eitaa logo
آموزش مقالہ نویسے
3.2هزار دنبال‌کننده
938 عکس
232 ویدیو
268 فایل
اینجا بهت یاد میدیم چطورے مثل اب خوردن یک مقاله استاندارد بنویسی✍️ ارتباط با مدیر ⬇️ @maghalenevis1401 لطفا اگه مطالب براتون مفید هست یک بار دعای فرج رو قرائت کنید🤩🤲
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2. استفاده از پاورقی برای استناددهی برخی از انواع روش‌های رفرنس نویسی مانند رفرنس نویسی شیکاگو، نیاز به استناددهی با استفاده از پاورقی دارند. به این شکل که در صورتی که قصد استناددهی به یک مرجع را داشته باشید، بایستی یک شماره کوچک در انتهای جمله قرار دهید که شامل اطلاعاتی از منبع مد نظر است. این شماره با یک پاورقی با همین شماره مطابقت خواهد داشت که شامل اطلاعاتی از قبیل نام نویسنده، عنوان منبع، تاریخ و … است. مثال نحوه نوشتن پاورقی برای رفرنس نویسی به روش شیکاگو Citation styles such as Chicago A, OSCOLA, Turabian and ACS require the use of footnote citations instead of author-date in-text citations.1 1Courtney Gahan, What are footnotes and endnotes? Amsterdam: Scribbr, 2018. اطلاعاتی که در پاورقی اضافه می‌کنید بسته به نوع روش رفرنس نویسی مد نظر شما خواهد داشت. به عنوان مثال در روش APA از انواع روش‌های رفرنس نویسی تنها به نوشتن نام نویسنده و تاریخ انتشار اثر در متن اصلی و نوشتن نام نویسنده به انگلیسی در پاورقی ( در صوتی که نویسنده ایرانی نباشد ) بسنده می‌کنند. برای این کار در صورتی که منبع مد نظر شما دارای بیش از یک نویسنده باشد↙️ 🔴برای منابعی که دارای 2 نویسنده هستند بایستی نام هر 2 نویسنده در متن اصلی و پاورقی گنجانده شود. 🔴برای منابعی که دارای بیش از 2 نویسنده هستند، تنها نوشتن نام نویسنده اول و عبارت ” و همکاران ” در متن اصلی و نام نویسنده اول و عبارت “et al.” ( در صورتی که نویسندگان ایرانی نباشند )، کافی است. 🔴توجه داشته باشید که در نگارش پایان نامه معمولاً استفاده از روش رفرنس نویسی APA مد نظر خواهد بود ولی برای کسب اطمینان کامل، قبل از شروع به نگارش پایان نامه این موضوع را از اساتید راهنما یا اساتید مشاور خود جویا شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3. استفاده از پاورقی برای توضیحات اضافی در رابطه با متن↙️ 🔷حتی در صورتی که روش رفرنس نویسی مورد استفاده شما نیاز به استناددهی در پاورقی نداشته باشد، شما برای ارائه برخی توضیحات تکمیلی در رابطه با متن خود نیاز به استفاده از پاورقی خواهید داشت. 🔷به عنوان مثال شما می‌توانید با ارجاع دادن خواننده متن خود به پاورقی، منابع بیشتر در رابطه با متن را برای آنان معرفی کنید و یا توضیحاتی را که موجب درک بیشتر مخاطب از متن خواهد شد ولی وجود آن‌ها در متن اصلی ضروری نیست، در اختیار آنان قرار دهید.
در صورتیکه↙️ که قصد افزودن توضیحات تکمیلی به متن اصلی خود را دارید که در متن اصلی نمی‌گنجد، بایستی این توضیحات را در پاورقی ذکر کنید. در صورتی که از پاورقی تنها برای ارائه توضیحات تکمیلی استفاده می‌کنید، باید به موارد زیر توجه داشته باشید: تعداد پاورقی: تعداد بیش از حد پاورقی در یک صفحه می‌تواند ظاهر متن را نامناسب کند. دیدگاه خواننده: توجه داشته باشید که کدام روش انتقال اطلاعات برای خواننده مناسب‌تر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور می‌شه با چت جی پی تی یک کتاب نوشت 🤔😊 📒برگرفته از کانال پیدا به این نشانی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نحوه نوشتن در پایان نامہ↙️ نرم افزار مایکروسافت وورد استفاده از پاورقی را برای کاربران خود تسهیل ساخته است. برای ایجاد پاورقی در این نرم افزار به روش زیر عمل کنید: 🔺اشاره‌گر ماوس را در محلی که قصد اضافه کردن توضیحات دارید، ثابت کنید. از منوی Reference موجود در بالای صفحه گزینه Insert Footnote را انتخاب کنید. شماره پاورقی مربوط به طور اتوماتیک به متن اضافه می‌شود. شماره متناظر با متن به صورت اتوماتیک در پایین صفحه اضافه خواهد شد. در این قسمت ( پایین صفحه ) شما می‌توانید توضیحات مورد نظر خود را اضافه کنید. 🔻همچنین برای استفاده از نت‌های یادداشت یا همان endnotes می‌توانید با طی همین مراحل و تنها با انتخاب گزینه Insert Endnote به جای گزینه Insert Footnote یادداشت خود را اضافه کنید. 🔺به صورت پیش فرض با شماره‌های 1،2،3 و… شماره گذاری می‌شوند ولی نت‌های یادداشت با کاراکترهای i, ii, iii و … مشخص خواهند شد. در صورتی که قصد تغییر این حالت پیش فرض را داشته باشید، به سادگی می‌توانید با کلیک بر روی علامت فلش در گوشه پایین کادر مربوط به پاورقی در قسمت references فرمت مد نظر خود را انتخاب کنید. در این قسمت تنظیمات دیگری همچون نحوه شروع شماره گذاری، نحوه ریست شدن شماره پاورقی‌ها و … نیز وجود دارد. نحوه نوشتن برای رفرنس نویسی بسته به روش رفرنس نویسی مورد استفاده دارد.
