹سخنران برنامه:
خانم دکتر ظهیری، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران
🗓زمان: پنجشنبه ۲۵ دی ماه
⏰ساعت: ۱۱صبح
🌐پخش از طریق:
http://live.whc.ir/mazandaran
@hoze85
🔻 اختصاص بن خرید کتاب از نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به اساتید و طلاب
🔹 مدیرعامل مرکز نشر هاجر: «خانه کتاب و ادبیات ایران» به نمایندگی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، در «نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» اقدام به توزیع بن اعتباری خرید کتاب برای اساتید و طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور کرده است.
🔹 سقف یارانۀ اعتباری خرید کتاب برای طلاب 200 هزار تومان است که از این مقدار 60 درصد، معادل 120 هزار تومان سهم مشارکت طلاب است و 40 درصد، معادل 80 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
🔹 سقف یارانۀ اعتباری خرید کتاب برای اساتید نیز 400 هزار تومان در نظر گرفته شده است که از این مقدار 50 درصد، معادل 200 هزار تومان سهم اساتید و 50 درصد، معادل 200 هزار تومان نیز بر عهدۀ معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
متن کامل:
http://news.whc.ir/news/view/102056
کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران | 🌸 @kowsarnews
سلام صبح بخیر
امکان ثبت نام طلاب خواهر برای بن کتاب مهیا شده است
https://bon.tibf.ir/