دولت تصویب کرده 1.5میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای اشتغالزایی روستاییان اختصاص یابد. صندوق هم 84 درصد منابع 1/5 میلیارد دلاری را به بانکها داده،اما جالب اینجاست، طبق اسنادی که بدست خبرنگار «نود اقتصادی» رسیده، بانکها هنوز 44 درصد این مبلغ را در حساب خود نگهداشتهاند!
✍🏻«نوداقتصادی»
لاله۷🌷
@hsnrb14_sarbazevelayat
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هفتمین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان تخلفات در بانک های ملت و پارسیان
🔹ماجراي يارانه بگيري که گردش حساب ميلياردي وي در دادگاه رو شد
لاله۲🌷
@hsnrb14_sarbazevelayat
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
🔴 ظریف؛ وزیر امور خارجه : مذاکره [هسته ای] را انجام دادیم که شش قطعنامه شورای امنیت را لغو کنیم و لغو کردیم که در سابقه شورای امنیت سابقه ندارد. حالا میخواهید این قطعنامه ها برگردد تا دوباره گروهی مجبور به مذکره شوند؟ یا الله.
✍ اولا، مذاکره کردید که #تحریمها لغو شود که نشد.
◽ ثانيا، از نظر #فشار بر مردم و کشور؛ فرق بین روزی که آن شش قطعنامه بود و الان به قول شما لغوش کردید؛ چیست؟ آیا #اوضاع بهتر شده است؟
◽ ثالثا، زمانی که آن شش قطعنامه بود؛ مگر دشمن چه #غلطی ميتوانست بکند که الان نمیتواند؟
◽ رابعا، اینکه امتیازی بدهی و چیزی بگیری؛ مگر #هنر است؟ (ضمن اینکه به اذعان خودتان؛ در مقابل امتیازات داده شده؛ چیز قابل توجهی هم نگرفتید).
🔸 قهرمان دیپلماسی کسانی هستند که در بخشهایی از کشور که #خوشبختانه در دست غربگراها نیست؛ به اندازه ای #پیشرفت کردند که دشمن جرات ندارد که به آن بخشها تعرض کند.
🔸 با سیاست #بهانه_زدایی به جایی نمیرسیم چون بهانه های دشمن پایانی ندارد؛ باید #قدرت_زایی کرد.
لاله۶🌷
@hsnrb14_sarbazevelayat
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
shahadate-emam-hasan-askari (7).mp3
5.71M
یا اباالقائم ... یا امام عسکری ...
🎤حاج مهدی_رسولی
السلام_علیک_یا_ابا_لمهدی_ع
آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
@hsnrb14_sarbazevelayat
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
#امام_حسن_عسکری
🗓 #تقویم_تاریخ
چهارشنبه
۱۵ آبان ۱۳۹۸
۸ ربیعالاول ۱۴۴۱
۶ نوامبر ۲۰۱۹
رخدادهای روز
▪️شهادت پیشوای یازدهم مسلمانان حضرت امام حسن عسکری «ع» ۲۶۰ق
▪️اعتراض و مخالفت امام خمینی «ره» با لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی ۱۳۴۱ش
▪️استعفای دولت موقت و واگذاری امور اجرایی کشور به شورای انقلاب ۱۳۵۸ش
▪️فرار خامواده های صهیونیستی از ایران در پی بحرانی تر شدن اوضاع ایران ۱۳۵۷ش
▪️تشکیل دولت غلامرضا ازهاری به دستور محمدرضا پهلوی ۱۴۵۷ش
@hsnrb14_sarbazevelayat
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
💚 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بَقِیَّهَ اللَّهِ فی اَرْضِهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَعْدَ اللَّهِ الَّذی ضَمِنَهُ
لاله۲🌷
@hsnrb14_sarbazevelayat
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
#سلام_امام_زمانم
لشکر سایبری_سربازان ولایت
♦️لحظه اعلام گام چهارم هسته ای از سوی رئیس جمهور 🔺روحانی لحظاتی قبل جزئیات گام چهارم هستهای را در
جدال توییتری دو استاد مطرح حقوق بینالملل، آقایان دکتر محمد حبیبی مجنده و دکتر محسن عبداللهی در خصوص کاهش تعهدات برجامی ایران، و نظر اینجانب:
حبیبی: برجام را حتی اگر معاهده بدانیم و قطعنامه شورای امنیت هم ایجاد کننده تعهد به عدم خروج باشد -که هیچ کدام درست نیست- گامهای موسوم به کاهش تعهدات ایران، نقض برجام است و جمله آخر بند ۳۷ نمیتواند توجیه کننده آن باشد. در این جمله، توافقی به چشم نمیخورد بلکه اظهارات خود ایران ثبت شده است.