نحوه قالب بندی پاورقے↙️ ♦️از یک شماره به صورت تکراری استفاده نکنید حتی در صورتی که قصد استفاده از یک منبع یکسان برای دو جمله متفاوت دارید. هر بار که به منبعی در یک صفحه جدید استناددهی می‌کنید، بایستی به ترتیب از یک شماره جدید نسبت به قبلی استفاده کنید. ♦️متن استنادهے در بایستی از متن اصلی پایان نامه کوچک‌تر باشد. به عنوان مثال در صورتی که برای متن اصلی از اندازه فونت 12 استفاده کرده‌اید، بهتر است برای متن پاورقی از اندازه 10 استفاده کنید. ♦️شماره استناددهی در متن اصلی باید دقیقاً بعد جمله یا کلمه‌ای که قصد توضیح آن را دارید قرار گیرد. در صورتی که یک پاورقی به یک پاراگراف اشاره می‌کند، در این صورت شماره مربوط به پاورقی در متن را دقیقاً بعد از علامت نگارشی مربوط به آن پاراگراف قرار دهید. شماره گذاری برای هر فصل ریست می‌شود ولی شما همچنین می‌توانید از شماره‌های پشت سر هم برای کل پایان نامه خود استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ثواب گفتن و عجل فرجهم بعداز صلوات سخنران استاد رائفی پور ✍ ســـلام فرمــانده (عاشقان امام زمان ) 🆔 @Hi_farmande
🌱🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روش نوشتن محتوای چکیده پایان‌نامه چکیده پایان‌نامه باید به گونه‌ای نوشته شود که با بیان اطلاعات مهم و کلیدی، مخاطب را در جریان کلیت تحقیق قرار دهد و او را به خواندن شرح کامل مطالب در متن پایان‌نامه مشتاق کند. اما ابتدا باید بدانیم محتوای چکیده پایان‌نامه شامل چه مواردی است. در چکیده، باید مساله تحقیق و نیز هدف و ضرورت انجام آن به‌طور مختصر ذکر شود. روش‌های مورداستفاده و چگونگی انجام تحقیق، نتایج و یافته‌های حاصله و نیز نتیجه‌گیری و کاربرد این یافته‌ها می‌بایست به شیوه‌ای مناسب و با بیانی موجز در متن چکیده گنجانده شوند. در واقع چکیده پایان‌نامه شرح کوتاه اما جامع و دقیق از مطالب اصلی و کلیدی محتوای تحقیق است و آنچه دانشجو در انجام پایان نامه بدان پرداخته را مشخص می‌کند.
نحوه نوشتن چکیده پایان نامه هنگامی شروع به نوشتن چکیده پایان نامه نمایید که کار نوشتن پایان نامه را به اتمام رسانده اید. در چکیده می بایست موارد ذیل را بگنجانید⬇️ • مسئلہ و اهداف پژوهش • روش تحقیق • یافتہ هات کلیدے • نتیجه گیرے معمولا تعداد کلمات چکیده بین ۱۵۰ تا ۳۵۰ کلمه است، با این حال برای اطلاع از تعداد کلمات دقیق چکیده می توانید به آیین نامه نگارش دانشگاه خود مراجعه نمایید. در انجام پایان نامه ارشد ، چکیده در یک صفحه پس از بخش تقدیم و سپاسگزاری و پیش از فهرست مطالب جای می گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چه زمانی چکیده پایان نامه را بنویسیم⁉️⬇️ از آن جایی که چکیده متنی کاملا مستقل از پایان نامه و در واقع خلاصه ای از پایان نامه است، همیشه پس از اتمام نوشتن پایان نامه اقدام به نگارش چکیده کنید. متن چکیده باید طوری نوشته شود که مستقلا و بدون مطالعه پایان نامه قابل فهم باشد. آسان ترین روش برای انجام چکیده پایان نامه تهیه رونوشتی از ساختار آن است. در واقع می توانید چکیده را مانند ماکتی از پایان نامه خود تصور کنید. ادامہ دارد...
1. اهداف پژوهش⬇️ با تعریف اهداف پژوهش شروع کنید. پژوهش شما در پاسخ به چه مسائل نظری و عملی انجام شده است؟ شما می خواستید چه سوالات پژوهشی را پاسخ دهید؟ 🔺شما می توانید متن کوتاهی درباره رابطه موضوع پایان نامه با زمینه پژوهش بنویسید ولی اصلا وارد جزئیات نشوید. پس از شناسایی مسئله هدف پژوهش را بیان کنید. از کلماتی مانند بررسی، سنجش، کاوش، آزمون، تحلیل و ارزیابی برای توضیح آن چه که انجام داده اید استفاده کنید. 🔻زمان جملات این بخش از چکیده زمان حال ساده، ماضی نقلی و ماضی ساده است و از آن جا که پژوهش انجام شده، هرگز از زمان آینده استفاده نکنید. 🔺این پژوهش به بررسی ارتباط بین مصرف قهوه و راندمان کاری خواهد پرداخت. 🔻این پژوهش ارتباط میان مصرف قهوه و راندمان کاری را بررسی کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2. روش تحقیق⬇️ 🔺در این مرحله روش تحقیقی را توضیح دهید که بوسیله آن به سوال تحقیق پاسخ داده اید. این بخش باید توضیح سرراستی از آن چه که انجام داده اید را در دو جمله ارائه دهد. معمولا زمان جملات این بخش گذشته ساده است. 🔻مصاحبه ساختاریافته با ۲۵ شرکت کننده انجام خواهد شد. 🔺مصاحبه ساختاریافته با ۲۵ شرکت کننده انجام شد. 🔻در این بخش درستی روش تحقیق را ارزیابی نکنید. هدف از این بخش در چکیده بررسی نقاط قوت و ضعف روش تحقیق نیست، بلکه در این بخش می بایست به مخاطب دیدی اجمالی از رویکرد کلی روش تحقیق ارائه دهید. یافتہ ها⬇️ 🔺در این بخش یافته های کلیدی پژوهش را خلاصه سازی کنید. زمان جملات این بخش از چکیده حال و گذشته ساده است: 🔺یافته های تحقیق نشان داده اند که ارتباط مثبت و معناداری میان مصرف قهوه و راندمان کاری وجود دارد. 🔻یافته های نشان می دهند که ارتباط مثبت و معناداری میان مصرف قهوه و راندمان کاری وجود دارد. 🔺یافته های تحقیق نشان دادند که ارتباط مثبت و معناداری میان مصرف قهوه و راندمان کاری وجود دارد. 🔻احتمالا با توجه به پیچیدگی نمی توانید همه یافته ها را در چکیده بیان کنید. سعی کنید در این بخش فقط مهمترین یافته ها که منجر به درک مخاطب از نتایج تحقیق می گردند را برجسته نمایید.
3. نتیجه گیرے⬇️ در نهایت نتایج اصلی پژوهش را بیان کنید: برای مسئله و سوال تحقیق چه پاسخی بدست آورده اید؟ مخاطب می بایست با درک واضحی از نکات کلیدی پژوهش مطالعه چکیده را به پایان برساند. زمان جملات این بخش از چکیده حال ساده است. 🔺این پژوهش نشان داد که مصرف قهوه راندمان کاری را افزایش می دهد. 🔻این پژوهش نشان می دهد که مصرف قهوه راندمان کاری را افزایش می دهد. 🔺اگر پژوهش شما محدودیت های مهمی (مانند محدودیت هایی در ارتباط با حجم نمونه یا روش تحقیق) داشته باشد، می بایست به طور مختصر در چکیده گنجانده شوند. این امر به مخاطب کمک می کند تا به اعتبار و تعمیم پذیری پژوهش دسترسی داشته باشد. 🔻اگر هدف پژوهش شما حل مسئله ای عملی باشد، می توانید در قسمت نتیجه گیری چکیده توصیه هایی را نیز بگنجانید. در صورت امکان می توانید توصیه هایی برای تحقیقات آینده قید نمایید.
انواع چکیده پایان نامه 🔺از لحاظ لحن: چکیده تمام نما، راهنما، تلفیقی. 🔻از لحاظ حجم: تلگرافی، عنوانی، معمولی. 🔺از لحاظ گرایش: عام، سوگرفته. 🔻از لحاظ تهیه کننده: مولف، حرفه ای. 🔺از لحاظ شیوه تهیه: دستی، ماشینی 🔻انواع دیگر: برهیخته، انتقادی،گفته راهنما،آماری، نکات برجسته، عنوان محتوی نما، گزارمانی (گزاره ایی)، کدشده.