2.
حالا چکیده ضعیف چه مشخصاتی داره⁉️🧐
1.از اول شخص استفاده بشه
2.مطالب گسسته و مبهم بیاره
3.چیدمان رو رعایت نکنه
4.مطالبش مخاطب رو جذب نکنه
و...
3.
چکیده قوے چه خصوصیاتے داره🤔👇
🖊 اول باید مسئلہ رو تبیین کنیم.
🖊 در وهلہ بعدے تعریف و اهمیت مسئلہ رو اول میگیم و بعد در حد دو سه خط اون رو شرح میدیم البته منظورم این نیست که از جهت لغوی و اصطلاحی مسئله رو باز کنیم بلکه باید از ابعاد مختلف موضوع رو براے مخاطب توضیح بدیم.
🖊خب حالا می ریم سراغ هدف ، تو این قسمت باید مشخص کنیم که هدف ما از انجام تحقیق چیه،البته کوتاه ،مختصر و مفید👌
🖊و قسمت اخر که مهمترین قسمت چکیده هم هست باید با دقت بیشتری نگارش بشه ، چون دستاوردها مونو میخواییم برای خواننده مشخص کنیم.
4.
پس ساختار #چکیده شد👇
1.توضیح کوتاه عنوان موضوع
2.هدف
3.روش
4. نتیجه گیری
چکیده انواع مختلفی هم داره که فردا راجع به اونا هم توضیح میدم ، اگه کسی چکیده داشت در صورت تمایل پیوی بنده ارسال کنه ان شاءالله فردا تحلیلش کنیم مطالب اگه براتون مفید بود لطفا یک بار 🤲 فرج رو قرائت کنید🌷🌱
1_7189140091.pdf
632.2K
#رزق پژوهشی-۹۲۵
#مقاله پژوهش تفسیری در تفسیر آیه الخبیثات للخبیثین و الطیبات للطیبین در تفسیر فریقین از علیرضا طبیبی و مجید زیدی جودکی
#گروه کشوری قدم در مسیر پژوهش
#هدیه رزق: صلواتی در تعجیل فرج مولا صاحب الزمان عج
🌻🌻🌻🌻🌻
https://eitaa.com/joinchat/151978053C7c43247930
#اطلاعیه
💥 همه مومنین در سراسر کشو، برای نجات مظلومین غزه و پیروزی رزمندگان اسلام، امشب هر کدوم از ما 100 مرتبه آیه شریفه "امن یجیب" رو قرائت کنیم.
امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
🔶 کیست آن کسی که مضطرین و گرفتاران را هنگامی که او را میخوانند اجابت میکند و گرفتاری او را برطرف میکند؟
سوره نمل آیه 62
#انتشار_عمومی
🌷الّلهُـمَّ ؏جـِّل لِوَلیِّـڪَ الفــَرَج🌷
🔔 دفتر امور نخبگان و استعدادهای برتر یازدهمین دوره فراخوان شناسایی استعدادهای برتر حوزه های علمیه را برگزار می نماید:
🔶 عرصه های تحصیل و تدریس
⏰ زمان ثبتنام : 4 آبانماه الی 20 آبانماه
⌨ سامانه ثبت نام: www.monh.ir
🔴 فراخوان عرصه های تبلیغ و پژوهش بصورت مستقل انجام می شود و زمان آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
🔰 آیدی ذیل در ایتا پاسخگوی سوالات احتمالی داوطلبان معزز می باشد:
@Daftar_nokhbegan_howzeh
#دفتر_نخبگان
#استعداد_برتر
#دوره_یازدهم
هشت گام تحقيق.pdf
2.06M
#جزوه_روش_تحقیق
جزوه مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران
هشت گام اساسی برای پیشبرد پایان نامه نویسی و تولید مقاله
پیش نیازهای #پژوهش، #طرح_تحقیق،
#پایان_نامه_نویسی و #مقاله_نویسی
─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─
@p_sath3
#موضوعات_پیشنهادے_مقالہ
✅بررسی تأثیر حجاب بر استحکام خانواده
✅آثار راستگویی از منظر آموزههای دینی
✅آثار اخلاقی، اجتماعی ارتباط با نامحرم در فضای مجازی
✅عوامل افزایش سرمایه اجتماعی از منظر آيات و روايات
✅وظایف سیاسی ،اجتماعی طلاب از نظر امام خمینی(ره) ومقام معظم رهبری
✅بیین و بررسی سبک زندگی اسلامی با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب
#انواع_چکیده(۱)
🔹چكيده تمام نما (informative Abstract )👇
چكيده تمام نما ، هر قدر كه ممكن است كميت و كيفيت اطلاعات موجود در يك مدرك را ارائه مي نمايد. اين نوع چكيده در حقيقت هر دو وظيفه را انجام مي دهد. چكيده تمام نما هر دو هدف در ارزيابي مدرك، يعني قبول و رد آن را برآورده مي كند. در مواردي كه رئوس مطالب و يا اطلاعات سطحي از مدرك مورد نظر باشد ؛ بعنوان جانشين مدرك عمل مي كند. يك چكيده تمام نما ، فشرده اي از بحث هاي اساسي و يافته هاي اصل مدرك را ارائه مي دهد.
به منظور انجام هر دو هدف، چكيده تمام نما طولاني تر از ساير چكيده ها است. نوعا گزارش هاي كوتاه و يا مقالات مجلات استحقاق چكيده هاي در حد 100 تا 250 كلمه را دارند؛ در حاليكه براي گزارش هاي مفصل و رساله ها ، چكيده هاي تا 500 كلمه مناسب تر است. در هر حال ! طول چكيده بايد متناسب با حجم اطلاعات مدرك باشد و بنابراين نمي توان طول معيني را براي چكيده تمام نما در نظر گرفت. براي توصيف متون تجربي و مداركي كه روي يك موضوع تمركز يافته اند؛ نوشتن چكيده هاي تمام نما مطلوبتر از چكيده راهنما است؛ اما تهيه آن ها، گرانتر و با صرف وقت بيشتري همراه است (شفيع پور،1386: 98 ).
🔹چكيده راهنما ( Indicative Abstract)👇
چكيده راهنما، بيشتر براي نشان دادن مقالات بحث و بررسي، كتابها و در بعضي شرايط، خلاصه مذاكرات كنفرانس¬ها، گزارش¬هاي بدون نتايج، مقاله نامه ها و كتابشناسيها، بكار مي رود. يك چكيده راهنما، صرفا بر محتواي مقاله دلالت دارد و شامل مطالبي كلي درباره يك مدرك است. در چكيده راهنما كوشش نمي شود كه يك گزارش واقعي از محتواي مقاله آنچنانكه در چكيده تمام نما مطرح است ارائه گردد. در چكيده راهنما، عبارات " بحث شده است " يا " بررسي شده است " فراوان به چشم مي خورد، به اين دليل كه هنوز نتيجه بحث و بررسي بدست نيامده است. از آنجايي كه شيوه كار در چكيده راهنما ، سطحي تر از چكيده تمام نما است؛ چكيده راهنما را مي توان سريعتر نوست و براي تهيه آن، نياز كمتري به متخصص موضوعي است و به همين لحاظ اقتصادي تر است (شفيع پور، 1386: 99).
درباره تفاوت اين دو مي توان گفت كه چكيده راهنما، صرفا آنچه را كه سند درباره آن است، توصيف مي كند، در حالي كه تمام نما، خلاصه اي از محتواي سند است كه از جمله نتايج آن را منعكس مي سازد. چكيده راهنما ، ممكن است حاوي اطلاعاتي درباره هدف، دامنه، يا روش شناسي باشد، اما شامل نتايج و پيشنهادها نيست . در عين آن كه حاوي اطلاعاتي مرتبط به هدف ، دامنه ، و روش هاست، شامل نتايج يا پيشنهادها نيز مي شود. چكيده تمام نماي خوب ، جانشيني مناسب براي متن اصلي است . چكيده تلفيقي، به گونه اي تهيه مي شود كه بخشي به صورت تمام نما و بخشي به صورت راهنماست. ممكن است سياستگذاري بر تهيه چكيده تمام نما براي مدارك باشد، اما ماهيت برخي بخش هاي متن همانند جداول و نمودارها، به گونه اي است كه امكان چكيده كردنشان وجود ندارد. بنابراين، بخشي را كه به متن مي پردازد، به صورت تمام نما و بخشي را كه به اين گونه موارد اشاره مي كند، به صورت راهنما تهيه مي كنند (نشاط،1383: 724).
با توجه به موارد بیان شده و از آنجا که تهیه چکیده تمام نما هم پرهزینه و هم وقت گیر می باشد، لذا چکیده تهیه شده برای بیشتر منابع به ویژه مقلات مجلات عملی از نوع چکیده راهنما و یا تلفیقی است.
🔹چكيده تمام نما_ راهنما (indicative- informative AbstracI): compound👇
حري، چكيده تلفيقي را چكيده اي مي داند كه تركيبي از چكيده تمام و راهنما است.قسمت هاي از اين چكيده ، به سبك چكيده تمام نما و بخش هاي از مدرك (جدول ، نمودار، فرمول) كه از اهميت كمتري برخوردار است، مانند چكيده راهنما تهیه می گردد و استفاده از آن زماني است كه بتوان با آن، حداكثر اطلاعات را در حداقل حجم (طول ) انتقال داد.
🔹عضویت در کانال🔹
#انواع_چکیده(۲)
🔹چکیده تلگرافی (Telegraphic – Style Abstract)👇
چكيده اي است بسيار فشرده، كوتاه و با حداقل عناصر جمله اي که برای تهیه آن ، اول باید چکیده ای راهنما یا تمام نما تهیه می گردد و سپس کلمه های دستوری مانند حروف اضافه، اسم های اشاره و ... حذف می شود.
تعداد کلمات این چکیده از 75 تا 125 کلمه است. و هزینه تهیه آن از چکیده های نوع دیگر بیشتر است.
منظور اصلی از نوشتن این چکیده، مناسب بودن آن برای کاربرد در رایانه و دادن و گرفتن اطلاعات از آنهاست. و همچنین برای تهیه فهرست بسیار مناسبند .
🔹چکیده عنوانی ( Titular Abstract )👇
چكيده عنواني، عمدتا شكل عبارتي دارد و گاه حتي جانشين عنوان مي شود و این عنوان بيشتر مبين موضوع نوشته است تا مطالب مندرج و در اصل این چکیده همان عنوانی است ؛ که نویسنده به نوشته خود می دهد.
این چکیده در مواردی سودمند است ؛ که عنوان اصلی ، برای نشان دادن محتوای نوشته کافی باشد.
این چکیده نیز چکیده واقعی شمرده نمی شود.
🔹چكيده معمولي👇
چكيده اي است كه تابع سياست سازمان توليدكننده (پايگاه اطلاعاتي، مجله، سازمان و غيره ) است.
هيچ استاندارد از قبل تعيين شده اي براي حجم وجود ندارد، حجم تابع قراردادهايي است كه در سازمان ها بر اساس سياست ها و اهداف صورت مي گيرد.
چكيده عام General
چكيده عام عبارت است: چكيده اي كه سيماي تمام عيار متن اصلي با تمام برجستگي ها و افتادگي هاست (حري) . در اين چكيده ، تمركز موضوع چكيده دقيقا تابع محوريت اصلي است. يعني اگر بخشي در متن اصلي برجسته است بايد در چكيده هم منعكس شود.
🔹عضویت در کانال🔹
#انواع_چکیده (۳)
🔹چکیده سو گرفته Slanted Abstract👇
اين نوع چكيده، محوريت را با توجه به مخاطب تغيير مي دهد ( حري) وچکیده ای است که شامل قسمتی از مطالب نوشته (مدرک) که در زمینه خاص است می باشد.
این چکیده، ممکن است تمام نما ، راهنما یا انتقادی و یا از انواع ... بوده و اغلب به صورت چکیده نامه های اختصاصی تهیه می شوند.
مثال: مقاله آسيب شناسي تومور لثه که برای دو کتابخانه مجزا ، که یکی در زمینه دانپزشکی است و دیگری در زمینه آسیب شناسی است تهیه می شود، بطوریکه برای کتابخانه دانپزشکی چکیده تهیه شده بر اساس بررسی لثه از لحاظ دندانپزشکی است ولی چکیده ای که برای کتابخانه آسیب شناسی تهیه شده بر اساس بررسی لثه از لحاظ آسیب شناسی است.
🔹چکیده مولف Author Abstract👇
چکیده مولف توسط نویسنده مدرک که بر موضوع احاطه دارد تهیه و با اصل مدرک چاپ می شود.
شکل ساده تر مطلب است و تغییر و اصلاح آن برای موسسات خدمات چکیده نویسی راحت تر است.
این چکیده تنها به عنوان درآمدی بر اصل مطلب می باشد. و باید بطور کامل کنترل و ویرایش شود.
این چکیده غالبا شامل قانون حق مولف بوده و اغلب در جهت علایق استفاده کنندگان سازمان های چکیده نویسی ، تهیه نمی شود.
🔹چکیده ماشینی Abstract – Auto👇
این چکیده بر اساس الگوریتم طراحی شده و به کمک رایانه و بر اساس روش های آماری و بسامد کلمات تهیه می¬گردد. بطوریکه بسامد (frequency ) کلمات در جمله ها مشخص شده و با توجه به تعداد وقوع کلمات، جمله ها نمره بندی شود و در نهایت جمله های که دارای نمره بیشتری هستند انتخاب می شوند که خود باعث بوجود آمدن مجموعه ای از جمله های ویژه ای است که در یک نوشته عینا وجود دارد.
🔹چكيده برهيخته Extracted Abstract👇
چكيده اي كه از اصل اثر بدون دخل و تصرف در انشاي آن برگرفته شده باشد (سلطاني ،1379). اين چكيده با نام استخراجي نيز شناخته مي شود.
🔹چكيده انتقادي Critical Abstractd👇
یک چکیده انتقادی خوب هم محتوای مدارک را توصیف و هم ارزیابی می کند. بر عمق و دامنه کار، تفسیر تجارب حاصله ، روش شناسی، معرفی گرایش های مطلب تاکید دارد و نقاط ضعف مدرک را بدون در نظر گرفتن علایق چکیده نویس مشخص می کند. در تهیه این چکیده نه فقط نیاز به چکیده نویس ماهر، بلکه مستلزم احاطه کامل بر موضوع است.
🔹عضویت در کانال🔹
#انواع_چکیده(۴)
🔹چکیده آماری Statistical Abstract👇
چکیده آماری ، جدولی و عددی، وسیله ای هستند برای خلاصه کردن داده های عددی ، و ابزار موثری برای انتقال انواع معین داده های اقتصادی ، اجتماعی و بازرگانی می باشند .
🔹چکیده نکات برجسته Highlight Abstract👇
به منظور جلب توجه خواننده به یک مقاله و برانگیختن اشتیاق او برای خواندن مطلب تهیه می شوند و تصویر کاملی از مقاله ارائه نمی دهد. در اصل این نوع چکیده جرقه ای برای برانگیختن حس کنجکاوی و تشویق خواننده به مطالعه اصل مدرک یا نوشته می باشند.
همچنین این چکیده نمی تواند مستقل از مقاله بیاید و چکیده واقعی شمرده نمی شود.
🔹عنوان محتوی نما Notation of content Title👇
اگر عنوان نوشته، به اندازه کافی نشان دهنده مطالب مندرج در نوشته نباشد. عنوان کاملتری برای آن می نویسند که شامل تمام یا اغلب لغت های فهرست آن نوشته باشد و بیانگر محتوای نوشته باشد.
از این چکیده هم به تنهایی و هم همراه با چکیده های کاملتر استفاده می شود و همچنین استفاده از این چکیده باعث سهولت کار فهرست نویسان است.
🔹چکیده گزاره ایی Annotated Abstract👇
از چند کلمه یا یک جمله تشکیل شده و کوتاه ترین نوع چکیده است و تفاوت چندانی با عنوان محتوی نما ندارد به جز اینکه، نمی توان به جای عنوان نوشته به کار برد.
سبک نگارش این چکیده ، شبیه چکیده راهنما، ولی خیلی کوتاهتر از آن است.
چکیده کد شده Encoded Abstract
چکیده ای است به زبان طبیعی که بوسیله یکی از تدابیر مرسوم نیز کدگذاری شده است.
با کدگذاری ،خواندن و مرور آن از طریق داده آمایی های الکترونیکی میسر می شود.
🔹عضویت در کانال🔹
آماری از کاربرد انواع چکیده ها👇
🔹چکیده تمام نما 20 درصد
🔹چکیده راهنما 50 درصد
🔹چکیده مرکب از چکیده راهنما و تمام نما 25 درصد.
🔹انواع دیگر 5 درصد