عبداللهی: مستند "اقدام متقابل" ایران، قسمت اخیر بند ۳۶ است که صراحتا به دولت عضوی که معتقد به عدم اجرای مهم برجام از سوی عضو یا اعضاء دیگر است، "حق توقف تمام یا بخشی از تعهداتش" را میدهد.
حبیبی: بله، به شرطی که همه مراحل یاد شده در بند ۳۶ بطور رسمی طی شده باشد.
عبداللهی: ایران این مسیر را در عالیترین سطح پس از خروج غیرقانونی آمریکا از برجام طی کرد و پس از بینتیجه ماندن، اقدامات متقابل مرحلهای خود را در توقف برخی از تعهدات برجامی اعلام کرد.
حبیبی: این مراحل عبارتند از: بررسی در کمیسیون مشترک یا در سطح وزیران؛ بررسی در هیئت مشورتی؛ صدور نظریه هیئت مشورتی؛ و بررسی این نظریه در کمیسیون مشترک و در نهایت حل نشدن موضوع. لطفا چنان چه نظریه هیئت مشورتی را دراختیار دارید به اشتراک بگذارید.
عبداللهی: مطالعه دقیق فرآیند نشان میدهد که تشکیل هیئت مشورتی، موازی یا بجای نشست وزرای خارجه دولتهای عضو است. بعلاوه وقتی ۳ بار پس از خروج آمریکا نشست وزرای خارجه برای بررسی همین موضوع و شکایتهای ایران تشکیل شده دیگر نیازی به تشکیل کمیسیون برجام در سطحی پایینتر نیست!
حبیبی: اگر هیئت مشورتی سه نفره تشکیل نشده و نظریهای صادر نکرده، شاید درستتر باشد بگوییم ایران نیازی به تشکیل آن ندیده است. البته با کمال احترام، خروج را غیرقانونی نمیدانم هرچند بینزاکتی و نقض عهد سیاسی است.
نظر اینجانب:
۱. به دلیل تعریفی که کنوانسیون عرفی شدهی ۱۹۶۹ حقوق معاهدات وین در بند ۱ ماده ۲ از معاهده ارائه داده، برجام معاهده است.
۲. در برجام که به تأیید قطعنامه ۲۲۳۱ نیز رسیده، خروج هر طرف منطقا ممنوع و ناممکن است؛ زیرا اگرچه منع خروج تصریح نگشته، اما الزام طرفین به انجام تعهدات، دلالت بر عدم خروج دارد.
۳. عبارت پردازی بند ۳۷ به گونهای است که اولا ناظر به اعمال مجدد تحریمهای تعلیق شدهی "شورای امنیت" است؛ و ثانیا تصریحی بر حق بر توقف یا کاهش تعهدات از جانب ایران ندارد، اگرچه درج همان گزارهی "ایران گفته است" نیز اکتفا میکند در استفادهی ما از ظرفیت آن. به تعبیر دقیقتر اختلافی بودن موضوع، مانع از بهرهبرداری ایران از تفسیر خود نیست.
۴. وزارت خارجه بند ۳۶ را مستند خود قرار داده اما بدون طی کردن مقدمات و مسیر مذکور در توافق؛ و ارجاع به کمیسیون برجام در راستای استفاده از ظرفیت دیپلماتیک توافق است تا ظرفیت حقوقی آن.
نتیجه آنکه به دلیل ساختار ضعیف حقوقی برجام که با تغافل تیم ایرانی، آشکارا به سود طرف مقابل طراحی شده است،
الف. ممنوعیت خروج اطراف معاهده، در متن تصریح نگشته.
ب. کاهش تعهدات برجامی ایران به شیوه کنونی مستند حقوقی ندارد.
ج. هرگونه طرح دعوای ایران از طرف مقابل (۵+۱) و یا برعکس، به دلیل منتهی شدن به مکانیسم ماشه، به زیان کشور است و از این جهت بوده که طرف ایرانی، نقض تعهدات آمریکا را در چارچوب نظام حقوقی حل و فصل برجام پیش نبرده است.
#احمد_قدیری
لاله۱🌷
@hsnrb14_sarbazevelayat
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت