سلام خدمت همه طلاب محترم گرامی .فردا درسها انشاالله برگزار میشود و حوزه تعطیل نیست
🏴 رهبر انقلاب، صبح فردا نماز را بر پیکر آیتالله هاشمی شاهرودی(رحمه الله علیه) اقامه میکنند.
@hozehgonabad
⚜ سه مطلب یقینی
🔸 حضرت نبی اکرم (صلی الله علیه و |آله) می فرماید: قسم به ذات احدیت! سه مطلب است که برای من یقینی است و اگر بخواهید قسم هم بخورم، قسم می خورم.
1⃣ اولين مطلب، این است كه صدقه دادن، کسی را فقیر نمی کند. اگر صدقه دادی، مال تو زیاد می شود و برکت می کند.
2⃣ دوم اينکه هر کسی ظلمی به او شد، اگر عفو کند، بر عزت او افزوده می شود. بر عزت و شوکت و بزرگی شما اضافه می شود؛ یعنی در اجتماع آبرو پیدا می کنی. خدا اين اثر را در عفو قرار داده است.
3⃣ سومین مطلب اين است كه هر کس دری از سئوال و درخواست بر خود بگشاید، دری از فقر بر او باز می شود. (بحارالأنوار، ج93، ص156) اگر گفتی ندارم و نمی توانم و فقیر و بیچاره هستم، آبروی خدا را در اجتماع بردهای و درهایی از فقر، بر روی تو باز می شود.
🎤 آیةاللّه ناصری حفظه اللّه
#نکته_اخلاقی
@hozehgonabad
🌷 دست خالی
🔸 آیةاللّه روح الله قرهی:
🍃 اولیاء میگویند: اگر می خواهید مبتلای به ریا نشوید، هیچگاه ولو به لحظهای به وجود خودتان نباورید که کاری را کردم. بگویید: اصلاً کاری نکرده دست را خالی ببینید.
🍃 دست برای خداست، این چشم برای خداست، این زبان برای خداست، این دل برای خداست، وجود هم برای خداست، پس این عمل هم متعلّق به خداست. دست را خالی میبیند،
🍃 امّا کسی ریا میکند که دستش را پر میبیند و میخواهد نشان بدهد، میگوید عمل من را ببینید.
🍃 آن کس که دستش را خالی میبیند، میبیند هیچ ندارد که بخواهد جلوه بدهد؟! – خیلی مهم است – آن کس که جلوه میدهد، پس "دارد" که جلوه میدهد، میگوید عمل دارم.
#نکته_اخلاقی
@hozehgonabad
بهش گفتن: سرت رو بنداز پايين زندگيتو بكن، به هيچ چيز و هيچ كس فكر نكن، ما بي طرفيم، كار به كار كسي نداريم...
گفت: زيارت عاشورا را خوانده اي...
دو دسته جمله دارد، ياسلام است يا لعن؛
جامعه هم دو دسته دارد،
مورد سلام اهل بيت (ع) و مورد لعنشان.
عاقبت هم دو دسته مي شود،بهشت و جهنم،
وسط ندارد.
گفتم حتي بي طرف ها..!؟
گفت: در زيارت عاشورا جوابت هست...
(و شايعت و بايعت و تابعت علي قتله...)
امام صادق آن بي طرف ها را هم لعن كرده... البته زياد هم بي طرف نبودند هر كه در لشكر حسين(ع) نباشد در محفل شراب باشد يا محراب نماز... يزيدي است.
گفتم: زمانه عوض شده... موقعيت فرق كرده.
گفت: باز زيارت عاشورا جوابت را داده:
(و آخر تابع له علي ذلك) تا آخر الزمان هر كسي مثل اين ها باشد لعن شده... قرار نيست كه اسمش يزيد باشد...
(كل يوم عاشورا) در هر زمان حسيني به قتلگاه مي رود... كاروان حركت كرده و هر انساني به كربلاي خودش مي رود... بايد تكليفش را با خودش روشن کند،حسيني است يا يزيدي...
گفتم: يعني چه..!!؟
گفت: جامعه ات را نگاه كن،اگر صف حسين(ع) را پيدا نكردي به مرگ جاهلیت مردی...!!!
@hozehgonabad
🔴آیتالله خاتمی: ظرفیت برخی سیاسیون ما به اندازه ته استکان هم نیست
♦️خطیب موقت نماز جمعه تهران:متاسفانه در حال حاضر ظرفیت برخی سیاسیون ما به اندازه ته استکان هم نیست و این به معنی خودشیفتگی است.
♦️بعد سوم خودشیفتگی سیاسی باندسالاری و حزب و گروه سالاری است، اکثر گروههای سیاسی ما در حال حاضر دچار همین بُعد از خودشیفتگی سیاسی هستند.
♦️هر کسی شایسته و لیاقت دارد باید در مناصب مختلف بکارگرفته شود و این ویژگی نقطه مقابل خودشیفتگی است.
♦️حماسه ۹ دی ۸۸ با مهارت و شجاعانه توسط مردم انجام شد این حماسه در واقع بیعت با ولایت بود که شعارهای خوبی هم سر داده میشد، البته قرآن این جلوه را حماسه حضور عنوان میکند.
♦️در سال ۸۸ دو اردوگاه شکل گرفت، یکی از این اردوگاهها اوباما، رژیم صهیونیستی، منافقین، فدائیان خلق، فراریها و همه وادادهها در این اردوگاه بود و در اردوگاههای دیگر هم مردم و شما حزباللهیها حضور داشتید.
♦️همه آنهایی که میخواهند فتنهآفرینی کنند بدانند حماسه ۹ دی قابل تکرار است.
♦️ ترامپ در ۷۰۰ روز از ریاست جمهوری خود ۷ هزار دروغ گفته است که بنابر این کسانی که ادعا میکنند را ببینید که در چه وضعیتی هستند.
♦️آمریکا ۷ تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کرد، اما ترامپ باز هم به ناچار مخفیانه به آنجا سفر می کند در واقع این اعتراف به عجز و خفت و البته حقانیت مردمی است که میگویند «مرگ بر آمریکا».
@hozehgonabad
💠 یادداشتی از استاد رسول جعفریان درباره جانباز سرافراز مرحوم عباسقلی عابدی(پدر استاد احمد عابدی):
🌀 تجربه ای از زهد: به یاد مرحوم عباسقلی عابدی رحمت الله علیه
امروز باید به مراسم هفت مرحوم آقای عباسقلی عابدی بروم. شخصا به وی علاقه داشتم، وهرچند هیچ وقت با او حشر و نشری نداشتم، اما در همه این دیدارهای کوتاه، مهربانی و صفای او، سکوتش، و آنچه از آرامش وی می دیدم، مرا تحت تأثیر قرار می داد. چند ماه پیش که در حج بودم، دوستی گفت که ایشان هم در کاروان آنهاست. به سراغش رفتم تا احوالش را بپرسم. مردی با 88 سال سن، لاغر اندام و البته صبور که تمام سختی این سفر را به خود خریده و آمده بود. حالا که از دست ما رفته و مراسم هفت اوست، خواستم چند سطری در باره اش بنویسم.
بهترین راوی برای زندگی او، پسرش احمد است که سالهاست دوستی داریم. خود احمد ، طلبه فاضلی است و حالا برای خودش آیت اللهی شده است. از هشت سال دفاع مقدس، بیش از هفت سال و نیم آن را در جبهه بود، در حالی که پدرش هم بیش از پنجاه ماه در جبهه بود. درسش را هم خوب خوانده و سالهاست سطوح عالی را درس می دهد و شاگردان و مریدان فراوانی دارد. به نظرم ایشان که پسر بزرگ آن مرحوم بود و همیشه با او حشر و نشر داشت، می توانست برای من راوی خوبی باشد. زمان گفتگویم کوتاه بود.
از پدر بزرگ و و مادر بزرگش پرسیدم. گفت: مادر بزرگم می گفت، از هفت سالگی که نماز را شروع کردم، یک بار نشده که از دو ساعت قبل از اذان بیدار نباشم. من به شوخی گفتم: حتی شب ازدواج! گفت: خدا گواه است که حتی شب ازدواجم هم همین طور بودم. و می گفت: همیشه عمرم، سه ماه رجب شعبان و رمضان روزه گرفتم. پدر بزرگم حاج محمد بود، به حج رفت و از بانیان اصلی مسجد روستای اران ما بود. هر گاه روحانی به روستا می آمد در منزل ایشان اقامت داشت.
به احمد آقا گفتم اما پدر: گفت: عباسقلی سال 1308 به دنیا آمد. علاقه مند به درس بوده، اما به دلیل مشکلات مالی، نتوانست درس بخواند. حدود شش ابتدایی درس خواند. مدت ده سالی در کویت کار می کرد. بعد هم مدتی ذوب آهن اصفهان بود. حالا هم حدود 40 سال بود که در قم زندگی است. شغل اصلی او بنایی بود. اولین هیئت دینی را در روستا، ایشان درست کرد. روحانی به ده می آورد، و ارتباط نزدیکی با طلبه های آن نواحی داشت. ایشان به نسبت وضع مالی اش مناسب بود، و خرج طلبه های دیگر را هم می داد. خاطرام هست یک بار بدهی کامل یک طلبه را که مبلغ بالایی بود، خودش پرداخت کرد.
عباسقلی عاشق حج بود. احمد گفت: تا زمانی که کویت و ذوب آهن بود، حج رفتن و کربلا رفتنش ترک نمی شد. از همان به آسانی می رفت. در سفر عتبات، زمان آیت الله حکیم و شاهرودی، گاه چندین ماه می ماند، و خودش می گفت همیشه مهر من پشت سر امام خمینی بود. شاید در طول زندگیش، قریب بیست بار حج تمتع مشرف شد و بیش از این به عمره رفت.
پرسیدم کی قم آمد و اینجا ساکن شد؟ گفت: وقتی من را که احمد باشم به قم آورد تا طلبه شود، هر هفته، پنج شنبه و جمعه به قم می آمد. تا پیش آز آمدن، حتی یک هفته هم آمدن نزد من را ترک نکرد. فکر می کنم از سال 55 ایشان به قم آمد و ساکن شد. یکی دو بار من کوتاه به زندان افتادم، و ایشان تصمیم گرفت در قم باشد.
احمد ادامه داد: در قم، در این چهل سال، همیشه دو ساعت پیش از اذان صبح به حرم می رفت و بعد از نماز ظهر و عصر بر می گشت. روز جمعه زودتر می آمد، به نماز جمعه می رفت و بعد به خانه می آمد. در تمام این سالها روزه بود و شاید در طول سالها، سه چهار روز فقط روزه نبود. تمام این روزه ها هم فقط با یک وعده افطاری بود. قبل از ا ذان می رفت و نماز شب را در حرم می خواند. آن وقت قرآن می خواند، تا نماز صبح.
احمد افزود: روزی نبود که نماز جعفر طیار نخواند. روزی نبود که بگذرد و او بین بیست تا یک ماه نماز قضا برای خودش یا همسرش یا پدر و مادرش نخواند. شاید نماز تمام عمرش را ده بار قضا کرد. هر سال و هر وقت امکانش بود، حج یا عمره را مشرف می شد. راه کربلا که باز شد، سالی دو سه بار می رفت. دو بار هم زیارت امام رضا علیه السلام می رفت. برنامه اش در آنجا هم تغییر نمی کرد. در مکه و مدینه هم روزه را داشت و همیشه تلاش می کرد پیاده به قبا رفته نماز ظهر را آنجا بخواند. می توانم بگویم چیزی در مفاتیح نیست الا این که اقلا ده بار به آن عمل کرده است. هر شب دعاهای باقیات الصالحات را می خواند و حفظ من به خاطر تکرار آنها توسط پدر بود. ذکر و دعا که تقریبا کار همیشگی او بود.
به کارهای خیریه هم سخت توجه داشت و در حد توان کمک می کرد. احمد آقا گفت: یک بخش قابل توجهی از کارهای خیریه داشت. بی پرده بگویم، آنچه من در طول این سالها به طلبه ها می دادم، همه اش از پدر بود. پول برای مساجد، حسینیه ها، فقرا فراوان می داد. چندین فقیر تحت پوشش او بود. خودش هم زاهدانه زندگی می کرد.
«همایش پرچمداران بصیرت»
با سخنرانی #حاج_حسین_یکتا
چهارشنبه ۱۲ دی ماه ۹۷ ساعت ۱۸
مصلای امام خمینی گناباد
@hozehgonabad
دیدار با چند خانواده شهید در شب جمعه شب زیارتی اباعبدالله الحسین علیه السلام @hozehgonabad
🔮 اتاق كوچكى از ساختمان نهضت سوادآموزى اهواز در اختیار سید حسین بود، ایشان و چند نفر از دوستانش از جمله من، به آنجا رفت و آمد داشتم. یكى از شبها، من و حسین در این اتاق مشغول مطالعه بودیم.
📖 نیمه هاى شب بود كه نهج البلاغه میخواند. من نگاه كردم به ایشان، دیدم چهره اش برافروخته شده و دارد اشك میریزد. من با زیر چشم، شماره صفحه نهج البلاغه را نگاه كردم و به ذهن سپردم پس از مدتى، سید حسین نهج البلاغه را بست و براى استراحت به بیرون رفت.
📝 من صفحه نهج البلاغه را باز كردم، دیدم همان خطبه اى است كه حضرت على علیه السلام در فراق یاران باوفایش ناله میكند و میفرماید:
❓ #أین_عمار؟
❓ #أین_ذوالشهادتین؟
❓كجاست عمار؟
❓كجاست...
💫 #شانزدهم_دی_ماه سالروز شکلگیری حماسه خونین هویزه توسط دانشجویان پیرو خط رهبری و به فرماندهی دانشجوی شهید، #علم_الهدی و #روز_شهدای_دانشجو گرامی باد. 💫
@hozehgonabad
خیانت به ملت و کشور به چه قیمتی
@hozehgonabad
🎦گزارش تصویری هیئت رهروان ولایت
۱۰/۱۷
👇👇👇👇