سوال:امام عصردرعصرغیبت چکارهایی را انجام میدهند؟
پاسخ: درعصرغیبت کبری٬حضرت اگرچه تصرفات وگسترش حکومت ظاهری براین اوضاع راندارندولی ناظربه همه اوضاع وتصرفات هستندوشؤون امامت ورهبری وزعامت رادرحدامکان متصدی میشوندووظایف خودشان رایه نحو احسن انجام میدهند.عمرایشان درراه اطاعت خدا میگذردووظایف اجتماعی همچون هدایت اشخاص٬یاری دادن به مؤمنین برمخالفین و...راانجام میدهند.👈پس میتوان یکی ازتصرفات اساسی حضرت راهمان نظام دادن به جامعه شیعه وحوزه های آن درطول تاریخ دانست.
سوال:به چه دلیل این زمان٬آخرالزمان است؟
پاسخ:برای پاسخ به این سوال بایستی نشانه های آخرالزمان راشمردکه عبارتنداز:
_دراین زمان ترس وناامنی گسترش پیدا میکند؛امام باقر(ع)میفرمایند:«حضرت قائم قیام نمیکندمگردر دوران پر ازبیم وهراس»ونیزفرمودند:«حضرت مهدی هنگامی قیام میکندکه زمام کارهای جامعه دردست ستمکاران باشد»
_مساجدازهدایت تهی میشوند؛پیامبرمیفرمایند:«مسجدهای آن زمان آبادوزیباست ولی ازهدایت وارشاد درآن خبری نیست»
_سردی عواطف انسانی؛رسول خدامیفرمایند:«درآن روزگاربزرگترهابه زیردست وکوچکترهاترحم نمیکنندوقوی برضعیف ترحم نمیکند درآن هنگام خداوندبه حضرت مهدی اذن قیام وظهورمیدهد.»
_گسترش فساداخلاقی؛ رسول خدامیفرمایندکه:«قیامت برپانمیشودتااینکه به زنی درروز روشن وبه طورآشکارتعدی کرده وهیچکس این کاررا نکوهش نمیکند»ویاروایات دیگر
_آرزوی کمی فرزند؛پیامبرمیف مایند:«رستاهیز برپانمیشودتاآنکه کسی که صاخب۵فرزنداست آرزوی۴فرزندمیکند٬هرکس۴فرزندداشته باشدآرزوی۳فرزند٬هرکس۳فرزندداشته باشدآرزوی۲فرزند٬هرکس۲فرزنددداشته باشد٬آرزوی یک فرزندوهرکس یک فرزندداشته باشدآرزوکندای کاش فرزندی نداشتم.»
_مرگهای ناگهانی؛پیامبر(ص)میفرمایند:«قیامت برپانمیگرددتااینکه مرگ سفیدظاهرشودگفتند:مرگ سفیدچیست؟حضرت فرمودند:مرگ ناگهانی»
_جنگ وکشتار؛امام رضا(ع)میفرمایند:«کشتارهای پیاپی وبی وقفه رخ خواهدداد.»
سوال:معنای بقیة الله که ازالقاب حضرت است٬چیست؟
پاسخ:درلغت به معنای ثبات ودوام است بقیة الله یعنی باقی مانده خدا که درروی زمین ثابت است.دردعای ندبه نبزآده است:«أین بقیة الله...»دراینجادواحتمال داردجهت مشخص شدن مقصودازاین کلمه:۱)مقصودازآن عنوان کلی بوده واشاره به حجت خدادرروی زمین داردکه هرگز ازحجت الهی خالی نمیماندوانطباق آن برامام عصر٬ازباب انطباق کلی بریک فرددراین زمان است.۲)مقصودازآن لقبی است برای امام به اعتباراینکه درروی زمین ثابت بوده ودوام وجودی دارد.ولذا امام زمان رانیزازآن جهت که تخت مراقبت خدابوده ومقام وشأنی داده که مردم انتظارفرج اورامیکشندوبه همین دلیل این لقب برای حضرت بیان شده است.(همان چیزی که ابن سکیت گفته است.)
سوال:آیانام بردن اسم حضرت(م ح م د)جایزاست؟
پاسخ:روایات متعددی وجوددازدکه میتوان دردسته های زیر دسته بندی کردبه اینکه:
1⃣ دسته اول:*روایاتی که به طورمطلق٬ازذکرنام حضرت نهی میکنند.
2⃣دسته دوم *روایاتی که ازذکرنام حضرت تازمان ظهور نهی میکنند.
3⃣دسته سوم : *روایاتی که علت نهی ازذکرنام آن حضرت راخوف وتقیه و...دانسته اند.
4⃣دسته چهارم:*روایاتی که درآنهابه اسم شریف حضرت چه ازسوی امام وچه ازسوی راوی تصریح شده است.
👈دسته اول ودوم:علامه مجلسی٬شیخ صدوق٬شیخ مفید٬نیرداماد٬طبرسی٬محدث نوریو...بیان نموده اند.
👈دسته سوم:شیخ حرعاملی٬خواحه نصیرالدین طوسی٬فیض کاشانی و..
👈اماحق باقول سوم است وتاحدودی باقول دوم زیرا:
درحدیث آمده است که:«تلقین کن به محتضرکلمات فرح وشهادتیت واسم هریک ازامامان راتافوتش.معلوم است که درهنگام تلقین به اسم حضرت تصریح میشود.»همچنین محمدبن ابراهیم کوفی میگوید:امام حسن عسکری برای کسی که اسم حضرت رابرد به توسط من پولی فرستادتاگوسفندی ازطرف حضرت قربانی کندوفرموداین به جهت عقیقه فرزندم(م ح م د)است👈خودحضرت نیزنام حضرت رابرده اند.»
کنیه معروف امام حسن عسکری٬ابومحمداست.ودراین کنیه نیزبه اسم حضرت مهدی تصریح میکنیم پس نهی مطلق بدون قیدوشرط ازذکرنام حضرت منتفی میشود.همچنین جابربن عبدالله انصاری به امام باقردرموردمشاهده لوحی که دردست حضرت زهرا(س)بودمیگوید:«صحیفه ای را دردست آن حضرت مشاهده کردم وگفتم ای بهترین زنان عالم این صحیفه ای که دردستتان است چیست؟حضرت فرمودند:درآن اسامی امامان ازفرزندانم است جابرمیگویدنگاه کردم به اسامی آن حضرت پس نام حضرت همان(م ح م د)نوشته شده بود.»همچنین ازرسول خدانیزبیان شده است که حضرت همنام پیامبراکرم(ص)است واین تصریح ضمنی اشاره به نام مبارک حضرت دارد.👈حق باقول سوم است اگرخوف وتقیه نباشدوهمچنینتاحدودی باقول دوم
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام_امام_زمانم
سحر بوی خوشی
از سجده گاه تو می آید
قنوتت را به دست آسمان ها
می سپاری
الهی که ظهورت را
خدا امضاء نماید.
مولایم هر کجا هستی
با هزاران عشق سلام🌸
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
@hoze85🌹
3_453884580403872619.mp3
1.82M
#دعای عهد
#فرهمند
عهد بستم همه ی نوکری و اشکم را
نذر تعجیل فرج،هدیه به ارباب کنم.
قرائت دعای فرج به نیت تعجیل در #ظهور_مولا (عج )هر صبح
@hoze85
#امید_غریبان_تنها_کجایی
امام حسن عسکری علیه السلام میفرمایند:
به خدا قسم امام زمان علیه السلام غیبتی خواهد داشت که در آن دوران از #هلاکت_نجات_نمییابد مگر آن کسی که خداوند او را به اقرار و اعتقاد به امامتش ثابت بدارد و به #دعا_کردن برای تعجیل #فرج توفیق دهد.
📚مکیال المکارم جلد ۱ صفحه ۱۷۹
@hoze85🌹
🌑🌙 ماه نجات از جهنم
🌟 ماه رمضان را «مبارک» نامیدهاند؛ علّت مبارک بودن این ماه، این است که راه نجات از آتش و فوز به جنّت است،که در دعای روز ماه رمضان [میخوانیم]: وَ هذا شَهرُ العِتقِ مِنَ النّارِ وَ الفَوزِ بِالجَنَّة
👈 آتش و دوزخ الهی و همچنین بهشت و نعیم الهی در همین دنیا موجود است.
👈 آنچه در نشئهی آخرت تحقّق پیدا میکند، باطن همان چیزی است که در اینجا است.
@hoze85🌹
🌙مهمانی مهمترین وصف رمضان است؛ از مهمانی چه میفهمیم؟
🔻شاید ضیافت مهمترین وصف رمضان باشد و اگر بخواهیم به تبیین ماهیت رمضان بپردازیم باید از این توصیف آغاز کنیم که مادر همۀ اوصاف این ماه عزیز است.
اتصاف رمضان به ضیافت یک تعبیر ذوقی نیست که اهل ادب و عرفان آن را وضع کرده باشند. بلکه تعبیری است که شخص نازنین پیامبر اکرم(ص) که آگاه به تمامی حقایق عالمند، آن را برای رمضان به کار گرفتهاند.
🔻این سفارش پیامبر گرامی ما است که در سخنی فرمودهاند: ؛ مهمان را گرامی بدار، اگرچه کافر باشد.» بنابراین در مهمانی، بنا بر مهربانی و فراوانی است. میزبان اگر خود کریم و گرامی باشد برای اکرام مهمان بیش از نگاه به لیاقت مهمان، به معنای مهمانی نگاه میکند. و بیش از آنکه مقام مهمان را ببیند و برای خود منزلت مهمان را مایۀ فخر ببیند، مهمانداری را مبنای مباهات خود مییابد.
🔻در مهمانی، روابط تعریف جدید و خاصی پیدا میکنند. جدا از اینکه مهمانان در رفاقت با یکدیگر به سر میبرند، رابطه مهمان و میزبان نیز حالت نویی مییابد: مهمان اگر سوء پیشینهای داشته باشد رفتار میزبان عطف بماسبق نمیشود و هیچگاه بهخاطر خطاهای سابقش، توسط میزبان محاکمه و معاقبه نمیشود. همه میدانند مهمانی جای این حرفها نیست.
🔻جایگاه افراد و مرتبۀ آدمها در مهمانی تغییر پیدا میکند. بیآنکه از احترام بزرگان کاسته شود، کوچکترها هم شرافت و رفعت مقام پیدا میکنند. همه به هم نزدیک میشوند و مهمان با میزبان به هر فاصلهای که باشند احساس قرابت میکند. اساساًً «مهمان»، خود عنوان مستقلی است که به هرکس داده شود محترم میشود و در کنار عناوینی مانند برادر، دوست و یا فامیل از کرامت خاصی برخوردار است.
👈🏼 بخشی از کتاب " #شهر_خدا اثر علیرضا پناهیان
💠@hoze85
حسینیه مجازی-4-2-1399.mp3
15.7M
🔈 #تربیت_توحیدی و #استغاثه با محوریت نهج البلاغه شریف خطبه ۲۱۶
🔰محور بحث:
1⃣نتایج اطاعت و پیروی از ولایت .
2⃣ وظایف متقابل امام و امت .
3⃣وظیفه ما هماهنگ نمودن باورهای مردم در این که از امام اطاعت شود از طریق تناصح و تعاون .
🔷 حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🔶 حسینیه مجازی ۹۹/۲/۴
🆔 @hoze85
سلام علیکم؛ طاعات و عبادات قبول حق
🔸برای دوخت ماسک و...در کارگاه در طرف صبح به نیرو نیاز داریم.
خواهرانی که علاقمند به کمک هستند به خانم جعفرپور اطلاع دهند.
باتشکر؛ ماجور باشید.
@hoze85